418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Rám nem vonatkozik. Van önkritikám, még ha néha felületes is.
  • R3nton
    Hánynál tartasz? :D
  • JeffDunham
    Igen megint sikerült értelmesen, témához illően megnyilatkoznod ebben a topikban. Számolj már el 24648224628-ig mielőtt valami értelmetlent megint ide kaparsz...
  • VanDaal
    Én tudtam nézni telefonról is, szóval elméletileg nem lehetetlen a dolog.
  • R3nton
    kemény 2db 10esem van, az is forgótronyos :D
  • KamionosBarat
    Ez egy jó kérdés. Mindenféleképpen utána fogok járni. A tegnapi volt a második adás, és nem titkolt szándékom, hogy az első pár adással a tapasztalatszerzés a cél. Még rengeteg minden nincs beállítva (chat megjelenítése a streamen, pontosan belőni a bitrate-t, egyéb dolgokat) vagy elkészítve. (Youtube, facebook, twitter stb.)
  • TOMSILENT
    Szád helyett neked egy nagy fenék van Yossarian :D, itt szidod a TD-k és teli vagy TD-kkel bameg...húzz már el.
  • voivod32
    Kellő közelségből. normál lőszerrel is ki lehet lőni szemből, a kupola nagyon gyenge rajta. Jót röhögtem Himmelsdorfon, egy nálam 300 wn/-al magasabb képességű játékos folyamatosan pattogott rólam ,és meg 4 lövésből kinyírtam így. Le is goldnoobozott, pedig csak simát használtam.
  • Kronos79
    Remélem olvasod még: megoldható, hogy a streameket telóra is nyomd? A tegnapit néztem volna, de melóban asztali gépen nem tudom nézni. Előre is kösz!
  • VanDaal
    Hmm, érdekes. Már jó régóta ki van fejlesztve, de eddig nem tudtam rászánni magamat a megvételére. Teszten ahányszor csak próbáltam, valahogy mindig csalódást keltett.
    Persze tudom, élesben azért kicsit mások a csaták.

Mindenesetre most újra elgondolkodtattál a megvételével kapcsolatban :)
  • pointer4
    Volt már ? :D

Na ilyen lesz a WT is, amikor már repcsik is lesznek a tankok felett XD

• pointer4
    Nálam az benne van a top 3-4 ben. Kevés TDvel szedtem össze 20k+ os potentional dmg-t.
  • ToCsEk
    wotban is lesz hd után koszos sáros tank (kopás is) sőt még epikusan megtartoott láncnyomot is láthatsz a földön

"how terrible"
  • KamionosBarat
    A grafika tényleg sokat nyom a latba, mert régebben volt egy tankos játék (Tank Ace Online) vagy valami hasonló, ami alapvetően egy igen hangulatos kis játék volt, mert jól volt összerakva játékmenet szempontjából, azonban a többség csak nevetett rajta a pocsék grafika miatt.

• VanDaal
    És akkor a Jpz-t hova pozicionálnád, ha az Obj.263 a legrosszabb szerinted? :)
  • R3nton
    Ezt pont te mondod Víruska :D a ragekirály, akit kilőnek az első percben és 14 percig üvölt a TS-en :P :D Tomsilent te meg inkább gidlandezzél :D
  • TOMSILENT
    Ménj már a béka segge alá, unalmas már a sírásod...
  • Ravasak
    Már megint Renton Rage van :)))))
  • atee73
    a tankok szepek igaz ,de ez erosen a kornyezet rovasara ment.....
  • R3nton
    Engem már a repülős is le tud kötni, mert szerintem kurva jó játék, nem úgy, mint a warplanes, ami egy játszhatatlan foshalmaz. És akkor még finoman fogalmaztam :D
  • pointer4
    "hogy 8.10 óta optimalizáltság és látvány terén szerintem sokat fejlődött a játék."
    Ha ezt a mértéket a kövi 6 patchban megismétlik, akkor k*rva jó munkát végeznek, az tuti :D
  • malystryx
    Szép volt, én is voltam hasonló csatában, ott top gunt csináltam, bár nagy ágyúval. Fjords pályán, de a játék nem vette fel a csatát.. Természetesen a legjobb kör volt a Sturer-el. Feltartottam, és ki is lőttem: IS-3, IS, Tiger P, KV1-S, Churchill VII, meg valami kisebb tankot. Lenn a hegy alatt nem ment senki tőlünk, én meg a szemközti dombról kiszedtem őket, még el is tudtam rejteni a kilógó szikla mögött. :)
  • atee73
    az baj hogy sokan hisznek a hype-nak(ezzel nem mondom hogy nem igaz), en a sajat szememnek hiszek nem a youtube-ra feltoltott szetbutitott ( 100-200 mb-os ami mar onmagaban gyanus) "full hd" videoknak.
    es attol fuggetlenul hogy r3nton wg berencnek tart ,en jatszok a wtgf-el is ,es ha meggyoz lelkiismeret furdalas nelkul hagyom ott a wot-ot es megyek at oda, es koltom a penzemet naluk
  • foxbat88fx
    érdekes.... nekem a 10 éves procimon meg a 9500gt vga-mon tök faszásan fut a WT :P
  • R3nton
    Arról viszont nem feledkezek meg, hogy nálam sokkal szebben és jobban fut a WT, mint a WOT
  • pointer4
    Azért a legszarabb tierX TD címét magasan az obj263 viszi!!

De a top háromba tuti nem tartozik az E3 ..... Ráadásul aki a T95-el végzett, az minimum megérdemel egy OP tankot, ez teljesen így van :D
  • R3nton
    Eleve mennyire jobban néznek ki a tankok, hogy rozsdásak és koszosnak, nem pedig, mintha a gyárból jöttek volna ki. Ja bocs milyen gyárból :D :D A WTE-100 gyárból? :D X-fighter űrhajó :D
  • Toby0501
    Két nagyon fontos dologról megfeledkezel. A WT régebbi hardveren nem hajlandó elindulni, míg a WoT elég régi gépeken is fut a régi renderrel.
    Szóval a WT ugyan úgy megköveteli, hogy "vegyél új VGA-t kishaver". Csak erről persze te nem tudsz, mert éppen tudja azt a kártyád, amit kell.
    Arról nem is beszélve, hogy 8.10 óta optimalizáltság és látvány terén szerintem sokat fejlődött a játék.
  • atee73
    hat azert a 100x az nem teljesen igaz... mind sajat screenshoot ,sajat configon a wt full maxon(tegnap a leguljabb patch utan) a wot-nal minden full maxon (kiveve post processing ,mert idegesit a kod)
    mind full hd...

• R3nton
    erre csak annyi a válaszom, hogy a WT 100x szebb és 100 optimalizáltabb, lehet a fejlesztéssel kéne foglalkozni és nem ilyen faszságokat nyilatkozni ;)
  • R3nton
    Mivel ők fejlesztik ezért nekik az lenne a feladatuk, hogy optimalizálják a játékot, és nem az, hogy azt kommunikálják le a vásárlóknak, hogy vegyél új VGA-t kishaver, ha játszani akarsz. Igen??? Akkor bekaphatja :)

Érdekes módon a War Thundernek szebb a grafikája és még jobban is fut. Valahol akkor talán nem az én rendszeremben van a hiba. Na majd azt a 6000 Ft-ot inkább VGA-ra költöm vagy War Thunderre. És remélem nem csak én leszek így vele ;)
  • atee73
    Ne maaar

tudom hogy mindig azt mondod vedem a wg-t ,DE gondold mar vegig miert vagy merges....azt mondtak hogy a jatek full reszletessegel valo futtatasahoz valszeg igen eros (felsokategorias ) vga szukseges .Mivel nincs sli/crossfire tamogatas ez azt jelenti: 1db. Namost napjaink top jatekainal ( amellyek legtobje egy linearis csoben megy vegig) ez 2 vagy 3 kartyas konfigot igenyel.
    Nem vedem oket mivel nem nagyon optimalizalnak , de mi ebben a meglepo???
    Mellesleg az emlegetett gtx770 messze nem egy csucs kartya.
  • Master91
    Lol, mivel ők fejlesztik gondolom ők jobban tudják milyen videokártyával fut jobban a játék oO

Motor olaj gyár is meg mondja hogy milyen motorba töltsd az olajat, milyen felháborító !

pr-je tényleg okádék
  • R3nton
    Na tegnap akartam venni 6000 Ft-os csomagot, csak nem engedte a Paypal, de nem is baj, inkább megtartom a pénzt, gyűjtögetem kicsit és majd veszek belőle újabb VGA-t kedves faszkalap Vaider úr. És utána inkább majd a War Thunderre költöm, mivel ők még nem mondják meg mire költsem a saját pénzemet. (Y)

Ez a PR, amit levágnak főleg ez a Serb, meg most ez a duma is, ez bicskanyitogató. Erre csak azt lehet mondani: SZLAMB

De most komolyan múltkor olvastam, hogy 4-5 éves kislány valami levelet írt azt hiszem egy ilyen lakberendezéssel foglalkozó cégnek. Már nem tudom mi volt a baja, de ilyen együgyűen aranyosan írta le. Olyan kedves és hosszú válaszlevelet kapott, amilyet kell. De tényleg mennynek már a faszomba a How Terrible-vel. Ha nincs türelmül a PR-hoz, akkor vegyenek erre fel személyzetet, aki kinyalja a vevők picsáját.

Balfasz banda ez a WG. Még majd ő mondja meg, hogy én milyen videokártyát vegyek.
  • JeffDunham
    Van ilyen is. 10-ből 1. De csak nagyon kivételes és szerencsés esetben.
  • Simulacrum
    Ezt a replay-t szeretném minden olyan játékosnak a figyelmébe ajánlani, aki kétségbe esik mikor meglátja a saját csapatának WN-jeit és az ellenfélét.
    Nyerési százalékot nem íratok ki, de bőven elég azt látni, hogy nálunk csak én vagyok zöld a túloldalt meg 6-an.
    Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a mi oldalunkon levő gyengébb játékosok alkottak igazán csapatot. Tökéletesen álltak fel (minden oldalra ment valaki), segítségre reagáltak és jól csináltak szinte mindent. Míg a másik oldalon csak ment együtt a zöld team és azt hitte majd egy oldalon ledarál mindenkit, csak közben a másik oldalt felejtették el, illetve ha nem foglalással nyerünk, szerintem simán lehozzuk a végén már az egész csapat leverésével is.
  • Simulacrum
    Nagyon tetszett, grat!
    Csodálkoztam az elején, hogy hogy a fenébe ütöd át az IS-6-ot 175 pennel elölről és utána néztem le a gránátra, hogy 201-es átütésű. Azért ez így nagyon kellemes T8-as tankhoz képest. Akkor ez így elsőre jobbnak tűnik, mint a T-44, bár a hátsó torony azért lehet néha rossz.
  • zsan666
    Véglények, vagy sem, de hogy csak egy oldalra kerülnek az azért durva. Nálam ez veri ki a biztosítékot, mivel az esetek 80%-90% ban az én felemen van a red side. A maradék meg kb. egyforma elosztás. (Ezért nem jó az xvm, arra viszont kell, hogy lássam ki van velem szemben, mire számíthatok kb...)
    Ma is lesem a lemming vonatot a pálya egyik felén (10 tank), sebaj, amíg áttörnek ott (annyian csak át), addig megfogjuk a másik felét. Megfogtuk, ezzel nem volt baj, csak addigra SENKI nem élte túl a másik oldalon 5 tank ellen. Összecsinálhatom magam sokszor, semmit nem ér. Család piszokul "élvezi", hogy egyfolytában szitkozódom, ha játszom. :)
    Miért játszom akkor? Kigrindelni egyel nagyobb járgányt. Na de minek, egy tierrel feljebb anyázni?! Eh... Megyek aludni...
  • Maala
    Pedig sajnos ennek tényleg csak ez az egy ellenszere van. :-|
  • Gottfried
    Szoktunk néha menni egy cimbivel szakaszban de többnyire itt a család,nem vagyok itt folyamatosan,4 műszakban melózom,ezért sokszor délelőtt vagy éjjel tudok csak játszani,amikor egy ismerős sincs fent,stb.Szóval úgy 99%-ban egyedül megyek,így kénytelen vagyok szinte csak magamra hagyatkozni és a random istenre. :)