418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Előre is kösz!
    Egyébként csak nekem lassú a wotinfo? Elég nehezen tölt be, még ezt se tudtam megnézni, amit linkeltél.
  • ToCsEk
    itt ni
  • kisokka
    A legújabb patch óta nem nagyon játszottam WoT-al, ezért kérdezném, hogy ez a Csapat cucc miféle mód? Ugyanúgy jár az xp és a zsé?
  • Antimat
    Na, ezért hordok én MINDIG, de WOTozás közben legfőképpen alufólia-csákót.
    ;-)
  • Pares
    Érdekesen működik a "véletlen" és a "szerencse" a WoT-ban. 16 csata után 12 győzelem 4 vereség (75% WR), itt mintha átkapcsoltak volna valamit, és most 26 csata után még mindig csak 12 győzelemnél járok (46%)... Ugyan azzal a két tankkal: E75+JgPII váltogatva.
  • davidbog
    Kösz. Majd ha lesz időm átnézegetem őket.
  • davidbog
    Véleményem szerint az IS-3 az esélyesebb.
    Ha csak szemből lőnék egymást akkor KT-nek a tornya a gyenge pontja. A Henschel-tornyot a kubinkai teszteken valami 1800 méterről átütötte a D-25T. Valószínűleg ebben közrejátszott a német gép gyatra anyagminősége, de normális minőség mellett is ~1 km-ről át tudja ütni a torony homloklemezét. Persze akkor ha azt találja el. a lövegpajzsot nem tudná átütni a többi helyről ami szemből látszik (tető, torony oldala) lepattanna.
    A testet nem tudná átütni. A teszteken a teknő frontpáncélzatát a D-10T át ugyan nem ütötte át, de az végigrepedt a hegesztésnél.
    Az IS-3-asnak a test lenne a kérdéses. Csak 300 méterről vagy ennél kisebb távolságból tudta átütni a Kwk43. A páncélzat tesztelésénél pontosan szemből 300 méteres távolságból átütötte a Kwk43 a homlokpáncél jobb oldali lemezét. Nem értem hogyan, mert elvileg bírnia kellett volna. A tornyot nem hinném hogy szemből átlőtte volna.
    Oldaltalálattal mindkettő kitudja lőni a másikat, de ilyen helyzetben is az IS-3-nak jobbak az esélyei, az erősen döntött felépítmény és a ballisztikailag jobb alakú, erősebb torony miatt.

De ez erősen ideaéizált eset, csak a páncélzat és a löveg van figyelembe véve. Először is fontos, hogy mindkettő elérjen harcképesen az ütközet helyszínére. Mindkettő képes volt arra, hogy önnön hibája miatt megálljon és el se jusson a harctérre. AZ egyéb fegyvernek által nyújtott fenyegetettségről nem is beszélve. A valóságban erősen helyzet függő (nem csak ez az eset, hanem bármely harckocsi vs harckocsi), hogy ki kerül ki győztesen. Többnyire akinél a helyzeti előny. Aki tudja a másik pozícióját és már fel van készülve az összecsapásra. Pl. megette a fene az IS-3 jobb páncélzatát, ha a személyzet nem figyel vagy alszik.
  • Angelus1991ster
    Azt farancos su-122-54-et megjelenése óta vadásztam. Egyik legritkább TD.
  • haflac
    Csatlakozom én is az eltűnt lövedékek klubjába.A su 122-54-el ápolgattam (volna)egy t30-ast.Egymás után 4 lövésem vált köddé,egy teljesen beszűkült célkeresztnél.Közel voltam így szinte teljesen kitöltötte a célkört a td,még mellé sem mehetett.
    A ping is oké volt.
  • arel
    Egy kérdés .Nem tudom említették e már ,de mikorra tervezik a TD-k nerfelését?
  • AlucardHuN
    O.O nekem pont ugyanezt csinállja a KT lövege beszűkült célkereszttel, egyszerűen csak eltűnik a lövedék...
  • arel
    Kb. akkor ez ugyanaz akar lenni,mikor az önjáró lövegemnek a löszere tünik el a levegőben.Gondoltál már arra ,hogy esetleg egy katicának ment neki és az állította meg .

Tetszetős fightom volt az elöbb.2 és fél perc és már 8 tankunk oda.Háát nem mondanám ,hogy sokáig tartot
  • Pares
    90 fokos szöget akartam írni
  • Pares
    Azért ma is volt pár érdekes anomália: Objekt 704 keresztbe áll előttem, kb. 100 méter lehet, szépen lassan beszűkül az E75 128-as ágyúja, mégcélzom az oldalát, lő, semmi. Se becsapódás, se lepattanó, se találat, csak úgy eltűnt. Aztán ugyan ez mégegyszer, pontosan ugyan oda célozva. Dettó. Csak harmadik lövés talált, szerencse, hogy az obi nem mozdult az alatt.

A másik amikor a Leopard Prototyp A keresztben áll előttem úgy 50 méterre, 45 fokos szögben rálövök a 128-assal (246 pen), és lepattan...
  • Gyuszopapa
    Hát én sajnálnám ha a lövedékdetektor nem lenne,idegesítene hogy egy olyan ellenfél hogy üt át aki alapból nem is tudna,pedig megfelelően beforgatva vagyok.Így hogy látom hogy gold-al lő legalább tudom hogy nem az én hibám.Plusz az xvm alapján nagy eséllyel kitalálom hogy ki fog gold-al lőnni rám(zöldek,kékek,lilák).Őket megpróbálom meglepni ha tudom.
  • stoppos
    Passz. Én szeretem, ha van, de el vagyok nélküle is. Ha kamera zoom kifele nem lenne, az jobban zavarna. Vagy a garázsóra. :)
  • Oddball29
    OFF

Frissítés: Defiance

ON
  • AlucardHuN
    Tablettel rajzolni? Majd rajzolgatják a péniszeketxD

Amúgy xvm ennyire élet-halál egyeseknek?
  • Master91
    pf xD

- A Christie tankokat megint eltolták.
  • Pares
    Én nem értem ezeket az embereket. Modok nélkül is teljesen játszható a játék.
  • Sunsetjoy
    Ha az xvm-et tiltanák, azt valamilyen szinten megéreznék, vannak néhányan akik nem tudnak nélküle élni, és rögtön interpellálnának :)
    Én nem tartom élet-halál kérdésnek, nem EZÉRT hagynám abba a játékot esetlegesen...
  • ToCsEk
    tegnapi és stream:

- A páncél minősége nincs figyelembe véve a WoT-ban.
    - Yurko2F azt mondja a lövedékeknek van egy paraméterük ami a kaliber alapján okoz sebzést a moduloknak. A nagyobb kaliber nagyobb eséllyel okoz modul sebzést.
    - Storm megerősíti hogy a 8.11es T-54 modell végleges. Ezután már a HD jön.
    - Storm megerősíti hogy a HD modellek nem attól függnek hogy mikor jött ki egy tank a WoT-ban.

Stream:

- Úgy tűnik a WG szerződése a Twitchel lejárt. A jövőben majd lehetséges lesz a játékból streamelni.
    - A 9.0-ban 12 HD modell lesz és a Havok motor egy része.
    - A 9.0-ban lesz egy még be nem jelentett garázs funkció a legénység számára.
    - Nagy a valószínűsége hogy a HESH mechnaizmus nem lesz átdolgozva.
    - 9.0-ban jönnek a leszakadó tornyok, de a Maus tornya nem repül el hanem csak az oldalára esik. Lehet hogy más dolgok is lerepülnek majd a robbanásban.
    - Az alternatív tanktestek hamarosan érkeznek, de nem a 9.0-ban.
    - Jelenleg a fejlesztők gondolkodnak valami PvE dolgon, de még nincs semmi konkrét.
    - A Kínai artyk és TD-k legutoljára kerülnek be, a Japán artyk nagyon prioritással rendelkeznek.
    - Úgy tűnik lesznek WG témájú Razer cuccok.
    - Sok gond van a WoT cybersportal, sok funkció hiányzik és a WG igyekszik ezeket bepótolni.
    - Úgy tűnik nem jövedelmező a Wg-nek a "kicsi ligák" támogatása.
    - A fejlesztők nincsenek megelégedve a Karelia pályáva. A felső bázisnak van pár előnye a pálya elemzőjük szerint. De közbe a pályakészítők azt mondják renben van.
    - A WGsek azon vitatkoznak mi legyen a noobmeter(XVM)-el, van aki bannolná, de közben nem okoz semmi kárt és sokan használják.
    - Nem lesznek hatalmas lerombolható tárgyak (mint a WoWp hidak) a WoT-ban. A legnagyobb lerombolható dolgok a házak lesznek.
    - WG bannolta azt a modot ami mutatja a minimapon a tank újratöltési időket.
    - WG-nek van eszköze arra hogy megvizsgálja a gépet illegális programokra/modokra, de csak akkor használják ha valakire sok feljelentés érkezik.
    - Valamelyik következő patchben lesz a parancsnokok számára tablet amivel lehet majd a térképre rajzolni úgy mint a DOTA2-ben.
    - Hamarosan lehet majd "pingelni" a pályára a szakasz tagoknak.
    - A Christie tankokat megint eltolták.
    - A harmadik kampány majd 2014 második negyedévében kezdődik majd.
    - Nem lesz egyesített kezelő felület a WoT és WoWp számára.
    - Gyakorló csata kezelőfelület nem fog megváltozni.
    - Nem lesz T8 Brit közepes prémium tank.
    - Az FV4202 hamarosan át lesz dolgozva.
    - Lehetséges lesz majd valahogy az M60 megszerzése.
    - Lesz majd játékon belüli figyelmeztetés forum privát üzenetekre és portál hírekre.
  • Lack
    Hétvége van, mindenki ezzel a szarral játszik.
  • Zegi Norbi HUN
    Apa kezdődik... már megint a fos lagg.
  • AlucardHuN
    Himmelen szivesen lennék többet...
  • Sunsetjoy
    Nekem a japán új minden nap 1-2 alkalommal jelenik meg, jó ideig erlenberg pályával nem találkoztam, pár napja mindig 1-2 alkalommal.
    Ami sok, az a Northwest, Himmelsdorf.
  • arel
    Akkor legalább nem vagyok ezzel egyedül.Vannak pályák amikre iszonyú gyakran bedob (még ha mindhárom kategória is akkor is ua. a pálya) ,másra meg alig-alig .Pl. az új Japán pályával -mióta megjelent - naponta ha 1X találkozom ,de ott van Airfield ,Fjords ,Murovanka ,Arctic Region...
  • Sunsetjoy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sőt, mivel most td van, a következő nem az lesz. Így a befutó szerintem (ha tényleg nem volt még) az IS-4. Egy másik brit nem lesz ez után, hogy a másik heavy jöjjön az elérhető heavy ágak közül.

Vagy valamelyik medium ág- a kínaiaknál kevés a végválaszték, plusz nem rég volt kínai. Japánt még szerintem nem akciózzák, nem olyan régi ág.
    Így mivel német rohadt régen volt, E-50-re tippelek, talán végső esetben Obj. 430-ra, de az is kvázi-újnak számít.

Szóval IS-4v vagy E-50, amit én kalkulálok :)
  • Sunsetjoy
    Ahogy látom, a 121 nem volt még. A 113 volt utoljára novemberben.

Top of the tree sorrend

Ezt a távolbalátó dolgot meg úgy tudjuk meg biztosra, ha gyakorlóban kipróbáljuk :)
  • madmanic
    IS7 összeadja.
  • madmanic
    Jaja hellcetet nézem, ott nem adja össze.
  • madmanic
    A magyar wotinfón egyértelműen azt írták, hogy nem.

De nem ez lenne az egyetlen infó amiről teljesen ellentétesen írnak különböző oldalakon.
  • atee73
    bar itt az az erdekes hogy nemelyik jarmu-nel raszamolja, es nehanynal nem
  • atee73
    vagy megis ...... viewrangecalculator
  • stoppos
    A gonosz dr waffentroger elküldi embereit, hogy a hegyen virágot szedő T62a-t megöljék. Szerencsére ez egy régi kung fu film, így a gonoszok egyesével támadnak. A film alcíme, random number generator.

Replay
  • Master91
    121volt mar ha jol remlik....

nektek semmi se jo? tierXes tank arazas van?" szar wg,me nem masik tankot ad akcioba"

ingyen prem tank,ami nem igazan eros tank/noob vagy vele jatszani?" fuuuj,okadek tank,kocsog wg hogy adhat goldert ilyen szart"

es meg sorolhatnam..

kicsit ellehetne gondolkodni, elkenyeztetett proli banda lett itt ugy erzem.....valahogy emlekszem arra az idore mikor nem volt napi 150k++ credites eventek, hanem orultunk ha 3x xp volt a first win,majdnem negyed evente

akinem nem inge...
  • popey8
    Feb. 15-ig sok T8-T10 brit TD lesz. Már csak ez hiányzott...

De nyomi már ez a WG. Még decemberben az USA szerveren a 121 ág volt akciós. Akkor most itt eu-n miért nem az? Ha jól tudom a T10 akció minden szerveren ugyanaz, legalábbis eddig az volt. Pedig még ki is számoltam, h 1 nap mennyi xp-t kell belerakjak a T-34-2-be, h max 15-ig meg tudjam venni a WZ-120-at. Erre tessék. Legalább annyi haszna van, h végre túl vagyok azon a nyomin.
  • foxbat88fx
    na ma kigameltem magam...
    persze ma se tudtam egy épkézláb statot összehozni -.-"
    Győz / Dönt / Csata: 40 / 1 / 70 ( 57.14% )
  • Pares
    Ma 52 csatából 11 Erlenberg volt. A többit nem számoltam hányszor volt, de leginkább Karelia, Prokhorovka és Murovanka voltak körbe-körbe az Erlenbergek közti szünetben. A wiki szerint 37 térkép van jelenleg a játékban (és majdnem minden javítással növekszik ez a szám), szóval nem értem, mi a faszért kell egész nap ugyan azon a 4-5 tetves térképen játszanom.
  • foxbat88fx
    köszöntem :) akkor nem teszek rá távcsövet :D