418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem is rossz ez a hétvége :)
M48A1 Radley-Walters
Igazából semmi extra. Talán csak annyi az érdekesség, hogy alacsony hp-s tankkal is lehet jót alkotni. Az elején figyelmetlen voltam és kaptam egy igen nagy pofont. Utána jött a játék izgalmas része. -
foxbat88fx #287806 ha megnézzük hogy milyen tankokkal mentem legtöbbet:
Rhm B-WT, IS-6, AMX AC 48, Hetzer, Matilda
és ezek nem szar tankok + megnézzük a WN-emet akkor nekem ez az 54% elég csalódás
na de majd talán ma
-
Bmsrt n2 #287805 Na jó...úgy parancsolgatott mint ha valami tábornok lenne,persze mi csapattársak voltunk a Mupeték,meg a noobok
:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És ami a legmegdöbbentőbb az hogy mikkel érte ezt el,AZ A Hellcat stat
:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megnéztem megint, és tényleg megváltoztatták, pff :DD Úgy néz ki mint az FTR-en. Nem tudom hogy akkor tegnap mégis hogyan nézett ki másként, nem szokták ilyen gyorsan megváltoztatni... -
úristen emberek, ma nagyon 7vége van... -
stoppos #287802 Volt olyan, hogy egyhelyben állva lőttem egy ferdit, ami a saját tengelye körül forgott, mint a balettben. :) -
Angelus1991ster #287801 Hehe az ín vótam. Tegnap igen haldoklott a szerver. -
A tesztszerverhez tegnap óta nem volt semmilyen frissítés ugye?
Csak mert FTR-re felrakták a Foch 155 páncélzatának változásait, és hát nem éppen úgy néz ki, mint amit én láttam a Tank Viewer-ben tegnap...
Ezt láttam én: link
FTR szerint így néz ki: link
popey8: csak az alfa változott, szóval egy tárral 300-al kevesebbet sebez. -
VanDaal #287799 Hogy mi a baj vele? Hát nem egyértelmű? Az, hogy 50% fölött van :D
Foxbat azt szereti, mikor 50% alatt van a wr, mert akkor van miért panaszkodni. De mivel most a szemét MM folyton a győztes csapatba tette, így inkább abba is hagyta a játékot :D -
Greenscape #287798 Betesz a sajat fajtad koze? Mekkora geci ez az MM.
-
Micsoda Skoda gecc !!!!! aaaaaaaaaaaaaa
-
Oddball29 #287796 Szerintem ez nem E6 torony, annak olyasmi tűorra van a pajzs mellett, mint az M60A1-nek. Fura. -
Pares #287795 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ehwYjuZ6e_Q]"My cock is much bigger then yoooooooours!!!"[/URL]
-
Pares #287794 Nem értem, ezzel a wr-el mi a bajod? -
madmanic #287793 Még jó h kevesebb az arty...
-
-
davidbog #287791 Hát első ránézésre ez milyen torony? Ez a T96 torony? Nem magas egy "kicsit"? Ez a T96 torony asszem csak papírom létezett, és mindössze egy mock-up készült belőle (a T95E6-al együtt). Az adott Hunnicutt könyvben a 88. oldalon van.
Jobban megnézve alig hasonlít rá.
Ezeket az amerikai parancsnoki kupolákat én még mindig nem értem. Nem bírom felfogni, hogy ez mitől olyan rohadt jó. Emlékeim szerint csak ők hasznéltak ilyan batár géppuskáls kupolákat. Az izraeliek el is tűntették az M48A3-asikról. (Mellesleg így sokkal jobban is néznek ki mint az US M48-asok.) -
foxbat88fx #287790 na jó én mára befejeztem ......
rég mentem ilyen szar napot
Győz / Dönt / Csata: 35 / 0 / 65 ( 53.85% )
viszont ami egy kicsit vigasztal:
Egyenleg: + 2 285 098 credit -
Aki bent van teszten meg tudná mondani, h mennyi lett a Fochnak a nerf után a dpm-je? Csak az alfa változott vagy a töltésidő is? -
mert a pz.1 -re mentem de ritka szar és sajnos már azon az ágon meg van a 3. szintes tank is de az is szar -
köszönöm a segítséget de akkor máshogy teszem fel a kérdést melyik ág a jó vagy érdemes menni 2-es szintnél a könnyű tanknál kérdem -
Ne bántsd!
Lehet későn érő típus.
-
Én a helyedben kitakartam volna magam. :) 14K csata és 590 vn6.......jujjjj!! -
madmanic #287784 nna a hétvégi debil horda megérkezett...
Soha nem fogom megérteni minek erőltet valaki a szintjét jelentősen meghaladó játékot.. -
Pares #287783 1-es szeró nagyon haldoklik, most játszottam rajta egyet, kb. 3 másodperces késéssel reagált... EPIC volt nézni, ahogy mindenki össze-vissza megy :D -
Amikor ma megfuladtam meg leestem a sziklárol nekem is zöld volta lámpa 40-50ms-el. Ezen kivül még 2x haltam meg ma a lag miat. -
foxbat88fx #287781 2es szeró megy, 1esre nem lép be -
FosTalicskaa #287780 Nekem tegnap zöld volt végig a lámpa 30 ms válaszidő, közben meg ment a tankom mindenfelé, aztán kezdés után 20 másodperccel egyszerűen ledobott a szerver és fél óráig vissza sem engedet... -
Kubukli #287779 Győzelem
Malinovka 2014.01.24. 22:03:33
T-34-1
Szerzett tapasztalat:2 670 x3
Szerzett kredit 122 720
Érdemes a 34-2 re gyúrni? Valami 100+k XP... -
foxbat88fx #287778 szerver meghalt....
ez a durva gecc :) annyi pénzük van mint az állat és nem tudnak egy normális szervert összehozni :DDDDD
ehhhh ezek totál idióták b+ :) -
Pares #287777 Én az előbbi csatában tapasztaltam. Mintha 200+ lett volna a pingem, közben 20-50 közt volt... -
Pares #287776 Hehe, pont td-vel voltam, aminek nincs tornya és egyik modulom se volt sérült... -
VanDaal #287775 Fogalmam sincs, hogy ezen mért kellett szigorítani...
Nem gondolom, hogy úgy el lenne harapózva a szándékos TK-zás, ami ezt indokoltá tenné.
Aki meg ki akar szúrni a csapattársaival, az könnyedén megteheti egyetlen leadott lövés nélkül is kezdve a retard platoonokkal, a blokkereken át a fedezékből kitolókig, vagy a rendszeresen AFK-zókig.
De ezek ellen nem kell fellépni... Annak az 1-2 idiótának minden joga megvan, hogy 10+ ember szórakozását barmolhassa szét szánt szándékkal.
Viszont az már mégis tűrhetetlen, ha valaki egy idő után megunja ezt, és elégtételt venne az ő kárára szórakozó hülyegyerekeken...
Arról nem is beszélve, hogy aki csak azért lép be csatába, hogy a csapattársait szivassa, attól úgysem látnak egy fillért se, viszont simán lehet, hogy fizetős játékosok fogják megunni, hogy a prémiumuk felét banolva töltsék az ilyenek miatt.
Tipikus. -
FosTalicskaa #287774 Valakitől olvastam itt a fórumon, hogy LagGaming. Egyre találóbbnak érzem ezt a nevet. :D -
Rohadjon meg a WG ott ahol van. Annyi pénzük van, mint a szemét és a szerverek meg...
Csata utolsó percére engedett vissza. 232 dmg-t tudtam csinálni, 1308 xp. Nyomorult fehérorosz bagázs
-
Nem értana már szervert bővíteniük, van hogy már várni is kell mire beenged...csak pár másodpercet az igaz, de akkor is. Ennél csak rosszabb lesz. -
Nálam szerencsére akkor halt be csata közben, amikor már összejött a kill és a topxp is, 100k kredit, én léptem.
Majdnem 20 csata, 5-6 win, td-k szakaszban, stathuszárok szakaszban, zöldségek meg levesestől... -
Én igen. Általában olyankor mikor pirosra lövik a tornyomat.
-
Belépek csatába erre EU1 behalt. Mostanában ez sokszor előfordult, kezdem már én is unni. A vicc az, h vissza se enged a csatába. -
foxbat88fx #287768 a második kérdésedre válaszolok:
amerikai: M4 sherman 105össel de akár 76ossal is, T1 hvy, 2-es ben a T18 az abszolút durva tank, Hellcat tier 6, wolverine tier 5
német: Hetzer, Stug 3, Nashorn.... többi tier 6-5 német elég szar
7estől indulnak be a németek igazán