418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #288168 Persze minden rosszban van egy pici jó hisz így a KV 3-assal frontálisan is sebezhetem ha nem rejtik el. -
madmanic #288167 Ha a győztes csapatban vagy és az első 10 ben vagy akkor megduplázza, de bemész a küldetésekbe és megtalálod, most nem tudom megnézni, nem vagyok olyan gépnél amin van wot.
Én is mentem 5000 xps kört t29 el, örültem mint majom a farkának, hogy mekkora pro vagyok, aztán lóf@szt.. -
yossarianHUN #288166 Ma minden győzelemre dupla xp jár. -
Ma már nem volt 3x, csak 2x. És minden győztes csatára is 2x xp van, ha top 10 base xp-ben vagy. -
AlucardHuN #288164 Esetleg a tövét igen, de ha azt nem találja el akkor vagy pattan vagy 0-ás. A wg elvett a KT-tól egy kis weakspotot, cserébe kapott odalent egy még nagyobbat, úgy megforgatták a hasában a tőrt hogy szerencsétlen helyzetben a 6-osok is belövik. -
Oddball29 #288163 Mire ad most duplázott xp-t? A háromszorozó már rég megvolt. -
foxbat88fx #288162 ok, elküldöm morse jelekkel :D -
Malarki #288161 Hát ha szégyenled küldheted privátban is :D
Am nekem mindegy, kinyomtathadot és elküldheted levélben is, csak kapjam meg. :D -
madmanic #288160 Az valószínűleg duplázott xp, tehát 1594... -
madmanic #288159 Szerintem csak úgy érezted, mert a sok tehetségtelen ingyengyuri küszködött az IS6 ért...
Amióta vége annak az eventnek, szerintem ( és a wotlabs szerint )sokkal jobban lehet játszani.. -
foxbat88fx #288158 ide kell leírni? :D
nem baj ha foxi féle megfogalmazás lesz benne?
(nyugi józanul írom)
-
Oddball29 #288157 3188 prémium xp-re nincs tank ász az Objekt 416-al? Az igen. -
A T15-ért nem érdemes nyomni,semmire nem jó az a tank. :d
Nekem is meglett,bár nem azért játszottam.Viszont semmi gondom nem volt emiatt a winemmel.Szinte csak a hetzerrel és a kv1-el mentem és azok hozták is az 55-60%-wint.
Emellett ezzel a rengeteg eventtel pár nap alatt 4 millát kerestem prém és prém tank nélkül.:) -
Malarki #288155 Na még egyszer,m hátha ezúttal nem szarik rá mindenki magasról.
Nos, lezártam az első szavazást. 83 szavazat érkezett, a következő eloszlásban:
1.Sacred Valley 28
2. Tundra 19
3. El Halluf 17
4. Swamp 13
5. Ensk
Szóval a győztes pálya Sacred Valley lett, szerintem jó választás elsőre. Szóval jöhetnek a tippek, taktikák, hogy mit merről merre mikor miért.
A következő szavazást majd holnap megcsinálom. -
atee73 #288154 mindjart elsirom magam , szegeny td-sek meg az ag is huzza oket , meg a vegen megkell tanulniuk jatszani hogy rentabilis legyen a szarjuk -
atee73 #288153 LoL
hatha ennyifele event-en nem tudsz keresni akkor veled van a baj...
"Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni" ????
az a sok marha(itt most az afk/ nyomorult/jatszani nem tudo reszere gondolok a jatekosoknak) szabotalta aki megprobalta kigrindelni .... toluk volt jatszhatatlan a t6 .... -
Karelgott #288152 Köszi, akkor nyomom tovább.. -
foxbat88fx #288151 cs, jó a crusader SP is, az legalább sebez
a 8-ast meg mindenki dícséri -
KamionosBarat #288150 Hatalmas nerf, valóban. Nem is tudom, hogy fogjuk túlélni... -
Karelgott #288149 Csá. FV304 után érdemes tovább tolni azt az ágat? -
foxbat88fx #288148 ma is játszhatatlan szar a game akár csak mint tegnap -.-"
lagg, afk-sok, 30%-os csapatok, rakás vereség pffffff -
sayiid #288147 Azért 227pen-nek csak bekéne csúsznia nem? -
yossarianHUN #288146 "- Úgy tűnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak."
A következő kredit nerf. De ezt legalább elárulják. -
tegnapi:
- Úgy tűnik nem lesznek a jutalmazva plusz XP-vel a Kiváló sofőr kitüntetések.
- SerB azt mondja a Német KV-1 nem a 88mm ágyúval volt felszerelve, hanem a 75mmrel.
- Úgy tűnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak.
- Ha SS jól értette akkor a CW az alkalmi játékosok irányába kezd változni.
- T8 prémium Német közepes tank? "Ha vannak tervek majd elárulom."
- T-54 Úgy tűnik a T-54 átdolgozás csak a 120mm front páncélt érinti - ha az alternatív tanktestek bekerülnek akkor visszakerül a 100mmes régi (8.10)
- Lehet hogy a T-44-85 egyáltalán nem kerül be: "Jobba ha egy normál T8 prémiumot rakunk be mint ezt."
- Elméletileg lehetséges hogy a misszió utáni üzenet (ami a garázsban jelenik meg) megjelenik a pálya töltő képernyőn.
- Úgy tűnik a látótáv megváltozott a 8.11-ben. Most minden felbontásra ugyan olyan.
- Egy játékos Stormot kérdezte a nemzeti csatákról hogy ezt akarták-e elérni. Storm: "Persze. Majdnem tökéletes felállás."
- Még mindig dolgoznak a roamingon.
- Dolgoznak nagy pályákon (kétszer nagyobbakon mint a mostaniak)
- Dolgoznak a Sturmtigeren. Nincs időpont.
- Tervbe vannak a Kínai artyk és TDk. Nincs időpont.
- Storm azt mondja a 8.11 nem fog lassabban futni a gyengébb gépeken - sőt van olyan gép ami még gyorsulást is fog tapasztalni.
- Most már biztos hogy elveszik a TD osztálytól a lövéskori álcabónuszt.
- A jövőben a nagy kaliberű ágyúktól könnyebben észre lehet majd venni a járműveket.
- A fenti változások a 9.0 és 9.1-ben jönnek.
Overlord a nemzeti csatákról:
Az egyensúlyozás sose volt a nemzeti csatákra egyensúlyozva, szóval érdekes eredményeket kaphatunk. Ez vonatkozik a különböző nemzet vs nemzet összeállításokra.
Reddit QA - Deception_WG:
A fejlesztők más megközelítésen dolgoznak a klánoknál, de először a rendszert akarjuk fejleszteni, jobb stabilitás és kevesebb technikai probléma. Egyelőre nem akarjuk az EU CW térképet növelni.
A történelmileg pontos tankok elkészítéséről
Sok múzeummal vagyunk kapcsolatban, mint például Bovington (Anglia), Saumur (Franciaország), Munster (Németország) és sok mással, főleg Oroszokkal persze. Innen megkapjuk a pontos méreteket, terveket, tervrajzokat. Majd a történészeink megvizsgálják hogy olyan pontos modelleket csináljunk amilyet csak lehet. -
Szpecnyaz #288144 Valóban, jóformán már azért is kapsz kreditet ha belépsz a játékba. Az egy free cuccokról nem is beszélve. -
Nem szeretnek adakozni? Annyiféle event, küldetés van meg se tudom számolni, nem is nézem mire kapom, már a pluszokat szorzókat, ha ez neked kevés... -
malystryx #288142 Szerinted? Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni, most is hasonló a helyzet, de lehet hogy nincs igazam....
DE a nagy igazság az, hogy nem szeretnek túlságosan adakozni... Abból is látszik, hogy az orosz szerókon sokkal jobbak az eventek, meg minden.. -
Kancsalborz #288141 Most előre is elnézést kérek mindenkitől mert mocskosul fogok beszélni, de : Három napja nyomom ezt a szart a T 15-ért, mert érdekes módon most
csak minden 3-ik meccset tudom nyerni, és végre csak 2 nyert hiányzik, erre ha most kiakad a játék mára, elmegyek a WG "főhadiszállására", és
megbaszom Serb-et is, meg a jó édes annyát is, meg az összes készítőt is
nemre, és törzsfejlődésre való tekintet nélkül..... -
Vannak akik szerint a neted szar, míg mások szerint a szerverek nem bírják a hétvégét és rohadjon meg a wg. Ennyi :) Szabadon választhatsz. -
arel #288139 A szinkronizálásnál akad meg és mutatja meg ezt egy idő után -
arel #288138 megtudjátok mondani,hogy ilyenkor mivan?Nem enged belépni.Másnál is előfordult már ilyen?
-
AlucardHuN #288137 Én se mod miatt tudom, semmi modom nincs, volt róla hír. Amúgy nem fejleharapásnak szántam. -
Jó, bocs hogy nincs fent mindenféle weak spot-os mod, eddig átvitte gond nélkül, és sebzett, parancsnokot is. -
AlucardHuN #288135 Már régen nem weakspot... vagy a hasa, vagy a löveg mellet lövöd meg. -
Mondtam: kibaszott noob vagyok. -
Én meg a második nem sebző lövés után nem lőttem volna ugyanoda... -
Wáá én egy ilyen után idegrohamot kaptam volna! :D -
Ó,én is. Jelenleg éppen csetbanom van megint.:D Csak itt többször olvastam már hogy a HUNS-ban ez nem divat,sőt büntetik is. -
arel #288130 Örülj legalább annak ,hogy az ellennél se jobb a helyzet (ha nem rosszabb). -
???
A kép amire reagáltam,nem ezt mutatja. :) Szép szabályosan kurva anyáz egy HUNS játékos,csupán azért mert az ellen golddal lőtt.