418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na lesz mire fogni hogy miért lesz ma szar winratem :DDDD

épp most rendeztem vérfűrdőt....
    rá akartam csavarni a tubák (dohány ilyen kis kerek fémdobozban)
    jó erősen persze... és naná h megcsúszott az újjam és csontig bevágta keresztbe a mutatóujjam :D a vér meg persze dőlt belőle...

úgyhogy most rászigetelőszallagoztam egy zsebkendőt a jobb mutatóujjam végére :D
    érdekes lesz így nyomkodni a bal egérgombot :D:D
  • Oddball29
    A fluorid meg valójában nem véd a fogszuvasodástól, hanem könnyebben követhetővé teszi az egyént a kémműholdak számára.
  • FosTalicskaa
    Tudod mi a különbség köztünk? Az hogy te azt hiszed ez a játék fair play alapon működik és tisztán csak a random dönti el a dolgokat. A dolog iróniája, hogy szerintem ezt egy gúnyos megjegyzésnek szántad, pedig valójában pont ez az amiben te hiszel.
    Én éppen ellenkezőleg gondolom. Ebben a játékban csak egy nagyon minimális random van és az egész átütés, spotolás, sebzés számítás egyebek mögött egy üzleti szempontból jól működő (bevétel adatok alapján legalábbis mindenképpen) bonus-malus rendszer bújik meg. Ez az ami valamilyen szabályok szerint eldönti, hogy te most éppen szopni fogsz vagy sem. Túl sokat játszol egy adott tankal? Ez nem jó nekünk. Inkább játsz mással is. Közeledsz egy tank végéhez? Bramoljuk el a randomfaktorodat arra az utolsó 20k-ra, hátha inkább leváltod free xp-ből a még hiányzó részt... ilynek.
  • R3nton
    Az világi volt az a cliffes replayed. Felteszed mekkora király mennyi sebzéssel, és 50-100 oldalába lövöd a goldot, mint az állat, úristen, hogy röhögtem a gép előtt
  • R3nton
    Ja várjál, még majd kipróbálom a te módszereddel, 100% gold spam 50-100 oldalába gold Úgy biztos frankó lesz már :D
  • Pares
    Ez azért van, mert ennek a játéknak a Random az istene. Minden tőle függ, mindent befolyásol.
  • FosTalicskaa
    400 méteren felül már amúgy sem veszel észre senkit + ha jól helyezkedik a bokor mögött akkor camo értéktől függetlenül sem spotolódik fel. Ilyen szempontból tragikusan rossz a spot rendszer és ezért jelentéktelenek ezek a táblázatok amiket itt linkelgetnek neked.

De ugyanez igaz a jármű adatokra is. Azok is csak feliratok, köszönőviszonyban sincsenek a jármű tényleges adataival. Pl. hiába van 450-es átütésed ugyanazokra a weak spotokra kell lövöldöznöd a super pershing esetében mint pl egy type59 a 180-as penjével... Én már legalább fél éve nem néztem meg egyik tank adatlapját sem és nem is hiányzik. Azt olvasgassák csak az ovodások esti mese helyett.
  • Destydeme
    ettől nem a Masu lett op,ha a játék tele van hibával.Eltűnik az orrod elől,30mm armort nem üt át stb.
  • Pares
    Lehet, de akkor kurvára ideges voltam, nekem 1000 év alatt se lenne olyan szerencsém.
  • Destydeme
    Nekem a top az volt,amikor Abbey nevű pályán Jtigerrel védtem a bázist a kör 1ik oldalán,a másik oldalán 1 Masu jött foglalni és eltűnt a foglaló körben,visszanéztem 195méterről tűnt el a körben,ahol nincs is bokor.
  • Reaper
    Kár, hogy a tapasztalat nem ezeket a 0,X értékeket hozza...
  • Roger6
    Az mák, éppen most is azzal megyek.
  • Pares
    KV-2 nagyon OP. Nekem nincs meg, de volt, hogy 150 méterről ellőtte a domb mögül kilógó kupolámat, kétszer egymás után, a troll ágyúval...
  • Destydeme
    Persze ebben igazad van,én arra gondoltam,ha tudatosan keresed a Wt-t,Wt auf pz4-et,vagy a Borsigot,akkor mehet a he és"nem kell célozni sem".

Esetek többségében ha bevillan 1 wt,akkor az percek múlva is jó eséllyel ott lesz még(a környéken),szal oda akkor már he-vel megyek.

"#289149 hsz"Meg 1 vicc volt,amikor először láttam,most is az.Az is3 simán kicsontozhatta volna.
  • Oddball29
    Érdekes cikk
  • Oddball29
    De ha könnyen belőhető helyen, akkor a normálisabbja nem is fog helyben kitárazni. Mégse ugyanaz a szitu, mint amikor felvillan egy lowtier német papír TD, az elsőt ráküldöm AP-vel a T14-ben, de a következő 3 mp már HE. Azalatt a 7-10 mp alatt, míg újratöltesz, t10-ben simán lemegy róla a spot, vagy visszahúzódik harc cover mögé. Aztán esetleg felvillan egy olyan cél, aminél kenheted a hajadra a HE-t.

Ha a végén csak a WT marad, vagy el lehet szeparálni a többiről az más. De szinte soha nem egyedül eszi őket a fene.
  • Destydeme
    Hi.Azért 1 wt nem szokott csak úgy felvillanni,mégsem 1 foch/object 10esről beszélünk,h csak úgy rohangál.+többségében próbálnak hátulról támogatni(a normálja),annyira ezért nem szokott csak"úgy"felvillanni.
  • JeffDunham
    Ennyit ért hozzá. Pedig nagyon jó kis med.
  • Oddball29
    8-10-esek azért nem töltenek olyan gyorsan újra/be, hogy átváltsanak HE-re egy felvillanó E-100 WT miatt.
  • rolio
    Közelharc by WT E-100
  • Destydeme
    Hi.Csak neked,ha már képben vagy az álcák értékeivel.:

http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=all&vehicletype=td&tier=10&showLines=30
  • Destydeme
    Abszolút nem op(aztán veled is befejeztem ezt a témát).
    Artyval imádom lőni,80%,h kiveszem,ha nem akkor modulsérülés stb...
    2napja rávertem borsiggal a toronyra(rám is szoktak,akinek van esze he-vel,akinek nincs az az e100 alvázat lövi ap-el),csata után nézem:célzó,lövész,löveg sérülés...Ez 1 lövés volt.
    (semmi nem történt,magára hagyták=csapat függő)
    Vége.
  • Destydeme
    Én veled befejeztem.....Nincs ilyen tankod,de már láttál 1-2 csatát,amikor jól sebzett,esetleg te voltál a szenvedő alany...lapozz vissza,ez a téma 1 hete már át lett rágva,csak akkor fv td-vel kezdődött,aztán lett wt és a végén foch.
    Természetesen,azt is olyan kezdte el,akinek se Wt-je,se Fv-je nincs,de azért qrva okos.
    Neked op,nekem megvan november 3.hete óta és egyáltalán nem op.Téma lezárva.Addig is rettegj tőle ha meglátod,és írd az op számlára,ha ép nem viszed át a 300mm tornyot,véletlenül se a játék hibájának tekintsd.
  • Reaper
    A camo-ját kihagytad, ami olyan, hogy "13 méterre" spottolódik fel menet közben...
  • haflac
    Szerintem elsőnek nyugodj meg.Töltsd le a rulett modot.:)ELMÉLETILEG kitud ennyit osztani, 6*560 ez szerintem megvan a 3300,de nálad lehet lesznek problémák a számolással.Egyetlen töltési folyamatban lévő tank sem tud lőni,viszont az az utáni 12 sec....
  • Master91
    akkor azt mondod hogy azért nem op mert csapat függő
  • Destydeme
    Olyan van,h még semmit nem csinálsz,de már 3an vannak rajtad.Jobb eset ha kitárazol és úgy jönnek rád 3an,h kivégezzenek(1perc több mint elég ehhez).
    Ezért írtam,h csapat függő.Messze nem olyan op,mint itt sokan hiszik.

"közelharcban nem tudod megvédeni magad" Ebben az esetben pedig nem tudsz rálőni.....
  • Destydeme
    "A játékban egy tank sem képes 12 sec alatt 3300 dmg kiosztására a töltési időtől függetlenül."

Ezt a hülye dumát....Gratulálok.Szaladj már fel tesztre és nézd meg milyen az amikor 1 percig nem tudsz védekezni.Szerinted a 3300 dmg az mind ül?????????
    Omg én vagyok a ....,h belementem a témába.....
  • R3nton
    A tier4-es japán lightnak olyan MM-je van, mint a valentinenak, vagy pedig scout?
  • Master91
    "közelharcban nem tudod megvédeni magad"

mért, van közel harc, miután rá szórta valakire a lövedékeit?
  • Destydeme
    Akkor húzd ki,aztán ha elmaradnak a ne mondjak sokat 4k-s csaták,gyere ide és sírj,h milyen xar a játék,meg a csapat,meg az adott tank is.
    Gun depression 0 azt jelenti,h közelharcban nem tudod megvédeni magad,de legyen op,hiszen ismered a tankot.
  • Roger6
    Parancsolj, uram! Link
  • haflac
    Hagyjuk már ezt a játék hibájával dumát,talán örülnöm kellene neki?Ilyen szarokon mehetnek el a caták. Játékban egy tank sem képes 12 sec alatt 3300 dmg kiosztására a töltési időtől függetlenül.Gun depression=nulla, cserébe forog a torony.Már csak az kéne,hogy lefele is tudjon lőni.
    Szerintem ez a td nagyon op.
  • foxbat88fx
    az az 5 csata lóf* már nem tudom mivel mentem :D
    a 75% T18 nap volt :)

am hol lehet megnézni? erre kíváncsi lennék
    WN8 meg elég szar :D WN7-nél maradok
  • Destydeme
    Jaj,ne a játék hibájával gyere már,ettől még nem op.Mindenki(én tuti)pattant már le arty oldaláról,vagy bárhonnan.....
    A 2sec es lövések után bia-val 56sec a töltés.Ha az enemy hagyja elbújni(én artyval mindig azt keresem),akkor meg is érdemlik,h 8k-t sebezzen.Gun depression=nulla.
    Nem rossz td,de vastagon csapat függő(spot etc),oly annyira,h 2hete már nem is megyek vele randomban.
  • haflac
    ÁÁÁ hát ez lehetett a bibi,nekem ilyen modom nincs.:)Ezt be kell szereznem sürgősen.
    WoT roulette edition,fasza lesz.

:D
  • lammaer
    Van egy mod, amivel a bal alsó sarokban meg tudod jelenteni azt a rulettkereket ami eldönti hogy átütsz e vagy sem. Na azt kell nézni ha idegesit hogy lepattansz, és akkor érteni fogod miért :)
  • haflac
    Nekem csak obj 268 van,de azzal még nem sikrült 2 másodpercenként lőnöm egymás után 6szor.
    A 20mm-es toronypáncélnál milyen adatot kellene néznem ha egy 260 pen-es ágyúval lövöm?Egymás után kétszer löttem a tornyára és 2* pattantam le.
  • lammaer
    Hagyd, felesleges :)
  • Roger6
    Tegnap Neked: 46 csata, 54,35% WR
    Előtte: 5 csata, 80% WR
    Előtte 28 csata, 75% WR

Visszanéztem az utolsó 7 napodat: 334 csata, 55% WR, 2.038-as WN8, nem tudom mit sírsz.