418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    azthiszem a hd kliens is korrekt modon optimalizalva lesz, ahogy eddig is megszokhattuk :)

- Veider does not know exactly whether GTX770 will be able to run the HD client on top settings: “I hope it will”
  • Simulacrum
    32 csatán vagyok túl mikor ezt írom. Nincs rajta se vizes lőszertartó, se biztonságos elhelyezés a töltőn. Várom már az elpukkanást, de még nem volt. Lőtték már többször sárgára a lőszerrekeszt, de sokkal rosszabbnak gondoltam. Persze ez még kevés csata a végső tapasztalathoz. Azt vettem észre, hogy ha az alsó lemezt lövik meg, akkor lesz sárga, így az alját próbálom rejteni, már amikor lehet, de inkább az egész tankot az a biztos. :)
  • Schwarczer
    én még a cruiser mk 2.-t ajánlom természetesen trollgunal :D
  • lexlutor
    azthiszem wg-nel ismet egy egeto problema fognak megoldast nyujtani:

- apprently both the T110E3 and T110E4 will be nerfed (SS: if I understand it correctly), currently T110E3 has a bit better winrate than T110E4

:))
  • foxbat88fx
    PZ2G bocs...
    lehet még én is visszaveszem valamikor :D
    az a gun mindent szarrá szed
  • foxbat88fx
    ha szeretsz TD-zni akkor SU-76
    van rajta egy epic átütésű gun

ha rohangálni szeretsz akkor PZ. 1C vagy PZ 1G
    a G-n brutál átütésü gun van... igaz sokáig tölt
  • arel
    III. tierből melyik tankot tartjátok über brutálisnak?Néha megjön a kedvem alacsony lvl.-el is játszani,de 3.-ból nem tudom melyiket.Jó pl. ez a pz.I C ,de olyan kicsi az átütőereje,hogy a saját tierjéből is sok lepattan.
  • voivod32
    Sajnos nem! Bedöglött a tápom, és vitte magával a kék színt is...
  • Maala
    Attól függ. Amikor Kadhafi meghalt, akkor azért annak is jópáran örültek, persze az olajkitermelésről azóta sem volt egy szó sem. Persze a világ urántermelésének nagy részét adó afrikai országokról senki sem tud semmit.
  • stoppos
    Ó, nekem is ő az egyik nagy kedvencem.
  • mijki
    Itt az én xvm.xc-m, ez nem bugos. :)
  • stoppos
    Valószínű a hírekbe sem kerülne be. :)
  • Kubukli
    Még hogy kapzsi állat. Nézd meg Lázár pajtást! Egy szent...
  • lexlutor
    azert azt tegyuk mar hozza, mondjuk egy kozepafrikai meszaros halal eseten, fel sem merult volna h orromkodve beirja barki is. pedig...
  • yossarianHUN
    Azért ez így nem igaz. Az tény, hogy a politikusok zöme kapzsi állat, de az emberiségnek akkor is szüksége van egy vezető rétegre. Így emberileg tényleg fosrakásoknak minősíthetjük őket, de ettől függetlenül szükség van rájuk, és szükség is lesz, mindig is. Az emberek vezetés nélkül felzabálják egymást. Nem véletlenül működésképtelen dolog az anarchia hosszú távon, és nem véletlenül lett a kommunizmusból az oly magasztalt "népuralomból" mindig kőkemény diktatúra. Az ember egy ideig élvezi a szabadságot, aztán mikor kitombolta magát keres valakit, aki alá beállhat.
  • JeffDunham
    Jé, azt hittem ennyi idősen már tudod mit jelent a kivétel szó.
  • Kubukli
    Valaki írja már le, hogy a qrva nagy fehér számokkal mit kell kezdeni, hogy ne jöjjenek elő. Valami XVM damage panel hiba, de nem találom, hogy mit kell változtatni.
  • Maala
    Kivéve az olyan, aki tett is valami hasznosat az emberiségért.

Szóval egyetlen sem? :D
  • Maala
    Igen, tényleg agyonhypeolt, de ennek talán ahhoz van köze, hogy nem volt egyértelmű, totális győztes. Lásd Amerikai Függetlenségi Háború lassan 300 éve... Bár, akkor még a hírközlő médiumok sem voltak ilyen gyorsak.

Mellesleg engem nem zavar a tények leírása, azért vagyok, hogy leírjam őket, aztán ha valaki hozzáértőbb jobbat tud, akkor megváltoztassam a véleményemet. De aki csak anyáz... Ugyan már.
  • JeffDunham
    Végül is igaz. Ha kinyírlak, de lefizetem a bírót, akkor legális minden amit tettem.

Látod ezért gyűlölöm a politikát. A világ lengundorítóbb "mestersége". Nem tud meghatni egyetlen politikus halála sem. EGYETLEN SEM. Kivéve az olyan, aki tett is valami hasznosat az emberiségért. Ennyi.
  • stoppos
    Ha bírod a kempelést, akkor tuti. Vagy a cigánykodást. Kb erre a kettőre tudtam eddig alkalmazni, amennyiben nem vesztettem el a türelmem és döglöttem meg a francba... :)
  • popey8
    "brutál milyen jó lesz ez fullosan." Majd amikor egymásután 2 csatába felrobbansz ammo rack miatt és a köv 3-ban is sárgára lövik, akkor mond ezt:) Én már hála az égnek túl vagyok rajta. Nem mondom, h olyan nagyon rossz tank, mert pl. az a mozgékonyság, meg camo elég ütőssé teszi, de hogy brutál azt azért nem mondanám:) Pár negítvum: arty könnyen oneshotolja full hpról is, lövege pontatlan, sok a modulsérülés.
  • stoppos
    Ezek a tények. Aztán ha leírod a tényeket, akkor mindkét oldal téged fog anyázni, ebben az amúgy rettenet agyonhype-olt konfliktusban a közel-keleten.
  • popey8
    Pont te beszélsz itt a hisztiről? -.- Te mit csinálsz itt nap, mint nap? Értelmes hsz-t nem is lehet tőled olvasni, csak mindig a hiszti.
  • Simulacrum
    "Undorító" kempelés full stock Leoparddal a kedvenc pályámon. Én nem megyek meghalni felkiáltással. Szerencsére nem is kellett, brutál milyen jó lesz ez fullosan. A visszajátszás leghihetetlenebb része a végén van. Jön az AMX 50 120 és lövés után sem lát meg, pedig nem takar semmi. El se hittem. Hihetetlen jó camoja van ennek a tanknak. Más csatákban is többször tapasztalom, hogy nem is vesznek tudomást rólam, sokszor tényleg fel se vagyok spotolva.

Leopard PTA 4000+ sebzés
  • Maala
    De miről beszélünk, ember? Megtámadták Izraelt, ő felvette a harcot. Közben elkövetett ezt azt, amitől nem szent, de háborúban muszáj elkövetni, hogy az ellen megrettenjen, hogy a saját csapataidat fanatizálni tudd. Aztán később szintén, a palesztinok ellen. Érthető? Racionálisan igen, ha azt nézed, hogy csak annak akarsz jót, amit te védesz. Külső szemlélőként nehezen.

Végül később szemléletet váltott, az öregemberekre hajazó "megbántam bűneimet" szemlélettel. Humánus? Nem volt. Antiszemita? Csak annak a szemében, aki CSAK EZT akarja látni. Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.

Végül kapott pár agyvérzést, és nem tudta befejezni, amit elkezdett. Senki sem tudja, mi lett volna, ha nem kapja. De nem is számít.

#284516: Az a tiéd, amiért meg tudsz harcolni. Lehet, hogy régen a tiéd volt, de ha egyszer elvesztetted, akkor már nem a tiéd. Küzdj meg érte újra, vagy sírj 150 évig, hogy milyen jó volt neked régen. Ahogy a magyarság teszi, ahelyett, hogy továbblépne.

Persze már nem úgy megy, mint régen, hogy simán lerohanod a szomszédodat, hanem előtte támogatókat szerzel a nagyhatalmak közt. Aztán vagy bejön, vagy végül meggondolják magukat, mert a velük szembenálló nagyhatalom médiája jobban dolgozott. Lásd Szíria, Líbia.

Lehet, hogy nem "szép", amit cisnálnak. De működik. Szar, de így működnek a dolgok.
  • Lunki88
    Örülök hogy józan gondolkodású emberek is járnak erre a fórumra.
  • JeffDunham
    A múltkor néztelek. Közel azonos a stílusunk, azt vettem észre. Csak azzal a különbséggel, hogy én sokkal jobban tolom mint te Sheff.
  • JeffDunham
    Jaja. Nem adod oda a földed, házad, mindened egy hontalannak, aki el akar űzni az otthonodból, sőt miután elvette mindened, még a szomszéd telke is kell, mert nincs a medencéjének hely. Persze önként! De bunkók az emberek...
  • KamionosBarat
    Uraim! Ha valakit érdekel foxbat meg az MTA szidásán kívül a dolog, akkor 17:30-kor indítok egy újabb stream adást. A mai különlegessége, hogy csak itt, az SG fórumon hirdetem meg. :)

Link: twitch.tv/mrscheff
  • Maala
    Hmm, az érvrendszered lenyűgöző. Amíg ilyen trollállapotba burkolod magad, inkább kerüld a fórumot.

Jelenleg így áll a helyzet: Te már számtalanszor kijelentetted itt is, hogy ugrasz a zsidózásra. Mivel neki a palesztinok halálához (is) köze volt, így ugrottál megint.

Pechedre nem csak ehhez volt köze, simán belefér a háborús bűnösök kategóriába, nem feltétlen antiszemita meggyőződésből.

Erre a hsz-re légyszi csak valami normális érveléssel válaszolj, ne taszítsd további mélyrepülésbe a bölcsészek amúgy sem jó megítélését.

Köszi.
  • Megamax
    OFF
    Eloszoris az nem jutott eszedbe hogy ez CBT es már mondták hogy az MM bedob még futó játékba is. De mint a repulos részben , itt is ugy leszs megoldva a másokid dolog szabadonn tudod választani a spawnpontot. A másik minek foglalkozzanak vele ha mikor már open lessz már nem fogja ezt cisnálni az MM hogy éppen futo csatába bedob (aki meg hadja magát az vessen magára)
    Velem is megcsinálták 2x rájuk írtam de nem hallgattak hát fogtam beultem a kis reserve repulombe és pofánndobtam oket pár 50 kilos bombával és így lett 17 killem és jót rohogtem rajtuk. Egyszeru volt mivel mindig tudtam hova mentek
    Ahelyett hogy duhongenél inkáb bhasználd az eszed és találj ki valamit ellenuk.
  • stoppos
    Nem tudja különválasztani az antiszemitizmust az izrael-ellenességtől. Amúgy ez egy vicces kártya, amit elő tud izrael is húzni, vagy bárki pro-izraeli. Nem értesz egyet izrael külpolitikájával? Náci vagy.
  • Lunki88
    Szerintem Dajcs Tompika az álnéven. :D
  • TomDantes
    Segghülye fasz.
  • Oddball29
    Artista.
  • Maala
    Golduser?
  • Maala
    halálának örülő*
  • Oddball29
    Hát ez az zinternet. Elég sokáig polfórumozol, előbb utóbb minden leszel, náci, komcsi, zsidó, libsi (tetszés szerinti szitokszó beillesztendő).
  • Maala
    Érveket mondj, ne csak fröcsögj! Mitől zsebnáci ő, vagy Oddball. Te történész vagy, lennie kell érveidnek is, különben egy kalap 0, amit az adófizetők rád költöttek. Hát mondd el rendesen, hogy egy palesztinok megöléséért elítélt, illetve iszlamisták (egyiptomiak) elleni hadjáratot vezető tábornoknak örülő ember mitől lesz zsebnáci.