418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mert nem a direkt találatok ellen véd, hanem a melléd lőtt HE lövedékek sebzése ellen (indirekt sebzés). -
R3nton #284023 mindig legyél fedezékben, sose legyél nyílt terepen. Én kb úgy játszok vele, mint egy amx50-100-al, vagy egy t57 heavyvel.
Nekem spalliner, célzásszűkítő és szerszámos láda van rajta. Az álcaháló periszkóp kombót én hanyagoltam, mivel nem túl nyerő vele nyílt terepen állni. Instant kill pont akkora következik be általában, mikor felgyullad a beszarás jelző. -
Gabi77 #284022 Szia! Tegnap este én is hasonlóan jártam kb. az időpont is este 9-10 között. Belépek a játékba és elindítom a csatát, de ott csak a visszaszámlálóig jut el és várakozás a játékosokra miközben a ping kiakad 999-re. Ezt követően a csatlakozás megszakad!!
Újra raktam a WOT-ot addonok nélkül, de uygan az a hiba :(
Valaki ötletet??? -
Kronos79 #284021 Biztos hülye kérdés, de használsz vírusírtót, tűzfalat, ilyesmit? Ha igen, akkor nem frissített esetleg pont olyan tájban? Lehet, hogy blokkolva van a port(talán az összes) a WG szerverek felé. -
foxbat88fx #284020 HE ellen jobban véd az tény
GW Tiger P-vel lazán rásebzek közel 2000-et a papír felépítményére
vagy pl. tegnap awfull panther-rel 105ös derp-el lőttem rá 2×450et
ezeket a sebzéseket csökkenti a repesz páncél -
stoppos #284019 Semmi, csak jót röhögtem, hogy gyenge. Aztán rájöttem, hogy úgysem tudok tanácsot adni, mert még látni sem nagyon láttam. Ezt a gifet kellett volna inkább:
:) -
rolio #284018 Igeeeen?...mondd tovább... -
stoppos #284017 -
rolio #284016 Sziasztok!
Van e értelme WT E-100-ra a repeszpáncélt tenni? És akinek van, az milyen stílusban szokott eredményes lenni vele, nyomulós vagy sunnyogós? Tudom hogy pályafüggő, de nekem nehéz megbarátkozni vele.
Olyan gyenge ez a tank...
-
Hali .
Melyik Medium ág a legjobb vagy legjobban használható ? (USA,USSR,Germany)
Nincs még medium Tankom azért érdeklődnék (ez a 3 - nemzet tetszik )
t10 ig érdekelne.
Köszi előre is. -
hartman76 #284014 ja
-
stoppos #284013 Mind a két szerveren? -
Szpecnyaz #284012 Próbáld meg valami más online játékkal. -
hartman76 #284011 Tegnap este 10 óta nem megy a játék.
Bejelentkezek, indítanám a csatát nem megy.
Átlépnék másik szerverre nem engedi mert elvan indítva a csata.
Visszalépek betesz a mecsre 999 pinggel, álló tankkal.
Tegnap este óta már vagy 15 afk-s meccsem volt (amíg a csatát nem indítom nem jelez semmi kapcsolat hibát).
T-Home ADSL internetem van.
Próbáltam más vonalról (szintén T-Home ADSL) ugyan ezt csinálja, egyébként internet van, a sebességgel sincs gond a pinget is próbálgattam tesztoldalakon németországi szerverekkel 50-120 -ig mozgott.
Valaki járt már így? -
Szpecnyaz #284010 Vagy néha bekapta a töltő mellett ügyködő legény karját is. Az se lehetett kellemes. -
Mit vártál a sok piroskától?
-
darkwraith #284008 Szerintem meg az elc amx teljesen valóságos :d
valamelyik nap pont az amx13-ról olvastam egy cikket. Érdekes harcértékekkel rendelkezett. Meg nem véletlenül nem terjedtek el a táras tankok, hanem inkább az automata töltőrendszere gyúrtak rá.
Mondjuk vicces volt (persze nem a személyzetnek), hogy az oroszok első automata töltőrendszereinél gyakori volt, hogy a lőszer bent robbat fel. -
Simulacrum #284007 Tier5-6-ban még azt mondom egyszer-egyszer elmegy, de hogy Tier10-ben is ugyanez a kép fogad sok csatában az már tényleg vicc kategória. -
nemtudommivan #284006 Nagyon ügyes vagy hogy észreveszed a hibát. Ez van ha az ember telefonról ír. Csak itt fordul elő hogy az adott betű a gomb lenyomása után 2-3 másodperccel később jelenik meg, plusz a második sor után már nem is látom mit írok.
Remélem szétlövik a segged egy vagy hússzor egy nap a karosszék kapitányok, aztán meglátjuk mennyire leszel jószívű okoska. -
Paradoxon61 #284005 Stopposnál az igazság. Egy 10 cm vastag páncélt ha szemből meglősz, 10 cm-t kell áttörni a lövedéknek. Ha ugyan ezt a páncél lemezt megdöntöd akkor az áttörendő vastagság megnő, méghozzá jelentősen.
A lövedék kinetikai energiája dönti el, hogy átüti a páncélt, vagy szétkenődik rajta, esetleg nagy becsapódási szög esetén lepattan. ( Ez utóbbi a ritkább. )
Ami a gyorsulási versenyt illeti, azt én is megnéznék egyet. :)
Az egyik amin mindig jókat nevetek, a játékban fel alá nyargalászó könnyű tankok, én csak forma 1 tanknak hívom őket. Ennél már csak az jobb, amikor elkezdenek körözni a másik tank körül. :) -
Komolyan mondom beszarok ha még több ilyen revolver táras szutyok kerül a játékba... -
stoppos #284003 Pattinthat is, de a lényeg, hogy az effektív páncélvastagság nagyobb lesz és így vagy jobban véd, vagy lehet spórolni az anyaggal, amitől a tank lesz könnyebb... Plusz gyorsulási versenyen is jól jön... -
darkwraith #284002 biztos az áramvonalasság miatt döntötték meg, így kisebb lett a légellenállása, így már 28-al is tudtak menni. Vagy csak egyszerűen design? -
darkwraith #284001 ez érdekes, én azt hittem, a T-34 meg a panther atért volt kiválló, mert döntött volt, és az akkori lőszertípusokat ezáltal vékonyabb lemez is le tudta pattintani, és könnyebbek lettek a harckocsik.
Mindig tanul az ember :d
-
Paradoxon61 #284000 A döntött páncél még önmagában nem azt jelenti, hogy pattogós lesz, bár itt a játékban lehetséges. A páncélt nem azért döntik meg, hogy pattogós legyen, semmi köze ehhez a dolognak. :) -
Bmsrt n2 #283999 Na már reggel beállította a vérnyomásom a sok "bázisvédő-típus"
(Az ellenfél még ezeknél is gyengébben muzsikált szóval bejött a "taktika" nekik,és néhány parazita ebből biztos azt vonja le hogy így kell ezt csinálni
)
-
madmanic #283998 juhéj....
nem WT nerfet akartak írni...? -
Paradoxon61 #283997 Ez csak részben igaz. A többség azért választja ezt a fejlesztési útvonalat, mert ez visz a tigrisek és a többi kitűzött fejlesztési cél felé.
Doom83!
Igazából azt tartsd szem előtt, hogy mi a kitűzött fejlesztési célod és azon az úton kell haladni előre. Lesznek benne nem szeretem páncélosok is, amiken igyekszik az ember átlépni, de letérni az útról csak ezért idő és xp. pocsékolás. Az utóbbi pedig nagy kincs. :) -
Doom83 #283996 Én is így gondoltam :)
Elől döntött front oldalt is és gondolom azért elég pattogós lehet? Mármint a Pz IIIIV. A Pz IV Egyenes front az oldal péncél is gyengébb..
Csak már meg van a IV-hez az xp, de ha jobb a IIIIV akkor inkább kihúzom azt. Én arany lőszert soha nem használok... kicsit sokba kerül :) -
AlucardHuN #283995 És legyen Is 7 szintű páncélja... mi a fasznak ennyi autóloader? Az amcsikkal már így is sok... -
Adjunktus #283994 Én spec a PZ III/IV-et sokkal jobban szerettem mint a sima IV-et.A tűzerejük ugyan az a 75mm-el,viszont a III/IV sokkal agilisabb.Ha melléfutsz a KV-nak akkor simán bohócot csinálhatsz belőle.
A IV-et azért használják többen,mert van hozzá 105-ös noobgun.Mióta meg lehet kapni creditért is gold ammót azóta jó világ van a noobgun matyikra.
Noobgun,gold ammo,auto aim és Hawai.
Aztán ha mellélőnek és odaérsz,akkor meg zavarba jönnek mint Darth Vader a fül orr gégészeten. -
yossarianHUN #283993 Szeretném indítványozni egy olyan T10 tank bevezetését, ami 8-as autoloaderral rendelkezik, lövésenként 950-et sebez, 1 másodperc van a lövések között, és 0.28 a pontossága. De hogy nehogy unbalanced legyen, kapjon azért mellé két perces töltést. Igen, így tök okénak kell lennie. -
besti #283992 Most ez hogy van? A T95-öt lehet láncon keresztül sebezni? Kissé alatta álltam T28-al és láncolva akartam tartani, hátha valaki tudja lőni. Erre sikerült úgy kilőni, hogy meg sem tudott moccanni. A lánc elülső részét lőttem alulról, valahogy a 2 lánctalp közé célozva. -
-
-
yossarianHUN #283989 - it’s possible more autoloader branches will come
Fasza... -
Amúgy igazából mindegy, amint meglesz a t57-ed, úgyis átrakod bele a jobbik heavy legénységet. -
Ja a rádiós legényre gondolsz ? azt igen :) már kész az amcsi heavy ág, most farmolok t110e5-re -
mit használok csak T8ig ? -
Repair, mert T8-ig használod csak úgyis.