418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hawken
    Hehe én is full golddal szoktam tolni a T29-et :D
    Két nap farmolás a prémtankokkal, egy nap funny, bár sztem ugyanannyiszor pattog, mint a normál.
  • hawken
    Előre is a bocsánat a szóhasználatért!
    Háromszor pattant a stugom lövése egy hellcat tornyán oldalról (nem, nem a lövegpajzsról) majd meglátott, szembefordult, lelőttem 5 százalékra, a következő lövésem nullás critical, ezután ő oneshootolt engem full HP-ról. Már csak mi voltunk, és így ők nyertek.
    Na elmennek a fejlesztők a hülye randomjukkal a K... anyjuk p.....ba!
  • Oddball29
  • Oddball29
    Áhá, már értem, miért lőnek rám ennyien.
  • foxbat88fx
    na kiváncsi leszek mennyivel fog felmenni a WN-em.... +0.5?
    Győz / Dönt / Csata: 21 / 0 / 27 ( 77.78% )
  • madmanic
    10 vereség után mentem t29 cel egy kört FULL GOLDDAL..

Ezt a rinyálást amit rendeztek te jó ég...
  • R3nton

Trololo
  • AlucardHuN
    xD az mégjobb. Nem figyelltem. Ha mákod van azzal is belövöd de ha goldozol vele ennél nem gáz, mikor haveromét húztam én is raktam bele.
  • sayiid
    Jó de ennyiben nem merült ki amit írt.
    Aztán még rákezdte hogy "1v1be nem lenne esélyed piros geci" "csicska"
    Ezek szerint a színekkel sincs tisztában mert sárga vagyok.
  • AlucardHuN
    De én is fasz vagyok mert a vk 3001hnak a legjobb...

Mad: hála égnek hogy én legalább az utolsó pontban foglalt majmokkal rohadt ritkán futok össze.
  • sayiid
    De ez a stock ágyú :D
  • madmanic
    Csak hogy én is sírjak.. 7 vereség zsinórban...

A 90% ban enyém a legtöbb sebzés és kill.

11-5 ös állásnál végignézi a sok gyépés ahogy befoglalnak...

Szándékosan lökdös a nyomorék, mert oda akar állni ahol én vagyok, majd belémlő..

Stb.
  • AlucardHuN
    Szegény nincs tisztában vele hogy a csörcsi penje a legjobb t5 nehezek közt. És azzal sem hogy a kv nem sérthetetlen:D
  • yossarianHUN
    És én azért járok ide, hogy leugassak embereket? Azt mondod eddig én voltam itt az egyik értelmes, akkor csak kellett lennie valami kiváltó oknak, amitől hirtelen meghülyültem
  • sayiid
  • sayiid
    Ismét egy magyar gyöngyszem. Hihetetlen, hogy ilyenek játszanak klánban :D

• Malarki
    Nem lettem igazságharcos, de eddig pont te voltál ez egyik értelmes ember itt, aki nem keveredett bele semmi ilyen szarba, most meg napok óta ha meglátod TomDantest egyből belé kötsz. A többiekkel nem foglalkozom, mert hiába mondod pl. foxinak hogy hosszútávon úgy is kiegyenlítődik a WR-e, úgy se hagyja abba. Van már így is pont elég sablon téma itt, nem kell még egy. Bocs hogy én még nem azért járok ide, hogy valakit leugassak vagy egy témát szajkózzak folyton.
    de akkor téma lezárva, bocs hogy próbáltam lejét venni egy újabb barom-párosnak, akik csak egymás hergelésével tünnek ki.

U.i.: Holnap estig lhet szavazni a köv. pályára.
  • yossarianHUN
    Szarházi artyk!
  • R3nton
    Itt vagyok, itt vagyok! Nyugi van! :D Szarházi TD-k!!!

A fórum 95%-a flameből áll kb... 1 éve
  • mittomén1
    MM weight of artillery reduced by 10 percent. ez most jó vagy rossz az artyknak és miben nyilvánul meg?
  • yossarianHUN
    De nagy igazságharcos lettél hirtelen. De akkor már inkvizítor uram megtenné, hogy máskor is mindig rendet tesz, amikor épp haszontalan szemét vagy flém burjánzik a fórumon? Csak előtte ne felejtse felmondani a melóban, mert sok dolga lesz
  • Kubukli
    Hagyjuk a marakodást lengessünk e-cuccost:
    Győzelem
    Cliff 2014.01.28. 22:36:16
    AT 2
    Szerzett tapasztalat:2 328 ( x2) Szerzett kredit 75 179
    Csatában elért Achievement Mesterlövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Imádom amikor jönnek szembe a fogalmatlan Jacekok a KV-1S retard magnet tankjaikkal. a legtöbbjükön 17k csata elléne nincs fenn a negy cső mert drága a lőszer bele... :)
  • Maala
    De nyilván egyszerre fogják optimalizálni a fejlesztett grafot, az alap grafot, meg még szebbé is varázsolják a fejlesztett grafot. Ha a 3-ból el akarnak hagyni egyet, hát vesszen az alap graf.

Btw. Atee írta, hogy fullon tolja mind2 játékot. Ergó neki nagyobb rálátása van arra, hogy milyen szép is a 2 játék. Szerintem. Az, hogy butított vs butított milyen, más tészta.
  • AlucardHuN
    Bár azért lassan sok lesz a trolling:D
  • AlucardHuN
    Yossarian ma kicsit kirúgott a hámból, de való igaz egyike azoknak akik nem kocsog td, sok az iskolás dumával jönnek. (én se vagyok szent, én az artykat szidom meg néha az "op" medeketxD)
  • Malarki
    Igaz, ha már úgy is tele van szarva pakoljunk rá még egy kicsit, úgy se számít már. És ha 10 hozzászólásból csak 2 flémkeltő akkor teljesen rendben van minden. Nyilván kell akkora is valami ha éppen Renton vagy foxi nincs kéznél, nehogy már lemaradjunk ezekről a rettentően érdekes marakodásokról. Én is csak ezért járok ide, naponta bele is kötök valakibe, had menjen a sárdobálás, nagyon élvezem.
  • AlucardHuN
    Éééés ott a pont, a Dead Space sorozatban ezt jól eltalállták. Ha a 3.-ik rész miatt fikázás is volt de becsületükre legyen az optimalizációt nem baszták el :D
  • stoppos
    Még annyit a témához, hogy a fejlesztett grafon is lehet optimalizálni. Ha rászánnak némi időt és pénzt, nem lesz olyan nagy gond...
  • yossarianHUN
    Azért mókás nekem mondani hogy vegyek vissza, emlékezetem szerint én egyszer sem fajultam bazdmegolásig, szemben egyesekkel, akiknek ez elég hamar megy:) Véleményem szerint én betartottam a tisztességes trolletikettet
  • yossarianHUN
    Naponta mázsaszámra olvasom itt a haszontalanabbnál haszontalanabb szemetet évek óta, miközben szerintem a hsz-eim 99%-a legalább törekszik a konstruktivitásra. Rendszeresen van olyan, hogy valaki kérdez valamit, de mindenki fosik rá, mert annyira el van szontyolódva az aktuális wr-jétől, és ilyenkor én mindig kisegítem az illetőt. Magánszorgalomból hozom ide és fordítom le az FTR-es híreket, annak idején tankteszteket gyártottam, úgyhogy nem hinném hogy pont engem kéne itt leckéztetned:) Engedtessék meg nekem, hogy néha én is kiéljem magam, és jöhet vetni az első követ az a bizonyos, aki biztos te vagy:)
  • foxbat88fx
    hát nekem ami felvan téve xvm ott 1800-tól lila...
    tudom, mert afelett voltam
  • Malarki
    Persze, nyugodtan, úgy sincs még itt elég szemét, direkt jól jön az a pár tucat értelmetlen, semmitmondó alpári hozzászólás, tök vicces olvasni is.
  • Kubukli
    Mindegy Yoss szerintem is vegyél vissza, most viszonylag moderáltan bazdmegozik a kolléga.
  • yossarianHUN
    Há én nemtom, úgy rémlik két szájhabzás között egyszer valami ilyesmit említett.
  • pointer4
    Nem akarlak elkeseríteni, de az 1885-ől lesz csak lila drága barátom XD
    Az eff volt 1800-tól lila, még 2 éve :D
  • yossarianHUN
    Kifejtette már a mester a világnézetét, miszerint a WG azért nem szemét, mert szemétséget csinál, de azt más is csinál, és hát tulajdonképpen nem tiltja a törvény, tehát végül is tök korrekt. No akkor néha hadd trollkodjak már egy kicsit én is, ha már más is csinálja:D
  • Kubukli
    Te Yoss ez a Tdani tényleg történész?
    Azt hittem a MÁV-nál dolgozik...
  • Attila965
    Szerintem meg egy RPG-hez kell a szép grafika, nélküle is lehet jó, de a legjobb RPG-knek szép a grafikájuk. Skyrim, Witcher, csak pár példa.
    Egy játékot pedig lehet jól optimalizálni, ha kellően odafigyelnek. Nem mai a gépem, de példának okáért a Dead Space mind 3 részét tök ugyan úgy futtatta, szépen sorban játszottam minddel és a grafika javult de a teljesítmény nem romlott.
  • Malarki
    Bár az is igaz hogy addig itt senki se vagy míg legalább ketten nem küldenek el az anyádba minden hozzászólásod után.
  • Malarki
    Attól hogy nem te kezdted el még nem kell folytatnod. Most is volt vagy 2 olyan hsz-ed amiben direkte húzod az agyát. Minek kell ez? Ha nem tetszik nem kell hozzá szólni, sz*rd le magasról. Ennyi. Nem kell kelteni a feszkót.