418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #284905 hi... fullosan már egész kellemes
bár lassan tölt és lassan céloz és nem valami pontos
és a mobilitása is botrány
de ha az a 210mm-es gun betalál akkor nagy mosolyt csal a pofámra :DDDDD
nem sürün sebez 1000 alatt még maus-ba sem meg E-100akba sem
ha a csapat nem idióta, megvédenek meg adják a spotot rendesen
meg persze a map is jó akkor lehet vele kellemes csatákat menni
de ha nincs spot szart nem tudsz csinálni
ha rádjön a scout halott vagy -
Fú ez a Tortoise stock-ként az egyik legszarabb tank amivel eddig játszottam...
Remélem megéri a szenvedést.
-
Fú ez a Tortoise stock-ként az egyik legszarabb tank amivel eddig játszottam...
Remélem megéri a szenvedést.
-
Angelus1991ster #284902 Hali foxbat! GW.Tiger P megéri? -
rahotep #284901 Az még mindig egy agyonpáncélozott dög(a gold korában is),ha tudod használni! Egy tierrel feljebb az st-1 vagy az E-75 ami hozzá fogható! -
Angelus1991ster #284900 Ez a papír előnye. Legnagyobb sebzést náluk lehet elérni az artyval. Gw.Panther-rel egy Rhm.B. WT (tier8)-t egy lövéssel. -
Simulacrum #284899 Sosem használok goldot és mégis megyek randomban T10-ben. M48 és T110E5 tökéletesen használható tankok most is. Csillagrombolóra, WTF1000000-re, Foch 155 TD-kre figyelek, a többi nem gond.
Nem állítom, hogy ez a legjobb élményfaktorú tier, de azért játszható.
Legjobban 8-as és 9-es tankokkal szeretek játszani. Ennél lentebb sajnos sok kezdő játékos van és csak annyi a bajom, hogy hiába csinálok bármit sajnos sokszor még sebzés kiosztásra sincs időm, ezért nem is játszom nagyon kis tierben. -
Jaja, tier 12-es csata azért randomban nem olyan szuper gyakori (legalábbis amikor én nyomom), inkább tier11, néha tier10. -
Gyuszopapa #284897 Ha magyar ha nem magyar az engem nem érdekel.Ha olyan nagy szám akkor minek nyomja a goldot a tapasztalata nem elég a jó játékhoz,gondolom 10000 csata alatt már lehet pár skill a legénységen.
Ja meg az egyik legOPabb 2-es tankal játszik a legtöbbet,no komment.
Ha ezt egy H35 Hotchkiss-el hozta volna össze akkor még a lábai elé is borulnék de így. -
Bee #284896 Érdekes vélemény, de nem gondoltad végig. Igazat adnék neked, ha a T10-es tankok csak T10 ellen mennének. De az esetek nagy részében az adott csatákban a játékosok kevesebb, mint fele ül top tier tankban. Az E100-at hozod példának: valóban gyenge az AP átütése (235). Sok esetben ez is elég, amire nem, arra ott a HEAT. Ezért cserébe 750-es sebzést osztasz le.
Volt klántársam accountján toltam 50-60 kört Foch 155-tel. Volt olyan csata, ahol 1-1 T10, 1-1 T9, a többi T8-as tank volt; elképesztő mészárlást műveltem különösebb erőlködés nélkül. -
Te aztán értesz hozzá pajti.
-
foxbat88fx #284894 hogy miiii????? sosem volt jó?
-
Okmyx #284893 Részemről Colin Brett a csúcstartó, legyőzhetetlen.
Colin Brett -
Okmyx #284892 Pont egy magyar őskövület játékos, nagyon régóta nyomja kis tierekben. -
Gyuszopapa #284891 58000csatás f.szmajom,na neki kell a gold mert anélkül sehol sem volna.10000 csata T18-al persze szórta a goldot ész nélkül.De szerencsére minden tankba rakok én is 2-3-at az ilyeneknek viszonzásúl,
így hát be.zopattam szegényt. -
Plata #284890 Kv4 sosem volt jó,esetleg akkor ha t8-ba került és nem volt ellene másik t8. -
madmanic #284889 Köszönöm szépen! -
Toweliee #284888 Camo, legények. -
Toweliee #284887 +1 -
GaburroSan #284886 Ha a T10-es tankodba 75% legényeket raksz akkor megérdemli az ember! Ha már valaki eljut T10 és T6-tól kezdve hozza magával őket akkor a T10-ben lesz 1 3skilles legénység! Nem kell oda már több szerintem! Amennyi tapasztalatot kapnak a T10-es tankok! -
madmanic #284885 Üdv!
Ha a parancsnoknak a felderítő, a rádiósnak a helyzetfelismerés perket állítom be összeadódik a hatás?
Illetve múlt héten valaki belinkelte a tankok camo értékeit, betenné még egyszer? A másik gépen mentettem el. Köszi. -
Ezt tegnap sima ammoval lőttem, mégis gold noob voltam...
-
stoppos #284883 Én már azt sem értettem, minek a heavyken kívül más tizes tank. Rettenet TD-k baszom sebzéssel, medek, amik között semmi különbség szinte (de már oroszból van három egyforma). Az artykról meg inkább nem nyilatkozom. :)
Teljesen jól elvoltam a kilencesekkel a tizesek kötzött. -
Juhasz82 #284882 Kár lenne érte ha mi nem kapnánk meg,jó mapnak tűnik.Legalább is nagynak látszik amit jól be lehet járni.
Már úgy is elég kis pálya van már -
"A tier 10-hez had szóljak hozzá! Randomba hóttt felesleges T10-ben játszani."
A legénység meg majd magát képzi felfele? Ha így lenne akkor minden tízesedhez kellene egy prém tank amiben a legénységét húzod és pénzt is farmolsz. Vagyis venned kellene sok prém tankot, ezzel tolva a WG-nek a pénzt. Ergo értelmetlen az egész.
Ha tier 10-ben mész, és nem goldozol, nem vagy agyhalott, és sebzel akár minimálisat is, simán kihozod magad nullára. Jobb körben 20-30k plusz is megmarad. -
400V #284880 Néha nézegetem a fórumot és látom miket írnak. Ezek is le voltak írva. Nem gyenge dolgok. -
foxbat88fx #284879 szerencsétlen E4-nek feladtam a leckét hogy mire nyomja el az elsősegély csomagját 
ha erősítik a HE-t akkor fasza lesz ez az arta!!!! -
400V #284878 Szomorú hogy ez az igazság!
-
rahotep #284877 Már megy a nyílt béta a WT grund forces...vagy még csak a zárt? -
rahotep #284876 Ahogy elnézem a "Nagy Fal" nevű pálya és talán azt írták róla,hogy csak az ázsiai szerveren lesz! -
De igazad van. Osztom ezt a véleményt. A két orosz heawy-vel szerintem nem mentem összesen 50 csatát. Aranyosi Petit idézve: olyanok mint a román tornászlányok... se segge, se melle, se vénusz dombja, két szóval: haszontalan jószágok. -
GaburroSan #284874 A tier 10-hez had szóljak hozzá! Randomba hóttt felesleges T10-ben játszani. Nincs meg a játék élvezete, a rettegés megy aztán gold ammózól, aztán ott álsz mint a legtöbb klántársam volt hogy fogják és eladják a T10 ( jah a javítás + lőszer stb = -75.000 kredit!) Ezért szuzenvedsz annyit!!Minek? Nem stresszes eléggé az élet?! Ha cw-ni nem akarsz akkor felesleges a T10! Csak álni fog a garázsba és nézegetheted! A másik hogy a Heavy tankok nagyrészt csak gold ammoval használhatóak T10-ben az meg nevetséges lásd E-100!! 225 pen!!!LOL E-50M meg 270!! Ezt rendbe kellene tenni!+ A gold ammo vásárlását felfüggeszteni! csak ennyit akartam írni! Szóval akinek felesleges 6 100 000 pénze van az bátran, majd eladja 3 050 000-ért! -
Juhasz82 #284873 új map ? -
szakasz #284872 roppant egyszerü, nincs idő újratölteni, föleg egy táras tank esetén, lövi ami bent van. -
Értelek titeket, csak annyira meg vagytok páran lepődve ha 10 es tank aranyat lő a ti 8 as medetekre, ha a 2. lövedék is gold akkor lehetnek gondok, viszont simán elképzelem, hogy Tier10 ben only Gold al mennek páran. -
Bee #284870 Pedig egyszerű: ha arany van rátöltve (de minek?), akkor a következő lövedéknek tölthetné a HE-t vagy az AP-t. De nincs ennyi esze, spammeli a goldot továbbra is. Vagy az is előfordulhat, hogy kizárólag aranyat vitt a jóképességű. -
stoppos #284869 A "többször is" melyik része nem világos? Ráadásul egy olyan helyzetben nyomta, amikor a nagy részem takarásban volt. Ellőtt rám vagy ötöt, miközben talált az első, meg az utolsó. Már annak sincs értelme, hogy arannyal betöltve vár egy nyolcas meccsen, nyolcas TD-ben, de legyen.
Nem zavar, csak érthetetlen, mert ez masszívan minuszos neki, engem meg átvitt volna AP-val is. -
foxbat88fx #284868 neeem ebben csak az artyktól és a troll gunos tankoktól kell rettegned :D
egy KV-2 vagy egy SU-152 152essel egylövésből kicsap
de még a 6os britt arty a kis szutyok gunnal is 4-500at sebez rá
egy tier 7 meg 1000et... ha egy tier 8 meg melléd lő akkor véged van :D
én ha nagy kaliberrel megyek mindig váltok HE-re ha szembe jön egy RHM
múltkor T28-al csaptam a felépítmény lemezre 500at
csata után nézem a kritikus sebzést: parancsnok, lövész, töltő, löveg, lőszer
szal ajjajj ha HE-vel lőnek, addig jó míg ezt a sok babuin nem tudja és inkább arannyal lövik a kicsikét :) -
Nem értem a problémátokat. Áll a bokorban arany betöltve, várja, hogy szembe jön majd vele egy vastag front páncélos tank amit majd azzal jól pofán súlyt. E helyett feltűnsz te 50 el meddel rohangálva, neki van 10-12sec es töltés ideje mondjuk, szerinted meg fogja várni míg átvált simára és betölt majd össze szűkül a kőr és talán eltalál? Vagy kapásból a bent lévő lövedéket fogja rád küldeni és spórol vele 12sec et? És ha olyan ponton talál el még át is viszi a tankodat. Na?
-
Simulacrum #284865 Kipróbáltam teszten, eszemben sincs megvenni. Óriási, lomha ugyanúgy, mint az IS-4. Az is csak azért van, mert volt a tech tree változtatás és megkaptam és csak azért nem adom el, mert 10-es tankot nem adunk el elvből. :) Nagyon nem szeretek az IS-4-el játszani. Mindkét IS szerintem a T10-ek legalja.