418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem 3x volt most FV TD-vel. De akkor értem már, valami szerver lag lehetett. -
Kronos79 #284703 Valamelyik nap láttam egy replayt GWPantherrel. Az első 3-4 lövés abszolút a közelében sem volt a körnek. Bugnak írta a srác. -
nem lehet, hogy megakadt a lövedék egy hegyben / tárgyban és nem ért oda ? :D -
arel #284701 Másnál is előfordult (bár eddig nálam csak önjáró lövegeknél) ,hogy a kilőtt lövedék nem ér célba,de még csak a célzókőr sugarába sem csapódik be,hanem csak úgy eltűnik sitty-sutty?Nem mondom ,hogy gyakran,de most az uccsó meccsnél egymás után kétszer történt mikor ki akartam lőni egy arty-t. -
imádom mikor 15k csatával, 45% wr-el, és a meccs folyamán 0 dmg-el büszkélkedő játékos próbál kioktatni, hogy én nem csinálom helyesen a dolgom.. -
foxbat88fx #284699 bár OFF
de ne felejtsük el milyen nap van ma!!!!
Elszálltak a könyörtelen hosszú évek,
vele együtt mentek el az utolsó remények.
Sokat emlegetett, átkozott Don-kanyar,
Hol örök álmát alussza sok ifjú magyar.
Domboldalán vagy a folyó mentén,
Vadvirágok nyiladoznak a kopjafa tövén.
Magyar baka fekszik lent a hideg földben,
üzenetet is csak szél hoz dideregve.
Sok ifjú gyermek és családos apa,
ki a szeretteit soha többé nem láthatja.
Mégis várja őt gyermek és feleség,
kik csak félig érezték a család melegét.
Megsárgult tábori levelet esténként olvassák,
minden áldott sorát százszor megcsókolják.
Megfakult fényképeket sorba nézik,
Könnybe lábad szemük, szívük újra vérzik.
Legyen ez a halálkanyar örökké átkozott,
Mit sok százezer magyar vére áztatott.
Távol a hazától idegen földben,
Elvesztettük őket mindörökre.
De emlékük szívünkben örökké él,
Míg magyar ember él a földtekén.
Nagy árat fizettünk, hol ott semmi dolgunk,
Az értelmetlen halált, mit örök gyászként hordunk.
Emlékezzünk rájuk és soha ne felejtsék,
Ifjú életüket derékba törték.
Hajtsunk fejet némán és gondoljunk rájuk,
Egy percnyi csendet mit emlékükre szánunk.
Nincs bosszúvágyunk, azt szívünk nem akarja,
Légy örökké gyászunk árvák Don-kanyarja. -
köszi =) -
Simulacrum #284697 Köszi, a terhelést azt mindig számolom, figyelek a lánctalp szükségességére. -
bigmano #284696 Gratula mennyi idő alatt ment el? -
Nah, harmadjára csak sikerül belinkelni... :P -
Ez akart lenni. :) -
Milyen kincset találtam... Igazi zsenik mind a ketten, megtekintés csak saját felelősségre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Droughert #284692 Én 400 dolcsiért adtam el az enyémet. -
bigmano #284691 Nem hiszem...:D -
Kár, hogy nekem még nagyon tetszik a játék, simán megazdagodnék az accomból XD -
Olyan idióta, faszfej csapatokat fogok ki ma, (tegnappal ellentétben, hogy már szó szerint émelygek a játéktól. -
szakasz #284688 ez mindig igaz, persze vedd figyelembe hogy az lánctalp bírja-e a terhelést sokszor emiatt nem lehet egyből felrakni (persze ez nem nagytorony függvénye) -
Kronos79 #284687 Igen. Amihez nem kell kifejleszteni a tornyot, azt az alaptornyon is tudod használni. -
Nekem ez van fenn. De a patch óta, és csak most frissített.
Link -
Simulacrum #284685 Két gyors kérdés:
Mindig igaz az az állítás, hogy a tech fában egy löveg nem egy torony után következik, akkor az felrakható az alaptoronyra is?
Konkrét kérdés most a Leopard PTA esetén felrakható a jobb löveg a torony nélkül? -
bigmano #284684 45 k-ért elvitték volna tavaly novemberben,csak akkor még nem akartam eladni...
A Type59 sokat dob az értékén,csak így tudod megszerezni magadnak... -
Fúú, azt hittem a 42k-s ajánlat kicsit el van szálva, de ahogy nézem itt a hírdetések árait, teljesen párban van :) Bár lehet azokaz se adják el könnyedén :D -
Nem mindnekinek egyszerre frissít, 2-3 nap alatt megy át az egész játékos állományon. -
Hát nekem baromira nem frissített :( te honnan szedted a konfigot ? -
foxbat88fx #284680 kezd gyanussá válni a dolog....
Győz / Dönt / Csata: 11 / 0 / 12 ( 91.67% ) -
KamionosBarat #284679 Plusz itt az aláírásban. :) -
KamionosBarat #284678 Hétfő 18:00. A leírásban és a banner képen egyébként ez is fel van tüntetve. -
Váúúúú! Frissített az XVM! Alig két hónap kellett neki! -
Ennek örülök, mert nagy veszteség lett volna. Először én sem szerettem, mert nem volt hozzá komoly legénységem, csak 75%-osak, de most már nagyon jó kis gép lett belőle. Sokat pattint, és a lövege sem rossz, bár papíron elég gyenge.
És, nagyon lehülyéztek? :D -
Előreláthatólag mikor közvetítesz legközelebb? -
Kronos79 #284674 Legközelebb így fogok próbálkozni. Még a múltkor bejelöltem követésre a csatornát és csak ott próbáltam megtalálni. Lehet, hogy a WoT streameken belül is meg kellett volna néznem. -
KamionosBarat #284673 Az, hogy mellé lövök vagy lepattanok benne van a pakliban, de ez vice versa működik. A tegnapi adásban Tier 10 nehéz tankok is pattogtak a batchat-ről. Mellesleg az a 3500+ WN8 az átlag. Tehát néha vannak olyan időszakok, amikor 4000 fölött teljesítek, de van olyan (elmúlt pár nap) amikor csak 3000 környéke jön össze meggondolatlanság, random vagy mindkettő miatt. -
Droughert #284672 Itt próbáld meg, itt jó áron el lehet passzolni az accountot. -
VanDaal #284671 Annyira azért nálam sem volt egyszerű a helyzet.
Először az itt közzétett linkre kattintottam, de offline-nak jelölte az adást. Viszont javasolta egy twitch tv app letöltését. Miután letöltöttem, a program keresőjében nem találta már a csatornát sem. Ezután újra a hozzászólásban megadott link felől próbálkoztam, de ezúttal már hibátlanul lejátszotta a közvetítést. -
bigmano #284670 Eladóvá vált WOT accom,irányára 42.000 huf bővebb infó a spoiler alatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PRÉM TANKOK:8.8 Jagdtiger--SU-100Y--Type3 Chi nu kai--TYPE 59!!!! http://postimg.org/gallery/231y8ts2/ -
Kronos79 #284669 Érdekes. Nálam csak az összes találatnál jelezte a streamet, de a nézhetőeknél nem. Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. -
Én mondtam azt, hogy eladtam az IS-6-ot, persze ez nem igaz, csak a fórumozók reakciójára voltam kíváncsi, hogy ki fog először lehülyézni. Közben már kezdem megszeretni és megtanulni az IS-6 használatát. -
ChristianID #284667 Üdv!
Én ugyan a "Tomato-team"-et erősítem a magam 44%-ával, azért mostanában már ilyenek is esnek (és mindkétszer nálunk volt handycap)... Persze tudom, egy fecske nem csinál nyarat... :
-
Valaki írta itt tegnap, hogy az IS-6 egy fos, ezért inkább eladta.
Ez nem igaz. Nagyon fasza kis gép. A belinkelt kép, egy teljesen átlagos kör volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsan666 #284665 Félreértés ne essék, se bántó szándék, se kritika nincs a mondandómban. Leírtam tegnap a stream chat-en is. Valahol megnyugtató volt, hogy a nagyok is futnak bele olyan körökbe, amikor már az elején elvéreznek és szinte semmi sebzéssel. Ez ad egy kis lökést a sok zsenge meccsem után. Az meg, hogy amikor ötödször pattantál három éppen mellélövés mellett egymás után, vagy egyéb hihetetlen szerencsétlenségbe futottál bele és semmi reakció nem látszott az arcodon... vagy ez csak a közvetítés miatt volt? :D