418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Istenem de ostoba vagy te kőagy őrnagy...
    Az ha konkrétan senkit sem engedne fel az nagyjából egyet jelentene azzal, hogy eldőlt a szerver és lepusztult az egész. Olyankor kell rastartolni, kecskét áldozni, meg imádkozni az istenekhez, hogyha talpraállt a rendszer akkor ne dőljön el ismét és bírja majd a terhelést is. De ez akkora gebasz lenne, hogy ilyenért még Serbéket is kirángatnák az ágyból hajnalban, hogy azonnal tegyék helyre a dolgokat.
    Ami most zajlik az az, hogy elég masszívan le vannak terhelve a szerverek és beállítástól függően, szépen elkezdi random mód eldobálni a kapcsolatokat mittudom én 200.000-ből pl 6%-ot. Így x játékos laggol meg leszakad, de a többieknek így több erőforrás jut...
    Nem tudom sikerült e éreztetnem a különbséget a teljes összeomlás és a leterhelt szerver között Volgás srác? Érted már? Nyilván nem az IPS-ek kezdték el egyik hétről a másikra blokkolni a wot adatforgalmát... De elhiszem, hogy neked meg könnyebb lehülyézni a játékosokat/fórumozókat, mint a valódi okokat keresni..
  • TomDantes
    Ja és igazad van, a kötözködésetek: az tényleg sokat segít. Aj, hát most már meg is oldódott mindent, a ti remek hozzászólásaitok, igen.
    Meg van mi segítene még: egy köcsög WG beírás. Az hasznos volna. Ez hajtja előre a fórunmot, a hasznos információ csere. A jó tanácsok. Mint ezek ügye.
  • TomDantes
    Én voltam a hülye hogy segíteni akartam egyértelmű. Én kurvanyámat. Mit képzelek. De oké, ez volt az utolsó. Basszódjatok meg akkor, ki nem szar le titeket? Nálam nincs lag, ti meg le vagytok szarva. Remélem be se tudtok lépni többé, úgy is csak direkt veszíteni fogtok. Nem mindegy?
  • Szpecnyaz
    Nekik van v 8 szerverük, szóval lehet ők kimaradnak a mókából. Meg nem tudom most hogy van, de anno az EU kapacitását vették el ha a ruszkiknak + kapacitás kellett. A teszt szerver meg szintén az EU-t terheli (állítólag).
  • TomDantes
    Annyit mondtam, hogy nálam nincs lag( és nem csak nálam nincs) az okát nem tudom, találtam erről egy írást a neten, ennyi. Csak miért kell ezért leugatni és kötözködni? Ha nem megoldás, oké. Egy ötlet, nem az enyém csak találtam. De akkor keressen valaki más megoldást. Itt mindenki olyan rohadt okos, úgy ért mindenhez.

De ha a WG-nél van a hiba, akkor mi alapján van az hogy azonos időben azonos szerveren, van aki be lépni se tud, másnál meg semmi gond? Biztos akadna itt pár nagy PC guru, lehetne ötletük.
  • lexlutor
    azt sem tudod mit ajalngatsz, hat meg h azs egit-e barmit. amugy nem segits emmit. ugyhogy hisztizz meg egy kicsit jobban.
  • Kubukli
    Szerintem ezt már nem érti...
  • lexlutor
    kivancsi lennek h az orosz szerverek is laggolnak-e 1millio jatekossal?
  • TomDantes
    Igen bazd meg! Mert kurvára elegem van ebből! Miről szól ez a szájba baszott fórum? Egymás segítéséről? A faszt! Arról szól miért vesztettem, és a köcsög fejlesztők. Megoldást keresni? Tanácsokat adni egymásnak? Alig pár ember. Erről pofáztam napokkal ezelőtt is, de szar se változik. Nem, belekötni egyből a másikba! Bazd meg a kurva életbe már! Ez a normális? Nem inkább azt kellet volna, hogy hm, gondolkodjunk mi lehet a lag oka, nézzünk utána ki tud megoldált...áh ez hülyeség! Kössünk bele a másikba ja, és el ne felejtsem: köcsög WG!
  • GabeE3e
    Mi is ki estünk Landingról,mert 8-10 ember kifagyott, Gonosz szolgáltatók bojkottálják a cw-ket
  • yossarianHUN
    Nagyon nehéz lehet az a konyhaszekrény
  • Szpecnyaz
    Tényleg nem a szerverekkel van a baj. Tegnap a CW-n mindkét csapat számára full játszhatatlan volt a játék, tuti hogy minden embernek a netje szar. Meg ahhoz sincs köze a dolognak hogy 200k+ ember van fent esténként amit nem bír a szerver.
  • GabeE3e
    A leugatás számodra az volt,hogy köszönjük Emese?

Hmm, valóban jól leugatott ,hogy bírod?

• TomDantes
    Na idefigyelj te próbáltál megoldást keresni? Ja, bocs, az a megoldás hogy leugatsz...ez megoldotta a lag problémákat. Bazd meg....háhá>...de kurva jó%
  • TomDantes
    Nem...az én kurvaanyámat! Hogy a faszba képzeltem hogy segíteni akarok?

IDe csak ennyit szabad beírni: rohadt köcsög fejlesztők! Kész. Én mocsok rohadt szemét WG bérenc...a pofátlan szarházi mindenemet!
  • Kubukli
    Ez a pali mit tolhat?
  • Yossi
    Bajok a WOT-tal vannak. A load balancerük vacak. Automata-n nem lehet belépni, EU1 beállítással igen.
  • TomDantes
    Segíteni akar az ember és leugatást kap? Hülye fasz vagy.
  • TomDantes
    Kapd be...engem leugatni az megy mi? De megoldást keresni a lag-gondra? Egyik kis rohadt kis buzi fasznak se jut eszébe...áh...
  • lexlutor
    az meg erosen hiheto..
  • Kubukli
    Amennyiben igazad van, akkoraz a baj, hogy a fél fél Európában bajok vannak az IPS-ekkel.
  • Kubukli
    Illetve válasz no2:
    Guinness rekorder egy paraszt vagy.
  • carp3tm0nster
    köszi az infót, de a válaszuk eleve faxság.
    mindenkinek szar a szolgáltatója?
    amúgy meg ISP és nem IPS
  • Sunsetjoy
    Szerintem az IPS az ISP-t akarja jelenteni, vagyis Internet Service Provider, internetszolgáltató.

• Kubukli
    Oké akkor legyen a kedvedért egy
    Legközelebb olvasd már el, mit írsz le....
  • yossarianHUN
    Hejj, megsértetted a WG-istent, és egyúttal elszabadítottad annak földi helytartóját! Irgalom szegény fejednek
  • Toweliee
    Frissítettem a drivert, ami letöltött egy programot, aminél meg tudtam nézni a prioritást, a wot-nál az erősebb kártya van autómatikusan, szóval ezt nem bolygatom. Köszönöm neked is és végül de nem utolsó sorban stopposnak is!
  • Stuko
    Ja, betöltési probléma.

Előbb google-t kellene használni...

Bocs srácok, jó játékot.
  • TomDantes
    Bazd meg ! Segíteni akartam! Ne hogy már még te ugass le! Baszójd meg akkor, ki nem szarja le, ha laggolsz, segítsen neked a halál fasza. Ekkora egy baszott segfejet, sírtok hogy szar, beírom hátha segít, és még le is ugatsz? Menj a jó kurva anyádba!
  • Kubukli
    "Nem tudom ez működik-e, meg nem is értem miről van szó,"
    Köszönjük Emese!
  • Stuko
    Erről vmi:

Hiba a chat inicializálásánál.
  • Pares
    Nekem Intel + Ati kártyám van, és a Catalyst Control Centerben át tudok kapcsolni az integrált és a rendes kártya közt. Nvidián is kell, hogy legyen rá valamilyen control panel.
  • TomDantes
    Na akkor ismét. Szóval nálam se laggol ellenben a többieknek:

akiknekj laggol

Talán olvassák el ha eddig nem probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el",,

Nem tudom ez működik-e, meg nem is értem miről van szó, de! Akinek laggol, annak ez hátha megoldás. Mindenesetre ennek több értelme van, mint szidni a fejlesztőket gondolkodás nélkül.
  • stoppos
    Nemigen. Csak nem fogja használni. Nekem nincs ilyen, szal valaki biztos meg tudja mondani, hogy hogy lehet simán átkapcsolni. Annak vinnie kellene stabilan.
  • Toweliee
    Nagy kárt csinálok, ha letiltom az integráltat az eszközkezelőben? A helyzet ez: van egy ilyen konfig:

Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz
    8,00 GB RAM
    win7 ultimate (64 bit)

és a két videókártya:
    Intel(R) HD Graphics 4000
    NVIDIA GeForce GT 635M

És nagyon nehezen akarom elhinni, hogy normál grafikán totál minimum beállításokkal sincs meg a stabil 40 fps. Fejlesztetten meg a 30 se.
  • Malarki
    Eddig csak a pályákról volt szó. Egyszerre szerintem csak egy menjen.

• Pares
    Nekem tegnap laggolt pár csatában, de nagyon. Ma viszont egyelőre semmi, bár láttam csata közben pár embert, aki a lagra panaszkodott...
  • Pares
    Nekem ilyen laptopom van, és simán csak átkapcsolom a nem integrált kártyára, és a játékok azt használják.
  • stoppos
    Elméletileg semmi. Tudnia kell, hogy most játék van és ne az integráltat használja. Ha mégsem, az általában driver gond, vagy 8.1-esre fel lett pöcsölve a windows. Esetleg ki van húzva a tápkábel, csak nem vetted észre.
  • virkir
    Pingeltem EU1-et két Ip-n meg az EU2-őt is.
    Nálam szokás szerint nincs lagg. Érdekes.
    EU1
    EU1
    EU2