418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1. Nem volt semilyen kérdés, mint ahogy ez sem az volt. Tudod nyomikám a kérdő mondatnak kérdőjel van a végén. Ilyen: ?
2. Mivel a nemi indentitásommal nincs baj ezért nem zavar ha egy látens homoszexuális nyilvánosan buzinak nevez, mivel ezzel csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy szeretni a faszt.
De az anyázást nem tűröm még egy ilyen jelentéktelen magát trollnak gondoló kis ratyitól sem. -
bigfoot777 #286446 Az volt szar aki megcsinált téged te kancsal hülye gyerek. -
TomDantes #286445 Rohadtul el vagy tájolva. Nem védtem őket. Csak annyit mondtam, egy cég olyan szolgáltatást nyújt ami a többségnek kell. PONT. Azért nem csinálnak meg valamit, mert a többségnek nem az kell. A gondolat menetemet nem ismered, és a ebben mi a a szar a védés? Hol látsz te itt olyat, hogy azt mondom, ez így helyes, ez így jó? Sehol, akkor mit kell magyarázni?
Abból meg igenis kurvára elég, hogy ilyen olyan rohadt szar a cég, szar a termékük, akkor nem kell használni fizetni érte meg főleg nem kell!
Szarul csinálják? Ha majd mindenki így gondolja csődbe mennek és kész, történet vége. De amíg a többség szerint jól van így és fizetnek, nem fog változni semmi, és rohadtul felesleges emiatt hőbörögni. Így működik akár tetszik akár nem, minden kicseszett cég. -
bigfoot777 #286444 Mi van nem tudsz a kérdésre válaszolni baj van a felfogó gépességeddel te kretén. -
Valaki rakja ki innen ezt a szarfaszút mielőtt megkeresem és kitaposom belőle a szart. Köszi. -
bigfoot777 #286442 Anyád tudja hogy buzi vagy. -
Nem. Most először raktam be modot... Persze hogy újraindítottam XD
Amúgy már látom hogy a fileoknak 8.9-es útvonal van megadva, szóval ez lehet a bibi. -
bigfoot777 #286440 -
Újraindítottad?
-
Bemásoltam a cuccokat a helyükre, de nálam minden ugyanolyan. Semmi nem változott. -
Hát... nem is tudom... ismerősek ezek a sorok. Az biztos hogy kaptam ilyesmit, de hogy ez pont nekem szólt volna? Lehet.
-
AlucardHuN #286436 Nekem néha az az érzésem hogy az SG wot részlegének legjobb trollja FosTalicskaxD -
Ezt azért meg tudnám szokni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ugyanazzal a tankkal mész ilyenkor , vagy váltogatsz néha? Én noob csapatot tier 5-6 környékén fogok ki legtöbbször. -
Ultra low beállításokkal kell beérnem, de majd elindítok egy replayt és feltekerem :) -
FosTalicskaa #286432 Jajj. :D
TomDantes: A való életben ez egy legyintés lett volna amivel otthagylak téged és aztán kíváncsian figyeltem volna a betegápolókat, ahogy a habzószájú idiótát (gyengébbek kedvéért (vagyis miattad): téged) szépen visszaviszik a vigyorgóba...
atee73: igen ez egy érvelés, ami logikus, amivel még talán egyet is értek. és ez az amire agy híján TomDantes bartátunk képtelen. Érvelni és közölni mások felé a gondolatait és ez az ami miatt egy görcsös idegroham az összes hozzászólása. és az egész vita gyökere is kb innen ered. -
yossarianHUN #286431 "milyen szar meg lama aki fizet a jatekert."
Eszemben sem volt ilyesmit állítani, valami félreértés történt. -
yossarianHUN #286430 A kritika a kiindulópontnál az volt, hogy a WG a bevétele ellenére évek óta nem képes megcsinálni a garázscsatát. Amiben, lássuk be, van igazság, függetlenül attól, hogy kinek mennyire szívügye a dolog. Védeni meg az első hsz-edtől az utolsóig védted, még ha nem is mondtad ki szó szerint hogy "ne bántsátok a WG-t, ejnye-ejnye" ezt tagadni is nevetséges. Évek óta olvasom a fórumot, ismerem azt a menetrendet, meg a mentalitásodat. Azt én sem állítom, hogy a WG maga lenne a megtestesült Gonosz, ahogy mondtad, kapitalista cég, profitorientált, satöbbi. Ettől függetlenül/épp ezért nem kell szidalmazni, kutyából nem lesz szalonna, viszont amikor valaki ilyen elvetemülten védelmezi őket, azt sem tudom megérteni. Lássuk be, finoman szólva nem hozzák ki a teljes potenciált ebből a játékból. Viszont a játék így is jó, aminek örüljünk. Se veled, se ellened. Így nem kell őket folyton szarral dobálni (kivéve ha van valami sunyi húzásuk, amire azért már volt példa:), de szeretni se kell őket, mert mégiscsak ott igyekeznek kivenni a játékos zsebéből a pénzt ahol nem szégyellik, cserébe viszont nem mindig fejlesztik a játékot ennek arányosan. -
TomDantes #286429 De hülye vagy bazd meg. Ja, igen és most is védem a fejlesztőket, ezért fizetnek, és juj mekkora fasz vagyok, hát micsoda kritika hangozz itt el.
,,Szeintem inkább furikázz el a naplementébe a WG-től ajándékba kapott Volgádon." Ez ám a velős kritika például. -
atee73 #286428 Tavol aljon hogy vedjem TomDantes-t , mert nagyon nem eggyezik az ertekrendunk....
DE Latom mar megint kezdodik hogy milyen szar meg lama aki fizet a jatekert.

elnezest kerek hogy nem szopatom magam hogy mindenfele szarral farmoljak(t4-5-6)amivel nem is szeretek jatszani,en jatekot szorakozasnak tartom(erted...benne van a neveben), nem vagyok munkanelkuli sem ido miliomos hogy annyi csatat menjek hogy premium es premtankok nelkul mindig mindenre legyen kreditem.
u.i: de azert jokat rohogok hogy senki se gondolja azt vegig hogy havonta egy par korso sor arat sajnalja a jatekra, es ezzel magat szivatja ,mindezt azzal az indokkal hogy utalja a WG-t, megkerdeznem a piagyaros a baratod ??? azt szereted??? ( itt a piagyaros/alkohol akarmivel helyetesitheto)
Az en logikam az ,hogy a WG-t utalom , de ha nem fizetek magamat szopatom nem oket,magamat pedig kedvelem ...ennyi
-
"Szeintem inkább furikázz el a naplementébe a WG-től ajándékba kapott Volgádon."
most csak úgy ezen akadt meg a szemem :D
Te biztos nem kaptál!
-
TomDantes #286426 Miről beszélsz? Milyen kritika? Látsz kritikát? És hol védtem ? Idézd már hol védem,egyet idézz. -
FosTalicskaa #286425 Ugyan mire? Légyszíves írjál már legalább egyetlen okot ami irigylésre méltó nála. -
stoppos #286424 Szerintem meg fejezzétek be ezt az óvodás szintű személyeskedést. Nehéz kultúráltan vitatkozni? -
Na jó, csináltak, de nem éltek 20 mp-nél tovább... -
Szerintem te valamiért irigy vagy rá, rosszul gondolom ?
-
FosTalicskaa #286421 Szeintem inkább furikázz el a naplementébe a WG-től ajándékba kapott Volgádon. Szerinte te vagy a posztkommunista ipari hulladékok védőszentje. Ekkora barmot... -
Hát , ez fasza volt. KV-1S platoon unk 40 méterre a bázistól , már a foglalás kezdetén, és NEM CSINÁLNAK SEMMIT! VERESÉG!!!
Ennyit a mindent elsöprő KV-1S csapatokról a történelmi csatákban Szpecnyaz...
[IMG][/IMG]
-
yossarianHUN #286419 Azért néha viccen kívül elgondolkozom, hogy téged ezért nem fizet-e a WG. Most nem mintha nem tudnék aludni garázs csata nélkül, de azért a tendencia tagadhatatlan, hogy amint a legkisebb kritika éri a WG-t, vagy a WoT-ot, te lángoló karddal rohansz neki a felszólalónak. Aztán mindig megmondod hogy te nem is, meg nem úgy, csak hát ez a kapitalizmus, ezért nem kell őket basztatni, meg hát bántani se izé, ez az élet, de furcsa módon legközelebb ugyanolyan agresszióval ugrasz a negatív megjegyzésre, legyen az építő, vagy sem. -
TomDantes #286418 Te turkálsz a zsebemben, és te ugatsz arról ,hogy mit merészelek pénzt költeni. Mi közöd is van neked ehhez? De ja, persze jut is eszembe egy vagy a folyton a Wotot szidó epét hányó alakok közül, ami nem is baj, csak akkor miért nem tenyerelsz rá az uninstall gombra? Ja, oké, hülye fejőstehén vagyok ÉS AKKOR MI VAN BAZD MEG?! Töröld le, játsz mással, én hülye meg hagyom hogy fejjenek és fizetek érte( nem) közöd? -
lammaer #286417 Esetleg ha felteszed és 1-2 screent ha belöknél, kiváncsiságból azt megköszönném. WOT elvonón vagyok, már szépen kitisztultam, nem rontanám el :D -
TomDantes #286416 Amúgy meg, lehet te nem emlékszel, de én igen, és marha sokan sírtak amiatt-nem az sg.hu-n, ugyanis nem az sg. hu jelenti awot teljes játékos állomnyát- hogy mi az hogy csak nehéz tank van tier X-ben , ez nincs rendben...a med-fanok X-es med-et akartak a TD-es X-as TD-t, és így tovább.
Mért nincs x-es német TD bikabaszó ágyúval legyen már legyen már legyen...ez ment nagyon sokáig. el hiszem hogy neked nem kellet, el hiszem hogy nem tetszik, de tudod meg kellene érteni végre, hogy ha a többségnek tetszik, akkor bele teszik.
Szerinted miért volt arty nerf, és miért akkor? Akkor jutott eszükbe a fejlesztőknek? Egy szart, üzleti megfontolás, mi kell a többségnek.
Szerinted minek a fejleszett grafika? Most jutott eszükbe?
A két új játékmód anno hogy is jött? Nem hirtelen jutott eszükbe.
Minek raktak be második német TD ágat? Felkeltek reggel, és na legyen ez az új ötlet? Nem ám azért, mert marha sok játékos akart új német TD-ket, amik lehetőleg OP-abbak a régieknél? És mivel ezért hajlandóak gold-ot venni és pénzt áldozni...na világosodik már?
Garázscsata, persze , persze de miért is érné meg nekik? Mert szerinted mindenki ezt követeli? Nem éppen.
A historical battle lesz, miért lesz? Mert többen követelik, olyanok aki fizetnek is a játékért. -
és jó kis duel lenne :D
ez miatt talán tetszene
nem is a 15 barom ellen mennék, hanem 1-2 barom ellen
-
De a kék effesnek még lenne két tankja, és megjegyezné a neved, és... -
Szerintem Jeffre morogtak, be sokallt az enemy a sok gold lőszerre :D
-
FosTalicskaa #286412 Honnan veszed hogy érdekel honnan van a pénzed? Ez is hülye elbaszott magyar szokás, hogy nem olvasunk.
A magasröptű gondolataidat meg csak akkor közöld ha már legalább felfogtad őket. Ennyi nagyapó. -
Bee #286411 Mivel rántotta fel őket egy VTEPS-es kolléga? Sikerült nekik kilőni? :D -
TomDantes #286410 Nem tagadok le semmit, rég nem költöttem rá. De ha költöttem volna is, semmi közöd hozzá.
Nincs tízórai pénzem.De ahhoz sincs kibaszottul semmi közöd, hogy a pénzem honnan van.
Én se nyulkálok más zsebében, ez is hülye elbaszott magyar szokás.
De hát ügye, az ide irók nagy része a kapitalizmust se érti, hogy ha van egy cég, árul egy terméket, akkor a lehető legkisebb ráfordítással akarja el érni a lehető legnagyobb hasznot és minden cég így tesz. Ez túl magas gondolat. -
bigmano #286409 Számomra fontosabb lenne pl egy olyan fejlesztés hogy a top 5 játékos a csatában kapja meg a teljes xp-t ahelyett hogy 15 perc helyett copphatnék 30-at ha olyan a csapat,a garázs csatákban! -
MuldR #286408 Mint lathatod A van a neve mogott. elnezest, ha az akademiank veszi a faradtsagot es megprobalja megtanitani jatszani. Mar lattam vervoros rokakat, akik az akademiaban kisargultak. Szoval nyugi :)