418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
darkwraith #288968 háááát, a wotot még nem töröltem emiatt, viszont a TV szolgáltatást lemondtam 2 éve, mikor az újévi beszédet megláttam. :d
Már egész megszokta a család, mesét néznek a gyerekek DVD-n. :d
-
stoppos #288967 Lassan cserére érett már. Csak húzom-nyúzom, mert drága dolog. :) -
lammaer #288966 Ez ott volt nem kicsit :D -
lammaer #288965 Az első 5 másodperc el is vette a kedvem a videótól :D
Jobban rühellem a fejét SerBnek mint bármely politikusét itt az országban. Ez nagy szó :) -
Azt neked kell tudni. Én nem bízom abban hoigy jól lesz optimalizálva és a wot miatt nem veszek fel hitelt új gépre az tuti XD -
stoppos #288963 Jaja, közben megtaláltam. Kicsit izgulok Igorék optimalizálási képességein. Vennem kell új gépet? -
R3nton #288962 Nem rossz, de azért annyira nem is jó. T-44 jobb szerintem, meg obj416 is. Bár a legjobb ágyú nekem is hiányzik.
Mobilis, hát igen mihez képest, a t28 képest igen, a T-44hez képest meg lassú.
Az ágyú szerintem pedig kifejezetten pocsék. Alapból nagyon pontatlan, és szűkűlés nélkül meg állandóan a földbe lő, pedig van rajta stab. Meglátjuk majd a top ágyúval.
Nem rossz tank mindent összevetve, sőt a lövegpajzs elég jól funkcionál és egész jól lehet vele hulldownizni, de én mindig is jobban kedveltem a T-44, T-54 féle brawler tankokat.
T-44-nél sztem semmi képpen se jobb. -
Bár az, hogy bármelyik ház szétlőhető az Én kedvem el is vette a játéktól. -
Wiki
Igen változó a lista, ezek között van ami ezer éves vason is szépen és jól fut és van amihez bivaly gép kell a folyamatos képhez... -
stoppos #288959 Nyami... Vajon a gépigény milyen lesz? Melyik játék megy havokkal? -
valamiért elment,mostpedig visszarak.. hmm -
EU2 meghalt?:) -
sayiid #288956 Tényleg ez fog dübörögni 9.0 -alatt?
-
foxbat88fx #288955 ezt nem ez az egy kör alapján mondtam :)
szerintem rohadt yo tank....
mobilis... jó gun depression.... jo gun... (és még nincs rajta a legjobb)
jó dpm...
nekem tetszik nagyon :) -
Persze, egy ilyen jó kör után felbuzdulva tesz olyan kijelentéseket az ember amit később megbánhat. :D -
Nazarov77 #288953 Tier 4es új Panzer IV verzióról is szivárgott ki információ, ahogy vártam a D verzió lesz. (aminek nagyon örülök a girls und panzer miatt :P)
Múltkor már került ki kiszivárgott kép a Panzer IV Aról ami tier 3as med lesz, most itt a tier 4es D:
fullosan:
Továbbá az is kiderült, hogy a Panzer III és a Stug III is szét fog válni két-két verzióra.
Arra lennék még kíváncsi ez hogyan érinti a Panzer 35,38(t) és NAt, mert most ugye ezek vezetnek a Panzer IVhez de 9.0ba változni fog. Lehet továbbra is oda fog vezetni ahova most csak alternatív útként tekinthető(mazochistáknak az Na miatt) vagy egészen más lesz velük. -
stoppos #288952 Csítosz. Dö Mecsméker. :) -
foxbat88fx #288951 erre inkább nem mondok semmit XDD -
Nem a legjobb T6 ez a csitos, de ha 10-ből 1x top tiernek rakja az mm, akkor lehet vele szépet alkotni.
-
foxbat88fx #288949 gyerekek nekem megvan az új szerelmem 
ez a tank BRUTÁL YO!!!
és még mindig kell rá a motor és a legjobb gun
-
-
bigmano #288947 Add meg a tippjeidet
-
R3nton #288946 Niylván csak azért, akkor pofázzál ezentúl, ha kihúztál egy 10-es medet ennyi. Én legalább vettem a fáradtságot és kihúztam egy 10-es TD-t.
Hiteltelen a szöveged, nem tudsz kihúzni egy medet szar vagy hozzá ennyi... -
stoppos #288945 Ejj. Megyek veszek lottót. :) -
FosTalicskaa #288944 "Most mondom el utolájra te fogyatékos!!!! 2-esével szoktam elintézni a TD-ket."
Tudtam, hogy benned nem csalódok. Mindig fel tudod dobni a napom... :P
A medek meg amúgy is T8-tól kezdenek elcsattanni... Meg amúgy sem húzok semmilyen tankot, mert prémium nélkül nem vicces, a type59 után meg megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem költök erre a játékra többet... Szóval ennyi a vk-nak a története. Nem álltam le vele, hanem egyszerűen nem érdekel... -
Vazzeg:D A démonidézés sikeres volt:D -
R3nton #288942 Inkább meséld csak el miért adtad fel a nagy tűzerejű VKDB-vel a játékot. Pfff nagy a szád gyerek, de bizonyítani nem tudsz med tankkal te szerencsétlen, nekem legalább van high tier TD-m is. Akkor szánalom vagy te nyomorult :D Tanulj meg meddel játszani, utána magyarázz!!! :D :D -
R3nton #288941 Múltkor sorozatban tettem fel a replayeket, hogy szopatom szanaszéjjel a TD-ket. 2-esével szoktam őket zúzni még az sta-1ben is, te balfasz :)
Azt hozzáteszem, hogy míg a T110e5 ha hulldownban nincs az a TD ami átüti, kivéve kupola, míg egy medet nem nagy kunszt belőni. Igaz mostanában pórul járnak velem az FV TD-k: obi 4302be 500-t, míg ma az STA1-be 700-t sebzett az angol noobság.
Most mondom el utolájra te fogyatékos!!!! 2-esével szoktam elintézni a TD-ket. Azért utálom őkert, mert belassítják a buzeráns kempelésükkel a játékot. Buzeránsoknak való a TD, mint te, akik nem tudnak kreatívan med tankkal játszani. -
bigmano #288940 Remélem a halálcsillagot nem nerfelik mire a teknőssel elérem,mer' akkor jól becopom,ettől unalmasabb grindem még nem volt! -
FosTalicskaa #288939 Vagy pedig azt , hogy a wn által használt képlet nem kezeli korrektül a tankokat.
Pl: Ha valaki eléri a WT e100-al a 3500 dmg-t azt átlagos játékosnak tartom, de aki e5-el éri el a 2.5k-t az már jó játékos (szerintem). Ugyanez ahogy elénéztem egyáltalán nincs átvezetve wn-be... A wn8 állítólag már súlyozza az OP tankokat, de hogy milyen módon és mértékben az már nem tudom, meg nem is hallottam ez ügyben érdemleges választ... -
stoppos #288938 "A fentiekből még az is leszűrhető, h a TD-k OP-ok, mint állat"
Démonidézéshez elég egy krétával felrajzolt pentagramma, néhány gyertya és egy kevés kecskevér. Nem kell rögtön leopozni a TD-ket...
-
Pares #288937 Ez az, hogy a többi td-mmel elég jól játszom (az előző, régi accomban is szinte csak td-ztem, akkor még a T9-es Jagdtiger volt a top TD, és nem volt JgP2, szóval azt sem mondhatom, hogy nincs tapasztalatom). Igaz, a 128-as ágyú még nincs meg rá, lehet utána jobban tudom majd befolyásolni a csatákat. Legalábbis ez az, amit remélek... -
WN6: Top 10-ben nekem 4 TD van (wt pz4, borsig, obj 704,amx 48)
WN7: 5 TD (az előbbi 4 + a stug)
WN8: A két kevés csataszámos tankot nem számítva 8 TD a top 10-ben (az előbbiek + ARL, S35, JP, JagdPz4) Aztán ha tovább nézzük, akkor a 17. helyig bezárólag 2 kivétellel TD van (Nashorn, T9 Foch, ISU, SU-100M1, Sturer Emil)
PR rating (itt már a kis csataszámú tankok nem számítanak): 15. helyig bezárólag 8 TD (Obj 704, AMX 48, T9 Foch, JP, ISU, AMX 46, SU-85, Jagdpz4)
Ha a fentieket nézzük igenis lehet WN-t húzni TD-vel. Hiszen ahogy megyünk egyre feljebb a WN-ekben, a dmg egyre többet nyom a latba. Mondjuk biztos az is számít, h mennyire jó játékos játszik velük.
A fentiekből még az is leszűrhető, h a TD-k OP-ok, mint állat
-
foxbat88fx #288935 érdekes....
TOP WN7 JagdPanther 2296
TOP WN8 JagdPanther 3503
de mi ez a Kiev Armor Rating????
IS-8 8884 -
bigmano #288934 Biztos ebbe is van valami,logikusnak tűnik amit írsz! -
Pares #288933 Nekem az E50 tornyát lövik folyamatosan pirosra... -
Pares #288932 Vissza vettem, amikor nemrégiben akciós volt, de rossz döntés volt, csak bosszúságot okozott. Panther 2 kategóriákkal jobb nála... -
A fene sem tudja....
Nekem a top 3 VN7 szempontból a Su85,KV1 és az object 704. A két TD-vel 2500-2500 csatám van.Ennek tükrében nem mondanám hogy a TD-k nem jók VN húzásra.A fene sem tudja pontosan hogy mi kell hozzá de én úgy vettem észre hogy a sebzés mellett a kill/csata átlag az egyik legfontosabb ami felfelé húzza. -
Destydeme #288930 Hi.Ok thx:
"Q. How does it work?
A. It uses the same kind of "expected stat" calculation, and comparison with the actual attained stats as NoobMeter's Performance Rating uses for damage, but it applies it not only to damage, but also to spots, frags, defense points, and win rate." -
Destydeme #288929 Hülye vok,láttam,csak nem vágtam,most sem :) Ez mi?