418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Most az egyszer 100%-ban egyetértek veled! :)
  • Gottfried
    Ez a random. :D

Van némi szerencsejátékos tapasztalatom.Élőben,valódi rulettasztalnál esett meg a következő eset.:
    17x volt egymás után fekete.6-7 után egyre többen tettek nagyobb téteket a pirosra ,mivel elvileg jönni kellett volna neki.Aztán sorra buktak és mindenki hitetlenkedett.Egyszerűen ilyen a random.2x 50% az soha sem száz,csak 2x50. Aki 16. alkalommal feltette,annak is csak 50% (pontosabban egy kicsit kevesebb a 0 miatt)
    Szóval ha van esély a lepattanóra,a mellélövésre és a 0 sebzésre,az akárhányszor bejöhet egymás után.nincs itt semmiféle összeesküvés.
    Hosszú távon pedig a jó játékosok ezt némileg tudják kompenzálni és 55% körül lesz a winjük full randomban is.Két accom van,egyiken 8000 csata,a másikon 26000. Mindkettőn 54-56%-om van,annak ellenére hogy egyiken fele csatát artival mentem. Hasonló az átlag sebzésem és az effim is mindkettőn.Ennyit tudok és hosszú távon bármennyi accom lenne,hasonló lenne az eredményem.
    Ez ilyen egyszerű. :)
  • TomDantes
    Mert az elképzelhetetlen, hogy nem minden nap vagy ugyan olyan jó formában?
    Mert az elképzelhetetlen, hogy hol szerencséje van az embernek, hol meg nincs?
    Az elképzelhetetlen, hogy van hogy rossz csapatba kerül az ember, van hogy nem?
    És persze ha manipulálják, akkor mi van azokkal akiknek 50% alatt vagy épp felett van a statjuk?

Ja és igen, most is védem őket, és igen fizetnek is érte és még pénzéhesek is. Sőt benfentes infó, pontosan tudom, hogy ma kiket dobott a gép, akiknek veszteniük kell.
    Az egyiknek azért kell vesztenie mert prém. acc-ot vett
    A másiknak meg azért mert nem.
    Jaja.
  • foxbat88fx
    ha te nem hiszed el akkor bocs de te hülye vagy :)
    naná h belenyúlnak
    1. hogy a bénák is élvezzék a gamet (ne alázzák el őket a jók és ne hagyják itt a játékot) és költsenek rá
    2. hogy a jobb játékosok ne jussanak túl nagy előnyhöz a képességeik miatt és szintén vegyenek prémet/prém tankot
  • madmanic
    Én elképzelhetőnek tartok egy progit vagy scriptet, ami nézi az eredményeket ( nyerési/találati arányodat/killeket stb ) és egy idő után olyanokkal tesz egy csatába akik már hosszabb ideje nyeretlenek, vagy nagyobb arányban fogsz 0 damaget vagy lepattanót lőni.. Sima if-else..

Nem vagyok nagy összeesküvés rajongó, de olyan nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejtek játszani meg célozni...

Harmadnapra feltámadok...
  • Gerdzso
    "Ti" komolyan elhiszitek, hogy a WG azzal foglalkozik, hogy egyszer "szopóágon" legyél egyszer meg nem? Vagy ezt csak viccből írjátok? Vagy már nem tudjátok kire fogni, hogy most nem jön össze?
  • shbg
    Rendelkezek KV-2 vel. Szeretem is. Szigorúan repesz gránáttal használom, a goldot megbízhatatlannak tartom. Annyira jó,ha statot akarnék húzni akkor bizony gyakran mennék, így csak akkor veszem elő,ha "trolkodhatnékom" van :)
  • shbg
    Köszönöm.

Nekem a tankjaim nagy részén Venti(+Bia)töltésgyorsító és,vagy vert.stab. Tudom az utolsó kettő sok esetben eretnekség, úgy vagyok vele,ha másra nem placebo miatt jó. Bár mondjuk, ha vesszük a célzásgyorsítót, és ahhoz még hozzájön a két képesség(síma utazás, meg a toronyforgásos+ bia+venti) így máris több mint 10 ,vagy 20 százalékkal gyorsabban céloz. Számomra gyorsabb célzás azt jelenti,hogy kevesebbet kell a tűzvonalba tartózkodnom. Bár nem tartom kizártnak ,hogy xp,sebzés szempontjából a legjobb választás, de így élvezem. Volt hasonlóan felszerelve tankom ahogy Te írtad, tény hogy felderítés, és az általad említett okok miatt jobban jött az xp, de nem élveztem. (szeretem a közelharcot)
  • Paradoxon61
    A többsége 15:5 alatti aránnyal.
    Elírtam.
  • VanDaal
    Elég hamar betelne az a lista, ha csatánként minimum 10 "embert" felpakolnék rá...
  • Paradoxon61
    Nem csak nálad van így. Tudod, kiegyensúlyozott a játék. Pont annyi köze van a kiegyensúlyozottsághoz, mint a 3 lábú kutyának az agár derbyhez.
    De ezzel nincs is bajom, mivel nem rajtam múlik le..... hogy vesztes vagy nyertes csapatba tesz. Viszont a xp adományozási rendszere full idióta, komolyan mondom, ha a bolondok házából megkérdezik a főbolondot az is jobbat talál ki.
    A győztes csapatban lévő és hátul bámészkodó, 1 lövést le nem adó idióta több xp-t kap, mint te aki 3 tankot kilőtt. Ez ám a pontozás krémje... Tisztára játékos serkentő a további játékra, vagy mégsem? :)

Nálam is 39 meccsből 23 bukott, tök mindegy mivel megyek. A többsége 1%:5 alatti aránnyal. Ma ilyen nap van.
  • WhiteStar
    hali!

valami megoldás van arra hogy ne fagyjon le folyton a WoT kliens? program nem válaszollal játékba belépésnél kilépésnél, néha még közben is lehal. Elég "idegesítő" néha alapjáraton is, nem kéne még ez is az idegrendszeremnek :D

válaszokat előre is köszi!
  • zsupeti
    Jut eszembe.
    Többször észrevettem,h akkor szakadok meg a szerverrel a játékban mikor sorsdöntő lövést kell bevinnem és már majdnem győznénk.Tank elindul és körbe-körbe megyek aminek az a vége,h az ellen kilő.Eközben:
    Asztalra leteszem a játékot,és oálá a ping és a sávszél jó,a ts3on 0% csomagveszteségem van,de a tankom meg önálló lett.
    Hiszek az összeesküvés elméletben.Ahogy a pályák rotálódnak,netán abban a csatában épp átlag alatti a sebzésed,vagy nem bírsz kinyírni 1hp-s tankot 3 lövésből sem ez sincs kizárva,h épp parkolópályára raknak egy pillanatra.
    Ha nincs igazam cáfoljatok meg de érvekkel.
  • madmanic
    Én egy ideje megjelölöm a nagyon balfaszokat ( tiltólistára teszem ), ha ismét összefutunk tudjam mire számítsak.

Néhánnyal már összefutottam, nem lettek jobbak...
  • VanDaal
    A "kedvencem" az volt, amikor nálunk a 2 top tank 2 E-100 volt, az ellennél meg 2 arty. A mi csapatunkban 4 kék (ebből ráadásul 3 platoonban) és 3 zöld játékos volt, az övékben összesen 2 zöld. 66% w.c. --> 4 perc múlva 6:15
  • popey8
    Nálam tegnap, tegnapelőtt ugyanez csak más tankokkal.
  • VanDaal
    Röhej ez a játék... Az első 9 meccsből 8 volt vereség! Azóta úgy-ahogy vegyesen, de a vereség még mindig több.
    Az AT 15-öt 5 csata alatt sem sikerült leduplázni, a T-44-gyel egyszer sem tett saját tierbe, és sorba veszítjük a 70% körüli győzelmi esélyes meccseket is!
    Mindez persze csupa véletlen, és kicsit sem lett előre eldöntve, hogy ma szopni kell
  • patchaou
    Játékmódot.
  • Koridor
    Az az event amit úgy fordittotak magyarra hogy: "nyerj 15 csapatos csatát", abban mit takar a "csapat"?
  • patchaou
    Én azokat szoktam kiröhögni, akik 6-os csatában Hellcattel pumpálják a goldot 5-ös 6-os tankokba :)
  • yossarianHUN
    Azért van még új a Nap alatt. Imént találkoztam egy FAME platoonnal, mindhárom 2k effi felett. Miután a T69-ük belém, majd egy Hellcatbe (!) is beleürített egy gold tárat, megemlítettem neki, hogy már értem honnan ez a szép lila stat. Erre dumbshit, dickhead, és hasonló megszólításokkal bőven tarkítva, felháborodva közölte a csóka, hogy még szép, ő mindig full goldot lő T69-cel, és én mi a faszt képzelek, hogy majd ő nem lő full goldot. Valaki azért rajzolja már le nekem, miért olyan kurva nehéz AP-vel játszani T69-cel. T-44-nek ugyanolyan penje van, és annak még nincs is hozzá tára. De igaz, 2k effivel, T8 csatában játszhatatlan is lenne egy 173 penes med. Komolyan nem tudom sírjak vagy röhögjek.
  • popey8
    Igen, igazad van velem is volt a random:) De ez akkor sem változtat azon vagy menti fel ezt a nyomorult randomot, h egy papírtankba 276 penes TD löveggel nullást lőttem. Így 7500 sebzés ment a levesbe. Ha mást nem nézünk, akkor ezen a lövésen múlt a győzelem. Megszokhattam volna már ezeket, de egyszerűen nem tudom. Ez nem logikus. A játék egyik legidegesítőbb dolga ez a nullás shit.

Amúgy ha jól emlékszem azt mondta Solten, h HE-vel meglőtte 1x, de vmi 100 akármennyi sebzést adott be aztán visszaváltott AP-ra. Biztos nem a tornyát találta el. Én a borsig testébe is lőttem már ennyit HE-vel.
  • Destydeme
    Mit csináltál reggel?Megnyugtatlak a játékod még mindig pazar,szal a win rate már nem(csak)rajtad múlik,1 fecske nem csinál nyarat.Azért ketten már lehet szépen (össze)dolgozni.
  • Gottfried
    Jó meglátások és hasznos infók! Ment a +. :)
    Nekem mnincs meg mert csak az angol td ágat húzom de ellenfélként már sokszor meglepett.Még a borsig is pattog róla.Sokkal keményebb ellenfél mint az is3.

A felszerelésedről meg annyit hogy a tankjaim 95%-a ezzel megy.Töltésgyorsító,venti és periszkóp.A medeket kivéve szerintem a periszkóp nagy előny.Nagyon nem mindegy hogy ki lő először.Az esetek többségében előbb látom meg az ellent,lövök és mire célozna már fedezékben is vagyok.Nekem nagyon bevált ez a hármas.
  • Angelus1991ster
    Vegyél egy KV-2-őt. Egy felüdülés vele játszani. Csoda , hogy még nem nerfelték.
  • Angelus1991ster
    Az ilyen megérdemli, hogy elveszítse az accountját vagy bannolják az accját.
  • foxbat88fx
    mármint úgy értem hogy lehetett volna az összes win az is kevés lett volna :D visszakell hoznom a reggeli sok vereséget
  • FosTalicskaa
    Igen, valószínű valami bug lehetett. Én is kaptam már sniper egy csapattárs t29 tornyának lövöldözéséért...

rolio: Az igazság az, hogy egyszer már bannoltak 24 órára, de az nem auto ban volt, hanem egy moderátorszerűség volt a csatában és ő intézett nekem egy rövid kényszerpihenőt.
  • shbg
    Sziasztok!

Pár hete kérdeztem mi a véleményetek a Caernarvonról.
    Azóta megvettem, kifulloztam.
    Tűzerő: Jó
    Mozgékonyság: jó
    Álcázás: Átlagos
    Védetség: kiválló
    Látótávolság: kiválló
    Gundepr: kiválló

Sokkal roszabbra számítottam: Első körök egyikében pattogtak rólam, nem is tudtam mire vélni(8-as csata)
    Remekül kilehet használni a páncélzatot és a viszonylag kemény tornyot. Nem egy T-32 de lehet rá alapozni. Éles szögbe nem érdemes beforgatni mert az oldala sérülékeny. Igazság szerint ha ha lenne olyan kemény oldala mint a kv4-nek akkor mondhatnám ,hogy egy szinten van a páncélzatuk, (érzésre) Ami nagy előny a kevés,kicsi gyenge pont (elölről).Szeret gyulladni,és nagyon arty érzékeny.
    Ágyú: kis alfa, ez sokaknak hátrány lehet ,illetve Rusban is hátrány ez.
    Viszont gyorsan pontosan és megfelelő átütéssel rendelkezik az ágyú ami ráadásul gyorsan céloz. Mondanom sem kell ,hogy a tűzgyorsasága révén a legtöbb 8-as tankot megeszi. (Egy az egyben természetesen)
    Álcázása átlagos ráépíteni nem nagyon lehet. Látótávolsága nagyon jó. Én ezt megfejeltem egy távcsővel is. Hihetetlen mennyi xp-t össze lehet azáltal szedni ,hogy te deríted fel a "kedves ellent" :)
    Mozgékonyság: úgy vettem észre,hogy tudom tartani az IS-3-kal a lépést. Nekem ennyi elég egy heavytől.
    Én a következő felszereléseket használom rajta: Venti, töltésgyorsító és távcsőt. Az első kettő eléggé egyértelmű, utóbbit próba képen tettem rá, mondván meglátom mi lesz ,és bevált.
    A pontos ágyú révén alkalmas távolsági harcra, illetve a közelharcban is megállja a helyét. Igyekszem az alját elrejteni, így a tornyot nehezen lövik be, illetve a torony kis célpont ami nem elhanyagolható szempont.
    Megtartom mert funolni jó, illetve teambattleben jól tudom használni. Véleményem szerint eléggé alábecsült tank, viszont ennek köszönhetően nem törődnek vele, és ezt is előnyének lehet mondani.
  • rolio
    Én elhiszem, de így olyan mintha néha a WG-nek is sok lenne az arty és hagyják hadd pusztuljon...ami nem is baj
    A 8.11-es arty MM súlyozás-változtatás azt fogja jelenteni, hogy 9-10-es meccsben nem lesz csak 9-es arty? És csak full 10-es csatában lesznek 10-esek?
    Vagy rosszul értelmezem?
  • csoszi87
    Olyat már én is láttam régebben, hogy 5 kill +1 Tk-ra kapott topgunt.
    Nem ma volt már. Lehet ezt azóta javították.
  • FosTalicskaa
    rolio: Haver akivel szakaszolni szoktam mesélhetne neked ezekről, hogy neki miket enged meg a játék és miért kap bant én meg miket csinálok és miért kerül el a banhammer. Ezt mondjuk már ő is szóvá tette, hogy miért nem tiltottak ki még engem eddig. :D

Destydem: Igen. 9 kill van a végén a neve mellett csak a globális számláló úgy működik iyenkor, hogy 8 enemy + (-1 frinedly) szóval a végösszeg az 7 lesz. Ellenben meglett a 8 enemy kill, szóval jön a medál is.
    Az, hogy valaki 5 enemyre + 1 sajátra megkapja a medált az fizikai képtelenség a fenti számolás miatt...
  • rolio
    A 3 TK nem auto-ban-t eredményez? Sűrűn csinálod?
    Szakasztársamat azonnal kidobta 1 napra, 3 arty kilövése miatt, direkt azért szedte ki őket, mert még soha nem csinált ilyet.
  • Destydeme
    Mert akkor kiderülne,h mki az A1,A0, és K1,K0ban pislog és várja a spotot.
  • Destydeme
    Hi.Úgy tudom ilyenkor a htzer lett a 8. killje,meg utána az arty a 9.
    Hallottam már régen 5kill+1 saját és top gun lett...
  • bigmano
    De ez igaz,én is így tudom....
  • FosTalicskaa
    Számolja. Múltkor kilőttem 6 enemy-t + 3 csapattárs artit az elején és megkaptam a top gunt. Gondolom az epic medallal sincs ez máskép...
  • rolio
    Nagyon jó kis helyem van, sajna a WOT-nak kevés a gépem...

Az SG-s csapatra sosincs reakció....
  • bigmano
    Sajnos sok ilyen van,és viszonylag kevés olyan mint te,le a kalappal előtted!
  • Destydeme
    Hi.Már az elejétől tudom,h ez a játék megmutatja a"jószágok"valós énjét.
    "Gyönyörű" gyökér lehet az életben is!