418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Egy hete ez történik velem. Nem tudom a napi eredményemet 1100 WN6 fölé vinni.
  • malystryx
    Egy rossz omen ez a Borsigg... Kemény 24% a winrate-em vele, folyamatos bukás, tegnap sem tudtam leduplázni vele, ma 1x nyertem csak.. Betudom a szopóálarcnak, ennyire szar nem lehet ez a tank.
  • madmanic
    karácsonyi szünet eredménye nálam:

-2% wr
    -50 Eff
    -2000000000 agyejt..

• GabeE3e
    szakasz
  • Artman
    Ez olyan mint a hullámvasút :)
    Tegnap 29 kill után (ami kb 3 óra alatt volt meg) az utolsó kill másfél órára jött :D
    Ma meg kb másfél alatt lett 30 :)
  • zsupeti
    Hihetetlen.
    Zsinórban a kilencedik napon nem bírom 50% fölé tornázni napi statomat.Ma is 31%győzelem 16 csatából.Global wr 56ról 53ra esett vissza.
    Lehúztam már több tízezer csatát,de ilyen mélyponton még nem voltam.
    Valami okosságot mondjatok!
  • Lunki88
    Kedvencem ez a komment a hír alatt "So, I think if he gets a bit more practise in fascism we could get along very well." XD
  • kissd
    nemáááá.

Végre volt egy faja köröm, mondom feltöltöm a replay oldalra.
    Szerintetek jó a replay file?
    lófaszt....
    Persze a pzivfc-s ipari fos körök megvannak....
    Csak a type58 spártai,sniper utolsó pillanatban killes nincs...
    Rohadjon meg.

Ezt miért csinálja egyébként?
  • Artman
    Tegnap az IS7-emet forgatta be keményen egy 8-as könnyű. Míg azzal voltam elfoglalva h levadásszam (forgott körülöttem) 3 9-es arty szétszedett :D
  • Artman
    Jaja, nem egyszer én is így jártam a JPZ E100-al... hiába brutál tűzerő, nagy s lomha, a kicsik seperc alatt kicsinálják :) El is adtam :)
  • R3nton
    És megint, most 8asok, nehogy bazdmeg top tiernek rakjál te kibaszott MM...
  • Lunki88
    Ha már a szemtelen játékstílust felhoztad, én azt utálom mikor a tiger II-met ilyen t71 meg hasonló kis szarok lövöldözik körbe. :D Mines-on múltkor csúnyán megszivatott egy...
  • R3nton
    Lehet, hogy el kellene gondolkodni a WG-nek, hogy néhány rendes tanknál is behozzák a tier limitet. Ezt a Chi-Ri-t nem szabadna engedni tier9be. Vagy gyorsítani kéne minimum egy wz131 szintjére ilyen páncélzattal.
  • Ymdar
    "Nebáncsad", jó? Ő egy igazi honfitársunk!
    Zsidózik? Igen!
    Paraszt? Igen!
    Büszke rá? Igen!
    Nem értem, hogy mi vele a bajod!?
  • Artman
  • Artman
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/1/20/a1_2014_1_20_89o1syjb9s_tn.jpg]
  • Artman
    Na, csak megvettem az E-25-öt :)) Az első körben csak bénáztam vele, rá kell érezni :) A második kör már jobban ment, lehet vele szívatni keményen az ellent :D

Jó lesz ez, a stílusom pont ilyesmi, ilyen kis szemtelen :) Remélem ráérzek minél előbb :)
  • Master91
    Tyűűű

és OBI-s

http://ftr.wot-news.com/2014/01/20/hall-of-shame-special-issue-esl-admin/

• Master91
    periszkóp csak 25%

amit arra a tankra nem tennék fel, mert neki nagyon nagy előnye az a jó gyorsaság és mozgékonyság

periszkóp meg ha meg állsz és vársz 2 másodpercet, már nem kapcsolódik be.
  • Artman
    Bocs, arra gondoltam :) Tényleg a venti 5%-át bele sem számoltam, akkor a periszkóp +30%? Na, már majdnem meg is van a maximum 500m-es látótáv :)
  • Destydeme
    A 2. megoldás talán jobb.A venti mindenre as 5%-ot.
    A távcső konstans 10%+ látásra,a periszkóp 25%+a látásra ha legalább 2sec-ig állsz,sztem erre gondoltál.Én periszkóppal használnám+ azt gold nélkül pakolhatod le és fel.
  • Artman
    töltés növelő helyett nm jobb távcső? 360m a látótávja, ez tolódik ki +90m-el, úgy lenne 450. Nem hasznosabb?
    Szval Venti/álcaháló/töltésgy. vagy venti/álca/távcső???
  • Angelus1991ster
    Mert az angolszászok olyan kifinomultak. A barbár jelző inkább rájuk illik .
  • Artman
    Ezt nem értem... A prémium tankok általában gyengébbek mint a tierjük legerősebbjei. Csak hát: a javításuk lényegesen olcsóbb, a lőszerek lényegesen olcsóbbak hozzá, s ráadásul van egy bizonyos szorzójuk, amivel ugyanannyi sebzésnél többet kapnak. Van egy Churchil III-am, iszonyat lassú 5-ös tierben, iszonyat kicsi a sebzése, mégis többet keresek vele körönként mint más T5-össel... Csak hát nem egy élmény ele játszani, de farmolni a magas szorzója miatt jó.
  • DarkHorSe
    Dehat hogy is van? hogy premium tank olyan eros mint egy ugyanolyan tierben levo stock? :D
  • Destydeme
    Hi.Ez mi?:)
    Nekem nem a 2-3k csatás a bajom.
    Nekem anno elég későn lett meg az 1. tizes,kb 10k körül.De 2-3k után már itt voltam és a Lammaer féle FAQ-ot olvastam.
    Mondjuk ez én vok.

Artman:A Jpanzer emberei mehetnek bele.A löveg kb 2.4seces töltéssel fog dolgozni(bia,venti,töltés növelővel) 3sec(20rofja van)-5%-5%-10%.=2.4 sec.+jól rejtőzik.Ha a stug tetszik(2.2k csata van vele nekem is),akkor ennek is be kell jönnie.Sztem.
  • Artman
    Hellcat másik nagy kedvencem, jól lehet farmolni vele :)

E-25-re visszatérve, most néztem egy 40 perces videót róla, visszajátszás és bemutató:

A srác nagyon tud vele, a T29-et is szét lehet szedni, s nem rosz a farmolása sem :)
  • DarkHorSe
    Győzelem!
    Csata: Sacred Valley 2014.01.20. 21:56:42
    Jármű: M18 Hellcat
    Szerzett tapasztalat: 1 983
    Szerzett kredit: 44 124
    Csatában elért Achievement: Fadin medál

pokolmacska es a kedvenc medalom :D
  • Artman
    Akkor várok még csütörtökig, s eldől :) De T7-ben egy StugIII löveg nem túl kevés??? Habár StugIII-al is sebzek T7-es gépeket... JgPZ E100 legénysége belerakható levonások nélkül, ugye? Mert azok 3 skillesek :)
  • stoppos
    Úgy vagytok vele, mint a farmon. Jó-jó ez a szabad tartás, de végül mindig oda lyukadtok ki, hogy kéne az a karám.
  • Destydeme
    Hi.+1
    (Nem vita indítás,de nem a kezdő játéksokkal van a baj.
  • Destydeme
    Én azt tudom,h kb a hetzer armorja van,viszont a stug lövege(20/lövés,bia és egéb nélkül),fürge és jól rejtőzik.Sztem ez kell neked. :)
  • yossarianHUN
    E-25 állítólag nagyon jó, de a WG is elismerte már hogy OP, úgyhogy szerintem nemsokára jön rá a nerfhammer. Szerintem az egész csak tőled függ, ha sokat és rendszeresen játszol akkor prém, ha nem, akkor prém tank.
  • zsupeti
    Ha jól emlékszem csütörtökön kipróbálhatod a teszt szerveren.Legalábbis itt írta valaki,h a héten jön.
  • Artman
    Akkor S-Persing felejtős, ugye? Mert paramétereiben állítólag a Type-59-hez hasonlítják. Vagy az új Patch után már nem?
  • Artman
    E-25??? Olvastam róla sok jót, s rosszat... De a Stug III nálam örök kedvenc, farmolós, vele a játékstílus áll legközelebb hozzám. Az E-25 meg állítólag hasonló, csak erősebb kivitelben... Van valakinek? Keres normálisan, vagy csak Fun tank? :)
  • Nihili
    Az én álmaimban az szerepel, hogy a WG egyszer rászánja magát s létrehoz a kezdő játékosoknak egy külön szervert, mert valahogy külön kéne választani a piros paradicsom réteget, attól a rétegtől aki normálisan szeretne játszani. Nem új játékmódokat kéne kitalálni, hanem a meglévőket játszhatóva tenni.
  • Destydeme
    Hi.A prém tank megmarad,a prém 1x lejár.Én az E25-re szavazok.:)
  • DarkHorSe
    e-25 kelloen op, super pershing a nerf utan mar nem akkora kiraly
  • Artman
    Hali nektek :)

Érdemes venni E-25 TD-t, vagy Super Pershing-et? De ha megveszem valamelyiket, 3 hónapig nem lesz prém fiókom... Ti mit csinálnátok? 3 hó prémcsi, vagy Prém tank??? 7.603 aranyam van :)