418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Sérti a fülüket a magyar nyelv. Mert az ő nyelvük egy keverék. Román= újlatin és albán keverék, szlovák= cseh-lenygel-ruszin keverék.

II.világháború alatt is egy megbízhatatlan gyatra "szövetségesek" voltak. Semmit se tudnak ,pl.: tank gyártásban felmutatni. Mondj egy szlovák tankot.
    Románnak volt ilyen TACAM R-2 Lt-35- re épített valami. A csehek azok feltudnak valamit mutatni ( u.i.: Benest lesz.....tj.k).
  • Angelus1991ster
    Zavar is. Fusztráltak, sose volt övék Erdély, csak az elszaporodásuk miatt lopták el francia és egyéb söpredék nyugat-európai ország segítségével. Ahogy a szlovákok ( lengyel-cseh keverék nyelv az egész ). Röhejesek és szánalmasak, hogy hamisítják történelmüket és ehhez asszisztál a hazai kormányzat, vagy semmit se csinál ( mert nem érdeke ). Szlovákok se különbek, ilyen uhorsko hülyeséget mertek kitalálni. Mégis mi a francot jelent az, hogy az "akkori" "szlovák" állam volt az államban. Engem is idegesít. De a képen látni a románt a piros statjával.
  • foxbat88fx
    engem már jó párszor lőttek ki románok/szlovákok mert magyarul beszéltem
    de vannak ott is normálisak TA-RE pl egész jó klán
  • Lunki88
    Na a hülye románok már a wot-ban sem bírnak magukkal. Meccs elején beírta az egyik hogy "muie ungaria" ami kb. annyit jelent hogy "szar magyarok", aztán a haverjai is beszálltak hogy transylvania = romania. Most nekem lehet esni hogy mit turbómagyarkodok, de ez szerintem titeket is zavarna, vagy nem?
  • foxbat88fx
    úúú borzalom az a chi-nu !!!!
  • mijki
    Grat! :)
  • popey8
    Purchased: '113' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
    Purchased: 'AMX 50 B' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
    Purchased: 'Leopard 1' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.

Az akció miatt költekeztem egy kicsit:)
  • yossarianHUN
    Tovább akarsz menni a japókkal? Igen? Igen. Nem? Nem.
  • arel
    hogy hívják azt a módot aminél látjuk,hogy más játékos menyit játszott,milyen tapasztalt a wot terén?Pl. a csata visszaszámlálás előtt.Nem nagyon töltöttem még fel módokat,de gondolom ezeket a res mods-ba kell tenni őket.
  • Angelus1991ster
    Tier 5 -ös japán meddel a Chi-nu-val ki játszott/játszik? mi a véleménye róla.Megéri megvenni?

Az elődje a Chi-He szinte ugyanolyan törzsű( képességei szerint a magyar Turán-ra hasonlít). Hehe, mostantól a Chihe a japán-Turán.
  • Angelus1991ster
    Ja hát az.
  • foxbat88fx
    pffff jó szopást :D
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2014.01.12. 17:15:09
    Jármű: Type 1 Chi-He
    Szerzett tapasztalat: 854
    Szerzett kredit: 18 288
    Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" és 4 tank kilőve. Gold lőszer 3db - lófaszt se használt.
  • Angelus1991ster
    Amikor kijöttek a japán tankok aznap tier5-ig kilőttem 1-1-et.
    Már csak:
    STA-1, Type61, FV2805 arty, Obj430 II, Conquerr GC, Obj 430 és STB-1- ezek mind rohadt ritkák főleg a tier 9-10-es brit artyk.

A Su-122-54-et 7 hónapig 'vadásztam'.
  • Angelus1991ster
    Hát igen a préda, csak ezért van artym és csak ezért használok gold lőszert.
  • Bee
    Érdekes csata T34-gyel:

Replay, ha érdekel valakit
  • foxbat88fx
    hát nem sok rohangál belőlük....
    remélem hamar találok egy Type 61-et és legyilkolhatom
    de ahogy ismerem magam mire kilövök egyet addigra kitavaszodik
  • pointer4
    Innen melóból, nagyon fos gép, problémás upc net, és 10 csatából, ha 4ben volt 1-1 akadás, 5 sec intervallumos kb, de nem maradt ki semmi, ment tovább.
  • KamionosBarat
    Csütörtökön csak TibiTomi jelezte, hogy szaggat neki. Tegnap este úgy tűnt, hogy nincsenek technikai problémák. A garázsban szoktam vetni egy pillantást a twitch chat-re, de elvileg csata közben nem lenne szabad akadnia.
  • Kishawer
    Nem tudom! Egyelőre a demóban csak a dagonya megy! Majd utánaolvasok!
  • Lunki88
    A japán játékosok biztos csak azzal mennek. xD
  • Angelus1991ster
    kevesen fognak szerintem az új japán tier8-10 medekkel menni, papír és közepes sebesség
  • Caliph
    ennek lesz valami célja a dagonyázáson kívül?
  • foxbat88fx
    na ennek a teljes játékát várom de NAGYON!!!
  • Kishawer
    Akinek elege van már s hétvégi siemka áradatból itt egy kis kikapcsolódás:

Összesen 100 mega a demó! Érdemes kipróbálni, mert dagonyázni oly jóóóó!:)
  • foxbat88fx
    nocsak mivel találkoztam

már csak a 9es kell a japó medálhoz
  • pointer4
    Az elmúlt hónapban volt ilyen, a beállításoknál valahogy kikapcsolódott a szerver oldali célkereszt mutatása alapból, és onnantól nem nagyon volt már. De úgy ugrál szét a célkereszt a ping/lagg függyvényébe, hogy néha szívrohamot kaok, amikor semmi nem türténik és szétugrik a fenébe.
    Így néha néha, csak a körön kívülre lő ....

ez pl a kedvencem volt: (mint egy vörös retard noob láma, olyan érzés fogott el, szegény srác miatt)

• Master91
    FAQ

http://wotfaq.solidlane.eu/#hardver
  • NoparaWot
    XVM is okozhatja
  • 0000000000000
    Érdemben válaszolva: nézd meg EZT, hátha...
  • 0000000000000
    "Cseréld ki az abakuszt számítógépre!" (talán Serb a forrás)
  • hekus2013
    Sziasztok, lenne egy nagy problémám, hogy nagyon alacsony az fps nem tudja valaki mi a probléma?
  • zsupeti
    Kösz az infót,majd kipróbálom én is.
  • TiborTamas
    Arra készülj fel, hogy a fejlesztett torony nélkül valami 12 sec alatt tölt a legjobb löveg. Rosszabb, mint egy heavy. :D
  • Angelus1991ster
    Nekem a célzókör összevissza ugrik.
  • TiborTamas
    Én pontosan ugyanezt tapasztaltam még csütörtökön. Fél percenként megakadt kb. 10 másodpercre, másoknak meg jó volt. Próbálgattam különféle böngészőkkel + router resettel is, de nem javult meg. Utána átnéztem quickybaby közvetítésére, az ment akadásmentesen, néztem 5 percig. Visszamentem scheff-hez és onnantól az övé is ment rendesen. Nem igazán értettem a dolgot.
  • nobodyattis
    Nah megvettem végre ezt is első kör nem rossz megvan a második op td m t10 be ami automata :D

• zsupeti
    Tegnap néztem a közvetítést,de nálam valami probléma lehetett,mert 5mp ig ha ment,majd fél percig töltött és ez így ment egy jó darabig.Igaz közel 2400 an néztük ha jól láttam,de a havernál meg jó volt.aztán az IS3 Pearl Riveres csatánál már akadásmentes volt amíg néztem.Netem sávszélessége és a ping is jó volt.Vagy másnál is volt ez a hibajelenség?
  • Lunki88
    Ez a bug az egyik régebbi updatenél jött elő, azóta sem javították ki.
  • arel
    Az egész kőr látszott ,szal nem volt semmi útban.Arra is gondoltam,hogy esetleg kizuhant a pályáról (mert eléggé a szélén állt az ellenséges arty) de a célzókőrnek csak a leges-legszéle (max. 4 pont) látszott ki és ,hogy 2X egymás után...Meg amúgy is ,akkor is robban ha vonalon túl csapódik be.
    Mondom nem gyakori,de azért mégiscsak idegesítő,ha egy kill múlik rajta.