418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mor3llo
    Sziasztok!
    Van valami igazán jó soundpack? Úgy értem amelyik a legkevésbé bugosabb, és nagyjából tartalmazza a tankok lövéshangjait stb.
    előre is köszi :)
  • voivod32
    Napok óta ez volt az első élvezhető meccsem!
  • 400V
    Track

http://www.sendspace.com/file/04r7eb

Felrobbantasz valaki ammoval.

http://www.sendspace.com/file/czqgq6

Kérésed parancs.
  • FosTalicskaa
    Ez mind tök szép és jó de a játék kb a negyedét sem követi figyelemmel ezeknek az eseményeknek.... Pl. nem mond be egyedi angol szöveget sem ha téged trackelnek le, vagy éppen valakit felrobbantasz ammo rackel.
  • 400V
    Ez megvan nekem is 56 nál járok és 45. perc a filmben.

• JeffDunham
    leláncolás: "várjál már apukám, elb@szódott ez a rohadt gép, ki kell cserélnem a szalagot"
  • Lunki88
    Ha elkülditek a fájlokat, estére megpróbálom összerakni a programmal.
  • Infidel
    Üdv.

Kb mit érhet 1 acc. ha van type59,kv5 meg néhány aproság? :)
    Mitöl ér többet ha sok tank van kifejlesztve és megvéve/felszerelve vagy magas az eff és a többi szarság(win6,win7,win8)?
  • 400V
    Mi lenne ha nem raknánk össze amink van. Csinálnánk két különbözőt. HM? Lehet két remekmű lenne belőle.
  • 400V
    http://www.sendspace.com/file/ssb840

• JeffDunham
    lőszerrekesz: mi profik vagyunk f@sszopókám
    lepattanó: kapd be!

• JeffDunham
    Nekem sincs hozzá fingom se, de megoldjuk valahogy. Amit kigyűjtöttem én is publikussá teszem, ha akar valaki még csinálni, olyat szerkeszt magának belőle amilyet akar.

TS van, holnaptól leszek is, átjössz (vagy átmegyek) és megdumáljuk.

Őszintén bevallom baromi jó móka eddig.
  • 400V
    A programhoz nem értek. Amiket csinálok azt oda adom. Valahogy össze kéne ülni TS en akár nem csak mi és rászánni az időt. Táblázatra gondolok. Valahogy összeszedni a fileból mire lehet pakolászni. ennek csinálnám meg a táblázatát. Ezután csak le kéne olvasni és kész is.
  • JeffDunham
    Nekem a párbeszédeknél nagyon beindult. Van már vagy 20. Biztos hogy lesz 100-150 ami jó lesz. Azok közül válogatom majd ki hogy változatos legyen. Pont ahogy írtad.
  • 400V
    Figyu, én legyártok vagy 60 70 hangot. Szted melyik jobb? csinálsz 20 at azt maximum minden történésre jó esetbe lehet rakni kettőt. Vagy szépen bőségesen mindenből jut mindenhova. Jelzem most gyártottam még 4 et. Én úgy akarom hogy jut mindenhova, és amikor kész van, lehetne fűszerezni még több beszólással. Ez a bakterházas meg macska jajos nem áll több mint 20 hangból. Lennének nem oda illők amellett hogy az érthető mellett van meglehet szokni és egy idő után alappá válik.

Képzeld el így. Lövöd a tankot

APICSÁBA
    KÖCSÖG
    C MINT CICI
    HIÁBA TRÜKKÖZÖL ÖREG
    ASSZEM MEGHALT

Négyet lőttél és az ötödik a kilövés. Sztem nagyon állat.
  • stoppos
    Figyelik a fórumokat és aki sokat sír, annak letekerik gyorsan.
  • JeffDunham
    Sok az azonos, de nem mind.

Kilőnek egy legénységi tagot: "senkit nem izgat hogy oda lett Matyi?"
  • FosTalicskaa
    Miért a cs, cod, bf széria nem csapatjáték? Valami miatt ott mégis kijönnek a különbségek és itt viszont nem. Sőt ha neked rosszul megy, akkor ha veszed a fáradságot és továbbnézed a csatát, láthatod,hogy véletlenül a csapattársaid sem tudnak sebezni. Érdekes. Szvsz csapatjáték ide vagy oda nagyobb szórásnak kellene lenni...
  • stoppos
    Olyan, mint valami szovjet játék. :)
  • Master91
    Kösz, ezt akartam én is :D
  • 400V
    http://kepkezelo.com/images/6dni9njnqr80p6lfcp2b.jpg
  • 400V
    Figyu!

Simán gyártok vagy 50 et hanem többet mire a végére érek.
  • JeffDunham
    22 perc és 8 eddig.
  • Ry0K3N
  • 400V
    Hány hangod van eddig? Nem járok 30 percnél de már 23 at gyártottam.
  • Master91
    last try

https://www.youtube.com/watch?v=V-nSxFimoHg

• 400V
    http://www.sendspace.com/file/ipd5np

• Lunki88
    Engem is szétkúrt most egy GW Panther El hallufon. Mi voltunk a védők, a domb aljára húzódtam vissza épp mert kezdtek rám lövöldözni, erre telibetalál. A vicc az hogy ott volt még rajtam kívül 5 csapattársam köztük más heavy tankok is de neki engem kellett kilőnie...
  • JeffDunham
    Jogos! Megérthetnéd már végre.
  • Master91

ok nem tok videót beszúrni?

• Master91
    Tier 1 polák tank?
    :Ddd

• JeffDunham
    "Főnök! Asszem meghalt." kilövésre
  • R3nton
  • Master91
    Mintha egy körömet látnám tegnapról a Jpz-mmel....

kék effiseket pattingtatok magamról, arty mellém esik és -800
    ok.
  • voivod32
    A szájbakúrt artyktól egyszerűen nem lehet játszani. Ez gusztustalan. Tuti, hogy orvul vissza lettek buffolva.
  • arel
    kezdem már nagyon unni,hogy nincs olyan meccsem,mikor vki. ne goldal lőne rám.És az illető(k) nem csak egy -két tank ellen lövik ezt el,hanem mindenkire,mert goldot használnak a 40mm -es páncélom ellen is...
  • kabel15
    Szerk: Atya
  • kabel15
    De ez nem egy egyszemélyes játék. Ahol ha te 3 éve napi 12 órában játszol akkor te leszel az agya úr isten. Ez egy csapat játék, ahol másik 14 ember van a csapatodban, és attól függ ki hogy viszonyul a másikhoz.
    De miért vagytok ennyire fen akadva a győzelmen? Nem az a lényeg hogy jól szórakozzatok? Ha idiota a csapat akkor is lehet sebezni lőni, ölni.
    Valamit akkor is tudsz csinálni.
  • suba53
    Sziasztok.

Az XVM most mi alapján színezi a játékosokat?
    A magyar portálon azt írják, hogy a hatékonysági mutatót a WN6 adja. De a NoobMeter-en már nem szerepel a WN6, csak egy Effy, a WN7, és WN8.

Ebből az Efficiency Rating lenne a színezéshez az alap?
  • FosTalicskaa
    Egy kis érdekesség. Gondolom azt mindenki látja, hogy a játékosok szinte mind a 40-60% wr-en mozognak. Micsoda véletlen az 50%-tól +/-25% eltérés pedig pont 37.5-62.5.

Ezúton is gratulálok a WG-nek, hogy sikerült majdnem az összes userüket bekorlátozni az általuk szabott keretek közé, függetlenül a playerek skilljétől....