418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gerdzso
    Azt már láttam, most a Sztálingrád-ot tervezem megnézni, csak jó lenne ha vetítenék valahol... bár eddig imdb-n 5.3 nál jár, szóval nem tudom mit várjak... :S

• foxbat88fx
    lassan esedékes az STA-1 vétele
    mondja valaki hogy rámegy a 19k exp-s gun az alap toronyra!!!!!!!
  • arel
    tudok egy jót,de azt nem az oroszok csinálták ,de szovjetunióban játszódik a II vh. alatt.Ellenség a kapuknál (bár elég ismert film,lehet ismered).
  • foxbat88fx
    hú akkor gyorsan kihúzom XD
    ugyis most dupla exp van

SU-14-2őt is kihuztam ma dübűl
  • atee73
    9. szazad
  • Gerdzso
    Egy kis off:
    Valaki tudna mondani valami jó orosz háborús filmet? Mint a Breszti erőd? :)
  • AlucardHuN
    Foxi nagyon egyszerű, hagyd a faszba a féreg életstílust :D :D
  • xotyi
    Ha ez megnyugtat M44-se lesz sokkal jobb:D
  • Ok5
    inkább visszamennek a lefochba úgyis oda lettek szánva mindig is csak azt hittem igazából hogy tudok így ugrálni a legénységgel mint simából prémbe de akkor ez is nagyon jól ki lett találva...
  • foxbat88fx
    te jóóó isten ez az M41 milyen szar :D
    24 secig tölt... cserébe semmit nem talál el
    de ha el is talál alig sebez LOL
  • lexlutor
    kreditert szerintem at tudod kepezni oket 90%osra, aztan naponta mesz veluk a premiummal es a sajatjukkal a duplat, eleg hamar ujra 100asok lesznek.
  • Ok5
    á kössz akkor benéztem :/ nem gyakran csinálok ilyet
  • lexlutor
    nem, foditva van. a premum tankba tudsz beultetni barkit.
  • Wartburg
    arty
    [IMG][/IMG]
  • lexlutor
    - kerites, oszlop, stb - igen ugy van , h atmegy rajta, de csokken tole az atutes.
    - az egyloveses tankonal meg minimumot losz, melle megy, lepattan, nullatsebzo kritikus - mar a perkek bejovetele ota igy van...
  • Wartburg
    Srácok, nem az van, hogy a kerítés, oszlop, stb. sz@rokon átmegy a lövedék? Mert nekem most úgy nyeli, mint kacsa... És mintha vonzaná is a lövedékeket, nem is oda lövök, és mégis azt találom el! Meg ezek a lepattanók, egylövéses sz@rokon, vagy lánc, vagy csavart lövés és bele a földbe! A kukim kivan már tényleg!
  • Ok5
    Skacok segítséget szeretnék kérni mit tudok rosszul elvileg a prémtankokból a húzott legénységet ugyanolyan típusú normál járműbe át kéne tudni pakolni nem? van egy kezdetek óta húzott 3 skilles legénységem egy 105 leFH18B2 -ben ma át akartam pakolni őket egy normál 5ös franci artyba és írja h nem tudja használni a képességeit mert nincs rá kiképezve (piros 80%osak lettek benne) holott ugyanolyan típusnál prémiumból simába oda-vissza kéne tudni használniuk nem??
  • arel
    Nem stimmel itt vmi. Eddig nem volt ilyen problémám csak az utóbbi pár napban.Másnál is Sokkal gyakrabban fordul elő ,hogy azoknál a pályáknál ,ahol védekezni/támadni kell,már 3-4 napja szinte folyamatosan a támadás részbe dobja (ami köztudottan nehezebb teljesíteni a győzelmet,mintha szimplán védekeznénk)?KB. 3 napból 30-40 ilyen csatát játszottam és abból 3 DARAB volt ami védekeztem.Eddig úgy ahogy 50-50 % volt az arány ,mostanában zakkant meg v. mit tom én.
  • stoppos
    Megnéztem és dupla. Csak nem az alsó ötben kell tanyázni.
  • stoppos
    Jahhh. Azt nem figyeltem, köszi.
  • Paradoxon61
    Nem dupla.
  • Toweliee
    ... Azt hittem megtanultam játszani..
  • Kronos79
    Elvileg csak ma minden győztes csata dupla.
  • stoppos
    Szóval ez a lőjj ki 10 tankot küldetés az xp-t is duplázza, nem csak ad 50k creditet? Hmmm...
  • Angelus1991ster
    HAHA mekkora egy ....? remélem aki megveszi tönkre is vágja.
  • EladoAcc
    Még mindig eladó account!

11 db tier X (köztük a két ajándék M60 + VK7201)
    (+4 ág tier IX-ig kihúzva)
    tier VIII (ESL) tankok 6db

WN7,WN6,Effi alapján xvm-ben kék (1500-1799 = nagyon jó játékos)

12db Prémium tank - (tier 2,3,5,7,8 vegyesen)

30 garázs, bővített barakk(2x)
    Prémium Áprilisig
    ~8000 arany

Érdeklődni: [email protected]
    Üzlet lebonyolítása akár személyesen is.
    irányár:65 ezer HUF
  • Renohun01
    Sziasztok!

Lenne egy apró problémám, remélem tudtok segíteni!
    Új videókártya lett berakva a gépembe, de annak ellenére, hogy jobb mint az előző, az Fps leesett 5-10 közötti tartományra, holott az előző karival is futott 50 környékén!

Reno
  • Master91
    RU server mérföldkő:

• Gottfried
    A német kilencesre gondoltam,nem a T30-ra. :)
  • csoszi87
    Nem emlékszel rá?
    Én akkor mentem ki 1 cigire.
    Film közepe táján, de arra se emlékszem hogy mi történ előtte.
    De azért az se semmi, hogy tudott a kilőtt tankok lelkével beszélni.
    És persze az szovjet vezetés rá bízott 1 olyan feladatot, hogy találjon meg egyedül 1 tigrist, ami előtte teljes hadosztályokat tett tönkre.
    Ja! És ez a tigris 1 erdőben bujkált mindenféle utánpótlás üzemanyag és személyzet nélkül.
  • Paradoxon61
    Persze hogy nem, hiszen a fejlesztők az összes T-71 legénységén szemműtétet végeztek, így szegények rövidlátók lettek.
    Az ezzel való szórakozás jó játék a fejlesztőknek, a játékosnál meg attól függ, hogy éppen annak a bizonyos faroknak melyik végén van. Ezen kívül meg értelmetlen marhaság, és torzítása a játéknak. De ez van. :)
  • AlucardHuN
    holy shit abban olyan rész is volt? xD
  • Kronos79
    Tegnap a Nashornnal voltam így. A KV-5-öt háromszor simán átlőttem az oldalán, majd ráfordultam az E25-re és pattanok a frontjáról. Na persze. Elvesztettük a csatát.
  • popey8
    155. A 120-al lett meg az ace, de igazán a 155-sel lesz jó a T30.
  • popey8
    Ha esetleg vki kíváncsi, h jött össze ez a sok dmg. Amúgy ebből a replayből is látszik, h a WT PzIV-nek is majdnem olyan jó a camoja, mint a borsignak.

Replay
  • Gottfried
    Melyik gunnal használod? Nemsokára nekem is meglesz és úgy tűnik hogy ennél is a top 128 lesz a nyerő,nem a 150-es.
  • csoszi87
    Jaj!
    Ez a Fehér Tigris című orosz műalkotás.
    Borzalmas film.
    Bresti erőd után vártam ezt a filmet de sírva röhögtem az ilyen szövegeken:
    A háborúk istene egy kilőtt harckocsikból álló trónon ül.
    Orosz harckocsizó egyenruhában.
    A kezében pedig egy arany T34-et tart amely villámokat szór.
    Végignéztem, de aztán töröltem is.

De az új Sztálingrág se egy nagy eresztésű film. Asszem az is törlésre kerül, pedig azt be se fejeztem.
  • popey8
    Ez annyira nagyon igaz. Persze a jó játékosoknak azért van egy adag skillje (és esze). Ez is kell, h sikeres legyen vki a WoT-ban, de a random vagy éppen más;) őket is megtréfálhatja sokszor. Vegyük pl. a tegnapi egyik T30-as csatámat. 7590 sebzés nem volt elég a győzelemhez. Ehhez a bizonyos győzelemhez csak annyi kellett volna, h a végjátékban a csata talán legfontosabb lövése ne nullás legyen a WT PzIV oldalába!!!!!!!! Röhej néha, amit leművel ez a játék. Egy 276 átlag átütésű gránát nem üt át és sebez egy papír tankot. Jó vicc.

Az más kérdés, h a platoontársam még lehozhatta volna, de nála is beleszólt a random meg a fáradtság:) A csapat többi tagjának teljesítményéről már ne is beszéljünk.

• Sidewinder
    Az idióta Red dragons-os kép ne tévesszen meg senkit,csak a felhasználó rakta oda aki feltöltötte,pár másodperc alatt eltűnik.
  • NoparaWot
    xD