418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sayiid
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a Matilda-ról olyan szépeket hallottam régen. Bármelyik ismerősömet megnéznem akár a kezdőket is mindenkinek jó win rate je van és azt mondja szuper ez a tank. De egyszerűen nekem nem akar összejönni. Megvettem azóta 20-30meccset mentem vele és végig katasztrófa volt. Nem vártam el hogy top tierbe dobjon vele de azt nem gondoltam volna hogy mind a 30 meccset tier6 ba kell majd lejátszanom. 5ös szinten már semmi nem pattan róla t6-on már one hitelnel. Supportolni sem valami jó én csak bukok vele. Lehet csak én vagyok ekkora pech es vagy a MM már tényleg nem ennek a tanknak kedvez. Vagy régen is ilyen volt?
  • Kubukli
    Tele van minden csata a 10-20-30 event miatt a haszonleső görény szlávokkal. Kempel mögöttem, nem lő a szerencsétlen, mert ugye drága a lőszer, aztán 100-120 HP-ről csinál 4 kill-t. Megvan neki az 500 HP damage T10 tankkal, epic.
  • R3nton
    prém nélkül nehéz
  • madmanic
    Az ilyen csatákat hagyd ott a francba.

Az a kevéske xp esetleg egy két kill pont nem ér annyit, hogy nézd a lámákat hogy szerencsétlenkednek.

Addig másik tankkal mész egy normális csatát.
  • Maala
    34k. Noobz. :D Előre kell gondolkodni. -.-
  • R3nton
    Ja nekem is 11k van csak :D Muszáj lesz spammelni a goldot valamennyire.
  • ToCsEk
    új campshire map kurva jó ám :D
  • Angelus1991ster
    Megérte ! remélem lesz még ilyen a következő hónapban.
  • Kubukli
    WORD!
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Lakeville 2014.01.25. 13:51:04
    Jármű: T-34-2
    Szerzett tapasztalat: 644
    Szerzett kredit: 63 303

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Felszerelés hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x15)

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Jármű hozzáadva: T-15
    Férőhelyek hozzáadva: 1
  • Pares
    "Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" - Yoda
  • Kubukli
    Örülök hogy egy véleményen vagyunk.
  • Maala
    Nevethetnékem támad, ahogy elképzelem a III. Birodalom határain őrjáratozó Maus-okat. :D
  • Kubukli
    Nézd, próbálkozok, de amikor 1 perc elteltével rajtam kívül az összes heavy halott és az eredmény már 1:5 akkor azért kicsit elkámpicsorodok.
  • stoppos
    Tegnap nekem sem. Mégis megnyertük a legtöbbet. Most komolyan. Ki nem szarja le az esélyeket. Tedd oda a vasat, azt szórjad az ellent.
  • TomDantes
    Nekem meg volt ma még egy Top Gun-om is de volt olyan is ahol...áh tök mindegy retard vagyok és hazudok.
  • Kubukli
    Aki azt mondja van használható MM ebben a játékban az retard vagy tudatosan hazudik.
    34 meccs és nem volt megint egy sem 50% win rate felett az XVM szerint.
  • bigmano
    Teszt szeró az ilyen...
  • 400V
  • Kubukli
    Egy strigulát behúzhatsz nálam!
  • sayiid
    Stanislav Kargin, - Wargaming Game ballancer team lead
    Ki verné szivesen arcon ?
  • Desmodromic
    Nekem még 30k, ez még csak hagyján, mert szeretem a csiribirit, de az, hogy lesz kb. 8k free XP-m mire beficcenek az STA-1-be hááát... Na nembaj, majd veszek leckét Jeff-től! :)
  • Angelus1991ster
    Most volt a falumban Doni katasztrófára való emlékfelvonulás. Remélem rendszeres lesz mostantól!
  • foxbat88fx
    van T-18am :D
    230 csata 780 kill
    az nem olyan rossz arány, csak sajna ezzel nem lehet megcsinálni :(
  • Angelus1991ster
    Meg a T-18 halálosztó. Érdekes lett volna ha Tier 1-től is lehetet volna az eventet megcsinálni.
  • Angelus1991ster
    "Vannak tervek a Micromaussal (35H)" - jó lenne ha ezt is küldetéssel lehetne megszerezni. Továbbá az ingyen vagy meghívó kódokban osztogatott Tetrarchot.
  • foxbat88fx
    igen arra, meg van kb. 5-6 tank amit fejlesztek így duplázni kell
    próbáltam tegnap kv-1-et, esélytelen csak piros csapatokat kaptam
    hetzer ugyanez... matildával összehoztam egy top gunt és ennyi
    egyszerűen ez a sok piros gyökér szétcseszi a gamet :(
    lassan vennem kell egy tier 1-et, az talán még élvezetes lehet
  • ToCsEk
    tegnapi:

- SerB azt mondja a teamkill/sebzés büntetés lényege "nem azon bannolása akik véletlen megsebeznek egy társat, hanem azon játékosok bannolása akik rendszeresen megszegik a szabályokat" és hozzá teszi "egy sorozat 'véletlen' csapatsebzés az nem véletlen".
    - Yurko2F azt mondja a TD osztály bónuszát nem szüntetik meg egészben - több részből áll és csak néhány dolog változik (például csökken az álca bónusz lövés után). A Prémium TD-k nem változnak vagy csak minimálisan, szóval túl korai aggódni.
    - Egyelőre nincs végső döntés a T-44-85 sorsáról, de a fejlesztőknek az se lenne gond ha teljesen kivennék mivel az éles szerverre nem is került be.
    - A T110E3 és T110E4 változások véglegesek.
    - Úgy tűnik, a teamkill büntetések a teszt szerveren szigorúbbak lettek (egy nap ban TKért), Storm megerősíti hogy ez az éles szerveren is életbe lép.

Reddit “Ask Me Anything” összegzés
    - Dolgoznak a multicore támogatások (még nincs időpont)
    - Vannak tervek a Micromaussal (35H)
    - "nagyon valószínűtlen" hogy lesznek új Francia tankok 2014ben.
    - Nincs tervben a Type 59 visszarakása a boltba.
    - Nincs időpont a roamingra, még vitatják.
    - T10 akciók vissza térnek Februárban.
    - Még mindig nem lesz képesség alapú MM.
    - 9.0 "előbb itt lesz mint gondolnátok"
    - Nincsenek tervben drága csomagok, olyanok mint az Amerikai szerveren.
    - T-44-85 "Adjatok több időt"
    - Nincsenek tervben "kipróbálható" tankok
    - A történelmi csaták "hamarosan" megjönnek
    - Ugyan úgy mint a SEA szerveren, most majd lehet szavazni a T10 akcióra.
    - Az éjszakai pályák nem jönnek, legalábbis az elkövetkező pár patchben nem.
    - Nincsenek tervben lángszórós tankok.
    - A WoT MAC verziója nem a közeljövőben érkezik. Linux lehet.
  • Angelus1991ster
    Ha T-15-re hajtasz akkor ajánlom a következő tankokat:
    Type T-34
    KV-1
    KV-2
    T-34-2
    Hetzer
    T49
    E-75
    E-100
  • R3nton
    Nálad is kigyulladt a led :D
  • foxbat88fx
    hát elkiabáltam magam.... eddig 1 win 6 lose
    megint szophatok hogy kihozzak egy napot 50%-ra pfffff ennyi agyhalott idióta gyökeret te jó isten, és ezek csak egyre többen lesznek
  • R3nton
    Biztos úgy van, mint a régi telefonközpontokban, ott ül egy csomó nő, el kezd villogni egy led, hogy már csak 5k xp hiányzik, és akkor gyorsan nightmare fokozatra csavarja a potmétert :D
  • bedy68
    Ki mit érdemel!
  • foxbat88fx
    azt meg csak 10esek közé fogja amíg ki nem maxolod :)
  • Eagle16
    link

Ide felraktam, mert már nem lehet letölteni, nem frissíti tovább a készítője. Helyette van a Tank Inspector, de a Tank Viewer is jó.
  • TottiHUN
    köszi
  • R3nton
    Na már csak 5k hiányzik sta-1-hez. Chi-ri alapból very hard fokozat, de most felcsavarta a WG nightmare fokozatra :D Csak 9esek közé tesz, és csak retardáltak közé :D
  • Pales27
    Innen
  • TottiHUN
    honnan lehet leszedni ezt a progit? :D
  • Pales27
    yeah nem fogok pattanni a távmérőről (mondom én :D