418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #285446 Én utáltam, meg általában mindenki utálta. Foxi viszont szerette. -
foxbat88fx #285445 azta a qva mivel találkoztam
de elfogadnék egy ilyen dögöt!!!!!!!
-
Nem arra van persze, de mint mondtam ezzel flankelni sem lehet. -
itt felül klikk a fórumra, beállítások, és a lap alján -Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése -
Angelus1991ster #285442 Ahogy a South Parkban volt , legyen sok HIV-ve neki. -
malystryx #285441 Ezt hol tudom beállítani? -
Köszi atee73!
Most, hogy privát üzeneteiből kiderült, hogy már csak egy hetem van hátra ráfeküdnék az Obj.430-as vonalra, de nem sok jót hallottam az A-44-ről, tényleg annyira borzasztó? Jobban tenném, ha free-ből átugranám? Nincs sok időm, azért kérdezem. -
Angelus1991ster #285439 Az a Hold. -
Angelus1991ster #285438 Lehet, hogy annyira beleélte magát a játékba, hogy rohamot kapott és kis károsodást szenvedett agyi vagy lelki téren.OFF vége
-
Malarki #285437 Ez meg mégis mi a franc ott a pályán kívül?? -
atee73 #285436 -40 -
majdhafagy #285435 megtörtént, próbálom visszafogni magam, de ma vhogy nem sikerült -
Legjobb t6 med löveg. Más, hogy a körítés nem annyira fun mellé. TD-ként kell vele játszani, és kész. Jöhetsz, hogy t8-at nem lőssz át vele szemből... Nem is arra van. :) -
yossarianHUN #285433 A Chi-He tényleg az, de T4-ben sokat nem oszt nem szoroz. A Chi-Nu... Háát nem tudom, elég hamar átszaladtam rajta. Ott van viszont az STA, na azért megéri végigszopni az alatta lévőket. -
És mennyire állítottad az értéket, mert nekem -50-n van és még mindig látszik a maki.
-
Angelus1991ster #285431 Olyan mint egy papír Királytigris. Talán a Chi-Nu és a Chi-He ami igazán jó tank a japán tankok közül. -
Angelus1991ster #285430 Vagyis gondok lehetnek még később . Olvasson inkább vagy vagdossa magát valamivel. -
foxbat88fx #285429 akkor tovább vígasztallak
a 7es lassabb!!! nagyobb!!!! -
Angelus1991ster #285428 Ennyire rossz? -
Angelus1991ster #285427 Szerintem senki nem tudja miért. Ezek az úgynevezett fórum-trollok ebben élik ki magukat. Lehet, hogy lelkileg sérült és így áll kicsinyes bosszút valamiért. Gondok lehetnék még ebből.
Profilja olyan kb. lehet mint a rinyáló youtubos kis vérpistikéké. -
Egyik legkönnyebben teljesíthető volt. Először gyűlöltem, de ha megszokod, nagyon jó! -
atee73 #285425 nekem nincs gondom vele mert beallitottam a minuszos hozzaszolasok szureset , csak a tobbiek kommentjebol latom ha van vmi -
atee73 #285424
lammaer hozzaszolasat nem tudom miert rakta bele az idezetbe
-
stoppos #285423 Nem tudjuk és nem tudjuk. De az ápolója nem végez valami nagyszerű munkát. :) -
yossarianHUN #285422 "Fontos, hogy trolltámadás esetén a csoporttagok összezárjanak, és csak egymásra reflektáljanak, mert ilyenkor a heccelődő még néhány petárdát elpufogtat, majd rövid időn belül elhagyja a fórumot"
De ezt se sikerült itt még senkinek megérteni, úgyhogy azt kell hogy mondjam, vessetek magatokra. -
1. Azon legalább a top löveg autoloaderes.
2. Bízom benne, h mozgékonyabb lesz. Nem a gunnal van nekem igazán bajom, hanem a tetűlassúságával. A saját tierjén kívűl szart sem ér, mert még flankelni sem lehet vele. -
R3nton #285420 Nyugi a 7-esen ugyanez az ágyú van csak autoloaderes, nagyon célpont és még lassabb :D Egyébként fullosan a 6-os szolid kis tank. Nem kiemelkedő, de nem is annyira rossz. -
majdhafagy #285419 Feladó: kaszás666
Elküldve: 2014. 01. 15. 18:16
Tárgy: Nincs tárgy
Hét nap múlva meghalsz.
ebből kaptam 15-öt
-
Srácok, ki ez a kis majom, és miért rágott be ennyire erre a fórumra? Le vagyok maradva, elnézést. -
atee73 #285417 na mar megint itt van ugy hallom , miert nem allitjatok be a forum setup-ot es akkor nem latjatok??
A masik ha valakit idegesit siman kikerhetok az adatai ,jelentsetek fel ,itt a pelda hogy lehet
link
idezet a cikkbol " Ha a hozzászólás például rágalmazó, személyiségi jogokat sértő kifejezéseket tartalmaz, akkor a trollt bárki feljelentheti, aki látta a bejegyzést. A hatóságok ilyen esetben – még nickneves kommentelők esetében is – az IP-cím alapján be tudják azonosítani a trollt "
csak ossze kell fogni es rabaszik
-
foxbat88fx #285416 vigasztalásképpen
a 7esen ugyanaz a gun lesz XDDDDDD -
Ez a T6 Japán roncshalmaz mennyire egy okádék. Ezt nevezik mednek? Még a B1 is lehagyja és az heavy. Ráadásul a lövege is egy kalap sz@r, T7 ellen sem ér már semmit. Most dobott be vele 3x egymásután T8-ba, tegnap a 3 csatából 2x T8, úgyhogy az mm is nagyon szereti. Gondolhatjátok milyen epic sebzést toltam. Még ~70k xp a T7, nem tudom mennyi idő lesz csak a duplázgatásokkal, de biztos fel fog érni egy kerékbetöréssel. És ezzel kellett volna megcsinálni 100k xpt az IS-6-ért? Még jó hogy kihagytam. -
Angelus1991ster #285414 Mindjárt küldi az üzeneteket. -
Ymdar #285413 Azért elképzelem a rendőrök arcát, amikor felvázolod az őrszobán, hogy "a gonosz fórumlakó berakott egy géppisztolyos szmájlit a válaszába... tessék má' letartóztatni!" -
Angelus1991ster #285412 Vagy így:
-
Helyes.
Nyomozás közbe említsd is meg az illetékeseknek hogy egy büdös retardált vagy, agyilag és szellemileg mint egy 3 napos zokni.
Pusztulj! -
majdhafagy #285409 és ki tart vissza?
-
Kantalusz #285406 Nem tudom feltűnt e neked de a kedves kis szmályli vaktölténnyel lövöldözik
-
Simulacrum #285405 Poénból visszakapcsoltam a támadás módot a csatáknál.
Fogalmam sincs ezeken a térképeken hova kell helyezkedni, tök sok új szituáció adódik. Megmondom őszintén élvezem.
Kaptam most egy Sand River támadást, na mondom akkor elindulok, aztán lesz, ami lesz. Nos, ez lett:
-
majdhafagy #285404 beárulsz anyucinak?