418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #288007 Nem tudom eldönteni hirtelen, hogy az M48 vagy az angol 10-es med a legszarabb a játékban. Röviden szerintem nem :D Az angolon kívül gyakorlatilag bármelyik másik med ággal jobban jártál volna!!! Nekem meg van az összes. Illetve obj430-t és a japánt most húzom, de azok is jobbak nála. -
AlucardHuN #288006 Kifullozva jó lesz az. T6-7-re elmegy a 107-es, meg amíg csiga vagy a számodra legmegfelelőbb helyet válaszd. A városi részek pl ilyenek. De fullosan eléggé lehet dominállni t7-ben, t8 ban már elkél a weakspot ismeret mivel nincs meg sebessége az Is-es flankelésekre (meg egykét gold se árt). Sidescrapellni azt meg nagyon jól tud. -
Ja,jót tenne.Még több nyomorék játszana egész hétvégén a dupla miatt. 
-
szakasz #288004 az első win is 2x, a 3x-is event már véget ért. -
KV3-al van valakinek tapasztalata? Megvettem de eddig nagyon rosszban vagyunk egymással. A stock engine-el kín szenvedés olyan lassú, a t150-ről átvitt 169 penes ágyúval se nagyon tudok emberkedni pláne ha tier 9-be rak vele a mm... -
400V #288002 Bevezethetné a WG hogy minden szombat vasárnap ilyen lenne. Jót tenne a sok letargiás emberkének!
-
Ytar #288001 tehát röviden igen .. kezdem úgy érezni, hogy ezért az eventért megéri elindítani ezt a szart .. első win 3x, a többi 2x .. :) -
Minden már leduplázott tankkal ha nyersz, és a base exp értéked a 10 legjobb között van, akkor duplán kapsz xp-t. -
Ytar #287999 jól értem, hogy ma akár hányszor le lehet duplázni a tankokat?
"Goal After achieving a vehicle’s first victory of the day, win a battle with that vehicle!
Reward Double Experience for the Battle
Conditions
Any battle mode
Only experience from battles where you are in the top 10 by basic experience counts (i.e., experience bonuses for the first victory, premium account, etc., are not taken into account to determine the top 10).
You can receive the reward each time you complete the goal." -
Tegnap persze huszonvalahányból nem jött össze - most kevés volt a játékos, nem volt lag miatta, kevés pro, sok gyenge játékos- az átlagosok ilyenkor tudnak aratni :D
-
bekescsaba #287997 S még valami..a 10-es britt médium javítani fognak a következő pachben? -
bekescsaba #287996 Érdekelne, hogy mely klánokban van felvétel jelenleg?
33 000 csata van mögöttem, CW, ESL tapasztalattal rendelkezem.
-
Amarth99 #287995 Én nagyon szeretem a nagy Pattont, és ha szeretsz spottolni meg hull downozni te is fogod. Ha megszokja az ember, hogy a camoja nem túl jó, és ráérez, hogy mekkora távolságot kell tartani, akkor vicces dolgokat lehet művelni vele. -
bekescsaba #287994 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T-15
Férőhelyek hozzáadva: 1 -
Userx2 #287993 Szemezek ezzel is. -9 gun dep. Én csövet nézem, az van neki. :-)
Kár, hogy átváltottam a csodálatos M3Lee kincset érő Xp-jét anno. Statom 28 pontot fog esni, mire átverekedem rajta... :-D -
Pares #287992 Na jó, ez aztán... EU1-en jól ment, aztán este mintha valami kapcsoló lenne, elkezdtem veszteni. Átmentem EU2-re, 7 vereség sorozatban. Fél nap alatt el lehet felejteni játszani? Asszem ideje lefeküdni... -
ez egesz jo íras volt! (y) -
Pares #287990 Ez hihetetlen. Mintha átkapcsolták volna, sorozatos vereség. -
Ma esti CW Patronkával. Szerintem meggyőző ahhoz képest hogy közel egy éve nem mentem vele. Én nagyon, nagyon de nagyon szeretem.
-
Userx2 #287988 Sziasztok!
Voltam tesztszerveren. A szuperkemp pályák jók lettek. Nőttek távok, vagy köd/füst megtéveszt? T8-10 -ben pl redshire nagyon kicsi volt. Most már játszható. Fehér zászló pont jó helyre került.
Arty rengeteg van, talán hagyom is picsába nehéz tankot, mozgékonyság többet ér. Brit közepes együtt ér fel hegyre a BC25 -el és az 50B -vel, és jól fordul, belövi az E100-at szemből, nincs egy méteres parancsnok a tetején. Mi kell még? Ja egy fél méteres pánél... Lehet noob maradok, de én szórakozni akarok. A havy játékmód ennyi artyval már nem adja.
A stat másodlagos, nem az a fontos.
gumo2 vagyok, egy félnoob player.
-
A Patton-t érdemes megvenni? Illetve az M48 hogy állja meg a helyét a 10esek közt? -
madmanic #287986 Ma esti első normális csatám..
-
yossarianHUN #287985 5% -
Sir Charles #287984 Egy gyors kérdés:
Az álcafestés ad valamit a camo értékhez(%) vagy csak jól néz ki tőle a tank? -
Ry0K3N #287983 Beállok kempleni. Ha kell nekik a győzelem majd jönnek szépen. Őnáluk van az előny. -
Egy kérdés: ti mit szoktatok csinálni olyan helyzetben amikor a megmaradt enemy szinte csak kempelő td-kből áll? Most E75-tel kénytelen voltam előremenni feléjük mert nem volt semmi scout tankunk és persze hogy az ilyen WT trógerek szétszedtek egy pillanat alatt... Marhára izgalmasak az ilyen tier 9-10 es csaták. -
Ry0K3N #287981 Vedd elő a tier 10-es artit az segít felvidulni :) -
Pares #287980 Nem hiszem el. Egész nap mondhatni nagyszerűen ment, most meg úgy kezdem magam érezni, mintha 1v15-ben mennék... -
De égő, egyedüli TD voltam... 
-
Ry0K3N #287978 Többnyire igen de nem kell azért minden tagjára általánosítani. -
Pares #287977 Ezek az 1SBP-sek mind arrogáns gecik? Mert akivel találkoztam eddig, az mind az volt. -
Toweliee #287976 Jaja (-: még most sem hiszem el, másfél éve bénázok ezzel. -
stoppos #287975 Süti.
-
Toweliee #287974 Frissítettem a drivert. A frissítéssel letöltődött az nvidia geforce experience nevű program, ami felajánlott egy optimalizációs lehetőséget a wotra. Optimalizáltattam, berakta szinte full grafikára. Szkeptikus voltam, de egy próbát megért. Stabil 25 fps-t hozott. Szóval visszavettem egy kicsit manuálisan a grafikai beállításokat (de maradt fejlesztetten), és most 30-40 között mozog. Rá sem ismerek a játékra. Hajszálnyit akadozik néha, de egyáltalán nem zavaró. -
Kubukli #287973 Szerintem próbáltam rávezetni, hogy nem írt be semmi hasznosat. Erre tele lett a szája szarral. -
FosTalicskaa #287972 Az ő esetében marad az utolsó megállapításod... -
Már bocsika. De Ő adott egy talált megoldást. Lehet nem jó, lehet baromság de kereste. Ti meg közlitek vele hogy köagy örnagy. Te találtál valamit? Az a baja, hogy nem az van, hogy ez a megoldás nem megy. Csak az van, hogy "köagy örnagy". Igaza is van, a sokk okostojás tud valamit mondani? Vagy marad a "Te hülye vagy." -
stoppos #287970 Valami gebasz csak van, ha ennyire szar az fps. Nekem 330m-mel siman 60-100 körül van az fps. Minden minimumon, a látótáv maxon. -
foxbat88fx #287969 szegény csapatomnak nem hagytam sok mindent XDDDD
csak megéri idegesnek lenni
-
Üdv a csapatban. Te is elérted. Ez van ez a WoT fórum. De ne légy ideges ezt egy páran már végig csinálták. Te is beléptél a klubba.