418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsupeti
    Dettó!
    Ez egy igazi jellemformáló kis pofás tank.Vérágas lesz a szemem mikor bemegyek vele a csatába. :)
    Amin mosolygok,h ha találkozok valakivel f2f a csatában,egyből olyan kemény mint a kád széle.
    Na de lesz ez majd így sem.Sok csírát majd belelövöm a napba.
    Megyek mert sosem lesz meg a nagy ágyú. :D
  • JeffDunham
    Sniper Tigris!

(egyben jó éjt mindenkinek)

• R3nton
    Na ígérem ez lesz most az utolsó :D És döntetlen, hihetetlen looser volt a csapat. De ez a 3 kör most egymás után spot dmgre nem volt rossz :D

• JeffDunham
    Ez vereség? Ááááá....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kettő a sok közül...

• madmanic
    A bannerben levő képhostot használd, miután feltöltötted a képet a legfelső sorból kimásolod a hivatkozást, itt pedig a kép beszúrásánál azt illeszted be.
  • Lunki88
    Jajj, pont a Sturer Emil... Épp a nagyobb ágyúért szívok most. :)
  • madmanic
    Hogy a vérbe lehet T10 ben 15 NULLÁRA kikapni???

Mit keresnek ezek high tierben???

El sem mozdul a kezdőről a sok agyhalott szarházi, ott döglenek meg egy kupacban... Egymást taszigálják, meg lövöldözik és örülnek neki...

Istenverte nyomorékok..
  • Gottfried
    Két komoly kérdésem lenne a tisztelt urakhoz. :)

-Hogy a francba lehet nagy képeket ide feltenni? (nekem mindig csak iylen kicsi sikerül :()
    -A játékban el lehet valahogy tüntetni a tankokról a felségjelzéseket? Skineket használok és sok esetben ilyen dupla felségjel lesz a gyáriak miatt,ami elég balfaszul néz ki.

• R3nton
    Na megy ez jobban is, rögtön a kövi kör:D Állat ez a tank :D

• R3nton
    És verség...beszarok

• Sunsetjoy
    Ja, nem emelkedik a cuccos.
    De az a sikítós titkárnő effektus, hogy csúszik le a wr...!
    0.2-0.4 csökkenést látni egy időszakban, khm, öhm. Ha 1-2% esést tapasztalsz a grafikonon, akkor szólj. :D
  • voivod32
    Ez azért nem volt rossz!
    Köszönet érte Vip_er kollégának!
    [IMG][/IMG]
  • Master91
    - Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylőszer, attól még az ára marad.
    AHA

Akkor nerfelik :DDDD
  • ToCsEk
    mai adag:

- "teljesen lehetséges" hogy a történelmi csatákban lesznek 1945-1960 közötti csaták (T-54, Patton stb.)
    - Egyelőre nincs tervben hogy a kicsi és közepes kövek/sziklák lreombolhatóak legyenek.
    - Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylőszer, attól még az ára marad.
    - Nincs tervben a bázis közepéről eltüntetni a sátort.
    - Nincs tervben különleges legénység bónusz (mint a fokozott szellőzés) nyitott tetős járműveknél mert náluk már alapból számolnak ilyennel.

Overlord a CW exkluzív tankokról:
    Egyetértek azzal hogy különleges tankok legyenek a jutalmak komplex missziókért. De nem azt jelenti hogy a CW ne kaphatna saját egyedi tartalmat. A Global Map elég időigényes mód. A jutalmaknak kitüntetőnek kell lenniük.
  • lexlutor
    az agyhalott noobplatoon , amivel csak kibasz a sajat csapataval az pedig franko. gratulalok.
  • Kronos79
    Ha egyáltalán nem mutat statot, akkor az első(Common) fülön pipáld ki a player statistics sort! Az alsó részen lesz a legelső sor.
  • foxbat88fx
    ahhh de nehezen adta meg a tankászt!!!
    1510 normál xp
  • Simulacrum
    Jön a platoon kék T110E5 szakasz és belefut a sárga Object 704-be, meg a zöld E-75-ömbe. Az egyikük pattan, a másik egyet bevisz, de utána pattan, na akkor elő a goldot. És a gold spammer 20k csatás vitézek neveznek engem noobnak, miután javaslom tanuljanak még egy kicsit.
    Aztán a végén meg látom, hogy bátor hazánkfiai. Gratulálok innen is!

• shbg
    Az előző hozzászólásomat ignoráljátok légyszíves. Szakaszban volt, csak a kezdőképernyőnél nem mutattatta, az eredménynél viszont látni lehetett.
  • shbg
    Még egy érdekesség. Most jövök egy nyolcas csatából. Egy T 5-ös churchil volt a csapatomba, és nem volt szakaszban. Szerintem valami rosszul működik ! :):)
  • Paradoxon61
    Felesleges volt idézned, pontosan tudom miről van szó. Olvastam. A véleményem meg általános e kérdésben mindenkire aki a csapat társát lövöldözi.
  • shbg
    Sziasztok! Ha már mod packok.
    A kérdésem xvm -mel kapcsolatos. Online editort használom. Viszont a statisztikát sehogy nem sikerül belőnöm,hogy kijelezze. Beolvastatom az xvm.xc filet. Majd a Tab fülnél és a loadingnál kipipálom show chance stb dolgokat. Ezt követően lementem és felülírom az eredetit. Valamit rosszul csinálok?
  • Pityu0
  • voivod32
    :D Én is 74-es vagyok!
  • NoparaWot
    Ez az !

• NoparaWot
    Köszönöm, bocsánat a zaklatásért =)
  • JeffDunham
    Episco féle: https://www.dropbox.com/s/63q45am99u1ddkm/res_mods.rar

Tartalom:
    Egyedi célkereszt
    Jimbo arty célkereszt
    Szerver oldali célkereszt
    Hatodik érzék ikon és hang
    20x-os zoom
    XVM
    Bővített minimap
    Grandpa's Damage(Bővítve azzal, hogy mi lőtt rád és mivel.)
    Radial menu(F4 lenyomásával kiirja a betöltésig hátramaradt időt a csapatnak)
    XVM config
    J1mB0's Contour Icon Mod
    Egyedi hangár, színes csata összesítővel órával

Sidious féle:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/216773978/WoT%20Modok/sidious_res_mods_0.8.10.zip

A hitlog 1920X1200-as felbontásra van pozicionálva!!!

max zoom
    hatodik érzék
    damage panel - gold ammo mod
    GUN sounds
    Jimbo crosshair - shell travel time
    XVM:
    - hitlog
    - minimap mod
    - nem enged csapattársat és éppen meghalt ellenfelet (roncsot) lőni (ALT-al kikapcsolható)
    - csatákra és aktuális tankra bontott winrate és WN7
    - extra statisztika a garázsban
    - egyszerre be tudod tenni az összes embert a tankba ()
    - gombnyomásra kiírja a csapatnak hogy meddig töltesz még (hotkey MOUSE_4)
  • Maala
    Viagrát szed, az agyából elviszi a vért, ezért csökkennek a statjai.
  • JeffDunham
    pillanat, megpróbálom úgy
  • Wartburg
    Értem én, csak néha elszakad a cérna. :/ Pl. nemrég történt, hogy egy amx azért lőtte el az E 25-öm láncát, mert ő akart hamarabb a domb tetejére felérni. Aztán én lőttem el az övét. Aztán megint ő az enyémet, és így tovább. A végén már csak röhögtünk, mire felértünk már fel volt spottolva mindenki. :)
    Master91: 74-es születéssel úgy gondolom már nem vagyok gyerek :)
    foxbat88fx: mit szedsz, úgy érzem, néha nekem is kéne!:)
    Maala: pár év alatt előfordult egyszer-kétszer:)
  • NoparaWot
    Őő a múltkori linknél nem kért bejelentkezést, le lehetett tölteni rögtön - vagy csak én vagyok a hülye vak és nem találom ? :D
  • NoparaWot
    Köszi ! :)
  • JeffDunham
    VTEPS-es mód packok
  • Maala
    Egyébként gyakran TK-zol? Ez volt az első bannod? Általában lépésenként mennek egyre feljebb, és feljebb. 1nap, 3nap, 1hét, stbstb...
  • NoparaWot
    HUNS-os mégis azt hiszem :P (pár hete valaki belinkelte már ide, hogy most ők ezeket a modokat használják)
  • NoparaWot
    Valaki betudná linkelni a HUNS-os modpacket (vagy VTEPS-es)??
  • foxbat88fx
    nemtom majd megkérdezem a pszichiáteremet hogy játszhatok-e vele
  • Master91
    Igazából ilyen pszichiátrai esetes gyerek miért játszik ezzel ?
  • foxbat88fx
    egyébként ha már ez az agyfelkúrás a téma
    egy kis érdekesség:

itt egy diagram a statomról
    fekete vonallal láthatjátok h mióta járok pszichiáterhez és mióta szedek gyógyszer meg mióta nem baszom fel az agyam a gamen

látható hogy azóta nem emelkedik a cuccos :D
    érdekes....
    sokkal jobban játszottam amikor szétbaszott az ideg :DDD
  • NoparaWot
    Szóval ha ennyire felbasz a B típusuaktól az ideg, hogy ki kell lőnöd őket, akkor nem csodálom hogy 1 hónap bannt kaptál, esetleg törölték a német tankokat, mivel akkor kb. csatánként 2-3 csapattársat legalább ki kellett lőnöd (sok az a B típus..)