418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #285486 Gratula.
Engem ma a SU-101-el nem engedett duplázni, aztán 12.-re meglett :)
Abban már van 145k xp, az Emilkében van 45k. Még odébb van a Borsi. -
Simulacrum #285485
Megvettem a Borsigot. Eddig a képen látható jó eredményem van vele. :D :D
2300+ átlagsebzés, 2000 fölötti wn6 és az a 3-as plecsni is úgy keletkezett, hogy vesztes csatában kitüntetés nélkül 7000 sebzéssel kaptam 900 fölötti xp-t. Brutális jószág, de az összeesküvés-elméleteseknek jó táptalaj, hogy úgy tűnik a WG nem akarja, hogy nagyon ezzel menjek, mert olyan csapatokat kapok mellé. -
shbg #285484 Nekem jó emlékeim vannak róla, igaz kevés.
Annyira emlékszek ,hogy elgondolkoztam ,hogy lehet a 60xezren felül kikarmolom még vele a 100.000-et. Az ,hogy menyire lehet flankelni vele szintén nem emlékszem, mint ha lett volna olyan ,hogy bátran rámentem az ellenségre. De lehet más japcsi volt. MM-mel sem volt semmi probléma nálam. Néha még a tornya pattogott, jó ágyúja van, nagy tűzgyorsasággal. Szerintem meg fogod szeretni. Talán az álcája sem vészes. A hetes csíra az még lassabb, még nagyobb, és ahogy említettem én rendszeresen mentem kilencesek között. Viszont a STA kárpótol. -
stoppos #285483 Abban a legjobb, amikor egy "szerintem meglepő" húzásom után egy pillanatra elhiszem, hogy nyerhetünk... Aztán meg:
-
yossarianHUN #285482 Igen, ezeket én is tudom szeretni. -
yossarianHUN #285481 Még semmi biztosat nem mondtak, de hivatalosan elismerték hogy OP, úgyhogy az oroszok már a spájzban vannak. -
Destydeme #285480 Már be vagy Benji?Holnap mehetnénk együtt este..Akarok én is pár sört. -
R3nton #285479 lol prémiumot?? Kemény :D Bár tényleg op, és nem is magában, hanem amikor a nyomrult statpadder lilák 3as platoonban jönnek be vele goldot spammelni. Fú de kemények...na ez a gáz, menjen be vele egyedül gold nélkül. Ja bocs akkor kiderülne, hogy nem is akkor nagy szám a gyerek :D -
Ne már! És mikor és mit..? A Type-ot is elkúrták, most még ezt is? A WG bekaphatja a botot! -
yossarianHUN #285477 Élvezd ki, nerfelni fogják. -
stoppos #285476 Nekem mindig egy cickány jut az eszembe róla, ahogy ott szimatol, hogy mibe harapjon bele párat. :) -
ja nem is
-
R3nton #285474 Hát én inkább hiszek a saját tapasztalataimnak, mint a wotwikinek :P Van, hogy ellövik, de sztem nem vészes. Amikor nagyon elön vagyok velek, akkor igyekszem csak spotolni, és kerülni, azt hogy egyáltalán meglőhessenek, ha kicsit hátrébb vagyok akkor már lövöldözök vele szépen, és végjátékban is nagyon jó. Én nagyon szeretem amúgy. -
RoseScythe - Death Is Our Savior -
Kis méregzsák, szerintem a legmókásabb tank az egész játékban!
[IMG][/IMG]
-
FosTalicskaa #285471 Kösz, hálából az összes hozzászólásodra nyomni fogom a (+)t ezentúl. XD -
Ne már, legjobban a motor sérülést rühellem, arra mindig sajnálom elhasználni a repair pack-ot. Á, a kedvem is elment az egésztől... -
FosTalicskaa-nak ment volna...
-
Two Steps From Hell - Archangel -
foxbat88fx #285467 :)))) -

-
foxbat88fx #285465 XDDDDD rövidítettem :D
bebaszva nehéz megtalálni a betűket baszod :) -
istenem legalább ne x-el írd a soxort......
-
FosTalicskaa #285463 Nem tudja valaki mi a videó másik felében felhangzó zenének a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=2BFpWELK2dY -
foxbat88fx #285462 felesleges?????
akkor mi teljesen másképp használjuk ezt a dögöt!!!
én mindig kaszaboltam vele, és mivel elől van a váltó így soxor kaptam motor sérülést
feltettem a ciklon szűrőt (amit wikin is ajánlanak) így ritkábban, de még így is szeret motor k.o.-t kapni -
R3nton #285461 T34 ajándék prémium, így ;) Nyugi nekem is T34em van :D -
R3nton #285460 Ritkán ellövik, de nálam nem jellemző. Arra feleleges azt feltteni. Töltésgyorsító, vetni, és 25%-os távcső, mert baromi jó passzív scout.
OBI416 100x jobb, mint a 7-es szerintem. -
arel #285459 pct löveg volt nem rro. de akkor ez sem javít semmit ,ha brutálisan szar helyen kaptam el -
foxbat88fx #285458 a HE is tud pattanni
brutálisan extrém szögből, de tud
ott már mindegy hogy 500mm a páncél vagy 20mm---- pattan -
foxbat88fx #285457 a-aaaaaaaaaa
tudod minél sárga a motor???
az object 416 nál!!!!!
na arra kötelező a ciklon szűrő!!!! -
arel #285456 Na ilyet se láttam még.150-180 m-ről lepattant az Rhm.B-TW-ről (német VIII.páncéltörő) a T34-es lövegem.Ez hogy?20/10/8 a páncélja és oldalba kapástól (épp mikor kijött a szikla mögül) lecsúszik?Ez lol... -
malystryx #285455 Kaptam én is 8 db szép levelet a trollunktól.. (1 hét múlva meghalok) :))))) -
R3nton #285454 Ezzel a pattogóssal én vigyáznék. Igen alapból pattogós, nem rossz a páncélja, de ha átütik kb 90% hogy narancssárga lesz a motor vagy egyből kiütik, vagy még emellé ki is gyullad. Úgyhogy eszébe ne jusson senkinek kiálldogálni vele a mezőre. Nekem első 2 meccsen kapásból leégett, mint a rőzse. Sidescrapben szerintem szar, mert belövik, max annyi, hogy kevest kell mutatni belőle, de azért nem egy IS-4 ;)
Nekem egy dolog tetszett benne és az a mozgékonyság. Nem kritikusan szar tank, de én nem élveztem. A szintjén sokkal jobb medek vannak szerintem nála (T20, T-34-1, Comet) -
malystryx #285453 Ááááá köszönöm :) -
Mindenki utálta, Foxi szerette. Lassan szűkül, lefele nem megy a gun, viszont heavy. Front pattogós, jó sidescrap, már csak egy hetem van, hmmm... most mit csináljak? :D -
Angelus1991ster #285451 Miért? én is azzal szoktam néha menni. Játék része a T18.Az lenne a kár , ha artyt csinálnának belőle. -
foxbat88fx #285450 na visszatértem a T18-hoz
kövezzetek meg hogy statpadder vagyok, de élvezetes :D
nem csak a T18 hanem más tier 2 is.... Tetrarch is pl. a nagy átütésű gunjával
sok kempelős noobokkal teli high tier után tök élvezetes lejönni low tierbe -
foxbat88fx #285449 ja és megint kimaradt a lényeg-.-"
sidescrap-ben verhetetlen :D -
foxbat88fx #285448 valóban szeretem!!!
sztem marha jó hogy egy hvy gun van rajta és a front páncélja is elég pattogós
igaz lassan szűkül és lefele nem megy a gun
ismerni kell a mapokat és mozogni kell a csapattal
szerintem abszolút TROLL med, nagyon kellemes csalódás volt nekem
pedig féltem tőle mint a tűztől!!!! -
Mi a fasz?! Csetbant kaptam! De miért?! Ma még le sem ugattam senkit!