418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sidewinder #286167 Sziasztok. Az orosz tv-ben láttam még az ősszel egy nagyon érdekes sorozatot. A címe Harckocsi biatlon. Az oroszok találták ki ezt az új technikai sportot. A lényege,hogy a hk.személyzetek és persze az általuk irányított tankok versenyeznek gyorsaságban,akadályleküzdő képességben és persze lövészetben. Egy 6100 méteres pályát kell leküzdeni,ahol különböző akadályok és a lőállások várják a tankokat. A személyzeteknek a fedélzeti géppuskával,és a harckocsi ágyúval is lőniük kell. A versenypályán 3-szor kell körbemenniük és lőniük. A verseny lényege a gyorsaság és a pontosság. A harckocsi ágyúval 1 sorozatban 3 célpontot kell eltaláljanak,amihez max 3 lőszert használhatnak el. Ha nem találják el,akkor jön az 500m hosszú büntetőkör,ami természetesen időbüntetéssel is jár. A fedélzeti géppuskával 20 lőszer felhasználásával kell eltalálni a célpontot 900 méterről. A résztvevő tankok egységesen a T-72B típus példányai,reaktív páncélzattal és egyebekkel szépen teleaggatva. Egyszerre 4 tank indul egy körben. A tankok látványos különböző színűekre vannak festve a jobb megkülönböztethetőség érdekében. Sárga tank= déli katonai körzet piros tank= központi katonai körzet,világoskék tank= nyugati katonai körzet,világoszöld tank= keleti katonai körzet. Egy katonai körzet több tankot is indíthat a versenyben. A versenysorozatnak van egy szakasza,ahol ezek közül végül kiválasztják a legjobb orosz hk. személyzetet,aki a nemzetközi versenyen képviseli Oroszországot. Az első nemzetközi harckocsi biatlont is megtartották tavaly,de itt még cak pár posztszovjet tagállam( például Belarusz,Kazahsztán,Örményország)vett részt. Jövőre az orosz védelmi miniszter igazi világbajnokságot akar tartani,ahová meghívtak már angol,amerikai és német harckocsizókat és tankjaikat is.
Ma végre sikerült megtalálnom youtube-on a sorozatot,HD minőségben.
Ha már lett volna,akkor sorry.
Első rész:
-
A random közbeszólt! Meg lehet, hogy laggoltak is, mert elég sok mellélövés volt. -
Hát ha te álca és javítás nélkül húztad ki a td-idet,csak gratulálni tudok hozzá! :D
Mazoista vagy? -
Jó ez a kis Hellcat, tetszik!
[IMG][/IMG]
-
Borsig camo: 230 méterről nyílt terepen nem látja a T71
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Érdekes, h egyes embereknek mennyire különböző lehet a tapasztalata ugyanazzal a tankkal. 13 csatám van még csak vele, de én szeretem a WT PzIV-et. A camot kivéve jobbnak érzem, mint a kis borsigot és jobban is szeretek vele játszani. Csak 1 dolog zavar: a borzalmas gun depression (a tank eleje felé néző cső esetén). Ha seggel állok be, akkor már tűrhető:) -
foxbat88fx #286161 na ez is megvan :D
-
A nagy ágyúval nem olyan rossz az emil! Amint meglett rá,rohamosan javult vele minden statom és így fejeztem be.(full randomban,tök egyedül)
Támadni,előre menni nem szabad(nem is lehet mert olyan lassú)vele de ha ki tudod használni az ágyú negatív kitérítését,lehet vele meglepetést okozni.
-
T-34-85 vs Tiger.. Hát ezek a tigrisek se voltak unicum játékosok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nekünk se mindig jön ki a lépés, nem lehetünk mindig top dmg osztók csak mert HUNS:) Van hogy pl. én is meghalok 0 dmg-el:) -
nem tudom volt e már ,de készül egy Brad Pittes tankos film,Fury címmel,egy shermannal a főszerepben :) -
Nekem is. -
Szpecnyaz #286155 Nekem a proto az egyik legkellemesebb T8as csalódásom volt. -
besti #286154 Azt hittem a T28 Prototól már nincs rosszabb, de a T28-nak sikerült alulmúlnia "élmény" tekintetében. Páncél T8 ellen véd hatásosan, viszont a gun nagyon össze-vissza lő a statja ellenére.
Ebben a csatában a T30-at mivel kevés értelmes heavy-nk volt Arctic Region-on, így végig heavyként közelharcra használtam és meg is jutalmazta. Ha ezt csak távolról lövöm, biztos adott volna érte úgy 900-1000 XP-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szpecnyaz #286153 Már hogy ne lenne. Nincs rajta se fullos camo, se repair. De beraktál egy csomó felesleges skillt. -
nobodyattis #286152 nincs azzal semmi gond :D -
Szpecnyaz #286151 Most nem azért, de az a skillezés a JPZ-n megér egy misét. -
Vagy próbáld meg EZT. A kis fület állítsd EU-ra,(vagy amelyiken játszol), és a keresőbe írd a neved. -
Angelus1991ster #286149 Tier V-ös Chi-Nu top lövegét buffolhatnák, a 12 lövés/percet növelhetnék. A KV-1-es 85mm-snek ennyi a ROF-ja. -
nobodyattis #286148 mert nem 500 effi/wn6 játékosokról van szó (kimaradt a nem) -
nobodyattis #286147 Mert nem voltál ott azért nem láttad mit csináltak ezek a gyöngyszemek elmondom neked (sennit). Pont mert ismert meg jó klánosoktól elvárná az ember hogy legalább ők tudják mit kell csinálni mert 500 effi/wn6 játékosokról van szó -
TomDantes #286146 Fullosan jó lesz az. T7-ben is lazán. -
madmanic #286145 kitartás. Jó lesz az
-
Lack #286144 Tegnap sikerült megvennem a KV-1S-t. Folyamatosan VII VIII közé pakol. Egy kínszenvedés az egész. -
TomDantes #286143 Meg van a 30 kill-es küldi. Csak KV-1S-el, mondjuk sokáig tartott, 13 csata. Nagyon sok, de elég sok csatában nem lőttem ki senkit, hiába sebeztem sokat, jó párszor pedig percek alatt kilőttek/vesztettünk, nem volt mit tenni. De volt két Top Gun is.
Mindenesetre aki ezzel a tankkal sem tud játszani, az tényleg iszonyat béna játékos. -
madmanic #286142 kezdődik a hétvégi azénklánomalegszuperebb stand up..
200-250 hsz...
Már csak egy kávét kérek.. -
zsan666 #286141 Soha nem értettem az ilyen posztok értelmét. Jobb voltál egy körben, mint egy ismert/jó játékos, klán tag. Ezek már csak ilyen játékosok, előfordul. Örülj neki, hogy Neked MINDIG sikerül szuper kört menned. Ha rólad kerülne fel ilyen kép (kizárt, ugye?), ahol tök mindegy miért, de nem jött ki a lépés, Te mit szólnál hozzá? Gondolom valami magyarázat lenne rá. Beduin csapat, lemmingek, nem segítettek, nem hallgattak rád... bla, bla, bla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/s6e58xjgq6rj8punt12.png -
yossarianHUN #286140 Győzni kell hozzá. -
Most meg nem voltam benne, és megkaptam...:O ezt a hülyeséget -
AlucardHuN #286138 Nem hagytatok nekik lőni valót 
-
Sziasztok!
Van most ez a For the victory we fight nevű mission. Azt írja, hogy ha benne vagyok a top 10be xp szerint a csapatban akkor dupla xp-t kapok.
Namármost ez a mai nap folyamán többször is teljesült, mégsem kaptam egyszer sem, és még a küldetéshez is 0 teljesítést ír.
Most akkor hogy van ez? Én értelmezem rosszul? -
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2014.01.19. 12:18:53
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 500 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 126 782
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
iszhárom meg mindig adja :D -
Paradoxon61 #286135 Ne viccelj már. Logika? Találtál benne valahol logikát? :) -
nobodyattis #286134 Elöljáróban semmi bajom a HUNS osokkal de ez a teljesítmény az 1 paltoontol elég gyenge
-
haflac #286133 1500-at küld szegény kis t-62-őmbe a brit td,de a 850-et sebző ágyúkat nerfelik.Ebben mi a logika? -
AlucardHuN #286132 Nálam a Ferdi áll szégyenteljes 47%-on de ez javuló tendencia, voltam 30 valahány %-on is... a legszarabb az volt hogy tök mindegy volt, ha alig tudtam valamit hozzátenni a fos lövegem miatt vesztettünk, ha bele adtam apait anyait vesztettünk :D A JP II viszont a 128-assal fog kezdeni szóval annál már más lesz a helyzet. -
Kronos79 #286131 Ezek szerint szerencsés ember vagy. Az első ilyen élményem SU-152-vel volt indulásnál. Aztán 55%-ig feltornászódott. Ilyen volt a Tigris is.
Tartósan a T20, ARL TD párosnál maradt szar a stat. Az ARL-nél már csak a következő TD fejlesztése hiányzik, de 70 csatának csak a 36%-át sikerült nyerni. A T20 kicsit jobb, 189 csata 46%.
Most úgy látom a Nashornon a sor. Tegnap négyből semmi. Ezzel hétből kettő győztes csatánál állok. -
zsupeti #286130 Én megértelek :)
Minap 3 rhm platoon nálunk.Már dörzsöltem a tenyerem,h talán nyerni fogunk de már az sem érdekel ha nem lövök csak végre nyerhessek.Kikaptunk és többet sebeztem mint ők hárman összesen.
hozzáteszem, ezt a szarhalmazt szigorúan csakis szakaszban lehet húzni. -
VanDaal #286129 Mióta a 2 tierrel kisebbek is átlövik a frontomat golddal, azóta inkább igyekszem kerülni a közelharcot. Bár a végére így is jutott belőle, mikor a foglalást lőttem vissza, és azt én spotoltam a többieknek is.
Meg ez a közelharc is egy érdekes dolog. Nem egyszer volt már, hogy én spotoltam az ellent, én voltam hozzá a legközelebb, egy pillanatra sem szakadt meg a spot alatt tartása, a végén meg volt egy nagy 0, vagy max pár 100 spot sebzésem...
Szóval nem látom túl következetesnek a rendszert :) -
Gyuszopapa #286128 Az éjszaka már úgy volt szétverem a bilentyűzetet,7 csatával nem bírtam összeszedni a 10 killt az 50000 ezüsthöz.
Top tankjaink haltak ki 0 sebbzéssel 0 lövéssel,ha top tank voltam a csapat borzalmas volt,ha jó volt a csapat akkor meg 2 tierrel magasabbak közé rakott be.Egyszerűen nincs csapatmunka,még a saját csapattársam is engen lövöldözött.
Az új event miatt aki csak teheti gold-ozik kell a kill,Hellcat hordák 2 kézzel szórták az aranyat,2-3-as E25 squad stb.
Nehéz tankban csak a szopás megy.