418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #289288 azt írják az okosok, hogy 10% od van folyamatosan, ha megállsz és aktiválóik a periszkóp, akkor +25%. Nem adódik össze. -
Oddball29 #289287 Itt fenn van az összes Armor magazin pdf-ben. Viszont a tartalom nincs indexelve, lehet egyenként nézegetni...
-
Igen pont a lövegpajzsa látszott ki neki, tehát máshova nem is tudtam lőni. -
foxbat88fx #289285 kv-2 vs kv-2 szemből sima one shot...
tudod hova kell lőni?
toronyra, a löveg pajzs alatt
10/9 one shot -
foxbat88fx #289284 pfff ha ezzel nem lesz meg a batman medál akkor semmivel....
csak néz az enemy hogy honnan lövöm őket XDDD
egy kérdés ezzel kapcsolatban
mi van akkor ha távcső is és periszkóp is van fent???
egyszerűség kedvéért legyen 100m a látótáv
az logikus hogy a távcsőmiatt 110 lesz
de a +25%-ot a periszkóp az alap 100hoz adja vagy már a 110hez? -
Épp most sikerült egy lövéssel elintézni az enemy kv2-t. :D Mákom volt pedig mert szemből lőttem rá. -
Oddball29 #289282 110 ace tanker. A hull-down Black Prince-re betöltöttem APCR-t, mert már nagyon az agyamra ment, hogy össze-vissza lyuggatott a búvónyílásokon keresztül.
-
foxbat88fx #289281 nem rossz a kitéríthetősége...
amúgy sem baj mert úgy szűkül a gun mint szűz lány .....-ja :D -
Felejthetetlen élmény amikor cheaterez meg anyáz az enemy mert one shotoltad. :D -
AlucardHuN #289279 csak találj vele jó helyet mert botrányos a kitéríthetősége mind vertikálisan mint horizontálisan... Am ezt a kv 2-őt tuti megtartom, t8-ban is fasza support tank és executionerxD -
AlucardHuN #289278 csak találj vele jó helyet mert botrányos a kitéríthetősége mind vertikálisan mint horizontálisan... Am ezt a kv 2-őt tuti megtartom, t8-ban is fasza support tank és executionerxD -
foxbat88fx #289277 sőt, most vissza is lépek és megveszem XD
ez a camo faktor rohadt fun :D -
foxbat88fx #289276 tudjátok mit fogok visszavenni????
vigyázat!!! kaja pia ne legyen a pofádban amikor ezt olvasod :D
Renault UE 57-es fostalicskát :D
mentem vele teszten.... brutál a camoja XDDDD
visszaveszem azt megszopatom vele a low tier noobokat
-
yossarianHUN #289275 Azért azon gyakran gondolkodom mi lett volna, ha Királytigrisek kerülnek szembe IS-3-asokkal. Nem hiszem hogy az IS-3 a D25-tel át tudta volna lőni a KT-t, viszont a valós páncélértékeivel az is kétesnek látszik, hogy a német tudott volna kezdeni valamit az orosz lepénnyel, maximum nagyon közelről. Neked, mint szakértőnek mi erről a véleményed? -
malystryx #289274 Ha valakinek meglenne az Argo mod, belinkelné? Köszi. -
davidbog #289273 Tényleg érdekes. A T-10 harckocsit eddig se tartottam sokra. Ha tényleg igaz, hogy nagyrészüket 1960 után gyártották, akkor nálam végképp elásta magát. Ekkora gyökereket, vénségére megbolondult Kotyin is.
Az IS-3-nál végre egy lista, hogy mit tartalmazott a modernizálás.
Igazából két újdonság volt: sötét volt a toronyban (hát ez kurva nagy :)), a test szerkezete nem elég stabil, a többi az ismert probléma volt számomra. -
foxbat88fx #289272 ááááááá bakker mennyit szenvedtem h ezzel is meglegyen a tank ász
és hol jön össze??? Komarin-on :)
imádtam ezt a pályát régen is, sajnáltam amikor kivették :(
de szerencsére visszatették... múltkor itt kaptam meg T28 Proto-val is a tank ászt :)
-
davidbog #289271 A páncél döntötsége a lepattanók miatt is fontos és számoltak is vele. Ha lövedék nem feltétlenül az orrával találja el, hanem az oldalával akkor az lepattan. A gömbölyded formáknál erre sokkal nagyobb az esély. Persze nem a 1970 vagy modernebb APFSDS lövedékekre kell gondolni (azok már tényleg nem nagyon pattannak le), hanem a AP(CBC) lőszerekre, illetve régi HEAT lőszerekre. Amíg nem jelentek meg a long rod penetrátoros APFSDS és új gyújtású HEAT lőszerek nem volt ritka a lepattanó. Koreában a T-34/85 tornyáról is pattant APCR lőszer, az IS-3-asokat szemből nem is nagyon tudták kilőni az izraeliek, még az APDS és HEAT lőszerekkel se, pedig elviekben át kellett volna ütniük.
Az APCR nem kumulatív és a HEAT nem repesz lőszer. -
Toweliee #289270 Nekem nincs meg, de valakinek biztos meg van. -
malystryx #289269 Belinkelnéd, ha szépen megkérlek? (Persze ha publikus) -
sayiid #289268 Nekem ma lett meg a churchill7- . Az egyet még nem adtam el de sikerült 50%fölé tornásznom a winrate-t. A Végére egész megtetszett. De a 7-nek a gunjai valami borzasztóak. Ennél már csak a folytonos +2tier ami idegesítőbb. -
Toweliee #289267 Igen. -
malystryx #289266 Megvan valakinél az Argo-s hangok linkje?? -
-
madmanic #289264 köszi!
Lehet h azért nem látom mert már teljesítettem. -
Amit ő is pár ezerért javít, de csak pár százat kap meg kárpótlásul :D
Viszont mínuszos nem lesz egy csata sosem, :( a levonás meg a bejövő pénz viszonylatában. Szóval hiába akar levonni 25.000-et, mert sebzett a baromi csapattársba, ha csak 12 ezret kapna, mert nem csinált semmit akkor meg se érzi azt a bűntetést. -
Pares #289262 "- A csapatsebzésért mindig ugyan olyan büntetést kapsz, nem számít ha jól teljesítettél a csatában."
Azt szeretem legjobban, amikor szándékosan megállnak előttem vagy belém jönnek a műanyag tankjaikkal, megsebződnek, és a csodálatos kártérítő rendszer engem rövidít meg pár ezer kredittel. -
A killjeim 95%-ai vele tier 6-7. Oké, hogy nem tier 9-eket kell vele vacsorázni, de a felkínált svédasztal általában 6-8... -
Nazarov77 #289260 Ó ez ismerős, kapom én is a fejemre ezt néha :D -
FosTalicskaa #289259 Pont a múltkor emlegette, hogy kidobják a régi engine-t mert már egyre kevesebb embernél van bekapcsolva. Most meg kiderül, hogy csak nagyon kevés embernek van legalább 4 éves gépe... wow.
Csak én érzem úgy, vagy ezek a WG-nél tényleg nem akarnak dolgozni... :P -
Erről jut eszembe, ideje lenne vacsizni :) -
Fail
-
Hát ez is megértem, cheater lettem. :D
-
zsupeti #289255 MM besorolása jó?
Értem ez alatt,h sűrűn dobálja kilencesek közé,vagy inkább zömmel 7-8? -
A Black Prince tankkal összehasonlítva; az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Na jó, nem. A Black Prince olyan 15-20%-al jobb élmény. -
zsupeti #289253 sry,ebbe van 50k a killért.
-
stoppos #289252 "- A Type 59 felső frontpáncélja 0.5 fokkal változott." - Nade melyik irányba? :) -
zsupeti #289251 Végéhez közeledik a csörcsi7el a tankhúzás,és jó érzés mikor ilyen körök jönnek.Ebbe nincs benne a killért járó eventes pénz.
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2014.01.31. 19:15:07
Jármű: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 2 032
Szerzett kredit: 110 292
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Jah hogy ezért medes, mert medium tankokkal kell 15. Amúgy heti küldetésnek van írva:) -
foxbat88fx #289249 amúgy 15 win kell med-del és
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2014.01.31. 19:10:33
Jármű: STA-1
Szerzett tapasztalat: 637
Szerzett kredit: 71 220
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x10)