418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #288848
MM fail
-
R3nton #288847 De legalább az pozitív dolog, hogy az aranylőszere úgy megy át a foch frontpáncélján, mint forró kés a vajon :) -
R3nton #288846 Múltkor velem is ez volt, mondom kivégzem azt a low HP-s IS-8at 300 méterről. Csak ráfostam célzás nélkül mind a 6ot nem hittem a szememnek, hogy mind a 6 lepattant. Mondom mi a ffff...Aztán látom IS-4 beforgatva, ja mondom király :D -
Adler #288845 premium tank - jgtiger 88 - az direkt szopóág, vagy csak nekem nincs szerencsém?
esetleg más tier8 prémium is ilyen?
hihetelen csapatokba rak be..... -
yossarianHUN #288844 Nagyon sok (és sokzsor hamis) önbizalmat ad az a tank. Múltkor Caernarvonban ülve nagy könnyelműen 300 méterről kitárazott rám egy, de a hasam rejtve volt, a szög is rossz volt (én feljebb álltam egy dombon) és még forgatva is voltam, úgyhogy a 6 lövéséből 5 pattant. De ez már nem az első ilyen alkalom, sokszor van olyan érzésem, hogy a tulajdonosaik azt hiszik hogy csak fogják magukat, kitáraznak valamire, és a célpont már halott is. Hát célzás nélkül nem. -
atee73 #288843
lassan irom hatha erthetobb lessz ... az uj mm az ,uj jatekmod az fejlesztes lenne... , barmi az lenne csak az osszebasz**t uj tankagak nem azok, az csak plussz tartalom...
-
Angelus1991ster #288842 Azért mert fölöslegesen bassza el szülei pénzét ilyen szarra. -
Az élet sajnos nem igazságos. Egy ilyen agyalágyult 819 effes retardáltnak már van OP WT-je, amit mellesleg nem tud használni, nekem meg nincs. Nem értem az ilyen mit gondol? Egy csomót rákölt a játékra, h free xpből kihúzza az OP tankot, beleül és máris sikeres lesz vele? Hihetetlen.
Na nem mintha a WT-vel olyan nagyon nehéz lenne dmgt csinálni, de amit EZ művelt... Komarinon a kezdőkörben kempelt pár percig (addig nem is lőtt), aztán mikor középen elfogytak a mieink, akkor megindult oda, h közelharcban 2 lövés után 0 dmg-el hősiesen meghaljon. Na ilyenkor nem kell csodálkozni, h miért van ennyi vesztes csata.
Am 49 csata után 33%-os a WR-je WT-vel és ~1800 az átlag dmg. Az ágon lévő tankokat 40-60 csata után feladta, mindegyiket kritikán aluli WR-rel és átlag dmg-el. Szánalmas.
-
atee73 #288840 

ez utott .....
-
Én kezdésnek megelégednék annyival, hogy kijavítják a láthatatlan falakat és az átlőhető sziklákat, földhalmokat. -
foxbat88fx #288838 kettő!
én is leszarom a fejlesztéseket és a HD klienst vagy mi a fasz az...
új járművek, normális MM, új játékmódok sokkal többet érnének -
atee73 #288837 hat ezzel a velemennyel asszem 1edulvagy ... jo lenne ha egy evig inkabb fejlesztenenek ezt azt, es leszarnak az uj jarmuveket. -
Nem arra gondoltam. Úgy értem, hogy a gyenge pontokat lődd.
De ha már így szóba hoztad, ha arannyal is pattogsz, akkor nem árthat, bár Én a páncélátütés jelzőt és a józan paraszti észt hasznosabbnak találom. Amúgy amíg a WG nem tiltja addig nem csalás, csak rondít kicsit a játékon. És csak sima textúra módosítás, semennyit nem lassít a játékon. -
haflac #288835 3 killel fejeztem be és természetesen bukta,mert csak barmok közé rak a mai nap folyamán
-
Angelus1991ster #288834 ja az a csaló textúra mód, az nem akasztja? -
Használj mellé weakspotokat is XD -
Angelus1991ster #288832 Amikor használom akkor pattog. KURVAANYÁDAT LAGgaming. -
Angelus1991ster #288831 Dögöljön meg az ótvaros kurvaanyjába aki a használhatatlan gold lőszert ebbe röhejes játékba beleprogramozta!!!!!!! 
-
foxbat88fx #288830 nem neeeem, nálam nincs ilyen gond :D -
VanDaal #288829 "Ha 1 sörrel többet innék, oda mernék menni ahhoz a lányhoz... Ha 2-vel kevesebbet ittam volna, még oda tudnék menni"
-
foxbat88fx #288828 weheheheeh
ma még nem léptem fel gamelni....
de lehet nem is fogok :D
inkább elmegyek pun*izni
-
VanDaal #288827 Rohadt jól kezdődik ma is...
5 körből 4 vereség, holott mindegyikben a top3 sebző között voltam. A top tankjaink minden esetben totál vörös retardáltak, és persze még véletlenül sem tesz saját tierbe, mert akkor még a végén lenne esélyem lehozni...
Kicsit sincs ám tele a hócipőm, hogy majd' minden napnak így kell kezdődnie, aztán ha még pár órát gyötröm, akkor talán kijön 50% környékére, ha meg nem, akkor fejezhetem be napi 20-30%-os wr-rel.
De nem baj, még pár ilyen kör, aztán fogok valami jó OP tankot, és elkezdem módszeresen levadászni a saját csapat beli retardáltakat, hátha összejön egy negatív Top Gun -6-tal
-
Túlhúzott PC-n crashel a játék? Gondolom videókártyára gondolnak, egyrészt ha nincs multicore se..., másrészt vagy 2-3 éve túl van húzva a procim 1.86-ról 2.86-ra, és nem volt ilyennel baj. -
Mai két kedvenc csatám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #288824 Nekem csak az A-44 volt ilyen. Nekem abszolút pozitív élmény volt az obj416. -
Oddball29 #288823 A 416 nekem elfogyasztotta a grind alatt az összes eventen nyert automata tűzoltót. Akárcsak az A44. -
madmanic #288822 a 6 nullás volt a lényeg, de azért thx
-
Destydeme #288821 Su100m1& t29 előtt le a kalappal,de a többi is odatette a vasat. -
- apparently, the game has a problem with oveclocked PC’s and crashes on them since 8.10, this problem will not be fixed in 8.11
-
Destydeme #288819 Hi.Milyen isu? 
Am szép munka! -
Sziasztok. Ma már nem megy a teszt szerver??
-
madmanic #288817 Végre volt egy normális csatám, 0 5 ről fordítottunk egy ISU val, míg a többi szép csendben elhullott...
Mentem elöl T29 cel az isu meg osztotta őket hátulról.. Az eredmény:
-
Angelus1991ster #288816 Mert nem vót rá szabad xp-é. Azonnal elcseszem az összes szabad xp-t ha megjellennek végre ebben a kurva játékban. -
Angelus1991ster #288815 Tier 6-os magyar tanknak a Tas prototype lenne, tier7 pedig a 44M Tas. A Tas prototype egy gyengített Tas tank lenne, amolyan tipikus WG kreálmány. Hiszen van ilyen a játékban. -
Rádiót mér nem húztad még ki?
-
Pares #288813 Én mindenképp. -
Angelus1991ster #288812 Magyar 43M Turán III - tier 5-ös járműnek kiváló. Magyar tech tree terv. -
Szpecnyaz #288811 Na igen, az utóbbi 1 évben alig volt új jármű :/. -
Angelus1991ster #288810 Csak az a gondi , hogy kell a csilivili hd textúrácska az újj endzsine. Köll a fasznak az új grafika. Új járműveket, új játékmódokat hozzanak be. -
Angelus1991ster #288809 Ki játszana velük? :)