418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #288688 wut does it mean bűntudat???? -
yossarianHUN #288687 Ne öntsd itten az olajat a tűzre, mert elpattan egy ér a mester fejében, aztán élhetsz bűntudatban életed végéig:D -
foxbat88fx #288686 bunkó vagy bákszi :D
a WG tök jó, meg a game is
(amúgy meg egy rakás szar!!!! jöhetne már a WT GF) -
yossarianHUN #288685 Nos nekem alapelvem, hogy kapásból mindenkivel rendesen beszélni, aztán alkalmazkodni a stílusához. És garantálhatom, hogy nem én kezdtem. Egyszer még régebben kérdeztem teljesen korrekt hangnemben a Művész Urat, hogy ugyan miért nem lehet a legkisebb, építő jellegű kritikát se mondani a játékra, és erre jött a szokásos agygörcsös stílusában, hogy mi alapján "fikázzuk" mi a WG-t (érted, kritika = fikázás), meg nem kell vele játszani, meg a többi. Ezek után... :D -
Gerdzso #288684 Akinek nincs pénze a gépre költeni, az majd pont a WoT-ba fogja ölni a pénzt? Biztos van valami statisztika erről... de így látatlanban nem hinném... -
FosTalicskaa #288683 Szerintem meg ők látják a számokat, hogy ki mivel tolhatja és ha ezt így kimondták akkor biztos igazuk lehet.
Tapasztalatból mondom, nagyon nem vicces és jó móka két különböző, de egymás mellett élő és ugyanazt végző kódot karbantartani. Igazi "pain in the ass" kategória. Ráadásul mint írtam, dupla munka, dupla pénz, az kevesebb profit. Nem beszélve arról, hogy több hibalehetőséggel is jár... -
Malarki #288682 Most nem azért, néha én se bírom a csávót, de azért e is gyönyörűen kiprovokálod ezt belőle. Talán ha normális beszélnél vele te is, akkor ő is normálisan válaszolna. -
stoppos #288681 Pont. Ennyi a történet. Már vártam, hogy mikor írja be valaki végre. -
foxbat88fx #288680 szerintem a gamerek döntő t9bbsége normál grafon tolja
elég sok játékost buknának el ezek a marhák -
Malarki #288679 Keveset játszok RPG-kel, de szerintem egyik se a grafikáról híres. De ezt nem bántásként írom, ilyen a stílus, ott elviszi a hátán a történet a közepes grafikát is.
A pörgősebb játékokba azért kell jó grafika, mert úgy még látványosabb, ott nincs sztori amit leköt, csak akció, és ennek kell elvinnie a hátán az egészet. -
FosTalicskaa #288678 Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy van 2 checkbox aztán jólvan, hagyják meg továbbra is mind2-t. Ki tudja mit csináltak ezek a háttérben... biztos van két valamilyen mértékben eltérő renderelő kódjuk, aztán ha bármit meg be akarnak tenni, módosítani akarnak akkor adott esetben duplán kell kódolniuk, hogy mind2 cucc támogassa, +mind2-ben folyamatosan tesztelni párhuzamosan. Gondolom a kliensek nemcsak játékosokról küldenek infókat a szerver felé hanem a beállításaikról is. Nyilván eljutottak arra a pontra amikor már ki merik jelenteni, hogy az általuk ráfordított anyagi és emberi erőforrás nem éri meg azt a vesződséget, hogy annak a pár usernek is jó legyen... Szóval inkább lemondanak arról a néhány játékosról, aki mellesleg amúgy is képtelen újítani... -
yossarianHUN #288677 SerB fasza? Heh? Én ilyenről nem tudok, de ezek szerint rossz a lelkiismereted. -
R3nton #288676 A WT sokkal optimalizáltabb amúgy, és szebb is. Hiába állítod az ellenkezőjét. A tankokról meg ne is beszéljünk. WOT-ba mintha most gurultak volna ki valami gyárból, éppenhogy nem csillog a zománc rajtuk, míg a WT-ben milyen királyul néznek ki.
És a repülősből kindulva...warpalnes hányadék grafika szar FPS, WT király grafika és nincs FPS gond. -
yossarianHUN #288675 Igen, de ezért szeretjük
-
yossarianHUN #288674 Oztán meséljen már művész úr, hány olyan játékot ismer, aminek a pályafutása SORÁN növekedett a gépigénye szignifikánsan?:D Egy keze elég lesz hozzá attól tartok. Történésztől többet várna az ember, ugye a mondás szerint is a hülyét lehet a leghamarabb felhúzni
-
TomDantes #288673 Így van. Persze engem WG bérencnek lehetett nevezni, meg hogy is volt? Melyik buzi is mondta, hogy Serb faszát szoktam szopni? Igen, a kultúra, hát ilyen baszottul kulturált nem tudok lenni. Tőlem ennyire futja. -
foxbat88fx #288672 TomDantes vs Yossarian
FIGHT :D
-
Csak kibújt belőle a kultúra. Az már nekem is feltűnt hogy ha valaki nem ért vele egyet azonnal személyeskedni kezd. -
TomDantes #288670 Igen. Képzeld, vannak olyan segghülye fogyatékos balfasz emberek, akik meglepődnek azon hogy a PC-k világában nőnek a gépigények és a gépet fejleszteni kell. Hihetetlen mi ,hogy mennyire hülye emberek vannak? Nahát. -
AlucardHuN #288669 Jah kezdem érteni hogy mondod. Bár hogy nem megy mellé az nem igaz, de azt viszont a program csinállja. De akció ott is van, még a mágusok típusú kasztok is sokat mozgolódnak, nem beszéllve egy rogue-ról. Meg hát ott sokat vándorolsz, erdőn mezőn városokon át, én emiatt mondom hogy ott ez jobban lényeg. -
ÖÖö, grafigényes játékot is lehet megcsinálni skálázhatóra, nem egy példa van rá pár évvel ezelőttről. -
yossarianHUN #288667 Ejnye. Szentségelő történész, géppisztolyos prédikátor... Ez a mai világ:D -
Malarki #288666 Klasszik példa a WoW. Ott van olyan, hogy te is nyomkodod a spelleket, meg az ellen is, egyszer te sebzel, egyszer ő, nem megy mellé, nem lehet kitérni, stb. Én erre gondoltam. Ide felesleges a jó grafika.
Ezzel ellentétben itt a WoT-ban ha bent vagy a darálóban másodpercenként jönnek a lövések, robbanások, kilőtt tankok, stb. Erre érdemes jó grafikát csinálni, mert ez tényleg látványos. Szerintem. -
AlucardHuN #288665 Elfajulnak az indulatok, kéne egy Yoshi Borat. -
foxbat88fx #288664 xDDDD -
TomDantes #288663 Ekkora egy hülye faszt... -
yossarianHUN #288662 Bezony, attól függetlenül neked az édes gyermekednél is fontosabb a WoT és a WG, én fogok tudni aludni nélküle. És még eléggé ki is lesz baszva velük, mert igen jelentős százaléka a játékosoknak használja standard graffal a játékot, és hát őő ugye nemsoká megjelenik a WT GF is
Ennél jobb reklám nem is kell nekik.
-
AlucardHuN #288661 Várj, körökre osztott harc? Mondj már címeket mert szerintem másra gondolunk. -
AlucardHuN #288660 Mindent én se tudhatok de hosszabb ideig maradt játszható gyengébb gépekkel. De akkor is fontosabb hiányosságok vannak mint a graf... -
TomDantes #288659 Nagyon helyes. Hülyeség gépet fejleszteni. Jól megmutatod nekik, és ne játssz, mert ha WoT hoz is kevés, az új játékokhoz még kevesebb, szóval bassz ki velük! Ne fejlessz, és ne játssz. Most jól megmutattad nekik! -
Malarki #288658
Szerintem pont fordítva van. Épen egy ilyen játéknál kell a jobb grafika, mert itt sok az akció, közelről látsz midnet, főleg a tankod. Itt van értelme az effekteknek, a robbanás, tűz, víz kicsicsázásának.
Az MMORPG-nél elviszi a hátán a csúnyább grafikát a történet meg a hangulat. ÉS ott a körökre osztott harc miatt nincs is anyi effekt. -
yossarianHUN #288657 Bezony, akit a WG pénzel, annak megértem hogy nem jelent gondot a gépfejlesztés
De én egyelőre nem szándékszom bezsírozni a seggemet.
-
TomDantes #288656 Szerinted a World of Warcraft-nak alacsony volt a megjelenéskor a gépigénye? Oké... -
TomDantes #288655 De. És nem lett volna egyszerűbb optimalizálni egy rakás játékot? De. De akkor nem vennék meg a legújabb csoda VGA-t. Szerintem is pofátlanság, de 10 éve is ugyan ilyen volt a PC-s ipar. Meg 15 éve is. -
yossarianHUN #288654 És a WoT mióta "manapság megjelent játék"?:) -
TomDantes #288653 Mindig akad gépigényeken síró idióta. Sírjál bazd meg, biztos érdekli a fejlesztőket, és idén nem lesz brutális gépigény növekedés. -
foxbat88fx #288652 nem lenne egyszerűbb meghagyni a régi render-t is a fejlesztőknek???? -
AlucardHuN #288651 Te most kritizálod a dicső szláv vöröskapitalistákat? :D Amúgy ebben a játékban pont a hatalmas grafikai fejlesztést érzem fölösnek. Ez nem MMORPG ahol tényleg számít a táj, vagy a karaktered kinézete. Érdekes módon azok a Blizzardos fiúk rájöttek hogy nem túl csilicsáré graffal is és nem brutál gépigénnyel elég nagy bázist szerezhetnek... ugyi wow... Persze lehet azt mondani hogy lusta faszok grafot csinállni neki de minek. Beharangozták az Aiont hogy milyen beszabehugy lesz és sehol sincs. -
TomDantes #288650 Megértem amúgy, ha valakinek nincs pénze, mert vannak fontosabb dolgok mint PC, és nem jut fejlesztésre. Persze, a megélhetés, számlák , iskola, stb, fontosabbak. De el kell fogadni, ez egy kurva drága hobbi.Akinek meg még a WoT szarul fut minimális grafikán, fogadja el: gyenge gépe van! Az mit akar? Nem aWot a lényeg, de ha ehhez is gyenge valakinek a gépe, annak szinte minden manapság megjelent játékhoz is gyenge. Más se fog futni. -
yossarianHUN #288649 Értem, erre reagáltam a hsz-emben.