418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #288408 Hát bakker komolyan leszedek egy ilyen gold detektort, mert én valahogy nem érzem a gold spamot... Van amikor igen, de azok tipikusan olyan esetek amiről tudom hogy amúgy impossible: volt olyan hogy az E25 lőtte át szemből a KT-m tornyát. Ha valami igazán elbassza a Heavy tank játékomat az pont a féreg artyk... Egyszerűen elmodnhatatlan milyen az amikor nem azért halok meg mert a túlerővel dacolok hanem mert egyszer csak a köcsög rámviszi az egerét, telibever és kigyújt... -
Oddball29 #288407 FCM Pak-ba kaptam goldot tegnap BT-2-től. A tagnak több mint 6k csatája volt vele, de tier 4 felett más semmi. -
Oddball29 #288406 A hónap beszólása randomban eddig: "Looks like 450 pen is not enough:(." -
carp3tm0nster #288405 sziasztok!
xvm-ben hol állítom,hogy mit mutasson? eff/wn6/wn7?
kerestem de láma módra nem találtam, és az online editor sem volt a barátom. előre is köszi!
-
Kubukli #288404 Én sokat mentem (talán nem is rosszul) a tier III japán meddel és kapom a goldot...
:) -
foxbat88fx #288403 nem csoda hogy újra ilyen sok az arty
én is pont ezért kezdtem el újra artyzni... sokkal jobb csatákat lehet vele menni mint nehéz tankokkal amiket szarrá szednek az arany lőszeres balfaszok
vagy még ott vannak a láthatatlan TD-k: Su-100, isu-152, rhm b-wt -
foxbat88fx #288402 van T18-ad????
ha nincs elmondom miből áll egy csata vele :D
mész, jön szembe egy T18 és kapod a goldot...
vagy jön szembe veled egy Cruiser és kapod a goldot
de van olyan is amikor pz35t meg pz38t-kkel futsz össze és kapod a goldot.... -
Ismét arany nap van?
-
Kubukli #288400 Az IS-2 saját tierjében és közelharcban azért odab@sz.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az utolsónak maradt KV-3 úgy megzavarodott, hogy először foglalni akart, majd 3x mellém lőtt 50m-ről. Igaz én meg 2x pattantam az elejéről.
A lolplatoon KV-1S ikrekről most nem nyitnék vitát (pedig régi mániám az ilyenek), a tőlük jött 500+ HP sebzés meghaladta az elvárásaimat.
De a legjobb, hogy a napok óta tartó átok még mindig tart (innen üdvözlöm mocskos szájú kis barátomat, még jó hogy az ISP-m most jól szolgáltatott).
-
foxbat88fx #288399 ne is akarj belépni....
210k online player.... és megint szopás az egész játék
esküszöm ha milliárdos lennék elmennék ehhez a buzi serb-hez jól pofán b***nám és adnék neki egy zsák pénzt meg vodkát hogy csináljon 2 szervert
egyikre 1000 WN alatt lehessen belépni, másikra 1000 felett !!!
mekkora jó lenne, édes istenem -
Most EU2 van behalva vagy miért nem lehet belépni? -
foxbat88fx #288397 ez a mai T18 nap is egy rakás szar volt....
esküszöm b+ hogy nincs a játékban egy normális tier/tank/csata amire azt mondom, húúúú ez jó volt
Győz / Dönt / Csata: 16 / 0 / 28 ( 57.14% )
majdnem 3000 effi és 57% pffff kurva anyátokat kis piros gecik -
- the probability of causing minimum and maximum damage is not linear – there is a
lower chance to cause extreme end damage and higher chance to cause average damage.
3
2
1
Mehet a sírás, anyázás. :) -
Megint tele van t10 artykkal, sok kis B*zi , mással nem tud játszani,hát artyzik, rohadna meg mind.
-
Oddball29 #288394 Hát még inkább az, mintha elkínlódnád magad tier10-ig. -
Angelus1991ster #288393 Hali! ha szoktál wot-ban szereplő tankokat papírban lemodellezni, hamarosan megjelenik a T-18. 1-2 hónap. -
Angelus1991ster #288392 A Chi-He 2 mp-es töltésidővel golyószóró. Chi-Nu lövege meg lassab mint az erősebb sebzésű KV-1-é. -
Angelus1991ster #288391 Direkt azért is vettem meg ezeket a japán T4 és T5 tankokat. -
Angelus1991ster #288390 KV-2, Hetzer, T-18 ezek a gyógyszerek. Én sem vagyok klántag és nem használok goldot ( kivéve ha préda vagy forró a helyzet - és kurvára akkor szokott cserbenhagyni) MMO-k közül ez a legjobb.
Nekem addig nem teljes a játék , amíg nem látok egy Turánt, egy Tast,egy Tas TD-t, egy Toldit,egy VadászToldit, egy Nimródot és egy Straussler V-4 tankot a garázsban.Sok az ellenvélemény de ezek feldobnák a játékot.
A Turán tulajdonságait nézve a japán Tier 4-es Chi-He-nek felel meg.
A Turán III pedig a Chi-Nu-nak. Tas pedig a Párducnak. Tas TD pedig a JagdPanther méltó llenfele lenne. -
Lack #288389 Kínlódok és szenvedek mióta tier 6 ban vagyok (M4 Sherman E8 asszem., KV1S)
Nincs napi több órám játszani, csupa negatív élmény az egész. Nem goldozok, nem vagyok klántag. Lehet, hogy hagynom kellene az egészet a fenébe. -
Északról indulva light, illetve med: E,F6 határán van egy zöld épület. Jobbra mellette bokrok. Én oda szoktam menni passzív spotolni. Lehet látni mind a 2 hegyre felmenőket. Ha nem lősz, gáz csak akkor van, ha vmi piroska öngyilkososat játszik és bejön oda. Többi hely, többi osztállyal kb ugyanaz nekem is, mint amik már elhangzottak. -
Engem már nem, ez se jobb :( -
Pares #288386 Én már átléptem a 10 ezret, és mégis minden nap meg tud lepni a WoT, a negatív értelemben... -
Amarth99 #288385 1800 csata sok szempontból kevés:
Nincs elég tapasztalatod, kifejtve:
- nem ismered a tankok erősségeit/gyengeségeit/páncélját stb
- nem ismered a pályákat eléggé
- nem ismered a megfelelő taktikákat
- valószínűleg nem aszerint játszol, hogy mit csinál a csapat, hanem mész a szerinted jó helyre pl.
- nincsen sok skilles, elit legénységed
- a kicsik közt hamar lehet haladni, ezért ritkán vagy top tank, top tankkal/spotter tankkal/op tankkal lehet a nyerési esélyt a legkönnyebben befolyásolni (persze csak a többihez képest, mert egyébként kevés eléggé op tank van a játékban, hogy tényleg dominálni lehessen vele, ha értesz hozzá)
- nem árt a szakaszolás/századozás
- meg pár ezer csata rutin :D
Szóval hajrá :)! Próbálj sokat sebezni, lehetőleg az ellenfél kulcsembereit likvidáld/sebezd le/tartsd fel addig, amíg a társaid lehozzák a másik oldalt. Ha alul vagy, akkor ne rohanj előre értelmetlenül meghalni, meg lövöldözni a nagyobb tankokat biztos nulla sebzésért, hanem tanulj meg spotolni passzívan és aktívan is, rackelve tartani olyanoknak akik át tudják lőni, elforgatni az ellenfelet, elterelni a figyelmét stb.
Nézz jó játékosoktól videókat, és gondold végig miért odament ahova, mikor és miért változtatott pozíciót, mivel állt le harcolni mivel nem stb. -
AP van neki, nem HEAT. -
Ha valakire 1nél több reportot nyomsz, akkor az már nem ér semmit XD
Az már rage, és értelmetlen értékelni ... -
Angelus1991ster #288382 Ismerős:( az ilyet elszoktam küldeni a halálba. plusz az 5 report-ot is elhasználom, és gyerekes módon a csata után is csesztetem. -
Csodálatos volt az a 10. kill ellopása... -
Szakesz sacred valley déli oldalról mit szoktál meddel heviel lightal csinálni? -
Nagyjából ilyesmire gondoltam én is C4 a lightoknak is jó egy gyors spotra az elején, az északi oldalról.
A délit nagyon utálom, hevivel semmi használhatót nem tudok, meddel J7, de az se egy álom. -
KamionosBarat #288378 Live Stream magyar kommentárral. Ezúttal terítéken a Tigris harckocsi! :)
LinK: http://www.twitch.tv/mrscheff -
6os század nagyon mókás hétvégén, ha nincs már mit húzni XD
-
Malarki #288376 Elkészült a nagy mű. Hozzáteszem vagy egy két nem is jártam ezen a pályán, szóval nagyjából emlékezetből meg képről írtam a dolgokat. Szóval várom a reakciókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sacred Valley
Délről indulva.
Light: Nehezen spotolható pálya a sok akadály, bokor, szintkülönbség miatt. Kétfelé van értelme indulni: az egyik G6, innen villanthatók a templomba felmászó tankok, viszont itt könnyen meg is lőhetnek a felspotolódsz. A másik lehetőség F5-6, innen a B sor világítható. Viszont vigyázni kell a városban gyakran előfordulnak ellenséges medek. Illetve ha a B soron átmegy az ellen könnyen oldalba-hátba tudnak kapni.
Mediumok: Szintén megjátszható az F-6 környéke, innen lőhető a B soron vonuló ellenséges csapat, főleg ha megfogják őket B4-5 környékén. Itt van egy mélyedés, ami remekül rejt az ellenséges bázis felől.
Másik lehetőség a templom felé vezet. Ez csak gyors tankokkal ajánlott, mert J7-ben nagyon könnyen oldalba tudnak kapni. Szerintem nem éri meg teljesen felmenni, csak ha kiürült a terep.
Esetleg le lehet menni a völgybe H6-7-be, viszont ide elég könnyű belőni. De innen spotolhatók az úton felfelé caflató vagy campelő lassabb tankok.
Heavy: Elég korlátozottak a lehetőségek. A templomba nem lehet menni, mert oldalról szétlőnek mire felérnél, középen is csak ingyenfrag az ember. Egyetlen lehetőség az északi út. Viszont odáig eljutni nem egyszerű. Főleg a D2-es kanyarok a veszélyesek, itt bármikor hátba/oldalba tudnak lőni. Viszont utána se egyszerű a dolog, általában B4-nél zajlik a buli, de ide egyrészt az artyk, másrészt G9-ből a TD-k is be tudnak lőni. De ha át is törünk, a bázis környéki nyílt terepen szintén a templomhegyről lőnek cafatokra. Igen, ez a pálya elég szívás nehéz tankkal.
TD:Egyjó hely lehet G3 innen a B sor lőhető, illetve ha ott áttörnek még védhető a bázis is. Hasonló hely H4, onnan a templom lőhető, bár elég könnyű ott felspotolódni.
Északról indulva:
Light:Szintén szívás. H7 környéki völgyből spotolhatók a basecamperek, már ha életben maradsz addig. Ha bátor vagy megpróbálhatod E6-D5 környékét, innen látható a hegyre felmászó csapat és a bázison maradók is.
Medium: Nagyjából ugyan az mint a light. E5-F6 jó hely lehet még és persze a templom.. De általában a pálya maga túl zárt és zsúfolt hogy ki lehessen használni a medeket. Gyorsabb tankkal esetleg meg lehet próbálkozni felérni C4-be az ellen előtt, de ha nem követ senki vagy lemaradnak ez is csak felesleges hősködés.
Heavy:Megint csak kényszerítve vagy a B sorra, másfelé egyszerűen nem lehet menni. Annyival könnyebb dolgod van, hogy itt legalább a felvonulási út oldala fedezve van. Vész esetén vissza lehet vonulni a bázis környékére, itt a templomból támogatva könnyen vissza lehet verni az ellent.
TD:a már említett G8-as hely igazi joly joker, onnan kb. minden belőhető. Bár meg kell jegyezni, hogy ez főleg nagyobb szinten kivitelezhető a nagy távolságok miatt.F7-t is ki lehet próbálni, onnan is elég sok helyre rálátni. -
Nna, tegnap éjjel, még amíg tartott a minden winre dupla xp, kigrindeltem a maradék 50k xp-t a DeathStarra.
Most meg szopok vele, mert annyira más, mint a Torts.. szerettem azt a tankot, majdnem 60% volt a WR-em vele... ezzel nem lesz
-
AlucardHuN #288374 A t54-nek szemből csak a kupola weakspot???
-
foxbat88fx #288373 wow :D
http://www.liveleak.com/view?i=b4f_1390833010 -
stoppos #288372 John Smithsonian: Traktor koedukált budival c. képe. -
Kronos79 #288371 Kösz! Közben éppen megtaláltam. -
Azt a motort bele tenném ebbe. 
-
stoppos #288369 Károsnak káros, de ha nem használsz soha, csak magadat szivatod. :)