418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #285886 hú hát ez még mindig egy álomgép az én gépemhez képest :D -
csonttika72 #285885 Hááát az a proci és deszka már nem igazán izmos. A felbontást meg szerintem vedd le, az talán segít. -
-
Smitiz #285883 Segítség kellene: Lassú a játék :(
- Win 7 Ultimate 64bit
- 4 GB ram (DDR2, 800 Mhz de az alaplap csak 667ig támogatja és a windows csak 3,5 GB-ot lát belőle)
- Asus P5L alaplap
- Core 2 Duo E6600 proci 2X2,4 Ghz
- Geforce 430 Gt 1024 MB videókártya (friss driverek)
- Játék minimumon, 1280 x 1024 felbontáson fut (a monitor miatt)
- AIO Mod van csak fent a teljes teszt2 verzió
FPS 30 felett van általában, de ha akció történik, gyakran esik 20 alá :(
-
foxbat88fx #285882 kerestem még gyengébb csapatot :D
ezeket olyan szinten le lehet hozni egyedül h vicc
-
De most komolyan, nézd már meg a statom. Van pár ezer csatám és sok tapasztalatom, én is tudom ezeket. Nem vmi noob vagyok, aki még az alapokat sem ismeri:) Amúgy is nem a spot alatt tartáson van itt a hangsúly, hiszen ha csak a végét nézzük a csatának, mikortól kilőttem az amxet és visszamentem a bázishoz védeni, biztos, h nem lettem spoltva/spot alatt tartva, ennek ellenére a T-44 lövése után nem villant a lámpa és miután kilőtt a WT utána sem. -
stoppos #285880 Franc se tudja, de nem nagyon ellenkezik. :D Volt egy kép egy csajról, aki puskával pózolt R3nton néven. Biztos valami jelmezbál volt, nem tudom. Hogy a két személy megegyezik-e, azt nem tudom.
-
Mivel azt szoktuk mondani, h replay nélkül nem tudunk semmit mondani, ezért megkerestem. Replay
Az első 2 nem jelzés az E5 elleni küzdelemben figyelhető meg 10 perc környékén, mikor ő feljön a dombra és a tornyán, lövegén látszik, h meglátott, mert rám néz, de a lámpa nem villan. Aztán pár másodperccel később mikor beletárazok az aljába, akkor sem jelenik meg a lámpa. Itt sem gondolnám, h vki spot alatt tartott. Ja és a csata kezdetén, ha spotoltak villant a lámpa, szal nem elejétől volt behalva.
Aztán mikor közvetlen ezután mikor kilövöm az AMX 50 100-at, akkor sincs jelzés, pedig 100%, h spotolódtam. Spot alatt itt sem tarthatott senki, hiszen nem volt más a környéken.
Aztán 7:50-től kezdve, mikor figyelem a bázist megjelenik az Obj. Ő nem spotolhat, mert 445 m-en kívül van. Rálövök kettőt. Ezután bekapok egyet T44-től, ő sehol, lámpa nem jelez. Előtte nem spotoltak ezen a helyen. Vagy ha mégis, a lámpa nem jelzett. Visszabújok pár mp-re, kinézek újabb lövés T44-től, ő sehol, lámpa nem jelez. Ezután ketten foglalnak, rám jön a WT PzIV, kilő, lámpa ismét nem jelez. -
Most R3nton tényleg lány vagy csak baszogatjátok? :D -
foxbat88fx #285877 nem tudom mi alapján működik....
mert ugye van ez a személyes pont, lehet azt összeadja, átlagolja és az alapján keres ellenfelet -
szakasz #285876 ez természetes ? a csapat módról már induláskor megmondták hogy figyelembe veszi a játékosok tudását, igaz ehhez az első hetekben nem lesz statisztika, de utánna már remekül fog müködni. -
foxbat88fx #285875 rájöttem hogy kell csapat módban játszani :D
nem lépek be a lilák közé mert akkor csak lila noob enemyket kap az ember
beléptem hát sárga/narancssárgák közé
és láss csodát az enemy mindig piros/sárga/narancssárga között mozgott
gondolom mondanom sem kell hogy lehet őket alázni :d
eddig 4/4 win -
Paradoxon61 #285874 A nem láthattak relatív és távolság függő. Emlékezz csak, bizonyos távon belül a szikla mögött lévő minden mozdulatát látod. Csak egy adott távon kívül tűnik el ha vissza húzódik a szikla mögé. -
Nem feltétlenül van úgy ahogy írod. Előfordulhat az (nálam is megesik), hogy huzamosabb ideig oda céloz, ahol utoljára látott. Ha ott bukkanok fel legközelebb is, akkor ő már egyből lő és rosszabb esetben el is talál, mert oda volt szűkülve. De a lámpa csak a lövés után jelez, hiszem 3 mp késeltetése van a spotolódás és a jelzés között. Na de ekkor bespotol, tehát a lámpának jeleznie kellene, de tegnap nem jelzett. Biztos nem voltam spot alatt a 2 kikukucskálás között, mert 2vs3 alakult ki és mindhárom ellen velem "szemben" volt. Értelemszerűen más nem tarthatott spot alatt. Ők meg a fedezék miatt nem láthattak, amíg ki nem jöttem. -
Paradoxon61 #285872 "És nem is vakon pufogtatott az ellen, mert csak akkor lőtt mikor kinéztem a fedezék mögül."
1. Ha nem vagy spotolva nem látja amikor kidugod az orrod a fedezék mögül, vagy csak későn, amikor már vissza is húztad.
2. Ha abban a pillanatban ahogy kidugtad már lő is, az csak egy dolgot jelent. Bizony spot alatt vagy és látja minden mozdulatod, így azonnal tud reagálni arra is ha kidugod az orrod.
A hölgyike aki figyelmeztet néha bealszik, ezt már én is észrevettem. Főleg olyankor ha valahol folyamatos álló csata alakul ki, és csiki-csukizás van a sziklák közül és mögül. Hiába no, szép, kellemes a hangja, de mivel szöszi, így ő sem teljesen tökéletes. :) -
Na csak okosan! A szalonna kicsit sok volt. Meg különben is:
Ezt jól jegyezd meg! És kérj tőle elnézést.
-
foxbat88fx #285870 megcsináltam a 10,20,30-as missziót
+ közben 3szor az 5 win-est
eddig 937.711 credit haszon
Welcome back gold ammo era!
-
Tegnap meg azelőtt biztos, h nem ez volt. Mint mondtam a lámpa fel sem villant, azután sem, hogy lövést kaptam. Igen van ilyen szitu, amit te írsz, de a lövés után, ha spotoltak fel kell villanjon a lámpa. Na itt nem ez történt, egyáltalán nem villant fel többször egymásután úgy hogy biztosan lekerült rólam a spot. 100% hogy nem tartott senki spotolva. És nem is vakon pufogtatott az ellen, mert csak akkor lőtt mikor kinéztem a fedezék mögül. -
De ha játszani nem tud, akkor legalább engem ne akadályozzon.
De ez megint olyan, hogy rossz vagyok WoT ban elmegyek SIMS ezni, vagy WOW ozni. -
foxbat88fx #285867 KINDERGARTEN!!!!
-
Az ilyen 'néz téged' figurák amúgy mi a fenét csinálnak egy meccsen?
Én arra is gondolok, hogy végül is játékbeli trollok, mint errefelé is a fórumon. Pofátlankodik, csesztet, hogy rálősz-e, felhúzod-e magad rajta (vagyis fel tud-e húzni, tehát elérheti egy troll célját). Mert játszani azt nem tud.
Aztán ha megunja, hogy nem figyelsz rá fel (ha nem enged haladni, olyankor szépen megállok- persze ha nem tűz alatt vagyok.) Aztán csak megunja - de később hogy-hogy nem, nem tud majd betolatni fedezékbe, leugrik a lánctalpa, meg ilyenek. :D
Vagy pedig nem is tudom milyen szellemi színvonalú egyén, vagy 4 éves... -
csagataj #285865 Ma valahogy én is zavartam másokat a kilátásban, mert két csatában is csapattárs ölt meg. Mindkét esetben biztosra veszem, hogy véletlen volt. -
Én is találkoztam 1-2 bolonddal, az egyik folyamat lelőtte a láncomat, Tier 5 ben voltam és Tier6 al rakott össze, KV1S pipa M4 sherman pipa, ez az idiota meg oda jön és folyamat lelövi a láncomat, nehogy már előre tudjak menni, miután rájött hogy nem mozdulok, beállt elém és bámult, persze a mecset megnyertünk, napi első duplázó így részben úszott is. A másik mikor KV1 el török előre kis szűk szakaszon és Tier4 es vackok jönnek mellettem és folyamat begurulnak elém lövésem előtt. Persze az ellenfél nem őket lövi, inkább rólam pattog, de akkor is idegesítő, hogy saját csapattársam, szívat azzal, hogy engem zavar a kilátásban. -
FosTalicskaa #285863 Én Foch155-el fordultam bele a vizesárokba... -
bigmano #285862 Én meg egyszer láttam hogy egy lila játékos belefulladt a vizbe batmobillal.... -
Jól van szalonna, higgadj le kicsit, és szépen nyugodj meg. Senki se utál téged, csak egy f.sz vagy akit nem visel el senki.
-
Okmyx #285860 Nem tudom, én pont most találkoztam egy totál idióta zöld játékossal, aki ráadásul top tankban ült.
Úgy kezdte a csatát, hogy 2 játékostársát kilőtte az első 30 másodpercben, majd egy öngyilkos rohamban ő is megsemmisült.
Ez volt az összes veszteségünk, egyébként fölényesen nyertünk.
Azokat sajnálom, akiket az elején megölt, esetleg a napi duplázójuktól eshettek el.
Természetesen mindenki reportolta, de ez kb. annyit ér mint halottnak a beöntés.
Sajnos ezekből egyre több van. -
R3nton #285859 Mi neked az ingame neved amúgy? -
R3nton #285858 Na egy hivatalos sg fórumos 1vs1??? Mehetünk többféle tankkal :D -
stoppos #285857 Franc...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
stoppos #285856 Nekem ilyen esetekben mindig ez jut eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![img]https://lh3.googleusercontent.com/-i0F4jJP0lOk/UnewqUOWbOI/AAAAAAAADNs/zBPO3HEdVgI/s800/7025780_700b_v1.jpg [/img] -
Bee #285855 Szerintem hagyjátok abba. Ez egy játék topic-ja, a verbális vérontást jobb lenne a gumiszobában intéznetek. -
Sajnálom, ezt elbasztad :(
Végül is arra jövök fel hogy provokálsz. Mondom, nem tudom mi a f.sz bajod lett. Meg jött? Híztál 5 kilót? Rá jöttél hogy egy senki vagy? Ki nyírt egy td mert punci vagy?
Van egy dühöngő nevű topik, oda mehetsz.
Játék tudásomat meg pont TE ne merd meg kérdőjelezni, szerintem :D
-
R3nton #285853 Alakul az újabb 1vs1 SG fórum csata :D Lehet fogadásokat tenni.
Mint anno az Ilsalon-Mátyáshun csatára :D -
R3nton #285852 Inkább tanulj meg játszani, mint hogy itt a fórumon rontsad a levegőt és cseszegess másokat :) -
Utolsó volt.
Nem tudom mi a f.sz bajod van Jucus, meg értem hogy nehéz lenyelni hogy nem tudtál megint elbánni egy td-vel, de velem nagyon rosszul jársz ha baszogatsz.
ne feledd, láttuk már azt a kis pufi arcocskádat
-
R3nton #285850 hű de megijedtem :D Ja gondolom te high effis :D -
Még 1 kötözködésed van és meg bánod Jucus.
Én egy Td-vel eltudok bánni veled ellentétben.
-
R3nton #285848 Ja igen egyébként szerintem helyes :) -
R3nton #285847 Engem nem érdekel, mivel én felérek 2-3 játékos képességével és így is megnyerem a csatát, vagy ha nem is, akkor is leadok egy szép sebzés mennyiséget, veled ellentétben ;)