418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #289048 Ha jót akarsz,akkor CSAK szakaszban toljad!Kézen fogva kell menni a platoontársaddal,aztán szórni a lőszert mint az állat.
Most a barátommal együtt húzzuk a Churcihll VII et,hála az égnek elég szépen haladunk.
Lehet,h morbid amit mondok,de egész jó köröket megyünk.Ma 27 csata alatt 1,7 kill átlag és 2000effet produkált a tank.Megjegyzem,elég kegyes a MM ehhez a tankhoz.Esetek többségében mi vagyunk a toppok.
Sajnos az ágyú lefelé minimálisan mozog,lomha hisz 350 pacis motor az semmi.
Végtelen türelem kell hozzá,annyi szent. -
Pares #289047 Persze, mert a sok retardált ránéz a zikszvémre, ami megaszongya a tutit, és úgy megy bele a csatába, mint Titanic a jéghegybe... -
foxbat88fx #289046 /off:
úúúúúú még szép :D
sör a hűtőben, hétfői nap kemény lesz érzem!!! majd nyomatok egy kis fekete teát :D
hajrá Manning :D vagy hajrá Seattle?
nemtom melyik csapatnak szurkoljak...
ilyen még nem volt.... eddig mindig tudtam kinek szurkoljak
tavaly lewis miatt Ravens, előtte a buzi pats miatt giants (habár egyiket sem szeretem, de a pats-et ki nem állhatom)
előtte green bay, előtte new orleans, előtte cardinals :)
ha megfigyeled a 2009-esen kívül mindig az nyert akinek szurkoltam a döntőben :D úgyhogy vasárnapig még kitalálom kinek fogok...
habár sztem Peyton miatt a Denvernek, Russel Wilson még nyerhet aranygyűrűt, nagyon tehetséges és fiatal, peyton sajna lassan eltűnik...
még egy irányító akit vissza fogok sírni Kurt Warner, Brett Favre mellett :) -
sayiid #289045 Churchill 7 ről mi a véleményed? mert az elődje az egyes valami katasztrófa volt. olyan vékony mint egy papírdarab. de még a 7esnek sincs akkora armorja mint a 3-as orosz prémiumnak. Végig ilyen szopás lesz a churchill? pedig alapjáraton szimpatikus tanknak tünt -
Oddball29 #289044 Lófasz van ennek, nem kamoja. Utolsó csatában dupla bokor mögül, felkapcsolt hálóval 400-ról kiszúrt egy IS-3 lövés után. Közel-távol nem volt más spotterük. -
malystryx #289043 Ugyanez nálam is... Mentem kis tierben 10-12 csatát, (kapaszkodj meg) kemény 3000 kredit volt ma a haszon :)
/off: készülsz a vasárnapra?? :)
/on -
foxbat88fx #289042 téged se tesz be vele? :D
én 2 perceket vártam vele és nem tett be egyszerűen az MM -
malystryx #289041 Hát nem tudom, azon a TD vonalon a Sturer volt számomra a legjátszhatóbb tank. Simán lehetett spottolni vele a bokorból, majd hátratolattam, és bumm. A gun depression kiváló, alfa sebzés jó, bár lassú, de nagy kedvencem volt. A Borsiggal nem tudok játszani, mert nem rak be csatába :)
Sajnálom, hogy eladtam a 7-est... -
R3nton #289040 Sztem nem rossz
-
Oddball29 #289039 Én semmi különöset nem vettem észre az álcájában, hálóval+80% camo skillen 250-300 méterről 50% hogy kiszúrják bokor mögül. -
foxbat88fx #289038 fura ez az xvm...
amikor 60-70%-okat ír akkor is simán kikapunk! -
papa74 #289037 Másnál is ennyire lagolnak a szerverek?
Szinte játszhatatlan! -
R3nton #289036 Nashorn azzal az ágyúval és dpmmel és álcával??? Sztem OP én nagyon élveztem, pedig én nem nagyon tdzek :D -
madmanic #289035 Szeresd meg.
Ami utána jön az egy fospisztoly, még a nashornhoz képest is. -
én imádtam sniperkodni vele,meg kell keresni a helyeket ahol használható. a 7essel ismerkedek éppen,alap gunnal. eddig a nashorn jobban bejött:) -
tök szarul indult a kapcsolatom a francie tier 7 artyval,most beleszerettem...még kamikaze medalt is kiütöttem vele:D -
Oddball29 #289032 Kifulloztam egy a Nashornt, de meg kell hogy mondjam, ez a TD francia után a második legpocsékabb hatos, amivel játszottam. Harcértéke és csatabefolyásoló-képessége szinte semmi: pusholni nem lehet vele, passzív-felderítőnek lassú, mert oda se ér időben a fontos spotter helyekre, mellélőni se lehet, akkora darab. Max kempelésre jó, de a szar gun depression miatt olyan kevés tüzelőállást használhat, hogy tagolt pályán simán kiflenkelik, mert kiszámítható helyen van. Váltani helyet alig tud, mert lassabb is az átlagnál.
A Szu-100-asom két évvel ezelőtti winrate-jét nem éri el. Nagyon megalázó élmény beleülni. Lemegy előtted a csata, de csak csipegetsz, mert mert érdemben nem tudsz beleszólni. -
foxbat88fx #289031 xDDD
naja... ez a másik amit nem értek...
15 perces egy csata de 5 perc alatt 30/15 gamer minimum halott
ahelyett hogy nem mennének előre hanem bekempelnének, megvárnák az enemy első hullámát.... azokat ledarálni és garantált a win
mindig a védekező csapat nyer...
lehet jó az enemy, a védők meg noobok
a védők iszonyatosan nagy előnyben vannak -
madmanic #289030 Szerencsére olyan gépen vagyok ahol nincs xvm.. Legalább az nem idegesít.
Elindul a csata, elő pontra odaérek, belenézek a kukkerbe, mire feleszmélek -12... Nem telt el egy perc...
-
foxbat88fx #289029 áááááááá játszhatatlan szar az egész!!!
az én csapatom top tierjei pirosak mint a lófasz
az enemyhez mindig bebasz 4-5-6 zöld-kék játékost
tier 8 ban két percet kell várni h betegyen 8-asok ellen...
soroljam még? :D -
madmanic #289028 ma este sem kell játszani ha jól érzem... -
foxbat88fx #289027 hát a kurva anyját azoknak akik így gondolják :D:D -
Kubukli #289026 Nyugi, nálam ez megy lassan 2 hete. Viszont egyesek szerint ez epikusan faszagányos MM és random. -
foxbat88fx #289025 hahaha top tier T34 le TK-zta a fél csapatot :DDDDD
lehet megunta ő is a 30%-os csatákat :) -
foxbat88fx #289024 b+ ezek az előre eldöntött csaták -.-"
30%-os csaták napja van ..... öcsém b+ 2percet kell várni tier 8 ban erre bebasz 30%-os csatákba BUZI WG -
Az ilyeneknek örül a WG. :) -
Kubukli #289022 Erre a, khm gyengus teljesítményre adta a kiváló sofőr 3 plecsnit (pontatlan pattanós 122-es csúzlival)
Még jó hogy a 3 KV-1S mentalista segített.
-
Military fesztivál FB-oldalán osztották ezt meg:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sayiid #289020 -
sayiid #289019 lol?
-
Kisf4rk4s #289018 Kicsit furcsa ez nekem hogy mit keresek a tetején -
Kisf4rk4s #289017 [/URL][/IMG]
-
Destydeme #289016 "lécci "
Hát ez vicces volt.....
Stressz helyett marad a Terminator a Film+on. -
Angelus1991ster #289015 Chatban miatt nem tudom. -
sayiid #289014 Most nem megy a test szerver? -
Toweliee #289013 Küld el te. Ha meg nem mered akkor tartsd magadban. -
Angelus1991ster #289012 Jobb lett. Csak amikor én játszottam vele 2012.január eleje -2012.május 22., akkor olyan erős nehéztanknak tűnt. Most jobb a lövege, de kis sebzésű. Az első 8.kill-emet is a Tigrissel szereztem. Bár akkor az MM is furcsa volt, 3 tierrel kevesebb tankok is lehettek a csatában. -
darkwraith #289011 erről a wg tehet? Mit gondoltál, a naptárban január eleje óta írták, hogy heavy duty weekend lesz, és tavaly is az összes T7 heavy volt leárazva, vagy azt hitted a nehezebb artyk lesznek leárazva? Holnap én is visszaveszem, direkt vártam vele. -
Angelus1991ster #289010 Én is érdeklődök ezután. De az IP címük jobb lenne. Küldenék nekik jókívánságokat. Olyat , hogy sose nyúlnának a játékhoz és nem csesznék el a te és a mi játékunkat. -
liberty2 #289009 Pares: Fórum talán....

[/URL][/IMG]