418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mesmerize
    :D
  • csoszi87
    Bocs! szövegértés 1es.
  • csoszi87
    Ha én vásárolok, akkor miért neki kell, hogy legyen a számláján pénz?
  • Mesmerize
    Akitől egy bizonyos Aldu Gábor szeretne accountot vásárolni az vigyázzon, ameddig nincs a számláján pénz, addig nem szabad adni semmilyen account adatot, ugyanis nagyon otthon van a photoshop-ban, tehát a printscreen ne legyen elég.
    Néhány adat még róla, viszont ezekből lehet neki végtelen:
    Skype neve: bcw122, email címe: [email protected]
  • ToCsEk
    tegnapi

- Új Amerikai közepes ág (T25E1 - T42 - T54E2 -T95E6)? SerB: "Még mindig nem kommentálunk kiszivárgott információkra és pletykákra"
    - K: "Lehetséges lesz Tigrissel menni a nemzeti csatákban Orosz csapatban?" V:"Azt gondolod hülyék vagyunk vagy ilyesmi..."
    - K:"Mért nem raktok be egy opciót hogy 2-3 pályát kilehessen kapcsolni ha nem akarok rajt játszani?" V:"Még mindig ugyanazért." (Összezavarná az MM-et)
    - Nincs tervben -/+1 MM a történelmi csatákban, SerB szerint rendben van ha T-34 találkozik Tigrissel (vagy Pz IV találkozik IS-el)
    - A Japán és Kínai tankoknak nem Japánul és Kínaiul vannak a neveik mert nem sok ember tudná elolvasni.
    - SerB "megnézi" hogy a Kínai “Empire’s Border” pálya bekerül-e a többi szerverre is.
    - Úgy tűnik nincs értelme szögbe állítani a lövegpajzsot (le-fel mozgatással) mert nem hat rá.
    - K:"Honnan tudjuk milyen tankokkal játszhatok majd a történelmi csatákban?" V:"Használd a józan paraszti eszed"
    - Úgy tűnik minden külön történelmi csatánál lesz egy lista hogy milyen tankokat lehet benne használni.
    - Túl gyengék a Japán tankok? "Ne játsz a Japán tankokkal"
    - Úgy tűnik, a történelmi csaták "megvetetnek veled" egy egész lőszer szettet.
    - A nemzeti csatákban ugyan azok az MM szabályok lesznek érvényesek mint a normál csatáknál.
    - SerB azt mondja hogy amit Veider mondott a T23 prémium tankról az (hogy előre és hátra is ugyan annyival tud menni) szemét. Késöbb egy játékos vitatkozott hogy történelmileg pontos, de SerB azt mondta a fejlesztők döntik el mi van a játékban és megkéri Veidert hogy ne legyen ilyen.
    - Storm azt mondta az hogy az infó hogy az artykat buffolják csak kacsa.
  • Master91
    lol vizsga idoszakba jo moka :ddd

van 1 "Nagy szavazò" topik,majd ott meg kerdezem hogy mizu van vele ha van ra igeny
  • malystryx
    küldtem pm-et...
  • Maala
    Win / Drw / Btl: 24 / 0 / 31 ( 77.42% )

Skandallum, elcseszett machinált játék! Idióták.
  • Szpecnyaz
    Dolgozd ki a cuccot aztán kiteszem.
  • stoppos
    Ahhoz Specnazt kéne tarkóncsapni, meg megnézni, hogy lehet-e ilyen poll szerűséget berakni a fejlécbe.
  • Eagle16
    "Test 8.11 delayed until tomorrow"

Szóval akkor holnaptól.
  • Master91
    Mesternek mindig fasza ötlete van!
    ------
    bar en meg mindig tartanek egy par napos szavazast , h melyik tankot kene ki filezni + masik ugyen ilyen szavazas terkeprol
  • stoppos
    Lehet a hely megvan, csak nem raktak oda semmit. Ha raksz bele, lehet, hogy működni fog. fene tudja.
  • 400V
    Nemtom én elkezdtem kategorizálni. Innentől nem rajtam múlik, ha találok ilyen moddert akkor lesz valami ha nem akkor nem. Én ezekkel az angol bisz baszokkal nem akarok szenvedni, aki csinált már párat annak megy könnyen.
  • besti
    Az unused messages, az pont azt jelenti ami valaha volt (vagy tervezték?), de már nem használják őket. Ezekkel ne folgalkozz sztem.
  • FosTalicskaa
    Ez biztos? Mert én még sohasem hallottam a csata végén bármilyen szöveget hogy nyertünk/vesztettünk, pedig sok csatát letoltam már. Egyszerűen csak befagy a kép és már tölti is a garázst. + a többi hang nagyrészt fele is teljesen ismeretlen.
  • 400V
    Elkezdtem ez alapján csoportosítani amit linkeltem lentebb!
  • malystryx
    Van itt egy link, annak idején félretettem, lehet már régi.

Link..

• 400V
    Várjá!

Ennyit tud!

http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Unused_Messages

Egy helyre nem csak egyet lehet ám berakni. Pont ezért van sok hogy változatos legyen.
  • Oddball29
    OFF

Frissítés: Megalodon

ON
  • FosTalicskaa
    Most azon gondolkodok a játék egyáltalán tud e kezelni a megszokott tizenakárhány hangnál többet... Szóval lehet feleslegesen dolgoztál ezzel a sok mp3-al... :D
  • 400V
    Nah kész van az anyag gyűjtés! 85 db hang. Programhoz nem értek hogy kell. Valamit alkotni kéne belőle.
  • lammaer
    WaffenTrager vagy mi a csöcs.

WTben még csak a csókósok meg azok játszhatnak akik megvették a jó drága tetsztelői csomagot.

A WT bemutatta a "Free 2 play but Pay 2 play" játékmódot....:)
  • bigmano
    De CBT bár szvsz inkább pre alfa demind1 !
  • Artman
    WT??? Mármint a War Thunder??? Hogyhogy??? Már megy a tankos része??? Nem csak a teszt?
  • Pares
    Jó tudni, hogy akár milyen hosszú kihagyás után is ugyan az a szar, csaló, idegesítő fos vár! :D
  • bigmano
    Mikor jön a teszt szerver?
  • Artman
    bárcsak mindig ilyen köröm lenne :D :D :D

• csoszi87
  • stoppos
    Dobj fel valami témát. :)

Mesternek volt egy fasza ötlete tegnap. Dobjunk fel egy-egy térképet és mindenki mondja meg a saját tuti ötletét rajta. Aztán ha végeztünk Renton kiszínezheti. Itt állnak a tédék, puff-puff...
  • foxbat88fx
    buzi artyk, buzi gold ammo, wot megint szar, wt a király, foxi megint be van baszva, renton szidja a TD-ket de tolja ezerrel a WT E-100-at, master91 és tomdantes sír foxi sírásai miatt
  • Pares
    Hihetetlen, hogy 1500 hozzászólásonként nézek be a topikba, és mindig ugyan az a téma... :D
  • virkir
    Namost egyrészt.
    Aki kurvának áll azt meg b....
    A másik meg mi a vérvörös lóbránert kerestél azzal a "mozgékony" tankkal ott?
  • stoppos
    Nem találom sajnos.
  • VanDaal
    Minden nap tanul valamit az ember.
    Ma például azt, hogy már nem jár auto ban az egy csatán belüli 2 TK-ért
  • bigmano
    Hol van ez megnézném,pont most készítek egy összeállítást az ilyen bakikból WOT /WTGF!
  • foxbat88fx
    jaaaaa olyan nekem is volt :DDDD
    még az régen volt nagyon... nem is volt replay
    szintén asszem kv-2vel... vagy vmi trollgunos tornyos cuccal ENSK-en
    szépen lesem a sarkot, mellettem a low hp-s társam... másik oldalt felbukkan a szintén low hp-s enemy... toronnyal ráfordulok szép lassan, fordul fordul fordul bumm és kilőttem a társam mellettem 45fokban kb. :D
    ő is csak nézett h ez mi a picsa volt
    de ez mi??? 2-3 másodperces szerverkésés? az iszonyat sok
  • stoppos
    Fehéroroszék úgysem fogják beismerni. Szerintük minden rendben. Ne pörögj rajta, tisztán látszott, hogy szerver oldali lag a probléma. Volt valahol egy videó, ahol a KV2 trollgunnal full becélozva 90 fokban ellő oldalra és kinyírja a csapattársát.
  • foxbat88fx
    ja és aki még nem látta volna...
    ez hol mellélövés OMFG???
    http://www.xfire.com/video/61ce30
  • foxbat88fx
    egész hamar válaszolt a support a tegnapi replay-emre :D
    persze kimagyarázták, hogy én voltam a balfasz és mellé lőttem 10 méterről 3szor is.... persze a 3-ból csak 1szer látni hogy a házat kapom telibe a tank mellett 10 méterrel, miközben a célkereszt a tankon volt -.-"

Greetings Benjamin_Breeg,

Thank you for contacting Support regarding this issue and I am sorry to hear about your problem.

From what i saw in the replay it was 2 missed shots from you and the enemy from the right side killing you.

Nothing wrong in there, with that being said i see no real issue sorry :(

Thank you for your time and patience.

Best regards,

Bruno Correia

Once this ticket is closed, you will have access to a short survey. Please, take the time to fill it in to help us improve our overall quality.

Wargaming Customer Service

"The goal as a company is to have customer service that is not just the best but legendary"
    Benjamin_Breeg Today at 13:47

Thats not misses ;)
    I played more than 24k battle, and clearly see int he lest shot (3/3) the shell hit the house beside the Rhm B.-WT... and im fully aimed the tank... not the house!!! LOL