418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Awakening
    Hali!

Klánunk(SW4RM) keres aktív játékosokat.

Feltételek a szokásosak :
    -WIN7 1200+
    -TS használat
    -18+ életkor
    -Tier10 tankok a garázsban.

Keressétek a deputy-kat v. a toborzót.

Üdv.
    Awa
  • voivod32
    Így azért elég érdekes játszani!
    A videokártyámon kinyiffant a kék szín...
  • GabeE3e
    Női logika
  • atee73
    rakjal fel a bankszamladrol a paypal acc-ra penzt elotte es ugy probald , van olyan bank ahol nem engedi a paypalnak levenni.

u.i:ha van bankartyad miert nem fizetsz arrol??
  • TomDantes
    Már most jobb mint a WoT
  • GabeE3e
    Ismerős is tegnap Paypallal akart fizetni,de neki sem sikerült,aztán másnap
    meg működött.

De ha átküldöd a számlámra,meg megadod az accod,akkor szívesen befizetem neked
  • atee73
    OFF

a masik forum halott ugyhogy ide jovok duhongeni....

WarThunder GF news....
    Vegre levettek a Ban-t rolam , megy a nightly server ..... erre a fele hulye azzal szorakozik hogy a respawn helyen gyilkolja le a belepoket...
    ennyit arrol hogy a WTGF-ben kevesebb lessz a retard........

u.i: a cbt forum-on mar tobszor jelezve lett hogy csinaljanak vmit ezzel a problemaval, de szarnak ra, max ha megunjak a reklamalast kibannolnak azert is .

ON
  • R3nton
    Szokott valaki paypallal venni goldot? Mert most akartam venni, azt írta ki h ok, de a paypal meg azt írja h status denied, a bankszámláról meg nem volt le egy fillért se. Valaki ötlet?
  • foxbat88fx
    hát ja... a BP elég szar
    ha valami csoda folytán nem lőnek át akkor töltik a goldot és egyből lyukadsz
    én távolról használtam... extrém távolról, szinte már TD-ként
    beforgatva, 1v1be csak akkor mentem bele ha az ellenséges tank vmi gyenge gunnal szerelt szar
    71 csata alatt léptem túl rajta... de volt hogy napokig csak az első wint csináltam meg :D
    meg jókor jött az 5× event
    mentem vele egy 10.000 exp-s kört is
    de nagyon örültem amikor már eladhattam
    Caernarvon kellemes gép
  • yossarianHUN
    Ez a kib*szott Black Prince... Ezzel megint a mi a fost kell kezdeni? Azt hittem a totál weak spotos Csörcs VII után ez legalább pattint majd valamit. A nagy lófaszt. IS/KV1S/T-44, tehát csupa 175 penes úgy hugyoz át minden elképzelhető szögből, hogy nem is céloznak, csak kiugrik a sarok mögül, kapáslövés puff, vissza. És nem gold, nem ám. Tigrisekről már ne is beszéljünk, és akkor hol vagyunk még a T8-9-től, ahova rendszeresen tesz. Ez a tank megint egy kalap szar, eszem megáll.
  • foxbat88fx
  • mijki
  • JeffDunham
    "nem keres vmelyik klán jó játékost?"

Ez téged miért érdekel? Téged nem érintene.
  • Mesmerize
    Egy ember akkor sem jellemez egy klánt, mivel egy klán 90-100 tagból áll...amúgy honnan lehet tudni, hogy kalmanka-t nem sértegette vki, és erre reagálva írta be amit beírt?
  • yossarianHUN
    Ezer hála és köszönet:)
  • zsan666
    Látom, megértetted a lényeget orgazmus-boy. Pont, hogy a klán illetékesnek lett szólva, aki erre azt mondta, náluk ilyenre nincs szabály. Ő, mint vezető nem szabhatja meg, ki és hogy viselkedjen. Akkor ki is járatja le a klánt?
    Nem mellesleg, ha egy hasonló felfogású klánból valaki(k) veled társalognak így, ráadásul ok nélkül, akkor te csak tűrj, vagy különben lejáratod az adott klánt! Menj már...
  • Simulacrum
    Nekem innen van. A könyvtárban van magyar változat is.
  • yossarianHUN
    Tud valaki dobni egy linket a legfrissebb gold detector modhoz? Az istennek nem találom azt, ami nekem kéne.
  • R3nton
    Inkább a klán saját magát járatja le...
  • Maala
    De, tökéletesen fair így.
  • Mesmerize
    Úgy látom neked popey8 ettől van orgazmusod, ha lejárathatsz egy klánt egy tagja miatt...ez így nem fair, nem így gondolod???
  • R3nton
    várjál az jeff :D
  • foxbat88fx
    nem :D
    én nem használok gold ammót :):
  • R3nton
    versenyezni akarsz velem a fórum legjobban utált címéért? :D
  • Maala
    Vagy megtanulna angolul, ésszel szidni a másikat. :)
  • Szpecnyaz
    Pont az ilyen esetek miatt van a dologra zéró tolerancia. 1 ember ne járassa már le a klánt. Egyszerűbb felvenni egy új embert mint visszanyerni az így elvesztett reputációt.
    Bár annyi hogy a panaszok elbírálásának úgy kezdünk neki hogy "replay or it didnt happen".

Am asszem hogy Popey egy ilyen eset után megkereste az MTA vezetőségét, akik azt mondták hogy őket nem érdekli a dolog.
  • Maala
    Pont most néztem, én is csak rárakom a tornyot free-ből, és golddal kihúzom a stock ágyúból a legnagyobbat. Ez a legésszerűbb.
  • foxbat88fx
    nekem meccsenként lenne 3 panasz :D

nem keres vmelyik klán jó játékost?
  • mijki
    "1 óra alatt összejönne a 3 panasz"

Nem csak neked, tegnap 3 csata alatt meglett volna. :D
  • Bee
    Oké, de gondold át ezt a helyzetet. Kiposztolja valaki a csávó kifakadását, lejáratja a klánját, pedig könnyen lehet, hogy ők is hasonlóan intéznék a dolgot, ha tudnának róla. Ti sem örülnétek neki, ha egy látogatott fórumra egy-egy játékosotok felkerülne ilyen indokkal, de nem csak az adott embert húzná le a post, hanem a HUNS-ra tenne ilyen megjegyzéseket. Nincsen a HUNS-szal semmi baj, szerintem az MTA-val se; ennél az adott játékosnál elgurult a gyógyszer, ennyi az egész.
  • mijki
    " Ami igazán furcsa az az egyes tankok winrate-je közti , néhol ordító eltérések"

Ez szerintem nagyon függ attól, hogy kinek mennyire fekszik egy-egy tank, mert lehet hogy valaki egy ász AMXM4-gyel, de hogy nekem nagyon nem ment vele, az hét szentség.
  • nobodyattis
    na ezért nem megyek én klánba mert 1 óra alatt összejönne a 3 panasz nálam az anyázás az kb a sziával egyenértékű:D
  • 400V
    Kár hogy nincs minden klánban ilyen szabály!
  • Szpecnyaz
    Pont nem rég volt olyan hogy 1 hét alatt 2 játékost dobtunk ki (és az egyik unikum volt).
    Annyi hogy egy sima anyázásért nem reptetünk egyből. Hanem csak a kb 3. panasz után (addig zsold megvonás, nem visszük CW-re stb). De ha valaki valami komolyabb ragelést tol, az instant ki lesz rúgva.

Meg am valamilyen szinten hatásos a dolog, mert sokan moderálják magukat, mert tudják hogy nem toleráljuk a dolgot.
  • foxbat88fx
    ezek a japó tankok nagyon szarok artyk ellen
    tegnap STA-1 volt sima egylövés.....
    előtte Type 61 50hp híjján egylövés
    a csirikről meg a csitókról ne is beszéljünk
    tier 6-7 arty ha eltalálja annak annyi
  • Bee
    Ezt azért nem hiszem. Elfogynátok. De az ilyen drasztikus szankciók miatt valószínűleg a magyar játékosok zöme egyéniben folytatná a pályafutását.
  • Sir Charles
    Összehasonlítottam a statjainkat és alig van különbség. Ami igazán furcsa az az egyes tankok winrate-je közti , néhol ordító eltérések.Hasonlítás
  • mijki
    *felidegesítettek
  • mijki
    Ennek az volt a fő oka, hogy a sorozatos szopóroller és a retardált csapattársak eléggé felidegesített és ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban.
  • Szpecnyaz
    Nem tudom miért nem lehet felfogni hogy én nem tudok bannolni senkit.