418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Így már értem a tornyot nem kell flankelni szemből belövöd a delikvenst...
  • R3nton
    T-54 ágyúja van rajta, azért fun a tank.
  • Pares
    Az az érdekes, hogy a 20-30-as pingnél is pirosan villog az a kis led...
  • bigmano
    Ennek 330mm a pennje golddal teatyaúristen!
  • R3nton
    Melyik a 416 vagy a STA-1? Mert nekem 1ik sem ég. Sőt a obj430II-se. Arra is panaszkodtak sokan, hogy rackelik, kigyújtják szemből. Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, mikor gyulladt ki. Néha ellövik a motort de nem vészes. Obj416-nál is ugyanez volt talán kicsitvet többször, hogy szemből narancssárgára lötték a motort, de nekem nem gyulladt ki.

Az A-44 viszont baromi szar volt, na azt rackelték, robbantották, pirosra ellőtték a motort szemből, ki is gyújtottak szemből és szinte minden csatában állandó jelleggel.
  • Pares
    Mekkora az esélye annak, hogy egy tanknak, aminek azelőtt még sose volt torony modul sebződése, egymás után 4 csatában összesen 6x lövik ki a tornyát pirosra. Mert tegnap megtörtént az E50-emmel...
  • bigmano
    Én úgy tudom hogy meglehetőssen problémás,ha esetlg vettél aranyat vagy mást azt igazolnod kell,indokolni a változtatás miértjét...stb.
  • besti
    Elvileg még mindig nyitva van az a support ticket amit a szervercsoportnál nyitottak:
    high-latency-slow-forums-stuck-servers
  • sebi89
    hogy lehet email-t cserélni? ha valaki már csinált ilyen leírhatná hogyan tette
  • Oddball29
    Meg ég minden harmadik csatában még az automata tűzoltó nyújtotta passzív védelemmel is.
  • bigmano
    Köszi akkor a Leo1 után megnézem....
  • stoppos
    Küld is, de nem annyit, hogy bármilyen szélessávú net ne bírná el. De hogy miért laggol mostanában, az rejtély számomra. Nem hinném, hogy olyan marha nagy tömeg lenne rajta.
  • rahotep
    Nagyon nem értek hozzá,de úgy gondoltam,hogy több adatot kell küldenie a te géped felé (és talán fogadnia is).
  • rahotep
    Ha felkoncolnak-ha nem akkor is ez az igazság.A számok nem hazudnak(kivéve a statisztikánál).Tegnap tényleg elszomorító volt mivel a játék élvezetét már nem csak a különböző OP tankokban ülő 1 effis vérpistikék tették tönkre...lol
  • besti
    A grafikát és a Havoc fizikát a saját géped számolja, a szervert ezek nem terhelik (annyiban csak, hogy pl. hova repüljön ammoracknél a torony).
  • patchaou
    NP, csak itt nem szabad olyat mondani, hogy a szerverek nem bírják, mert a wothívők felkoncolnak :)
  • rahotep
    Oké értem. Ami érdekelne még,hogyan fogja bírni ez a rendszer a fejlesztett verziót...
  • rahotep
    Oké...nem jött át!
  • FosTalicskaa
    Szerintem az egy szarkasztikus megjegyzés volt. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Az utóbbi hetekben majdnem mindenki tapasztalt hasonlókat. + olyat, hogy ledobta a szerver.
  • patchaou
  • rahotep
    Nem a szolgáltatóval van baj nálam...ahogy írtam is a lag 20-40ms felé nem ment!
  • patchaou
    Csak simán szar az európai szolgáltatók 90%-a. Nem a wg szervereivel van gond.
  • rahotep
    Valaki tudja mi ez a sok lag...Tegnap este is szinte játszhatatlanná tette a játékot.Nálam minden rendben volt: 89fps 20-40ms...a kép pedig sokszor szaggatot,ledobott a szerver néhányszor. Ennyire terheltek lennének? Mindkét eu szerveren ez volt!
  • R3nton
    Nekem nagyon tetszett fullos állapotban. Csak azért nem tartottam meg, mert nem fordul teljesen körbe a tornya, de egyébként a rejtőzkődése és a tűzereje nagyon jó. Mozgékonyság is rendben van. Hátránya a szar depression és hogy nem fordul körbe a tornya.

STA-1-hez még hiányzik a legjobb ágyú, de idáig nekem csalódás pl az obj416hoz képest. Sokkal többet vártam. Szóval szerintem a 416 az egyik legjobb tier8 med mindent összevetve.
  • R3nton
    Hát akkor tartsd meg, vagy vedd meg. Nekem nem jött be a tank.
  • madmanic
    próbáltam, nem vált be
  • bigmano
    Ez az obj 416 mennyire használható srácok érdemes kifejleszteni?
  • madmanic
    Naná.. Inkább, minthogy nézzem a sok szerencsétlen szánalmas vergődését..

Ilyeneknek NEM segítek, hiába nyomkodja az F7 et.

És szívből remélem, hogy a sok negatív élmény hatására hamar ráunnak..
  • Oddball29
    De ez funtank, nem prémium tréner. Nem tudok bele más legénységet tenni.
  • R3nton
    De a pz1c 80-al is tud döngetni és könnyebben megkerülöm még ezeket a gyorsabb tier3as tankokat is!
  • Solten
  • yossarianHUN
    WoT Wiki teljesen megdöglött? Hónapok óta nem frissül, nemhogy a japánok nincsenek még fent rajta, de a 2. német TD ág 60%-áról is szinte semmi adat nincs fent.
  • Greenscape
    Ma van a hulyek vilagnapja akik ezt ugy unneplik, hogy kilepkdenek a vesztesnek kinezo csatakbol.
  • Oddball29
    Na jó, de a PzIC-vel is gold kell szemből, hogy kinyírd.
  • madmanic
    öcsééém mi van ma.... A negyedik csatából léptem ki 10 1 nél...

• R3nton
    Szerintem a locust és az LTP is egy hulladék, főleg a PZ1C-hez képest. Vagy, ami király tier3 prém még az a FcmPak, na az tényleg brutál.

Ezek a locust, LTP, T-15 lightok csak akkor jók ha full gold van betöltve.
  • Greenscape
    Grat. Replay van rola?
  • Angelus1991ster
    Vagy élettársa.
  • Angelus1991ster
    Az ősbanya , most előzi emeltdíjasan a szopóág átkot. Fia fajtisztánlátó leveszi a lagot.
  • Okmyx
    A statisztikák szerint kb. ugyanolyan OP, mint a Locust vagy az LTP.