418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #289408 azt minket minek támadnának meg? :DDDD
ez az év vicce eddig :D
nincs itt semmi, mindent szétloptak meg eladtunk a külföldieknek.... -
yossarianHUN #289407 Egy:D Kettő, a 15 (14?) fős "légierőnk" aztán hathatós védőhálót húz fél Európa fölé:D -
yossarianHUN #289406 Nem nagyon van rajta mit kifejteni. Vettünk 15 Gripent kőkemény pénzekért, arról nem is szólva, hogy a karbantartásuk szintén méregdrága. Ebből egyet ha jól emlékszem még földhöz is vágott rövid időn belül az egyik pilótánk. Egyébként meg mi a vérnek? Mit fogunk csinálni a 15 Gripenünkkel? Hathatós segítséget nyújtunk az USA, vagy az EU több ezer gépes légierejének? Ugyan kérem. Ha meg minket támadnak, vagy megment a NATO, vagy legázolnak így is-úgy is, nem a 15 Gripen fog megmenteni minket. Kőkemény pénzkidobás, de persze odafent valakinek biztosan az érdekében állt. -
R3nton #289405 és ki ellen védjük? :D Az izraeli kémgépek ellen? :P :D -
AlucardHuN #289404 Főleg hogy pár perc átrepüllni az országot 

A Mig 23 legalább alkalmas mindenféle akrobatikus mozdulatra mint a pugacsov kobra
-
Toweliee #289403 Jaja olyannyira baj van a Grippenekkel, hogy már a szlovénok légterét is mi védjük meg a balti államokét is. -
yossarianHUN #289402 Ugye. Olyan országnak, ami nem folytat komoly háborús tevékenységet, tök fölösleges modern hadi felszerelés, csak a pénzt viszi. -
Destydeme #289401 Hi." Ugyanez a történet a Gripenek, azokkal is csak a baj van."
Ezt fejtsd már ki. :) -
AlucardHuN #289400 Jólvan már, kicsit eltévesztette a népet, mert hogy Irakiaknak adtuk oda a többségét. Foxy nem lát már a piától. Az más kérdés hogy a zsidók nagyon nyomulnak az országban. -
Nazarov77 #289399 Jó persze tudom hogy ezek szükségesek még és elég borsosak, és nincs rá szükségünk de gondolatba jól hangzik a hidegháborús harckocsik leváltása 21. századi technológiára. -
foxbat88fx #289398 megadom én a címem....
de úgysem jössz el -
AlucardHuN #289397 A grippen-nél teljesen igazat, adok, akár a migeket is lehetett volna modernizállni ha nagyon muszáj. Plusz amilyen mutyizás volt a fegyverzettel... -
Oddball29 #289396 A hazai fejesek észjárását ismerve valószínűleg ott csúszott el az ügylet, hogy nem Euróval telepakolt aktatáskával jöttek a németek. -
Köszi mindkettőtöknek.
Tény, hogy jobban néz ki, meg szemből keskenyebb is vele a torony, de a jobb rof-ra nem találok adatot a Tank Inspectorban sem. -
AlucardHuN #289394 WAT? ingyen Leopard 2-re lett volna lehetőség? Mikor? -
yossarianHUN #289393 Ezt akartam mondani. Tök fölösleges. A magyar haditevékenységek volumenét szem előtt tartva halál fölösleges pénzkidobás lenne. Ugyanez a történet a Gripenek, azokkal is csak a baj van. -
TomDantes #289392 Hát így monitoron keresztül kicsit nehéz. Meg egy alkoholista elmebeteg suttyó kis neonáci nem ér ennyit. -
foxbat88fx #289391 ki tart vissza? -
foxbat88fx #289390 mi a francnak kell nekünk leo 2? :D
amellett hogy kiváló tank és persze fényévekkel jobb mint a hulladék T-72 (harci alkalmazás terén), nem lenne semmi értelme.... minek az nekünk? :D
abban igazad van h hasznosabb mint beleölni a pénzt az új stadionokba
de én még akkor is a közbiztonságra, alapítványokra, egészségügyre fordítanám azt a pénzt -
kisokka #289389 Mekkora esély van rá, hogy pont akkor nézek rá a statomra, amikor elérem a 10K csatát? Szó szerint 2 hónapja nem néztem ide, erre pont egy jobban sikerült után befigyelek 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Meg a szerelést, a karbantartást. Ők se szeretetből dobták volna hozzánk. -
+ fentartási kölstségek is vannak ám a tankoknak
+ legénységet képezni bele
--------
NEM-OCCSÓ-MÉG-ÍGY-SE.
-
Hát ja :D
-
Nazarov77 #289385 valahogy hasznosabbnak érzem mint még 5 sportcsarnokot -
TomDantes #289384 Téged úgy pofán kéne már baszni... -
Nazarov77 #289383 elfogadhattuk volna az ingyen leopard 2eseket a németektől, csak a szállítást kellett volna fizetni -
foxbat88fx #289382 jajaja március 15.-én igen...
de amilyen istenbarma kormányunk van mindig, ezeket is odaadjuk a zsidóknak majd -
Nazarov77 #289381 Tavaly ez volt, vitték is őket a nagy hóba. -
foxbat88fx #289380 Pont erre érdemes megtartani a magyaroknak is a kacat T-72eseket....
fel kell tenni az elejére egy hókotrót aztán elmegy az bárhova ahova csak kell
de árvizeknél is faszásan lehet használni :) -
AlucardHuN #289379 +hp, szerint jobb rof, és jobb a ballisztikája. -
Nazarov77 #289378 jobban néz ki, nálam ez is szempont -
Nazarov77 #289377 Ez egy replika, egyből szemet szúrt nekem, hogy nem stimmel valami rajta. BMP vázra lett ráépítve. -
foxbat88fx #289376 ki mondta hogy szar lesz az M44? :D
szerintem állat arty.... 3. csata Tank Ász :D -
Angelus1991ster #289375 Naná, hogy ! -
R3nton #289374 megint lakville mocsár...beszarás :D is-7 mega többi heavy oda megy, áh... -
IS-2 fejlesztett tornyát érdemes kigrindelni? Tudom, +50hp. de azon kívül?
Pípron azt tudja, mint az alap torony. -
zsupeti #289372 Hodor típusú játékosoknak nagy kihívás Ez is. :) -
bornofakone #289371 nekem egész jól megy, eddig asszem 3 győzelem az 5 vereségre, úgy h mind 30-40% esély a win-re, kiv. 1 volt eddig 60 körüli. Azt szépen hoztam is :DDD
Mondjuk már megérte belépnem, t43-al 7. csatámra ace-t szerezni, 1500 base xp-t szépen megduplázta. Legalább így a lánctalpat ki tudtam fejleszteni :D Már csak a torony hiányzik és végre fullos, meg felrakhatom a top gunját :)
Nem rossz amúgy ez a t43 tank, csak ne t8-t9-be dobálná be...:D -
Angelus1991ster #289370 Slot jobb lenne mint 1,5 milka. -
Nazarov77 #289369 Én az elátkozott Pz. Sfl. Vöt tolnám most az akción, de hihetetlen hogy nem lehet vele nyerni, maga a TD nem rossz, meg sokat sebzek vele de nem lehet nyerni.
23 csatát mentem vele és 30%os winrate, egyébként javuló tendencia, 23%ról tornáztam fel!