418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MightyKopiati
    Magasabb tierben játszottál, ott kevesebb sebzés többet ér. A játék mesterynél még a spot dmg-et szereti nagyon.
  • Gottfried
    Tudom hogy sokan sok idiota csapatról raktak már fel ide képet de azt hiszem ezek bőven a top 10-ben vannak. :D
    Az egyetlen (zöld) is3-on kívül az összes heavy a hegyen kempel,egymás hegyén hátán.Én megyek spottolni a kevenc bokromba,legelőre egy papír td-vel.

A spotterek mögöttük,ráadásul egy pz1-el egy platoonban.A két piros td megunja hogy nincs spot,kilövi a két lightunkat.

Végül én az egyik irányban,az is3 a másikban elindultunk és lehoztuk a meccset.Sajnos megint csetbanom van,így nem tudtam őket oda küldeni ahová valók. :)
  • Gottfried
    Na végre kiizzadtam ezzel is az ászt.:) Hát nem könnyen adta.

Érdekes hogy közvetlen előtte jóval több sebzésre nem adta meg.(kellemes egymás után ilyen csatákat menni. :)

• Antimat
    Plz, ezt valaki magyarázza meg nekem:
  • foxbat88fx
    xdddd ja
    kész volt az a meccsindítás :D:D
  • Madi92
    De csak mert a végén én is csatlakoztam!!!! :D
  • foxbat88fx
    na én kigameltem magam mára :D
    Győz / Dönt / Csata: 40 / 2 / 62 ( 64.52% )
    végre egy értelmes nap
  • Szpecnyaz
    Az MM most igazán nagyot alkotott...
  • popey8
    Mondjuk vannak itt nálam sokkal jobb ligtosok, majd ők kijavítanak, ha szerintük ez nem jó. Nekem ez az osztály a leggyengébb láncszem:)
  • popey8
    1. Venti
    2. Aktív (rohangálós) spot esetén optika, passzív (bokorban csücsülős) esetén inkább távcső
    3. Álcaháló
  • arel
    Háát mivel még low lvl. és többségben magas szintűekhez dobálgat ,ezért derítésre.
  • popey8
    Ez attól függ, hogy elsődlegesen mire akarod használni.
  • arel
    üdv.nem nagyon vittem még light tankot,de felszerelésként miket tudnátok neki ajánlani,úgy összességében minden light-nak?
  • foxbat88fx
    pfffffff na ez a vicc :DDD

Győzelem!
    Csata: Északnyugat 2014.01.17. 21:00:24
    Jármű: Object 416
    Szerzett tapasztalat: 2 544 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 35 962
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Spártai
  • Paradoxon61
    Nincs jelentősége. A valóságban a PZ-I páncélja 13 mm volt, mint a játékban. Viszont a Pz.I.C változaté 30 mm-volt és nem 13.
  • Paradoxon61
    Ezzel nincs is gond, azt fogadjuk el, más lehetőség úgy sincs. Csak semmi értelme kiegyensúlyozásról meg a valós adatokról papolni a készítőknek, amikor mindenki tudja, hogy se a valós adatokhoz nincs köze a játéknak, se a kiegyensúlyozáshoz, ami ugye eleve lehetetlen, mivel 1 csatában több tier indul összevonva. Valószínűleg a T7-es kiegyensúlyozottnak fogja érezni amikor 1 lövéssel kilövi a T4-be tartozó ellenfelet. Fordítva, amikor hiába lövi, mert minden lepattog, már tuti nem így fogja érezni. Tehát ez egy ördögi kör csak. :)
  • malystryx
    Van nekem egy Tank Enciklopédiám, onnan emlékszem, csak mélyen el van rakva, most nem kotrom elő, de a wiki-n is ennyit ír. Igazából mindegy, a játékban nem annyi :))
  • AlucardHuN
    A kettő közt lehet az igazság met én 85-88 km/h-ra emlékszem műúton
  • madmanic
    10 win 3 vereség 36 kill..

Szerintem a csúcson kell abbahagyni..

Jön még madre szopóroller...
  • malystryx
    Jó estét Urak! Ha már témánál vagyunk, a játékban a Hellcat azt hiszem 72 km/h-val megy, a valóságban 92 km/h. De mindegy, úgyis ami a játékban van, azt kell elfogadni, elvégre sajna nem mi írjuk a szabályokat. Pedig néha belenyúlnék.. :)
  • TomDantes
    Azigen. Kezdő körben el kezd lőni a csapattársam. 394 csatás /80 kill. Még 30%-os találati aránya sincs. Hát ilyen a szerencse. Egyik csatában a túl oldara jutnak, most meg nekem.
  • TomDantes
    Most olyan csatában voltam, ahol az ellenfél csapatából 9! játékos nullát sebzett. Nyertünk. Hát szóval nem igaz az, hogy mindig minket tesz a hülyék közé.
  • AlucardHuN
    Igen, arról nem is beszélve hogy a super mauser csak valami huszonvalamennyi mm-t ütött át nem 33-at.
  • Dave55
    Igen, igen de azért kösz.
  • Paradoxon61
    Van olyan ahol a valós adatok vannak? Szerintem nincs, ami meg van, az is csak kiírás. Valós adatok alapján működő tankokkal nem menne ez a tank balett és tank forma-1 ami most van.
    Jó példa erre a Pz. I. C.
    A játékban a sebesség határa: 79 km/h.
    A valóságban ez csak 37 km/h volt, de az is közúton. A terepen ő is csak 20-25 km/h- val "száguldozott".
  • popey8
    Ja, szokás szerint:)
  • csoszi87
    1 kis segítség:
  • TomDantes
    És mivel vasárnap...10 csatából egy lesz győzelem...
  • csoszi87
    bocs, 0 elérhető kód.
  • csoszi87
    alienware kódok
    Remélem tudtam segíteni.
  • Eagle16
    Nem elfelejteni, hogy vasárnap egész nap dupla xp jár majd minden győzelemre! :)
  • DarkHorSe
    Ahhn dejo hogy vegre nem kell jatszani, megcsinaltam a faszom is-6 kuldetest ketszer is :DDD
  • Toweliee
    Most kapartam le. Akkor sajnos nem tudok segíteni.
  • AlucardHuN
    Múltkor amúgy jót röhögtem hogy az oroszok negatív kitérítése buffolva van mert valós adatok alapján a jelenlegi kínainál is szarabb lenne... kv-1s pl -2 fok.
  • Dave55
    Ő azt mondja hogy, lejárt a kód.
  • R3nton
    Érdekes cikk FTR-ről, megy is a flame alatta

német vs orosz tank
  • Dave55
    Köszönöm, örök hálám.
  • Droughert
    Én alapból dobtam rá legénység skillt ami a mozgékonyságot javítja, de camo+bia alap volt rajta, mindig élveztem vele a játékot, a kedvenc prém tankom volt. Ha hól emlékszem, akor 1x szakaszban 2 sp-vel fejenként 10-15k dmg-et nyeltünk el :)
  • zsupeti
    40%os pont 100 csata után a PZV td-m.
    Mindegy mit teszek,és az benne a poén hogy folyamatosan csökken ez a szám.
    Tegnap 25 meccs után 11%os volt a győzelmi rátám.
    Emiatt kérdezem mert akkor nem pazarlok lőszert,hanem csak berakom azt csá.
    Legalább tudom,h miért szar a statom.
  • Toweliee
    5DN7C9XU5WTG
    5DN7X4YX2WFY

3 nap prém és 1000 arany.