418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano

MM fail
  • R3nton
    De legalább az pozitív dolog, hogy az aranylőszere úgy megy át a foch frontpáncélján, mint forró kés a vajon :)
  • R3nton
    Múltkor velem is ez volt, mondom kivégzem azt a low HP-s IS-8at 300 méterről. Csak ráfostam célzás nélkül mind a 6ot nem hittem a szememnek, hogy mind a 6 lepattant. Mondom mi a ffff...Aztán látom IS-4 beforgatva, ja mondom király :D
  • Adler
    premium tank - jgtiger 88 - az direkt szopóág, vagy csak nekem nincs szerencsém?
    esetleg más tier8 prémium is ilyen?
    hihetelen csapatokba rak be.....
  • yossarianHUN
    Nagyon sok (és sokzsor hamis) önbizalmat ad az a tank. Múltkor Caernarvonban ülve nagy könnyelműen 300 méterről kitárazott rám egy, de a hasam rejtve volt, a szög is rossz volt (én feljebb álltam egy dombon) és még forgatva is voltam, úgyhogy a 6 lövéséből 5 pattant. De ez már nem az első ilyen alkalom, sokszor van olyan érzésem, hogy a tulajdonosaik azt hiszik hogy csak fogják magukat, kitáraznak valamire, és a célpont már halott is. Hát célzás nélkül nem.
  • atee73
    lassan irom hatha erthetobb lessz ... az uj mm az ,uj jatekmod az fejlesztes lenne... , barmi az lenne csak az osszebasz**t uj tankagak nem azok, az csak plussz tartalom...
  • Angelus1991ster
    Azért mert fölöslegesen bassza el szülei pénzét ilyen szarra.
  • popey8
    Az élet sajnos nem igazságos. Egy ilyen agyalágyult 819 effes retardáltnak már van OP WT-je, amit mellesleg nem tud használni, nekem meg nincs. Nem értem az ilyen mit gondol? Egy csomót rákölt a játékra, h free xpből kihúzza az OP tankot, beleül és máris sikeres lesz vele? Hihetetlen.

Na nem mintha a WT-vel olyan nagyon nehéz lenne dmgt csinálni, de amit EZ művelt... Komarinon a kezdőkörben kempelt pár percig (addig nem is lőtt), aztán mikor középen elfogytak a mieink, akkor megindult oda, h közelharcban 2 lövés után 0 dmg-el hősiesen meghaljon. Na ilyenkor nem kell csodálkozni, h miért van ennyi vesztes csata.

Am 49 csata után 33%-os a WR-je WT-vel és ~1800 az átlag dmg. Az ágon lévő tankokat 40-60 csata után feladta, mindegyiket kritikán aluli WR-rel és átlag dmg-el. Szánalmas.

• atee73
    ez utott .....
  • patchaou
    Én kezdésnek megelégednék annyival, hogy kijavítják a láthatatlan falakat és az átlőhető sziklákat, földhalmokat.
  • foxbat88fx
    kettő!

én is leszarom a fejlesztéseket és a HD klienst vagy mi a fasz az...
    új járművek, normális MM, új játékmódok sokkal többet érnének
  • atee73
    hat ezzel a velemennyel asszem 1edulvagy ... jo lenne ha egy evig inkabb fejlesztenenek ezt azt, es leszarnak az uj jarmuveket.
  • patchaou
    Nem arra gondoltam. Úgy értem, hogy a gyenge pontokat lődd.

De ha már így szóba hoztad, ha arannyal is pattogsz, akkor nem árthat, bár Én a páncélátütés jelzőt és a józan paraszti észt hasznosabbnak találom. Amúgy amíg a WG nem tiltja addig nem csalás, csak rondít kicsit a játékon. És csak sima textúra módosítás, semennyit nem lassít a játékon.
  • haflac
    3 killel fejeztem be és természetesen bukta,mert csak barmok közé rak a mai nap folyamán
  • Angelus1991ster
    ja az a csaló textúra mód, az nem akasztja?
  • patchaou
    Használj mellé weakspotokat is XD
  • Angelus1991ster
    Amikor használom akkor pattog. KURVAANYÁDAT LAGgaming.
  • Angelus1991ster
    Dögöljön meg az ótvaros kurvaanyjába aki a használhatatlan gold lőszert ebbe röhejes játékba beleprogramozta!!!!!!!
  • foxbat88fx
    nem neeeem, nálam nincs ilyen gond :D
  • VanDaal
    "Ha 1 sörrel többet innék, oda mernék menni ahhoz a lányhoz... Ha 2-vel kevesebbet ittam volna, még oda tudnék menni"
  • foxbat88fx
    weheheheeh
    ma még nem léptem fel gamelni....
    de lehet nem is fogok :D
    inkább elmegyek pun*izni
  • VanDaal
    Rohadt jól kezdődik ma is...

5 körből 4 vereség, holott mindegyikben a top3 sebző között voltam. A top tankjaink minden esetben totál vörös retardáltak, és persze még véletlenül sem tesz saját tierbe, mert akkor még a végén lenne esélyem lehozni...

Kicsit sincs ám tele a hócipőm, hogy majd' minden napnak így kell kezdődnie, aztán ha még pár órát gyötröm, akkor talán kijön 50% környékére, ha meg nem, akkor fejezhetem be napi 20-30%-os wr-rel.

De nem baj, még pár ilyen kör, aztán fogok valami jó OP tankot, és elkezdem módszeresen levadászni a saját csapat beli retardáltakat, hátha összejön egy negatív Top Gun -6-tal
  • Sunsetjoy
    Túlhúzott PC-n crashel a játék? Gondolom videókártyára gondolnak, egyrészt ha nincs multicore se..., másrészt vagy 2-3 éve túl van húzva a procim 1.86-ról 2.86-ra, és nem volt ilyennel baj.
  • JeffDunham
    Mai két kedvenc csatám:

• R3nton
    Nekem csak az A-44 volt ilyen. Nekem abszolút pozitív élmény volt az obj416.
  • Oddball29
    A 416 nekem elfogyasztotta a grind alatt az összes eventen nyert automata tűzoltót. Akárcsak az A44.
  • madmanic
    a 6 nullás volt a lényeg, de azért thx
  • Destydeme
    Su100m1& t29 előtt le a kalappal,de a többi is odatette a vasat.
  • Master91
    - apparently, the game has a problem with oveclocked PC’s and crashes on them since 8.10, this problem will not be fixed in 8.11

• Destydeme
    Hi.Milyen isu?
    Am szép munka!
  • atinq
    Sziasztok. Ma már nem megy a teszt szerver??
  • madmanic
    Végre volt egy normális csatám, 0 5 ről fordítottunk egy ISU val, míg a többi szép csendben elhullott...

Mentem elöl T29 cel az isu meg osztotta őket hátulról.. Az eredmény:

• Angelus1991ster
    Mert nem vót rá szabad xp-é. Azonnal elcseszem az összes szabad xp-t ha megjellennek végre ebben a kurva játékban.
  • Angelus1991ster
    Tier 6-os magyar tanknak a Tas prototype lenne, tier7 pedig a 44M Tas. A Tas prototype egy gyengített Tas tank lenne, amolyan tipikus WG kreálmány. Hiszen van ilyen a játékban.
  • Master91
    Rádiót mér nem húztad még ki?
  • Pares
    Én mindenképp.
  • Angelus1991ster
    Magyar 43M Turán III - tier 5-ös járműnek kiváló. Magyar tech tree terv.
  • Szpecnyaz
    Na igen, az utóbbi 1 évben alig volt új jármű :/.
  • Angelus1991ster
    Csak az a gondi , hogy kell a csilivili hd textúrácska az újj endzsine. Köll a fasznak az új grafika. Új járműveket, új játékmódokat hozzanak be.
  • Angelus1991ster
    Ki játszana velük? :)