418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #285025 Dettó!
Ez egy igazi jellemformáló kis pofás tank.Vérágas lesz a szemem mikor bemegyek vele a csatába. :)
Amin mosolygok,h ha találkozok valakivel f2f a csatában,egyből olyan kemény mint a kád széle.
Na de lesz ez majd így sem.Sok csírát majd belelövöm a napba.
Megyek mert sosem lesz meg a nagy ágyú. :D -
Sniper Tigris!

(egyben jó éjt mindenkinek)
-
R3nton #285023 Na ígérem ez lesz most az utolsó :D És döntetlen, hihetetlen looser volt a csapat. De ez a 3 kör most egymás után spot dmgre nem volt rossz :D
-
Ez vereség? Ááááá....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kettő a sok közül...
-
madmanic #285021 A bannerben levő képhostot használd, miután feltöltötted a képet a legfelső sorból kimásolod a hivatkozást, itt pedig a kép beszúrásánál azt illeszted be. -
Jajj, pont a Sturer Emil... Épp a nagyobb ágyúért szívok most. :) -
madmanic #285019 Hogy a vérbe lehet T10 ben 15 NULLÁRA kikapni???
Mit keresnek ezek high tierben???
El sem mozdul a kezdőről a sok agyhalott szarházi, ott döglenek meg egy kupacban... Egymást taszigálják, meg lövöldözik és örülnek neki...
Istenverte nyomorékok..
-
Két komoly kérdésem lenne a tisztelt urakhoz. :)
-Hogy a francba lehet nagy képeket ide feltenni? (nekem mindig csak iylen kicsi sikerül :()
-A játékban el lehet valahogy tüntetni a tankokról a felségjelzéseket? Skineket használok és sok esetben ilyen dupla felségjel lesz a gyáriak miatt,ami elég balfaszul néz ki.
-
R3nton #285017 Na megy ez jobban is, rögtön a kövi kör:D Állat ez a tank :D
-
R3nton #285016 És verség...beszarok
-
Ja, nem emelkedik a cuccos.
De az a sikítós titkárnő effektus, hogy csúszik le a wr...!
0.2-0.4 csökkenést látni egy időszakban, khm, öhm. Ha 1-2% esést tapasztalsz a grafikonon, akkor szólj. :D -
Ez azért nem volt rossz!
Köszönet érte Vip_er kollégának!
[IMG][/IMG]
-
- Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylőszer, attól még az ára marad.
AHA
Akkor nerfelik :DDDD -
mai adag:
- "teljesen lehetséges" hogy a történelmi csatákban lesznek 1945-1960 közötti csaták (T-54, Patton stb.)
- Egyelőre nincs tervben hogy a kicsi és közepes kövek/sziklák lreombolhatóak legyenek.
- Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylőszer, attól még az ára marad.
- Nincs tervben a bázis közepéről eltüntetni a sátort.
- Nincs tervben különleges legénység bónusz (mint a fokozott szellőzés) nyitott tetős járműveknél mert náluk már alapból számolnak ilyennel.
Overlord a CW exkluzív tankokról:
Egyetértek azzal hogy különleges tankok legyenek a jutalmak komplex missziókért. De nem azt jelenti hogy a CW ne kaphatna saját egyedi tartalmat. A Global Map elég időigényes mód. A jutalmaknak kitüntetőnek kell lenniük. -
lexlutor #285011 az agyhalott noobplatoon , amivel csak kibasz a sajat csapataval az pedig franko. gratulalok. -
Kronos79 #285010 Ha egyáltalán nem mutat statot, akkor az első(Common) fülön pipáld ki a player statistics sort! Az alsó részen lesz a legelső sor. -
foxbat88fx #285009 ahhh de nehezen adta meg a tankászt!!!
1510 normál xp
-
Simulacrum #285008 Jön a platoon kék T110E5 szakasz és belefut a sárga Object 704-be, meg a zöld E-75-ömbe. Az egyikük pattan, a másik egyet bevisz, de utána pattan, na akkor elő a goldot. És a gold spammer 20k csatás vitézek neveznek engem noobnak, miután javaslom tanuljanak még egy kicsit.
Aztán a végén meg látom, hogy bátor hazánkfiai. Gratulálok innen is!
-
shbg #285007 Az előző hozzászólásomat ignoráljátok légyszíves. Szakaszban volt, csak a kezdőképernyőnél nem mutattatta, az eredménynél viszont látni lehetett. -
shbg #285006 Még egy érdekesség. Most jövök egy nyolcas csatából. Egy T 5-ös churchil volt a csapatomba, és nem volt szakaszban. Szerintem valami rosszul működik ! :):) -
Paradoxon61 #285005 Felesleges volt idézned, pontosan tudom miről van szó. Olvastam. A véleményem meg általános e kérdésben mindenkire aki a csapat társát lövöldözi. -
shbg #285004 Sziasztok! Ha már mod packok.
A kérdésem xvm -mel kapcsolatos. Online editort használom. Viszont a statisztikát sehogy nem sikerül belőnöm,hogy kijelezze. Beolvastatom az xvm.xc filet. Majd a Tab fülnél és a loadingnál kipipálom show chance stb dolgokat. Ezt követően lementem és felülírom az eredetit. Valamit rosszul csinálok? -
Pityu0 #285003 -
:D Én is 74-es vagyok! -
Ez az !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Köszönöm, bocsánat a zaklatásért =) -
Episco féle: https://www.dropbox.com/s/63q45am99u1ddkm/res_mods.rar
Tartalom:
Egyedi célkereszt
Jimbo arty célkereszt
Szerver oldali célkereszt
Hatodik érzék ikon és hang
20x-os zoom
XVM
Bővített minimap
Grandpa's Damage(Bővítve azzal, hogy mi lőtt rád és mivel.)
Radial menu(F4 lenyomásával kiirja a betöltésig hátramaradt időt a csapatnak)
XVM config
J1mB0's Contour Icon Mod
Egyedi hangár, színes csata összesítővel órával
Sidious féle:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/216773978/WoT%20Modok/sidious_res_mods_0.8.10.zip
A hitlog 1920X1200-as felbontásra van pozicionálva!!!
max zoom
hatodik érzék
damage panel - gold ammo mod
GUN sounds
Jimbo crosshair - shell travel time
XVM:
- hitlog
- minimap mod
- nem enged csapattársat és éppen meghalt ellenfelet (roncsot) lőni (ALT-al kikapcsolható)
- csatákra és aktuális tankra bontott winrate és WN7
- extra statisztika a garázsban
- egyszerre be tudod tenni az összes embert a tankba ()
- gombnyomásra kiírja a csapatnak hogy meddig töltesz még (hotkey MOUSE_4) -
Viagrát szed, az agyából elviszi a vért, ezért csökkennek a statjai. -
pillanat, megpróbálom úgy -
Értem én, csak néha elszakad a cérna. :/ Pl. nemrég történt, hogy egy amx azért lőtte el az E 25-öm láncát, mert ő akart hamarabb a domb tetejére felérni. Aztán én lőttem el az övét. Aztán megint ő az enyémet, és így tovább. A végén már csak röhögtünk, mire felértünk már fel volt spottolva mindenki. :)
Master91: 74-es születéssel úgy gondolom már nem vagyok gyerek :)
foxbat88fx: mit szedsz, úgy érzem, néha nekem is kéne!:)
Maala: pár év alatt előfordult egyszer-kétszer:) -
Őő a múltkori linknél nem kért bejelentkezést, le lehetett tölteni rögtön - vagy csak én vagyok a hülye vak és nem találom ? :D -
Köszi ! :) -
VTEPS-es mód packok -
Egyébként gyakran TK-zol? Ez volt az első bannod? Általában lépésenként mennek egyre feljebb, és feljebb. 1nap, 3nap, 1hét, stbstb... -
HUNS-os mégis azt hiszem :P (pár hete valaki belinkelte már ide, hogy most ők ezeket a modokat használják) -
Valaki betudná linkelni a HUNS-os modpacket (vagy VTEPS-es)?? -
foxbat88fx #284989 nemtom majd megkérdezem a pszichiáteremet hogy játszhatok-e vele
-
Igazából ilyen pszichiátrai esetes gyerek miért játszik ezzel ? -
foxbat88fx #284987 egyébként ha már ez az agyfelkúrás a téma
egy kis érdekesség:
itt egy diagram a statomról
fekete vonallal láthatjátok h mióta járok pszichiáterhez és mióta szedek gyógyszer meg mióta nem baszom fel az agyam a gamen
látható hogy azóta nem emelkedik a cuccos :D
érdekes....
sokkal jobban játszottam amikor szétbaszott az ideg :DDD -
Szóval ha ennyire felbasz a B típusuaktól az ideg, hogy ki kell lőnöd őket, akkor nem csodálom hogy 1 hónap bannt kaptál, esetleg törölték a német tankokat, mivel akkor kb. csatánként 2-3 csapattársat legalább ki kellett lőnöd (sok az a B típus..)