418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Srep #286287 Volt valamikor, azóta megjárt jó pár klánt a noobmeter szerint... Nem is sejtem miért :D -
majdhafagy #286286 már sok magyar pancserral találkozhatott vagy nem tudom mi alapján állítja ezt... -
Szpecnyaz #286285 És ez a POD-ban van? Ez aztán a színvonal :D. -
Írta egy lengyel (??) -
Lol az egyik komment a videó alatt:
Narrator26036 hónapja
He is from Hungary. 5:34 He says loszer nincs - no ammo. Hungary have most stupid people in WoT. -
Srep #286282 33.000 csatája van..... 352 átlag dammal.... -
Legalább láncolta folyamatosan. Még mindig jobb mintha csak az orrát lőné :D -
Srácok olyat találtam,hogy bekönnyeztek rajta, hazánk fiával a főszerepben, kihagyhatatlan,nem is értem,hogy nem láttam eddig
a bűvös videó:Tá-Dá -
Gyuszopapa #286279 Azt hittem már nem lehet lejjebb lenni.
Az egyik KV-1 elment arty-t írtani ahelyett hogy segített volna a zászló védésnél.Az egyiket kinyírta a másikkal fogocskát játszott egy szétlőhetetlen épület körül kb. 2 percig és nem kapta el,túl lassú volt.
Nem hiszem el kik ezek,biztos mind játékos,kezdem azt hinni hogy a WG használ botokat kitalálnak mindenféle nevet stb. lehet fele sem valódi játékos az állománynak,mert ilyen hülye ember nem lehet.
-
Gyuszopapa #286278 Komolyan,sírva fakadtam az előbb,4 csatából 3-szor vesztettünk.
Még ez elment de hogy a rohadt k.rva életben az 5.-ben olyan de olyan hülyéket fogtam ki hogy nem igaz.
Egyedül én löttem ki 4 ellenfelet a többiek semmit.Hát mondom ez nem igaz vonzom a hülyéket.
[IMG][http://kepkezelo.com/images/8nzqqstaajkvbrgyjxkv.jpg[/IMG]
-
Szerintem Ranger. -
Gyuszopapa #286276 A legutolsó kitüntetésre nem emlékszem hogy láttam volna már. -
Ezt most találtam...
-
AlucardHuN #286274 Mármint kifelésztve khmmmm...* -
AlucardHuN #286273 Hell yeah nem volt hiába való a nap, visszavétel után fasza csata JP-vel, (aztán 2 szar ebből egy hála a szervernek) Kv 3 ace és megvan a KV 4:D -
O -
az 1400-1500 életpontot arra értette, hogy annyi Hpjuk van az ellenfeleknek, nem arra, hogy annyit lő -
Áruld már el a játékbeli neved,légyszíves!! Te nagyon jó játékos lehetsz ha stock KV1s-el 1500-akat sebzel t7-8 csatákban.Szívesen megnézném a statjaidat és adhatnál is pár jó tanácsot mert nekem úgy 1800 csata után(a kv1s-el) úgy 1100 körül van vele az átlag sebzésem,úgy hogy 4. skilles legénység ül benne.Igaz nem vagyok egy pro játékos. :) -
Oddball29 #286269 Na megvolt a mai jótettem. Találtam egy beszorult Tigert. Láttam, nem tud védekezni. Nem bántottam, megfordultam és mentem a többi után. Csata után meg is köszönte. -
Persze hogy erdemes, nerf utan valoszinuleg ki kell majd kukazni sajnos :D -
Érdemes vajon megszerezni az állítólagos nerf előtt? Én most a t150-el megyek, de még nincs meg rá a 300-at sebző ágyú. -
Wins/Battles: 37 (48) (77.08%)
gondoltam befejezem a t44et, egyaltalan nem tetszik

-
Lack #286265 Jó tank, ha vétel után azonnal fel is tudod fejleszteni. Én a stock géppel 7-8 tier tankokból (1400-1500 életpont) tudtam sebezni (oldalról) lövésenként 100-200-at. Persze van olyan, hogy egy két lövés elég, meg az alacsonyabb kategóriás gépeket viszi mint forró kés a vajat. :)
Olyan is van, hogy 7-es arty úgy kap szét, hogy azt sem tudom mi van, sajnos. -
Kronos79 #286264 Bizony. Újabban egyre sűrűbb a 3-5 artys csata.
Ennél a kapáslövésnél már csak az a jobb, amikor még nem is fordult rád teljesen valamilyen lag miatt és ráadásul próbál fedezékbe húzódni. Ez az élmény megfizethetetlen. -
TomDantes #286263 Pár napja csak kV-1S-el megyek, és tényleg nagyon jó tank, de látom azt is mit csinálnak vele mások. Mint a vakegér, megy előre, kapásból leláncolják, értetlenkedik, forgatja a tornyát mégis melyik piros pöttyre lőjjön, és bumm vége. Láttam KV-1S-eket akik valami tier 4-es kis izével nem nem bírtak el. Azért vannak olyan nagyon rosszak akik még ezzel se tudnak semmit elérni, hiába szed le szinte mindent 1-2 lövéssel a KV-1S. -
AlucardHuN #286262 De nekem sose lesz ilyen mákom KV 2 ellen az tuti, múltkor is egy sniper változatot fogtam ki... Ami meg az artykat illeti 5 artys csatában volltam, szerintem lassan kezdhetnénk a sírást hátha seggberakják őket mint most a TD-ket... Renton írj már próféciát!!! -
Szpecnyaz #286261 A skill mindegy. ARL44ből simán kiszedett a 200WN6os gyökér is ha rám jött. Mert a kv 2 lövésből kiszed bármit, nekem meg 3 lövés kellett hozzá. -
AlucardHuN #286260 Fasza, mostmeg gondlltam megyek EU 2-re mert az 1-es ahogy láttam sokszor buzult (akkor pont nem voltam) most meg csata közben beszarik a 2-es:D -
TomDantes #286259 MIndezt azért kicsit kompenzálja ,hogy az átlag KV-1S játékos totál hülye. Úgy hullanak el egyetlen leadott lövés nélkül, ezzel a vaddisznó mód OP tankkal,hogy öröm nézni. -
T6-ban igen de talán ez az egyetlen tier.Páran írták már hogy rengeteg vörös játékos játszik kv1s-el és ez azért valemennyire kompenzálja az előnyüket.
Mondjuk t4-ben egy rakás troll hetzer is rendet tud tenni.:D A borsig mellett a másik nagy kedvencem.Ha t4 csatába tesz,szinte csak menni kell előre és lőni míg van ellen.Full randomban,(nem szakaszban) 68% a winratem a hetzerrel.Azt hiszem ez mindent elmond róla hogy mekkora OP.A Kv1s is jó de azért nem ennyire lóg ki a saját tierjében. -
nekem baromi ritkán van...
Kv2 troll ágyús eset volt ma, Komarinon voltam, vártam hogy jöjjön a kis Tiger 1, vagy 1 perce rá voltam szűkölve. Meg jelenik a vadlovas ~330 méterre, lövök
alatta robbant ,0 dmg.
-
AlucardHuN #286256 Naná, ha nem lenne sikerélménye akkor törölné a faszba :D Oké nekem is vannak lucky shotjaim menet közbe de ami sok az sok... :D -
Paradoxon61 #286255 Igen, ez is olyan mint a tenisz tankokkal. Sose tudod mikor pattan le a lövésed, csak egy dolog biztos. Pont akkor, amikor nem kéne.
Nálam most szállt el a hajszál rugó, de nagyon.
2 lövés a SU-152 152 mm-es ágyújával nyílegyenesen bele a T-29 oldalába.
Természetesen nem üti át az oldal páncélt, mindkettő lepattan. Ezek után nem írom le mit gondolok és kívánok annak aki ezt tank teniszt ágyúval és lövedékkel kitalálta. Nála se ártana ha végre le pattanna valami. -
-
Szpecnyaz #286253 Ez nyilvánvaló. De attól még unbalanced lesz. Egy T6 csatában lesz kb 10db KV1S, a többi nemzetnek esélye se lesz lenyomni őket. -
az a random isten baromi vicces kedvébe szokott lenni :D
hányszor volt az, hogy tankom negyede lóg ki szikla mögül, lövök valami barom narancs playert.
Ő halad, észre veszi hogy sebeztem, azonnal fék és fordul rám, és azonnal lő. ~300 méterről.
És eltalál és sebez :D
-
AlucardHuN #286251 De a drótos tót kurva anyját mi az hogy éna föld-et lövöm el, az éppen hogy rámfordult arty bezzeg pontosan eltalál. Bassza meg SerB az összeset. -
Nem hiszem hogy full t6 lesz.Gondolom ugyan úgy lesz mint randomban a 2 tier különbség,csak egy egy csapatban egyforma nemzetíségű tankok lesznek. -
baromira várom már amúgy, a támadás védés/1 zászlós nekem full kudarc.
Sőt, Himmelsdorfon átkozom is azt aki berakta, mert most randomba túl sok ember megy a hegyre feleslegesen sokszor :(
de amúgy tier limites lesz ez a nemzeti csata ?
-
a fejlesztők elégedettek a csapat csata bevezetésének eredményeivel, többen játszanak rajta, mint században
Egy kicsit csalóka a dolog, komák... mióta bevezették, azóta van rajta kredit és xp bónusz, korábban talán több, most is van rajta 10%.