418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ên ma is kaptam az ívet, hogy "Camper S, Conqueror delete game", persze top sebző lettem 3770-nel, 3400 pattintás, és 4 kill.
  • Plata
    Az ismerős,nekem tegnap volt 4k spot Vk168-al.
    Süketperzsát tényleg buffolták.
    T55A csak a tornyát dugta ki domb mögül és kicsaptam a tornyán keresztül szemből.
    És Löwe tornyát is beverte.
    Lehet hogy többet kéne vele játszanom.
  • __Jacek__
    Nem type5 de a VII-es japo heavyel az elobb kaptam felderito medalt, tobbit el lehet gondolni mi folyt ott :)) Vegen kiszedtek 5-en es majdnem elbuktak 10:5- os vezetesrol.. felderito egy gurulo hazzal...
  • Plata
    Az előbb arty engem lőtt meg,meg kérdeztem hogy mi a francért válasz nuku,így kapott egy szép pofont,telibe lőtte t54 csapattársat is,erre az megölte.
    És ő volt behisztizve hogy megölte.
  • asolyom
    Egyébként szerintem egyre inkább a HT-nak, vagy jól páncélozott MT-nak kedveznek a pályák, a papír tankok egyre kevésbé láthatóak. Annyi cső pálya van, hogy nagyon sokszor a "flanking" nem opció, hanem szemből kell lőni egymást a nehéz tankoknak, ahhoz meg többnyire prémium lőszer kell, legalább is a felső tierekben. Nem gondolom, hogy ez ne lenne egy szándékos tendencia.
  • Plata
    Type 5 köv csata Prokhorovka,full banda kempel az erdőben,inkább megölettem magam.
  • asolyom
    Ne is mondd! A S. Conquerorral általában 4k sebzés sem szokott elég lenni a győzelemhez. A fő probléma T10-zel, hogy totál autista csapatok vannak, és az egész egy rohadt kredit temető.
  • Plata
    T10 nem játszható.
    Vagy mind egyfelé mint a hülyék,vagy mind a bázison dekkol.

Bc-k végig messziről kempeltek,a végén Bc egyedül maradt low hp-s pattonnal és két tárból nem tudta megölni,két találata volt két tárból közelről.
  • Plata
    Na erre varrjatok gombot,mi van akkor ha sok retardált olyan helyen vesz körbe egy VK-t ahol nem tudják lőni csak szemből.

Vicces volt,mikor látták hogy nem tudnak sebezni és 400+-os pofonokat osztok elkezdtek menekülni.
    Két sebző lövést kaptam be,egyiket az artytól. asszem 167-et sebzett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 17:13:01
  • Plata
    Na miattatok elővettem Type 5-öt.
    Kár vót.

A csapat ritka rossz volt.Lényegében a csapat háromnegyede a bázis melletti emelkedőn a bokrokban dekkol.
  • Plata
    Jah,karfiol nem az igazi neve.
    De az eredeti neve bonyolult így nekem karfiol.
    De már vagy hat éve így hívom,így általában mindenki tudja mire gondolok.
    Ha azt mondom hogy juhtúró az sem tejtermék hanem romulan warbird,aminek túl kacifántos neve van és hasonlít a juhtúróra.
    A juhtúrót megtudom jegyezni.
    Így nekem az a romulan ragadozómadár juhtúró.
  • lammaer
    Rossz topik! :P
  • Plata
    Lammaer tudja.Neki válaszoltam.
    Sajna mobilon nincs off.
    Vagyis nem látok ilyen lehetőséget.
  • joe662
    Igaz,hogy magyarul írtad ezt az esszédet,de fingom sincs miről szol
  • Plata
    Tegnap mentem karfiollal ISA-t.
    Előtte vettem rá +tiszt helyeket.
    Kivettem jem hadar vanguard tiszteket.
    Előléptettem őket és beosztottam őket.
    Karfiolon még mindig mk12 és 13 ur és vr fegyverzet van.Elöl terran és craftolt disruptor dhc sor terran torpedóval.
    Hátul full omni bím.
    Jem tisztekkel ez a hajó olyat vert borgba hogy csak lestem.
    Tudományos kapitány saját sügér skillezéssel.És egy állat.És elavult T5 hajóval.De nekem még mindig ő az isten.
    Tegnap megmutatta,generátorok még éltek mikor kilőttem a közepét.
  • lammaer
    Juteszembe: amikor a lorraine-ből prémium tankot csináltak, ott is olyan volt mint a T34-nél, hogy akinek megvolt atank az ingyen megkapta a prémiumként is?

Ahányszor szembe jön egy lóri a játékban, mindig elszorul a szívem hogy lemaradtam az ingyen megszerzés lehetőségéről - viszont nem nagyon olyan hírt a gugliban hogy egyáltalán meg lehetett ingyen kapni....
  • asolyom
    Igen.
  • lammaer
    Ah, gondolom ezekről beszélsz

Még az előzőt se váltottam ki... körmöre ég a sok játék, tegnap jött ki az Ark új DLCje is, nemtom hogy birok el ennyivel :D
  • asolyom
    Nem a Twitch. Mr Scheff oldalán voltak fent új kódok. Más kérdés, hogy korábban ha béreltem egy tankot, akkor volt Prémium Boltban a "Special" fülön olyan lehetőség, hogy megvehetem, de itt most nem látok ilyen.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.07. 14:08:33
  • lammaer
    Izé, hogy lehet bérelni? A twitches bérlést használod, vagy külön lehet néhanap bérelgetni ha az embernek kedve van?
  • asolyom
    Kibéreltem ezt a Somua SM-et. Ez is mint minden tank egy jó MM-ben gyilkos tud lenni, igazi kivégzőgép. Mondjuk eddig mentem 3 csatát, 1xfull T8, és 2 x top tier 6-os tankokkal is.
  • lammaer
    Star Trek onlineban is mindig csalsz, biztos itt is. Ami neked megy az nekem sose :P
    Egyszerűen szerencsefi vagy!
  • Maala
    Mondjuk ha ugyanazokra a tankokra ugyanúgy lősz, akkor is a +-25% pen rng, majd a +-25% dmg rng miatt teljesen más értéket kapsz, pedig ugyanarról az ágyúról van szó. De nyilván 10k-10k lövésből ugyanazok az eredmények jönnének ki ugyanoda lőve, csak hát az érzések...

T9-ben mész ~150-200 csatát, T10-ben meg csak annyit, amennyit akarsz. De attól még ugyanúgy kell az a 150-200 csata, hogy ráérezz a tankra. (Khm IS-7 400 csata után)
  • Plata
    Majdnem ugyanazt kapja mint Type 5,a Type 4 szinte csak t8-10 csatát kapott,ritka hogy top tank lett volna.
    Type 5 szinte mindig átkozott dimbes dombos szar pályát kap.
    Ha az idén is lesz olyan jó karácsoyni event mint tavaly,lehet elő veszem kicsit type 5-öt.
    Mondjuk e100-ban is meg Fv- td-ben is van egy pancser legénységi tag akit húzni kéne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 13:21:53
  • yossarianHUN
    Én sem értem, mi lelt
  • realcsabi
    Elismerésem hogy van energiád ehhez. :)
  • yossarianHUN
    Ennek ahhoz lehet köze, hogy a Type 5 átlagban jóval páncélozottabb tankokra lő, mint a Type 4.
  • Plata
    Tegyél bele 5 skilles legénységet,oszt megvan oldva a gondod.
    Legyen nekik ramm skill és álca is.
    Nekem is az a gondom hogy t49-be kéne egy jó legénység.
    Gondolkodtam hogy venni kéne egy T8 lightot és azzal húzni legénységet bele,abban csak több xp jön mint elite T49-ben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 12:45:24
  • Plata
    Légyre sosem lőttem.
    De én megvettem type 5-öt és nagyon nagyot csalódtam.
    Nincs kedvem játszani vele.
    Ha lesz valami olyan küldi amiben japán nehéz tank kell akkor előveszem,de ha lesz megint pár milla fölös pénzem visszaveszem a type 4-et,azt szerettem.
    Érdekes módon az O-Ho-t sem nagyon bírtam,de a két O-I és O-Ni nagy kedvenc volt.
  • lammaer
    Nehuzzál fel hogy ez nem igaz? Akkor minek grindelek a T49ért? :P
  • yossarianHUN
    "Brit tudósok bebizonyították"

Te anno azt is tapasztaltad, hogy a T49 derpje 500 méterről, ugratás közben rendszeresen ellövi a légy f*szát. Bocsáss meg, ha fenntartásokkal kezelem ezeket az anekdotákat
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.11.07. 12:31:58
  • Plata
    Én pedig tapasztaltam.
    Type 4-el mindig merész voltam és szerettem vele játszani,igaz sokszor volt minuszos,de jó volt vele játszani.
    Type 5 inkább csak városi pályákon jó valamennyire,akkor ha nem túl páncélozott az ellenség,bár lehet hogy alájuk kéne lőni nem rájuk.
  • yossarianHUN
    Ezt elhiszem. Azt, hogy a Type 5 ugyanazt a tankot ugyanott meglőve kevesebbet sebez, mint ugyanazzal az ágyúval a Type 4, már nehezebben :)
  • Plata
    Pedig hidd el ha lenne pénzem Type 4-re visszavenném,asszem type 5-el volt vagy 10 csatám kb,legalább is ennyi rémlik kb.
    Ha lesz megint karácsonyi buli és lesz újra pénzem vissza veszem.Csak gáz lesz nullás legénységgel.
  • joe662
    Néha tapasztaljuk sajnos
  • seriousthreat
    valótlant azért ne állítsunk már :)
    https://www.youtube.com/watch?v=KsSJoJZ1mJc
    https://www.youtube.com/watch?v=LejbRuajoCg
    https://www.youtube.com/watch?v=bmPDnw0gUiE

@joe662:
    Jaj hát fater tudod milyen ez a felsőbbrendűségi komplexus, főleg akkor jön ki, ha nem adja a csiki-csuki.
  • yossarianHUN
    "Type 4 ugyanabba a T10 tankba többet sebez mint Type 5 ugyanazzal az ágyúval."

Tipikus platás, tudományosan megalapozott állítás
  • Plata
    Sajnos nem,már bánom.
  • asolyom
    Megtartottad a Type 4-et is?
  • Plata
    Jobb az ágyúja.
    Tudom ugyanaz az ágyú,de még is jobb.
    Type4 nagyokat tud vele sebezni,Type 5 meg szánalmas vele.
    Persze papírabb ellenség ellen nála is jó,de érezhetően szarabb.
    Type 4 ugyanabba a T10 tankba többet sebez mint Type 5 ugyanazzal az ágyúval.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 11:39:10