418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Próbáltam P4-en a gamet, 15 fps volt na és azon semmi se segített. :)
  • Pales27
    Max arra gondolhat, hogy 1 mag is kihajtja a karit. De sztem ez se igaz XD
  • yossarianHUN
    "- Nem lesz buffolva a T34" - Mármint kredithozamban? Mert múltkor még azt ígérték, abban buffolva lesz. Ha most kitalálják hogy mégse, akkor tökön szúrom magam.
  • Szpecnyaz
    Lehet az oroszok még valami P3-as gépen játszanak.
  • Pales27
    "A több mag támogatás nem a 9.0-ban jön...
    Storm megjegyzi hogy csak kevés embert érint ez."
    Kevés embernek van többmagos processzora? nem hinném
  • Szpecnyaz
    " A több mag támogatás nem a 9.0-ban jön, akkor jön "ha kész lesz" és annyi magot fog támogatni ahány van a gépben. Storm megjegyzi hogy csak kevés embert érint ez."
    Na ja, biztos mindenki 1 magos procival játszik.
  • foxbat88fx
    nem vagy online?
  • madmanic
    belinkelnéd ha szépen megkérlek..?
  • ToCsEk
    tegnap előtti, tegnapi:
    - A csapatsebzésért mindig ugyan olyan büntetést kapsz, nem számít ha jól teljesítettél a csatában.
    - Lehet hogy az olyan prémium tankok mint a Dicker Max és Churchill III, megjelennek majd a történelmi csatákban.
    - A WG nem tud semmit a háború utáni Japán könnyű tankokról.
    - Storm megerősíti a Brit nemzeti hangokat, bent lesznek a végső patchnoteban.
    - A 8.11es FOV változásokkal kapcsolatban:
    "Egy kísérleti beállítás volt ami a FOV-ot a kamera zoom szintje alapján változtatja. Úgy döntöttünk hogy nem lesz, csak elfejeltettük kivenni a teszt kliensből."

- Nem lesz buffolva a T34
    - Úgy tűnik a játéknak problémája van a túlhúzott PC-kel és sokszor összeomlik a 8.10 óta. Ez nem lesz javítva a 8.11-ben.
    - FV4202 modell nem lesz javítva mialatt a T-54 pedig igen? "Szörnyű" (SS: Ez is arra utal hogy lehet leváltja majd valami az FV4202-t)
    - Lehet hogy változik a Type 59 alsó frontpáncél szöge.
    - Még nem dolgoznak új HESH mechanizmuson, de vannak tervek.
    - Biztos nem lesznek új Japán és Kínai tankok 2014ben.
    - Idén jön a könnyű T-54 prémium.
    - Egyelőre, nincsenek tervben változások a "Csapattal'" kapcsolatban.
    - Úgy tűnik a SU-76I nem egy normál prémium tank lesz, hanem egy ajándék.
    - A M46 Patton nem veszti el a nem történelmi legjobb lövegét.
    - Nincsenek tervben változások az Orosz D-54 löveg körül.
    - Nem lesz kompenzáció a Type 59 változások miatt.
    - Storm azt mondja hogy szerinte jól van az álcafestés rendszer a WoT-ban úgy ahogy van. (Tehát nem lesz olyan mint WT-ben hogy lehet rózsaszín tankot csinálni.)
    - A tankok felszereléséről amit korábban említettek, például plusz dobozok, láncelemek, görgők felrakása olyan helyre ahol valós életben is voltak, még nem döntötték el hogy adjanak-e plusz védelmet csak csaj vizuális effektek legyenek.
    - A történelmi csatákban az arany lőszer korlátozott lesz, a csata mechanizmusa viszont olyan lesz mint a normál csatákban.

- Storm megerősíti hogy az új renderelési limit 700m sugarú kör lesz.
    - Storm azt mondja az új chat rendszer javítja azt a hibát hogy ha a szerverek túlterheltek akkor nem látod a barátodat a másik szerveren.
    - A nemzeti csaták nem növelik meg a normál csaták várakozási idejét.

- A Type 59 felső frontpáncélja 0.5 fokkal változott.
    - A fejlesztők gondolkodnak rajt hogy hozzá adjáka tank neveket a minimaphoz.
    - A SU-152 valószínű nem kapja meg az OBM-53at (korábbi BL-10)
    - Storm nem csak "formalitásnak" gondolja a 8.11es WT E-100 nerfet.
    - Nincs tervben +/-1 MM
    - Különbözik a JT és JT 88 sebessége, mert a fejlesztők nem akarják a prémium tankot megváltoztatni.
    - A több mag támogatás nem a 9.0-ban jön, akkor jön "ha kész lesz" és annyi magot fog támogatni ahány van a gépben. Storm megjegyzi hogy csak kevés embert érint ez.
    - Storm azt mondj a "hardcore mód" csak nagyon kevés embernek kell, de elméletben bejöhetne, de nagyon kicsi a prioritása. Amikor egy játékos vitatkozott arról hogy az e-sportok sem érdekelnek sokakat, Storm azt válaszolta hogy az e-sport népszerübb mint a hardcore mód és az e-sportból sok pénz jön.
    - Kettő Pz. III tank lesz. A Panzer IIIA át lesz dolgozva a "korai" variáns alatt (T3 és T4).
    - Minden Panzer IV, III ls StuG-nak van esélye opcionális tanktestekre.
  • Pares
    Himmelsdorfon 13:00-ra 0-6 az állás, ez szerintem új világrekord...
  • yossarianHUN
    Meg a lánc is eléggé taccsra teszi a HE-t. Én tegnap egy Jumbo frontjába csaptam egy brutális, 151-es sebzést.
  • Roger6
    Ezért írtam, hogy ez egy nulla skilles Tank Ász, nem múlt rajtam semmi. Nagy szerencse kell hozzá, az biztos.
  • Oddball29
    Úgy, hogy 90 mm az oldalpáncélja is. Nem ütötted át.
  • Lunki88
    Most mentem vele egy kört, oldalbakapom HE-vel a t150-et és 218-at sebeztem rajta... Mondom ez mi?
  • foxbat88fx
    hogy a picsába ne lenne!!!!
    még 1 win és kész D:
  • madmanic
    ach so.. Azt hittem már van aktív.
  • Sunsetjoy
    A kalendárban jövőhét végén medium, utána héten medium heti special.

kalendárium
  • Lunki88
    Megnéztem, hihetetlen hogy egy se ment mellé. :) Pedig volt olyan ahol látszott hogy fölé ment a lövedék, de mégis beadta neked a sebzést. Nekem soha nincs ilyen szerencsém KV2-vel. :(
  • madmanic
    milyen medes mission..? Nem találom a honlapon.
  • yossarianHUN
    "- reworked the ricochet effects" - Csak én érzem úgy, hogy minden második peccsben átdolgozzák ezt?:D (nem mintha feltűnne)

De lesz brit akcentusos legénységhang, ennek örülök.
  • Roger6
    Azt hittem a KV-2-vel a Tank Ászt nem HE-vel fogom lőni, de mégis. Full kemp, mák, szóval nem is értem, hogy lehetett ez tank ász.

Replay
  • Sunsetjoy
    RNG-be való történés:
    T14-el northwesten fragre megyek, le egy félszakadékba, lövés, ütközés, kv-1 kinyomva, kb. fél élet maradt a korábban történtek miatt.
    Egy Churchill III utánam, hogy lerammol ugyanígy - belémrongyolt. Egy pillanattal hamarabb dögölhetett az ütközésbe, ugyanis bár mindketten megpusztultunk, nekem adta a fraget és nem neki :D
  • AlucardHuN
    Nem sajnálom a Borsit de ez már fétis.
  • sayiid
    Csak hogy legyen egy kis fail match is...
  • KamionosBarat
    Akit érdekel egy kis random csatározás Tigris, BatChat, E-25 vagy Hellcat tankokkal, azoknak figyelmébe ajánlanám a mai stream adást.

Link: http://www.twitch.tv/mrscheff
  • foxbat88fx
    medes misszió miatt elővettem matildát
    ahhh ez a tank még mindig állat, arannyal is pattogtak rólam
    bekötött ujjal ezt hoztam vele össze :D
  • R3nton
    De aláztam tegnap a borsigot :D :D Éppen top gun kört mentem obj430II-vel. Rámegyek ő pattan rólam a 128assal, én belelőttem 1-et a maradékot lerammoltam. Én meg nem is sebződtem. Szinte megalázó volt. De tegnap mentem radley walterst is obj430II-vel. Baromi jóóóóó!!!!
  • AlucardHuN
    sajnos leáldozott a kora,nem kapott rof buffot és a noobok célzás nélkül lövik be pedig jó.
  • Pares
    Nagyszerűen kezdődik... 4/0/12 eddig... Biztos megint elfelejtettem játszani.
  • Sunsetjoy
    Addig volt faszányos, amíg nem ismerték, hogy pont fordítva erős, mint a többi. Meg amíg nem volt buffolva a sima tiger.

Amúgy xvm-ben át lehet írni wn7-re legalább a figyelést?
  • yossarianHUN
    Ezt a HSZ-t akár én is írhattam volna:D
  • Destydeme
    Hi.Igen,elvileg mki tudja,h a tornyát kell lőni.A sebessége,meg csak papíron annyi...Elsők között nem tudsz vele meghalni az fix,nem érsz oda.....
  • Lunki88
    Na most hogy akciós, visszavettem a Tiger P-t. Kövezzetek meg de én a sima tigrist sokkal jobban szeretem. Papíron a páncélja jól hangzik, de a gyakorlatban még a "siemka" kv1s-ek is átlőnek (pont a fronton lévő weakspotot találták el). A másik ami bosszant az a lomhasága, ezt még nagyon szokni kell.
  • Destydeme
    Győzelem
    Highway 2014.01.31. 16:14:25
    Waffenträger auf E 100
    Szerzett tapasztalat:2 478 Szerzett kredit 177 333

Van ilyen,de többségében nem ez a jellemző,sőt a hajam tépen tier 10ben.
  • Kronos79
    Valahogy sejtettem, de tegnap először ráfogtam a leterheltségre. Aztán néha mutatott valamit, ezért úgy gondoltam, hogy talán a legújabb verzió tartalmaz valami újítást. Ezek szerint náluk van valami. Pl. Malarki írása.
  • Simulacrum
    WTE100: Nekem nincs és így sem tartom OP-nak. Pontosabban jó játékos kezében OP, de ilyen sok más tank is van a játékban. Megmondom őszintén én meg egyszer sem pattantam a tornyáról. Biztos lesz majd ilyen is, de nekem még mindig beütött. Ha meglátom azonnal váltok HE-re. Általában messziről látom meg, mert hamarabb spotolódik, mint neki én. Megkapja a lövést, aztán vissza. Hiába tudna 6-ot lőni, nincs kire. Ha közelembe bukkanna föl, akkor pedig spuri. A véleményem az, hogy meg kell tanulni ellene játszani. Ahogy megtanulta mindenki a brit TD-k elleni játékot pár hónapon belül, úgy meg fogja tanulni mindenki a WTE100 ellen is a játékot. Kap még egy kis be nem jelentett nerfet is és nem lesz gond vele véleményem szerint.
    A Borsig a saját szintjén viszont ténylegesen OP tank, még gyenge játékos kezében is, egyszerűen azért mert nem spotolódik és nagyon kicsi. A KV-1S-t is erősebbnek érzem a szintjén, mint a WT-t.
    Számomra bármelyik arty sokkal rosszabb ellenfél, mint a WT, ami sosem fog egy lövéssel kikapni a tankból, egy arty pedig igen.
  • Malarki
    Nekem is ez van, szerintem azért, mert most állnak át a wn8-ra.
  • Destydeme
    Hi.Én nem azt mondtam,h nem jó,hanem,h messze nem op.Nekem van és nem látom op-nak,másnak nincs és 1-2 példát lát vele randomban és máris op.Na ez nem így megy.Ki kell farmolni,aztán amikor kiderül,h hoppá nem minden kör 5-8k sebzés+arty kikap,meg rád rontanak 3an és hála a csapatnak nem sebeztél,mert nincs spot,+ nézd már nem megy/nem fordul/lassan fordul az ágyú is.....kiderül minden.
    Azon a pályán ahol van domb már bajban vagy,ahol bucka van már az is...

Nekem nem a tankal van bajom,hanem a megmondó okosokkal,akiknek viszont nincs

Van vele 56%win 2100wn6 150csata,tök sügér ezek szerint nem vagyok vele,ezek ellenére már nem megyek vele randomba,igaz más 10el sem szívesen,mivel úgy látom itt már nem az én tudásom számít a győzelemben,hanem,h hol van több zöld/kevesebb piros.

Köszönöm,nekem ez a random nem kell.

Szal még1x:Maga a td nem rossz.
  • stoppos
    Az inkább az oldal hibája lesz, ahonnan az adatot szedi.

• Kronos79
    A legutolsó xvm-hez újra kellene szerkeszteni a config fájlt? Tegnap leszedtem és bemásoltam a megfelelő helyre. Valamiért azonban véletlenszerűen nem mutat wn értékeket, csak a csataszámokat és a győzelmi százalékokat. A saját wn értékem sem látszik minden csatában.