418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pZoli81
    Úgy döntöttem, hogy szeretném kipróbálni az egyik revolvertáras tankágat. Mi szól a francia med vagy heavy, valamint az amerikai tankok mellett és ellen?
    Például ezeknek az amerikai tankoknak is jó az ágyú lefelé dönthetősége, mint pl.: a sherman-nak? Stb.
    Ha megosztanátok tapasztalataitok ezzel kapcsolatban, azt megköszönöm, mert megkönnyítené a döntést.
  • AlucardHuN
    Dehogyis, teljesen jó vétel volt. Az is 3 a másik kedvencem a KT mellett. A penjük ugyanakkora de az alfája az IS-nek jobb (szokásos 390), mozgékony, csak ne becsüld túl a frontját mert szemből egy Panther is átlövi. A KT-nak ha nem a hasát lövik kb 230 körül biztos véd. Az Is 3 frontja viszont csak kb 194-203 körül. Ezért kell majd alkalmaznod a sidescrapert mert az oldala erős kb 90 mm és a lánca is elnyeli a sebzést ha sidescraperben állsz. És ezt főleg offenzívan kell használlni.
  • voivod32
    Valaki magyarázza már el nekem, hogy ebben a játékban minek vannak felderítő tankok?! Mert ez a sok faszfej, egyszerűen nem hajlandó egy métert előrébb jönni, hogy rálásson az ellenfélre. Csak várnak mint egy fasz, hiába világítasz hosszú percekig. Addig ülnek, amíg az ellenfél beléd nem ütközik és ki nem nyír! Utána meg a TD-k írják , hogy " spot pls"! Köcsögök!
  • Malarki
    M103 Tankász

Atarohadt, na ez nem semmi kör volt. Az elején gyorsan legyalulták a fél csapatot, a végére hárman maradtunk 6 vagy 7 tank ellen, de sikerült lehozni. Ennyit ér, ha van minimális kis csapatmunka. De jó kör volt :D
  • foxbat88fx
    hmmm csak mert régebben is láttam már :)
    de egy próbát megér :d hogy tudom frissíteni xvm-et? :P
  • zsan666
    Az xvm lenne szerintem. XVM-5.0.2-test2 change log-ból:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    XVM-5.0.2-test2:
    [NEW FUNCTIONS]
    * localization: added Malay language
    * new options:
    hangar/masteryMarkInTankCarousel - Show mastery mark in tank carousel
    hangar/masteryMarkInTechTree - Show mastery mark in tech tree
    hangar/showExtraDataInProfile - Show extra data in profile (experimental)

Nálam műxik a többsoroson is... (gondolom másnál is :) )
  • TomDantes
    Ez pontosan így van. A KV-1S sem csodafegyver, de akkorát sebez tier 6-osként mint egy tier 8-as. Azért az mutat valamit, hogy Tiger II-vel, meg kell gondolni, hogy egy KV-1s-nek neki menjek-e. Nem arról van szó, lazán ketté lövöm, de elég a KV-nak egyer eltalálnia, egy jó 400-as lövéssel, és az sok.

Előbb KV-1S-ben egy Löwe-nek 2 lövéssel leszedtem felére a hp-ját. Egy francia t8-as nehéz tanka két lövés, és 22 %-hp ja maradt. Jó kitárazott, és végem lett, de akkor is. Melyik t6-os képes még ilyesmire? Jó a Löwe papír szemből, de azért ez nem semmi.
  • okosszöszi26
    és persze mindez látótávolságon jóval belül
  • okosszöszi26
    értem én, hogy láthatósági rendszer megem tökömöccse, de azért nem tudok napirendere térni a jelenség fölött, hogy a minimapon folyamatosan látom az ellen ikonjait, és ahogy rálátásom lenne rájuk abban a pillanatban sorban eltűnnek.
    a másik rettentő érdekes cucc az a tankok ideiglenes eltűnése pontosan arra a kis időre, míg mondjuk egy résben pont rájuk tudnék lőni, vagy látom, hogy kidugná az orrát egy szikla mögül, abban a pillanatban eltűnik, és utána már csak azt látom, hogy visszahúzódik
    ez így ebben a formában -ség
  • Toweliee
    Pont azt húzom. Nem egyezik az ízlésünk :) Remélem ennél csak jobb lesz többi.
  • dante3
    Igaz, de valamennyire kompenzálja az m6 töltési ideje, végül is oda lyukadunk ki, hogy minden tank jó annak aki érzi, használójától nagyon sok minden függ! Szikla mögül kioldalazó siemkának tök mindegy, hogy maust vagy panthert kezel!
  • zsan666
    Akkor én nagy hülyeséget csináltam volna? Most, hogy 30% leértékelés volt a nyolcasokra, az IS-3-at vettem a Tigrincs kettő helyett, emlékezvén a régi beidegződésre és korábbi beszámolükra, miszerint oroszok OP-k, németek meg elnyomva, torzítva.
  • nomiss
    Szeretném megkérdezni milyen tapasztalata van másnak FV215b(183)-al , tegnap lett meg, átlagba egy csatába 6 ból 5 találatom van , de abból 4 critical. Ez hogy ? vagy másnak ?
  • TomDantes
    Kilőhetni ki lőhető, verhető is biztos. de a 122-esnek jóval több a sebzése, és az átütése is magasabb mint a M6-os top ágyújának . Meg, a KV-k közt sok a piros, ez sokat levesz az értékükből.
  • AlucardHuN
    Így van a Kt teljesen méltó ellenféle a ruszki t 8-aknak ahogy a ferdi is vagy a JP II.
  • dante3
    m41 már faxa szerintem
  • foxbat88fx
    Melyik az a mód ami így kijelzi hogy hányas sofőr jelvény van meg????
    nekem a kétsoros módba vagy mellé kellene :)
  • Toweliee
    Az amerikai arty ágon melyik szinten kezdenek el artyk lenni? Most tartok T5-nél, de valami katasztrófa idáig.
  • dante3
    M6 90mm-es gunjával simán verhető az orosz 6-os, legalábbis nekem ez a tapasztalatom!
  • TomDantes
    Azért t8-ban nem. Tiger II-vel bármi verhető, a Ferdinand és nagyon jó TD. T8-ban én nem látok orosz fölényt, de tier5-6-ban igencsak.
  • mijki
    KV-4, KV-5 vs KT, Löwe....az orosz buldózer mindenkit elsöpör majd...
  • TomDantes
    Épp ez az. Minden marad ugyanúgy, tehát tier6-5-4-es csata. Orosz vs bárki. Hm?
  • Antimat
    de most megnéztem a noobmetert, szerintem az xvm bugzott, a xXKhallXx nevű játékosnak nem 1 a wn7-e
  • Antimat
    Igaz, nem írtam rendesen le éjjel: azt nem értem, hogy a vérvörös STB-1 kerek 1 értékű WN7 értékkel hogy a rákban tud 57% global WR-et?
  • szakasz
    miért gondoljátok azt hogy csak egyforma tier lesz ?

minden marad ugyanugy, csak a nemzet lesz egyforma, tehát tier6-7-8 együtt.
  • TomDantes
    Hát állítólag lesz majd valamikor valami nerf. De hát na, a többi ágyúval, mondjuk a 85-ös maradna TOP ágyúnak, hát akkor a vk36 kenterbe veri, a 88-asával, azzal többet sebezne, többet ütne át.
  • bigmano
    85-el tudna pötyögtetni vagy a troll 122-el,persze ugysem lépi ezt meg a WG......
  • TomDantes
    Ha leveszik róla, teljesen használhatatlan lesz, a 122-essel meg marha OP. Most szereztem meg, hát amíg a 122-est nem tudtam rá feltenni, olyan fosul ment. Feltettem rá, és ha nem tier 8-as a csata, mint az aratógép. De maíg nem veszik el tőle, addig national battle-kben, hát kemény lesz.
  • Wartburg
    A profi! Igazi bokor-huszár! Leghátsó sor, kemp XD
    [IMG][/IMG]
  • TomDantes
    Ja, ezt olvastam. A francia oroszban is, az orosz simán jobb. Bár ezt kompenzálja, hogy mennyire de tényleg mennyire sok béna KV-s játékos van. De ha nem tök hülyék, t6-ban sima orosz fölény. Ha csak a KV-kat nem nerfelik.
  • bigmano
    Ha a Kv-1-s-ről leveszik a 122-est partiban van a kistigrissel!
  • lexlutor
    vagy egy tier2es amerika csapat, tele t18al.. ehhe
  • lexlutor
    q&a-ban irtak h kinai es japan ag nem jatszik ebben a modban. illetve sajat nemzet ellen nem lehet csata: orosz-orosz, nemet-nemet

amuyg egy orosz-francia csata is viccesen nezhet majd ki: arl44, meg amx12t vs t150, kv1s, t34-85

• AlucardHuN
    Na igen megint érződik az orosz túltápoltság: Német t6, vk3601-re jut a kv1s meg a t150, a két közepes vk-ra a t34/85 meg a ruszki cromwell (itt lehet esetleg balanceról beszéllni bár a t34 erősebb), td-knél meg most hogy bejött a nashorn kompenzálja a su100-at (mert a jpz 4 nem annyira de az is használlható).
    t5-ben meg van vk3001 h is nem csak pz 4 meg ott a stug is faszentos + uzsidoboz esetleg.
  • TomDantes
    Ez a nemzeti csata csak nekem érdekes? Mondjuk t6-ban egy oldalt KV-1S-ek mások oldalt vk36 max? Jó gold-al és és a konisch ágyúval versenyképes, de annélkül orosz fölény, bár mivel a KV-1S játékosok többsége teljesen hülye...

Vagy egyik oldalt M6-os max, másik oldalt KV-1S?

Vagy tier 5? Paner IV-k KV-1 ellen?

De egy tier 8-as csata is érdekes lenne, Ferdinandok, KT-k.

Kiváncsi leszek hogy kell ezt elképezlni.
  • szakasz
    mit kell rajta magyarázni ? mi a gondod vele ? tier10-es csata, ellenfél platoonban behozott egy 9-est, ezen kivül mi a gond ?
  • patchaou
    De nem minden tanknál sebez, ráadásul nem mindegy milyen szögből lövöd és milyen ágyúval.
  • Paradoxon61
    Pár napja társalogtunk itt arról, hogy sebez e ha az első lánchajtó kereket lövöd. Volt aki szerint nem, volt aki szerint igen.
    Ma adódott rá lehetőség hogy kipróbáljam, mivel a delikvensnek csak a bal első lánchajtó kereke látszott ki a szikla mögül.
    Igen, minden lövés rá sebzett és simán ki is lőttem így.
    Erről, hogy így lehet sebezni és bárkit kilőni,az a véleményem, hogy ez viszi nálam a pálmát az év legnagyobb baromsága kategóriában. Ez überel minden idióta dolgot amit eddig a játékban tapasztaltam.
  • tepi1
    Délután tudok neked adni kezdő kódot.Írj rám a játékban és küldöm.
  • patchaou