418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Torony magasan veri az utóbbi év részeit, marha jó! :D
  • Avenger93
    Hát én eddig ilyet nem tapasztaltam igaz mind a 8 csata Tigrissel volt. Azt hittem mm-et is megkínálták vodkával :D
  • Eagle16
    Ok, csak a végére olvastam gyorsan.
  • Pares
    Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy a célkereszt beakad egy bizonyos pozícióba, és nem mozdul?
  • Simulacrum
    Tier7 nehéztankkal nagyon sűrű az ilyen csata meglepő módon. Nekem is nagyon sokszor van ilyen MM.
  • Maala
    Azért nem ártott volna az elején lévőt is linkelni, hogy teljes legyen a kép...

- SerB states that the teamkill/teamdamage punishment system principle is to not ban a player after shooting an ally by accident, but a player systematically breaking rules gets banned and adds that “a series of random teamdamage shots is not considered random
  • Maala
    Persze, a lényeg, hogy magyar legyen az illető. És összerakja paradicsomokkal. Nacionalista szemét dög MM, fúj!
  • patchaou
    Nem emlékszem láttam e valaha ennyi tankot egy csatában :)

Amúgy azt hittem eddig, hogy az mm mindig direkt kibaszik egy zölddel és bevágja a paradicsomlevesbe, de most már legalább látom, hogy nem nélkülözhetetlen alapanyag :)
  • Avenger93
    Most mentem a 8 ilyen csatát egymás után :D
  • Koridor
    Miket nem csinál ez az matchmaker, a pofám leszakad
  • Gottfried
    60-70 ping még jó. 100 felett már játszhatatlan.
  • Foxy0
    lenne 2 kérdésem a játékal kapcsolaba (kezdő vagyok)
    1.ha eladtam a tankot de a legénység a nyakaom maradt akkor hogy tudnám elbocsájtani mert nem engedi valami képeséget kér olyankor?
    2.én németet meg amcsit viszek ezeknél melyik a jó tank 2-3-4-5-6 szinteken?
  • papa74
    Ma valami ritka szar!
    Mindkettő olyan szinten laggol, hogy szinte játszhatatlan.
  • foxbat88fx
    tetszős
    jövőhéten francia tankokat kell kikapni uffff
  • lexlutor
    mivel semmi kulonseget nem tud tenni a rendszer a veletlen loves es a teamkill kozott, ezert ez altalanos lesz.

ennek koszonhetoen persze megint a debil blocker hulyegyerekek jarnak jol, akik a blokkolassal szorakoznak...
  • Simulacrum
    Korábban is meg akartam kérdezni mi a jó lag érték? Mármint van akinek 0? Mi az, ami meg se látszik? Meddig normális?
  • ToCsEk
    RNG#16
  • Gottfried
    Van valami info arról hogy mikor jön ki a WTGF nyílt bétája?
    Én szeretem a wotot de így hogy minden este lagol ez a szar és emiatt bukom a csatákat,már kurvára idegesít.Ha jó lesz a WT,úgy hagyom itt mindkét karakterem mint a szarát a kutya.
    Nem igaz hogy ezt nem tudják megoldani.
  • popey8
    Meg tudná vki mondani, h mennyi lett a Fochnak a nerf után a dpm-je?
  • Angelus1991ster
    Kivégzéssel!
  • Eagle16
    Én nem szoktam senkit sem büntetni semmivel, csak gondoltam beírom hogy ne utólag csodálkozzatok rá :)

De nem értem, ez akkor is érvényes lesz ha véletlen volt? Mert az csúnya lenne. Valaki beleszalad a lövésedbe, és 24 óra pihenő.
  • stoppos
    Véletlenül telibekapok valakit, aki bemászik elém és kész a baj? Nem buli...
  • stoppos
    Ó, ez ilyen hátradőlős-eredményszemlélős. Gratula. :)
  • Oddball29
    Aztán hogy a túróba büntessük a trollplatoonokat?
  • Eagle16
    - apparently, teamkill punishments on the test server were made much stricter (a day of ban for a teamkill apparently), Storm confirms that – this change will apparently appear on live server too (“it will be in the final patchnotes”)
  • Simulacrum
    Na mondom akkor lássuk a vereségeket, ha már itt a hétvége. Erre meg minden összejött egyszerre:

• Sunsetjoy
    Ez a robotforma sokkal jobban illik rá, mint mondjuk az alienkirálynő (gondolom az, nem?) :D
  • 400V
  • Angelus1991ster
    köszönöm szépen:)
  • Oddball29
    Live...LIVE!!!

• 400V
    Ezzel a moddol eskü jobban elviselhető a sok hülye :D
  • 400V
    Original audio mappa ami a res be van érintetlen marad. Res mods mappába /verzió szám, oda átmásolod az egész érintetlen audio mappát. Ha kész belemásolod a modot.
  • patchaou
    Ne csinálj audio mappát, hanem a sima res mappából másold át az audio-t és abba rakd bele a modot.
  • Angelus1991ster
    Res mappába kell betenni és backup-elni a fájlokat?
  • Angelus1991ster
    Egy bajom lenne Tibikém, nincs környzeti hang csak legénységi.Mi lehet a probléma? Úgy tettem fel hogy a 8.10-es mappában csináltam audió mappát.
  • patchaou
    100 környékén Én inkább kilépek. Ha annyi lett volna nekem is jobb lett volna, mert nem játszottam volna annyit amennyit XD 8 körül már nem tetszik a dolog, de 100-nál már ugrálnak a tankok.
  • Sunsetjoy
    Nos, 130-ig még el lehet viselni valahogy. Én 12-13 ezer csatát úgy nyomtam le, hogy 85-130 között volt a pingem. Mindig.
  • VanDaal
    Hát ez az, hogy még akkor is inkább a fal előtt állnának, mint hogy olyan helyre menjenek, ahol valami hasznosat is lehetne csinálni :D
  • 400V
    Egy kis reklám ha nem baj!

Link a videó alatt!
  • Angelus1991ster
    mit tud az új engine?