418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Ok akkor!

• Lorder
    az sem rossz :D bár mondjuk ez akkor vicces, ha megveszel egy játékot olyan 10-12 ezerért, dobozos változatban, majd kifogásolod a licenszt :D és mivel ne értesz egyet vele nem telepíted fel, és akkor ennyiből kidobtál az ablakon egy csomó pénzt. Ezért is egyszerűbb nem figyelembe venni ezeket, mert bár vannak benne kitételek ha játszani/használni akarod a terméket úgyis elfogadod :D
  • zsupeti
    Erre a képre tegnap bukkantam rá. :)
  • FosTalicskaa
    R3nton: Mikor beszéltem én ilyen medekről? Ha siránkozok, akkor többnyire a 10-es medeket, valamint a 6+ lightokat szidom. A Type59, legalábbis amikor utoljára, vagy 2 hónapja láttam a garázsomban, akkor még 8-as szinten volt. Nem hiszem, hogy azóta feltolták tier10-be...

400V: Persze, lehet itt hozni a jobbnál jobb példákat erről, hogy ez mennyire erkölcstelen, szerintem is az, de nem erről van szó. A lényeg és amit te sem tudsz megkerülni az az hogy a vásárlással tudomásul veszed, hogy amit vettél az nem egy fix paraméterekkel rendelkező valami. Sőt állítólag a nagyokosok akik elolvasták azt amit senki sem olvas el, azt mondták, hogy még csak nem is a tiéd, hanem a wg-é. Te csak bérled és a bérlés addig tart amíg működik a wot.
  • TomDantes
    Sőt mi több
  • Lorder
    :DDDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=sglZGSwK6ow
  • suba53
    A kredithozam az egy definiált számszerű érték? Mondjuk annyira mint egy front páncél vastagsága?
    Vagy csak úgy adják, hogy jó a kreditszorzója, és ezért vedd meg.

Tehát ha mondjuk megveszek egy prém tankot, amire garantálják, hogy a kredithozama fixen duplája a normál tanknak, és én kifejezetten emiatt veszem meg, és fizetek érte, akkor minimum durván erkölcstelen ezt később módosítani, rontani.
  • TomDantes
    Így van, de én se olvasom el, meg senki se. Ki az aki már egyszer is bármilyen szoftver telepítésnél elolvasta?
  • TomDantes
    Elhiszem, hogy zavar, és igazad van abban hogy zavar, csak érted: megtehetik. Nem csalás a dolog, pofátlanság az lehet.
  • R3nton
    Mivel játszani akarsz kénytelen vagy bepipálni, hiába nem értesz vele egyet, és hiába olvasod el részletesen :D
  • 400V
    Én úgy tudom prémium tankokhoz úgy nyúlhatnak ha lehetővé teszik hogy visszakapd az árát ha nem tetszik. Itt most arról ment a sírás hogy letekerték a 8 as prémek kredithozamát. Nem csak engem kezdett el zavarni.
  • TomDantes
    Hogy megérte-e vagy sem, az egy dolog, de én nem erről beszélek, hanem hogy van egy szerződés, amire te rákattintasz, hogy elfogadod. Minden játék esetében. Igen, lehet mondani,hogy ez pofátlanság, de ez van, elfogadtad a szerződést, és mondom, ez minden játék esetében így van. Bármely MMO-nál megtehetik a fejlesztők,hogy változtatnak valamin, a karakterek, a tárgyak értékein, tulajdonságain. Lehet hogy pofátlan, de szabályos dolog, és ez más játékoknál is így van, ami nem MMO, persze mindenki csak tovább kattint, de senki nem olvassa el, és senki nem tudja, hogy amiért fizetett az szoftver most hogy is van? Mint szellemi termék? Enyém tied övék, mik a ide vonatkozó jogok?
  • 400V
    Vettem szimulátor játékot. Nem vesznek el belőle semmit, állandóan fejlesztik, kapom a tartalmat mondhatni egyre okosabb jobb a szimulátor. Vettem counter strikeot jó pár év múlva azt is tovább fejlesztették. Ezekért megérte fizetni. Na és a WOT? Nem akarok vitát de csak ez az egy nem érte meg számomra. Ez van majd megy a süllyesztőbe.
  • nobodyattis
    ha valaki megakarja nézni
    http://wotreplays.com/site/536124?secret=864216efc824b886b563436a16e6607c
  • nobodyattis
    Nem hiszem el !!! elfogyott a lőszer az is 6 bol azért nem nyertünk
    mondjuk én mindent megtettem szerintem

• TomDantes
    A kenyér a tiéd, ez meg nem igazán a tiéd hiába fizetsz érte, olvasd el a szerződést. Ami egyébként minden játéknál van, és amit egyébként soha senki nem olvas el.
  • Wartburg
    Egy 7-es csoportban mindig akad egy-két gyorsabb tank, nekik kéne felismerni a helyzetet, és elindulni még időben. De persze ez randomban...
  • 400V
    Persze jó is az hogy elmész a boltba veszel 1 kg kenyeret azt mikor hazaérsz már csak 0,7 kg van a szatyrodban. Mindegy engem már nagyon nem zavar mert alig játszok a wottal. Csak némiképp kicsit böki a csőröm hogy minek fizettem ennyit.
  • R3nton
    OP med :P A type meg aztán tényleg op, gondolkodás nélkül becserélném a t34-re.

El Halloufhoz hozzászólva: Szerintem bitang jó lett az új, a régiek egy kalap szarok voltak, csak kempelésre voltak jók. Ezen most lehet támadni, mint állat. Bár az egyik oldal szarabb lett az tény, de szerencsére engem inkább a másik oldalra szokott pakolni :D
  • kabel15
    Figyelem én, de egy KV1 el elég nehéz vissza érni mikor megyek 25 el mondjuk, főleg egy dombos pályán ahol RRR aztán kimegyek valami csokiért és mire vissza érek még mindig csak a hegy felénél járok :D
  • FosTalicskaa
    Pontosan. Azzal, hogy veszel egy ilyen prémium tankot, tulajdonképpen beleegyezel, hogy a WG bármikor hozzányúljon az értékeihez. Ha ez nem tetszik ne is költs rá. Én pl. utoljára a type59-et vettem amikor olyan 6000 gold-ért árulták, de meg is bántam mert egy lassú, lomha, low penes papírdobozt csináltak belőle. Akkor megfogadtam, nagyjából több mint egy éve hogy soha sem fogok költeni erre a szovjet ipari hulladék játékra és büszke vagyok magamra mert eddig be is tartottam ezt a fogadalmat + még kísértést sem érzek a pénzköltésre.
  • Angelus1991ster
    ÓÓ hát ez volt az első gondolatom.
  • Angelus1991ster
    Remélem :S. Azért furcsa , hogy ekkora összegeket írnak.
    Remélem csak 4 egész 250 euróról van szó.
  • stoppos
    Előtte küldd át a jelszavad, meg az emiled, nehogy kárba menjen a prém. :)
  • Wartburg
    Aggodalomra semmi okod, én ezt kaptam pár napja:
    Dear Wartburg,

Your payment 633103972 in the amount of 40.540 EUR
    was processed successfully on 2014-01-12 10:39:30 UTC. Your order number: c5fc95407b7511e3a830ac162d8c2738
    T-34-3 you bought as a gift was sent on 2014-01-12 10:39:30 UTC
    to PremiumOnly.

40.540 ejuró azért húzós lenne egy T-34-3-ért!
  • Angelus1991ster
    Akkor megölöm magam :)
  • Master91
    Pontosan. 1. El Halluf tetszett. 2. szar. 3. még szarabb.

Majd fél év múlva vagy hozzá nyúlnak vagy nem, de elvenni biztos nem fogják...

Port játszhatóbb volt azt bezzeg ki baszták.
  • stoppos
    30 évre vettél prémet? :)
  • stoppos
    El Halluf szerintem rosszabb lett mint volt. :)
  • Angelus1991ster
    SMS aranyvételnél ez mi?
    csak részlet:
    Dear player,

"Your payment 807641F65EB8FACF0A76DDAEDS5758E11 in the amount of 4.250 EUR was received on 2014-01-14 13:25:31 UTC. Your order number: 20485e237d1f11e3a830ax162d8c2738"
    Ez a 4.250 EUR kicsit aggaszt. Kéne aggódnóm. Valaki SMS fizetésnél találkozott ilyennel?
  • TomDantes
    Ja figyelni mi? Szerintem vannak akik még ki is kapcsolják,hogy ne idegesítse őket...
  • Wartburg
    Na, ezért mondom én mindig, hogy folyamatosan figyelni kell azt a qrva minimap-ot, és akkor nem, vagy csak nagyon ritkán történne ilyen! 1-2-3 tank (helyzettől függően) elindulna visszafelé, még időben, resetelne és a probléma megoldva.
  • Simulacrum
    Csatlakozom. Nagyon szép, érdekes az új pálya.
    Erlenbergen nem sok a változás, egy házat pakoltak fel a vár után, illetve a másik oldalra meg benyomtak a hegyre egy sziklát, jó lesz csikicsukizni.
    Prokhorovkán se nagyok a változtatások, talán kicsit mélyítették a bokros út melletti részt.
    Redshire viszont teljesen megújul. Ez szinte nem is ugyanaz a térkép már. Érdekes sokan nem szeretik. Nem állítom, hogy kedvencem, de ütközet módban kifejezetten kedvelem, normál módban meg van rá mindkét oldalról jó taktikám.
    El Hallufot hiába dolgozták át én továbbra is gyűlölöm és még mindig ha egy térképet le lehetne tiltani nálam ez lenne az.
  • stoppos
    Viszont az mindig a torony közepére céloz. Az meg a legkeményebb rész szinte minden tankon. Mondjuk körbetáncolásnál tényleg jól jöhet, amíg meg nem szokod. Egy idő után leszoktam róla, mert jobb kézzel célozni még repesztés közben is.
  • kabel15
    Tegnap KV-1S el. A zászló mellet volt 1 domb rajta pár házzal. Ott álltam 2 scot pedig ment fel a hegyre és jelölte az ellent. Én meg szedegettem ki őket, nekem tetszett az a csata. Viszont az előző HSZ-t általánosságban értettem nem csak arra a pályára. És valószínűleg mivel most csinálom a KV13 ágat ezért med el jobb lesz majd a zászló foglalók irtása :D
  • Smitiz
    Messzi álló célpontok ellen pedig ideális :D :D

Meg amikor inkább a száguldozásra figyelnék.. ^^
  • Kronos79
    A foglalással kaphatsz úgy 100-300XP-t. Ha sebzel, akkor ennél sokkal többet. Az azonnali befoglalás egyik csapatnak sem jó. Se pénz, se XP.
  • Master91
    Voltál már Redshire 1 zászlóson?

Voltál már úgy, hogy kb 2 perc alatt befoglaltak, és összesen 1-2 tank veszett oda a 30bol?

Tetszett?
  • kabel15
    Mi a bajod a foglalókkal? Egy normál csatát 2 félle képen lehet megnyerni.
    1: KILL 2: CAP
    Jó tényleg idegesítő mikor 2 oldal támad amelyiken te vagy áttöri az ellent viszont a másikon pedig ők törnek át. Nekünk marad 7 tankunk nekik mondjuk 3 de azzal a 3 al hamarabb eléri a mi bázisunkat mit mi az övéket. És hamarabb végig viszik a foglalást mert mi már nem érünk vissza a saját cap hez.
    De ugyan akkor mikor volt ez a 10 csapat meccset kellet nyerni prémiumért küldetés, akkor 4 meccset a 10 ből úgy nyertünk, hogy én Amcsi T1 traktorral befoglaltam az ellen bázisát míg azok 2 oldalt szenvedtek a mi tankjaink ellen :D TROLLOLOLO
  • VanDaal
    Az új pálya valami eszméletlen gyönyörű!
    A téli Himmelsdorf is nagyon hangulatos, Redshire-n meg a sok kis kretén most majd foglalhatja a bázist, ha tudja... :D