418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Persze minden rosszban van egy pici jó hisz így a KV 3-assal frontálisan is sebezhetem ha nem rejtik el.
  • madmanic
    Ha a győztes csapatban vagy és az első 10 ben vagy akkor megduplázza, de bemész a küldetésekbe és megtalálod, most nem tudom megnézni, nem vagyok olyan gépnél amin van wot.

Én is mentem 5000 xps kört t29 el, örültem mint majom a farkának, hogy mekkora pro vagyok, aztán lóf@szt..
  • yossarianHUN
    Ma minden győzelemre dupla xp jár.
  • Maala
    Ma már nem volt 3x, csak 2x. És minden győztes csatára is 2x xp van, ha top 10 base xp-ben vagy.
  • AlucardHuN
    Esetleg a tövét igen, de ha azt nem találja el akkor vagy pattan vagy 0-ás. A wg elvett a KT-tól egy kis weakspotot, cserébe kapott odalent egy még nagyobbat, úgy megforgatták a hasában a tőrt hogy szerencsétlen helyzetben a 6-osok is belövik.
  • Oddball29
    Mire ad most duplázott xp-t? A háromszorozó már rég megvolt.
  • foxbat88fx
    ok, elküldöm morse jelekkel :D
  • Malarki
    Hát ha szégyenled küldheted privátban is :D
    Am nekem mindegy, kinyomtathadot és elküldheted levélben is, csak kapjam meg. :D
  • madmanic
    Az valószínűleg duplázott xp, tehát 1594...
  • madmanic
    Szerintem csak úgy érezted, mert a sok tehetségtelen ingyengyuri küszködött az IS6 ért...

Amióta vége annak az eventnek, szerintem ( és a wotlabs szerint )sokkal jobban lehet játszani..
  • foxbat88fx
    ide kell leírni? :D
    nem baj ha foxi féle megfogalmazás lesz benne?
    (nyugi józanul írom)
  • Oddball29
    3188 prémium xp-re nincs tank ász az Objekt 416-al? Az igen.
  • Gottfried
    A T15-ért nem érdemes nyomni,semmire nem jó az a tank. :d
    Nekem is meglett,bár nem azért játszottam.Viszont semmi gondom nem volt emiatt a winemmel.Szinte csak a hetzerrel és a kv1-el mentem és azok hozták is az 55-60%-wint.
    Emellett ezzel a rengeteg eventtel pár nap alatt 4 millát kerestem prém és prém tank nélkül.:)
  • Malarki
    Na még egyszer,m hátha ezúttal nem szarik rá mindenki magasról.

Nos, lezártam az első szavazást. 83 szavazat érkezett, a következő eloszlásban:
    1.Sacred Valley 28
    2. Tundra 19
    3. El Halluf 17
    4. Swamp 13
    5. Ensk
    Szóval a győztes pálya Sacred Valley lett, szerintem jó választás elsőre. Szóval jöhetnek a tippek, taktikák, hogy mit merről merre mikor miért.
    A következő szavazást majd holnap megcsinálom.
  • atee73
    mindjart elsirom magam , szegeny td-sek meg az ag is huzza oket , meg a vegen megkell tanulniuk jatszani hogy rentabilis legyen a szarjuk
  • atee73
    LoL

hatha ennyifele event-en nem tudsz keresni akkor veled van a baj...

"Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni" ????

az a sok marha(itt most az afk/ nyomorult/jatszani nem tudo reszere gondolok a jatekosoknak) szabotalta aki megprobalta kigrindelni .... toluk volt jatszhatatlan a t6 ....
  • Karelgott
    Köszi, akkor nyomom tovább..
  • foxbat88fx
    cs, jó a crusader SP is, az legalább sebez
    a 8-ast meg mindenki dícséri
  • KamionosBarat
    Hatalmas nerf, valóban. Nem is tudom, hogy fogjuk túlélni...
  • Karelgott
    Csá. FV304 után érdemes tovább tolni azt az ágat?
  • foxbat88fx
    ma is játszhatatlan szar a game akár csak mint tegnap -.-"
    lagg, afk-sok, 30%-os csapatok, rakás vereség pffffff
  • sayiid
    Azért 227pen-nek csak bekéne csúsznia nem?
  • yossarianHUN
    "- Úgy tűnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak."

A következő kredit nerf. De ezt legalább elárulják.
  • ToCsEk
    tegnapi:

- Úgy tűnik nem lesznek a jutalmazva plusz XP-vel a Kiváló sofőr kitüntetések.
    - SerB azt mondja a Német KV-1 nem a 88mm ágyúval volt felszerelve, hanem a 75mmrel.
    - Úgy tűnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak.

- Ha SS jól értette akkor a CW az alkalmi játékosok irányába kezd változni.
    - T8 prémium Német közepes tank? "Ha vannak tervek majd elárulom."
    - T-54 Úgy tűnik a T-54 átdolgozás csak a 120mm front páncélt érinti - ha az alternatív tanktestek bekerülnek akkor visszakerül a 100mmes régi (8.10)
    - Lehet hogy a T-44-85 egyáltalán nem kerül be: "Jobba ha egy normál T8 prémiumot rakunk be mint ezt."
    - Elméletileg lehetséges hogy a misszió utáni üzenet (ami a garázsban jelenik meg) megjelenik a pálya töltő képernyőn.
    - Úgy tűnik a látótáv megváltozott a 8.11-ben. Most minden felbontásra ugyan olyan.
    - Egy játékos Stormot kérdezte a nemzeti csatákról hogy ezt akarták-e elérni. Storm: "Persze. Majdnem tökéletes felállás."
    - Még mindig dolgoznak a roamingon.
    - Dolgoznak nagy pályákon (kétszer nagyobbakon mint a mostaniak)
    - Dolgoznak a Sturmtigeren. Nincs időpont.
    - Tervbe vannak a Kínai artyk és TDk. Nincs időpont.
    - Storm azt mondja a 8.11 nem fog lassabban futni a gyengébb gépeken - sőt van olyan gép ami még gyorsulást is fog tapasztalni.
    - Most már biztos hogy elveszik a TD osztálytól a lövéskori álcabónuszt.
    - A jövőben a nagy kaliberű ágyúktól könnyebben észre lehet majd venni a járműveket.
    - A fenti változások a 9.0 és 9.1-ben jönnek.

Overlord a nemzeti csatákról:
    Az egyensúlyozás sose volt a nemzeti csatákra egyensúlyozva, szóval érdekes eredményeket kaphatunk. Ez vonatkozik a különböző nemzet vs nemzet összeállításokra.
    Reddit QA - Deception_WG:
    A fejlesztők más megközelítésen dolgoznak a klánoknál, de először a rendszert akarjuk fejleszteni, jobb stabilitás és kevesebb technikai probléma. Egyelőre nem akarjuk az EU CW térképet növelni.
    A történelmileg pontos tankok elkészítéséről
    Sok múzeummal vagyunk kapcsolatban, mint például Bovington (Anglia), Saumur (Franciaország), Munster (Németország) és sok mással, főleg Oroszokkal persze. Innen megkapjuk a pontos méreteket, terveket, tervrajzokat. Majd a történészeink megvizsgálják hogy olyan pontos modelleket csináljunk amilyet csak lehet.
  • Szpecnyaz
    Valóban, jóformán már azért is kapsz kreditet ha belépsz a játékba. Az egy free cuccokról nem is beszélve.
  • Pales27
    Nem szeretnek adakozni? Annyiféle event, küldetés van meg se tudom számolni, nem is nézem mire kapom, már a pluszokat szorzókat, ha ez neked kevés...
  • malystryx
    Szerinted? Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni, most is hasonló a helyzet, de lehet hogy nincs igazam....
    DE a nagy igazság az, hogy nem szeretnek túlságosan adakozni... Abból is látszik, hogy az orosz szerókon sokkal jobbak az eventek, meg minden..
  • Kancsalborz
    Most előre is elnézést kérek mindenkitől mert mocskosul fogok beszélni, de : Három napja nyomom ezt a szart a T 15-ért, mert érdekes módon most
    csak minden 3-ik meccset tudom nyerni, és végre csak 2 nyert hiányzik, erre ha most kiakad a játék mára, elmegyek a WG "főhadiszállására", és
    megbaszom Serb-et is, meg a jó édes annyát is, meg az összes készítőt is
    nemre, és törzsfejlődésre való tekintet nélkül.....
  • patchaou
    Vannak akik szerint a neted szar, míg mások szerint a szerverek nem bírják a hétvégét és rohadjon meg a wg. Ennyi :) Szabadon választhatsz.
  • arel
    A szinkronizálásnál akad meg és mutatja meg ezt egy idő után
  • arel
    megtudjátok mondani,hogy ilyenkor mivan?Nem enged belépni.Másnál is előfordult már ilyen?
  • AlucardHuN
    Én se mod miatt tudom, semmi modom nincs, volt róla hír. Amúgy nem fejleharapásnak szántam.
  • Roger6
    Jó, bocs hogy nincs fent mindenféle weak spot-os mod, eddig átvitte gond nélkül, és sebzett, parancsnokot is.
  • AlucardHuN
    Már régen nem weakspot... vagy a hasa, vagy a löveg mellet lövöd meg.
  • Roger6
    Mondtam: kibaszott noob vagyok.
  • patchaou
    Én meg a második nem sebző lövés után nem lőttem volna ugyanoda...
  • Lunki88
    Wáá én egy ilyen után idegrohamot kaptam volna! :D
  • Gottfried
    Ó,én is. Jelenleg éppen csetbanom van megint.:D Csak itt többször olvastam már hogy a HUNS-ban ez nem divat,sőt büntetik is.
  • arel
    Örülj legalább annak ,hogy az ellennél se jobb a helyzet (ha nem rosszabb).
  • Gottfried
    ???

A kép amire reagáltam,nem ezt mutatja. :) Szép szabályosan kurva anyáz egy HUNS játékos,csupán azért mert az ellen golddal lőtt.