418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #287647 Én látva hogy ez működik szerintem egy Mucsi soundpack, némi hitlerrel és közkultúrával (Mónika és Balázs show szennyek) hangjaival is ütős anyagot lehetne elérni 
400V-nek pedig Grat. -
stoppos #287646 Nerfeltek már oroszt ezelőtt is. -
mittomén1 #287645 igaz de pont azért fejlesztettem ki mert gondoltam ezt nem nerfelik mert orosz...jól beleszaladtam. -
mittomén1 #287644 na igen közvetlen a megjelenés elött a tesztszerveren.de korábban hol hallottad?sehol.olyan ez mint a politikusok választási ígéretei.amint megválasztják máris nagyban változnak az elképzelések. most mit csináljak vele?ami jó volt benne azt tönkreteszik aztán kapok egy tier 9,5es tankot. -
Angelus1991ster #287643 legyen a wg új neve : LagGaming -
Ez benne van sajnos, szerintem már nagyon régóta tudja mindenki, hogy bármit megváltoztathatnak bármikor, ahogy akarják. Ennek tudatában kell nekiindulni egy-egy tanknak.
Én is jártam így, hogy frissen szerzett tankot nerfeltek. Ha ésszerű a nerf, akkor játszok vele tovább, ha belenerfelik a földbe, akkor hagyom a fenébe. De legtöbbször azért lehet alkalmazkodni hozzá, ritka az olyan, mikor teljesen más tankot csinálnak valamiből.
Visszaadni semmit sem fognak, akár az acc.-odat is elvehetnék teljesen legálisan, mert benne van a szerződésben, amit játék előtt elfogadtál, hogy a WG tulajdona minden, csak megengedik hogy játsszál vele...lényegében. -
bigmano #287641 Lol ilyet se látok sűrűn,ez igen is csapatjáték,mert úgy lehet a legjobb eredményeket produkálni benne,tehát arra épít hogy a különböző tanktipusok kiegészítik egymást!
Ha valaki nem úgy játsza arról nem a játék készítői tehetnek! -
16-áról: link
"- DPM of Object 268 will also be changed (SS: as in nerfed)" -
mittomén1 #287639 akkor adják vissza az árát és a tp-t és hadd fejlesszek mást belőle úgy lenne korrekt. e3-nak brutál páncélja van -140 dpm e4nek tornya van -120.obj-nek egyik sincs max néha szerencséje és -270. meg mobilitása amibe szintén belenyúlnak.hát gratulálok. -
Új tankok: link Az amcsi közepesen lol az a 342mm páncél. Az ágyú mellett két kis ponton annyi amúgy. -
mittomén1 #287637 már a 8.10 óta ezt olvasom hogy csökken az alfa de semmi gond kompenzálva lesz.hát igen nagyon kompenzálva lett.
t110e3 dpm 2786ról 2646.
t110e4 dpm 2424ról 2304.
2 hónapja van meg az obj 268 és már szivatják is rendesen.mert persze az kapja a legtöbbet nerfből. -
Hol ígérték hogy minden 10-es TD megtarthatja majd a DPM-jét? Én úgy olvastam, hogy lesznek olyanok amik megtarthatják, de némelyiknél csökkenni fog a DPM. -
FosTalicskaa #287635 Oh, hagyjuk már ezt a beszívott hippi szöveget. Igenis közöm van hozzá, mert egy csapatba kényszerültünk.Ha ő béna és nem spotol akkor mindenki béna és senkinek nem lesz spotja. A nem spotra építő pályákon ez nem akkora baj, de ilyen Malinovka szintű pályán büntetnek ekkor... -
malystryx #287634 Hát ez óriási, derék munka. Nem tudtam megnézni végig, megjött a kisfiam, de pótolom majd. Azon videók segítségével csináltad, amiket pm-ben küldtem??? Majd ha hosszú pihenős leszek, én is csinálnék egyet, de az sok filmből lenne. Jó lenne összegyűjteni egy csomó poénos hangokat különböző filmekből. Sztem az is jó lenne :) -
mittomén1 #287633 na megint betarották az ígéretüket.csökkentik az alfát de növelik a tűzgyorsaságot hogy kompenzálják a 10es td-knél. vegyük példának az obj 268-at: eddig 850/lövés sebzéssel másodpercenként 50 átlagsebzése volt ami 3ezer percenként alapból gyorsítók meg minden nélkül.most 750/ lövéssel másodpercenként 45,45 sebzés ami 2727.fél másodperccel gyorsabb töltéssel.tényleg egyenlő.hazug tetvek. -
Destydeme #287632 Győzelem
Komarin 2014.01.24. 15:32:13
Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat:1 957 Szerzett kredit 61 684
Csatában elért Achievement Mesterlövész
csak neked kicsi,még1. -
Obj. 268 DPM változása:
3000 --->> 2730
-
stoppos #287630 " Az nem más mint hogy gong ütésre kinyílnak a karám ajtók és a csorda tankok képét öltve megindul."
Ez egy nagyon jó megfogalmazás volt így péntek délutánra. Hozzá kell tegyem, sajnos... Lehetne csapatjáték, csak az általad és mások által leírtak miatt nem működik. Marad, ahogy írtad a csorda...
-
Destydeme #287629 Sajnos elfogytak az ellennél,úgy. -
Paradoxon61 #287628 "Tanuljon meg flankelni, ne nooboskodjon egy gyors jól rejtőző tankkal leghátul mert nem az a dolga..."
Nem te vagy az első akitől hasonlót olvasok. De most már megkérdezem. Mégis kik vagytok ti? Milyen alapon akarjátok meghatározni, hogy mi a dolga, hogyan játsza a játékát? Nem ártana már gondolkozni egy kicsit. Ez egy játék. Aki akar regisztrál. Az egyetlen szabály és egyben dolog amit be kell tartani, az a játék szabályai. Ennyi. Mindenki úgy játsza, ahogy akarja és ehhez senkinek semmi köze. ( Kivéve ha szakaszban, vagy klán csapatban játszik valaki). Ha akar, ott áll egész idő alatt és meg se mozdul. Bosszantó, lehet jelenteni hogy bot, de ennyi. Semmi köze hozzá senkinek.
Azt hogy melyik tanknak, legyen light, med vagy más mi a dolga, milyen módon használja valaki, az csakis az egyén dönti el, aki játszik vele.
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez csapat játék.....
Nem az! A kivételt pár sorral előbb leírtam. A hagyományos csata meg nem az. Az nem más mint hogy gong ütésre kinyílnak a karám ajtók és a csorda tankok képét öltve megindul...a folytatást mindenki ismeri.... -
R3nton #287627 na örülj neki :D -
KamionosBarat #287626 Úgy látom nagyon tetszik neked a szóban forgó szösszenetem. Ha már ilyen sokszor felhozod, akkor érdekességképpen megjegyezném, hogy ezt a hozzászólást az EU fórumra szántam, ezért vannak benne helytelenül megfogalmazott mondatok, rosszul szerkesztett mondatrészek stb., de a wotinfo szerkesztőjének biztosan tetszett a tartalma, ezért kitette az oldalára. Sokáig rá sem néztem erre a WG tanktípus balanszairól hírre, aztán valaki szólt, hogy kitették az írásomat a wotinfo.hu oldalra. Azt mondtam, hogy wáow, hiszen heteken ez tartotta a legolvasottabb rekordját az oldalon a több, mint 5000 megtekintésével. :) -
R3nton #287625 Lehet csűrni-csavarni. Ez a nerf a TD-kre baromira ráfért és ez még csak a jéghegy csúcsa, mert ugye a camo bónuszukat is el fogják veszíteni. Sok van belőle ennyi, redukálni kell a számukat, csak nerffel lehet ha nem akarnak limitet bevezetni. -
Mer megmagyarázza, hogy ő sznájper med :) -
Wow, a briteknek külön hangokat adtak...link
Végre :) -
Szpecnyaz #287622 Érdekes, ha nincsen sok TD egy rakás med akkor is kempelni szokott. -
Greenscape #287621 Uristen! Hogy sikerult ezt a fantasztikus teljesitmenyt osszehoznod? -
R3nton #287620 És akkor még a WT szar, mert nincs HP rendszere. Ja a WOTnak van, csak minek ha 1-2 hitelgetik a TD-k az azonos tierű tankokat. HP rendszer jah, haha ennyit ér :D -
R3nton #287619 nyilván te is baromi bátor vagy egy m48 pattonban, mikor az ellenfélnél 10 db t10 TD van. Egyszer cseszed el 2 lövés és annyi :D :D :D -
lammaer #287618 Kár hogy nem a járművön múlik a kempelés hanem a játékoson....
Nyilván nem láttál még orrba-szájba kempelő heavy playereket. Medről meg lightról márnem is beszélek. -
R3nton #287617 nyilván :D egyébként én sose mondtam, hogy nekem nem megy a TD-k ellen. Ugyanaz a véleményem, mint szakesznek. Mivel tele van a hightier redvás TD-vel, ezért baromi lassú a játék és unalmas. Sokat kell kempelni stb. Hogy is mondta??? Semmire kellő játékukkal rákényszerítik a többi tankra is ezt a szánalmas kempet. Valahogy így fogalmazott :D :D Igaza is van!!! -
stoppos #287616 :D Ezzel az effel szerintem azt hiszi traktor szimultátor. -
Senki nem szólt hogy ő is tolja a wotot. :D
-
FosTalicskaa #287614 Látod ezért nem megy neked meddel és ezért szenvedsz a td-k ellen mert abban próbálsz velük versenyezni amiben ők a jobbak... -
400V #287613 Teszten is működik az ARGO mod! -
Destydeme #287612 +2k spot dmg is van benne. -
Destydeme #287611 A kis op tier8ban
Győzelem
Komarin 2014.01.24. 14:43:34
Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat:6 921 ( x3) Szerzett kredit 66 153
Csatában elért Achievement Top Gun 4.5k dmg -
R3nton #287610 pedig a sok gyökér TD miatt azt kell, hátul állni és kempelni. Menjen előre a TD, jobb páncélja van, jobb camoja, jobb ágyúja, ennyi majd a TD megy előre... -
FosTalicskaa #287609 Ha valami meg pici, fogpiszkáló ágyúja van és jó a rejtőzése annak meg ne legyen tűzereje. Ennyi. Azt bezzeg nem teszik be hogy a pen annyival csökken amennyi az osztályból eredő camo bónusza. pl: könnyű tankok esetében -50% az átlagoshoz. Pl. 6-os szinten a mostani avg. átütés 170, ezért azoknál nagyjából 85mm lenne a max pen. A gold lszernek pedig úgy kellene kalkuláódni, hogy alapátütés + 25%. Így a Hellcat sem lőhetne 300-as pennel. Medek szintén. 10-es medeknek így jó, hogyha lenne 200-as penje. Tanuljon meg flankelni, ne nooboskodjon egy gyors jól rejtőző tankkal leghátul mert nem az a dolga... -
400V #287608 Töltsétek az ARGO modot!!!!!!
Ott van a videóba a link!