418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gyuszopapa111
    Hát nálad biztos több.Te kb 10 lehet jóindulattal.
  • csoszi87
    Eleinte én is próbáltam vele foglalkozni, de mintha 1 darab szart próbálnál megtanítani balettezni...
  • Gyuszopapa
    Hát most meg én nevemet utánozza,az eszem megáll.
  • messerharcos
    oké, kiváncsi vagyok 1dologra komolyan. Mi a faszért jó neked csinálni 18 kkot is baszkurálódni 10 percet. Oké troll, de az kvára nem megy neked. Mit élvezel ebbe 60as iq-ju barátom? Mit szolnál mondjuk, ha kezdenél valamit az életeddel, mondjuk tanulnál, munkát keresnél, csajoznál, gyúrnál, zenélni tanulnál, vagy valami? Itt köpködsz hogy mi nem élünk. Közben fingod sins semmiről te szar. Hát neked miért nincs jobb dolog akkor hülyegyerek?
  • GaBenc
    De én ráérek és jól szórakozom. A gyerekek buliznak, az alvásnak annyi, ez meg itt van. Nem unatkozom. :-D
  • GaBenc
    Remélem megteszed. Már meghalt. Ha találkozol vele, csókoltatom.
    Látod, már megint nem vagy az igazi. Egy rendes troll nem személyeskedik, csak szét offolja a topikot. De segítek. Kapd össze magad mert ez kevés lesz.
  • yossarianHUN
    Komolyan egyikőtöknek sincs több esze mint ennek a balfasznak. Meg is érdemlitek hogy széttrollkodja a fórumot napi rendszerességgel.
  • nobodyattis
    hány éves vagy hogy itt osztod az észt kisfiam??
  • gyuszopapa111
    Mi van elmarad az esti mese hogy még nem feküdtél le kisfiam.Vigyázz mert beköplek anyádnak.
  • haflac
    Te meg kétszer álltál sorba,mert másodikra vissza adtad amit kaptál,nem tudtad mi az.
  • mijki
    Csak nem azért vagy ingerült, mert nem tudsz ülni tegnap óta?
  • GaBenc
    Az a baj veled, hogy bunkó vagy. Trollnak lenni feladat és lehet szépen is. Neked ez nem megy. Gyakorolj, segítünk.
  • csoszi87
    Tegnap vicces volt a trollkodás.
    Ebből látszódik, hogy nem te voltál az.
    Tőled csak ennyi telik.
  • gyuszopapa111
    Légyszi ne a saját élményeidet sorold fel te hülye gyerek.Látom te se áltál sorba amikor az észt osztogatták.
  • GaBenc
    Te vagy ma a troll? Háááát ennél volt már jobb 1000. Na kapd össze magad mert mész a levesbe.
  • Simulacrum
    Nem annak indult, de az egyik legizgalmasabb meccsem lett belőle. Van benne poén (egylövéses 13 90 kinyírás Waffentrógerrel az elején), van benne könnyű győzelemnek kinéző középjáték, spottal és sebzéssel, van benne ellenfél unicum játékos, aki tényleg nagyon jól játszik és van benne egy hihetetlen izgalmas végjáték, ami az RNG-nek köszönhetően majdnem verség (maradt az E-100 fenekében 60 hp kb.). Ugye sosem használok gold ammot és jön szembe egy E-100, természetesen váltok HE-re, de hiába lövöm, persze nem mindig jó helyen, nem megy le neki semmi kb.
    És most tényleg egy kis saját vállveregetés, mert kitaláltam, hogy egy esélyem van ez E-100 ellen, méghozzá a bokrok. Éreztem, hogy nem fog felspotolni és így lehet esélyem az oldalára, ha át mer jönni. És átmert... így végül gg lett a vége.

Porkhorovka E-75 izgalmak
  • messerharcos
    Már megint ittvagy?Sokszor nyomták a wcbe a fejed az erős fiúk meg meg is baszott 7.-ben 1 és itt éled ki magad?
  • gyuszopapa111
    Komolyan sajnállak .Anyád biztos veri a fejét a falba hogy megszült téged.
  • mijki
    Durci vagy mert a pasid lemondta a mai randit? Kis buzi...
  • gyuszopapa111
    A példaképem.
  • gyuszopapa111
    Te fogyatékos pattanásos hülye gyerek.
  • mijki
    Én eddig nem nagyon barátkoztam meg az IS-6-tal, még meg kell tanulnom használni, de úgy érzem, ha az ember ráérez, nem lesz rossz vas.
  • Count Adyn
    A fos155 meg a wtf persze balanced:D
  • gyuszopapa111
    Jaj de áll már a faszom.
  • popey8
    Nem kell games/wotba. Ez egy sima program, nem mod. Oda telepíted fel ahova akarod.
  • arel
    köszi a linket.Feltöltöttem,de lehet egy hülye kérdés.Simán a Games/wot.-ba töltsem le v. azon belül vhová.? Még semi extrát nem töltöttem le a wot-hoz ezért kérdem.
  • nobodyattis
    Nem is olyan szar ez az IS6 os

• VanDaal
    Valahogy nem hagy nyugodni ez az E4 nerf...
    Mit akarnak még elrontani rajta? Ha csak a már említett alfa sebzés csökkentésről van szó, az még hagyján, feltéve ha RoF növeléssel kompenzálják. Bár jót épp az sem fog tenni neki.

Ha úgy vesszük, akkorát fog sebezni, mint egy E-100, csak épp sokkal gyengébb páncéllal, meg 700-zal kevesebb hp-val.
    A DPM-je sem magas, a camoja sem kiemelkedő, célzásideje horror, negatív kitéríthetősége szintén gyenge amerikai mércével, páncélját bármi át tudja lőni, amivel találkozhat... De azért még nerfelnének rajta.

Nem azt mondom, hogy abszolút értelemben rossz lenne az E4, sőt... Lehet vele érvényesülni, alkalmanként egész élvezetes is. Na de a többi t10 TD-hez képest? Kb a 2. leggyengébb lehet a Jpz E-100 után. A többi szerintem mind nagyobb harcértéket képvisel nála. De még ezt nerfelnék...

E3 nerfhez meg csak annyit, hogy aki átszenvedi magát a T95-ön, az nem érdemelne meg érte egy jó tankot? Úgysem sokan veszik rá magukat arra az ágra, de biztos a portyázó E3 hordák borítják fel a balnszt LOL

De persze tudom, az nem állapot, hogy van még olyan tank a játékban, ami ellen nem számít elégséges taktikának, hogy az 500 effes noob kigurul elé és szemből autoaimezi gold ammoval :D
  • popey8
    Tölsd le, telepítsd fel és a játékban lévő összes tanknak meg tudod nézni az effektív páncélvastagságát különböző szögből és egyebeket is.
  • ToCsEk
    nah amjd így akkor
  • ToCsEk
    má má má mááágia
  • arel
    Vki. tud linkelni egy oldalt ahol megtudom nézni a tankok páncéljának gyakorlati vastagságát?Azt,ami megmutatja ,hogy ha ferde a páncél v. a gyengébb részek (pl. lőrés) hol van.
  • foxbat88fx
    fúúú kösz h felhoztad a témát :D
    visszavettem PZ2G-t :D
    ecsém azzal a 100mm penes gunnal úgy szedem szarrá a T18akat szemből mint hülyegyerek a mikuláscsomagot
  • Kubukli
    Lehväslaiho
    Ez a medál medál mindig volt? Eddig valahogy nem tűnt fel.
    Mondjuk priceless, hogy T3 japán rizsrakétával kell heavy ellent ölni, hogy meglegyen a win.
  • Kubukli
    Győzelem
    Siegfried Line 2014.01.11. 19:27:06
    Type 97 Chi-Ha
    Szerzett tapasztalat:361 Szerzett kredit 6 547
    Csatában elért Achievement Lehväslaiho medál
  • popey8
    Nem igazán volt vicces, de tőled nem is számítottam jobbra. Az itt posztolt hsz-id alapján simán beállhatnál az MTA-ba, mert ugyanolyan vagy, mint ők. Gondolom te is sok csatában anyázol a noob csapat miatt, pedig te sem mutathatsz fel éppen túl sok mindent. Sőt, talán az MTA-sok jobbak is egy fokkal, mert ők legalább nem lépnek ki a csatából azelőtt, h vége lenne.
  • VanDaal
    Mi miatt panaszkodnak a népek, hogy OP-k?
    - Foch 155, brit csillagromboló, Waffentróger
    Erre mit nerfelnek?
    - az E4-et...

Zseniálisak.
  • atee73
    a jatekok top bealitasait az eppen aktualis top kartyakra szoktak optimalizalni , a gtx770 egy felsokozepkategorias kartya ..... mi ebben a fura??

u.i: probald pozitivan latni, olyan szep lessz ,hogy nem eleg hozza egy gtx770
  • madmanic
    felnyomhatsz a klánvezéremnél
  • Eagle16
    Meg ez:

" IS-3 hull will be remodelled"

Harmadjára már csak megcsinálják normálisan...