418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Na ez mekkora faszság. Fáj nekik, ha csak nyolcasok mennek együtt, vagy mi? :)
  • lexlutor
    ha sokat varsz az mm-re, mikozben a tieredben tobb ezren varnak? nah akkor valaszz masik tankot :)

- Storm states it’s normal for you to wait in a queue despite the queue being full of vehicles of your tier, according to MM rules you are supposed to end up in some cases on the bottom of the team, so for example if you wait in a tier 8 tank for a long time despite the queue being full of other tier 8′s, it’s because you are waiting for tier 9 and 10′s too
  • foxbat88fx
    brutális tank!!!!
    csak hát a 30%-os WR-el kellene valamit kezdeni XD :(
  • nobodyattis
    remélem mert nekem még kell 30 k arra a gunra remélem tényleg jóóó
  • shbg
    STA-1 szerintem eléggé op. Legjobb nyolcas mednek tartom.
  • Blacus27
    mi van srácok?
  • foxbat88fx
    uhhh megvan a legjobb gun STA-1re
    ember.... ez DURVA :D:D:D
    ez a tank vmi álom
  • Lunki88
    Miért van mindenütt felhúzva a redőny?
  • foxbat88fx
    78% pro vagy :D grat
    én még álmodni sem merek ilyenről
  • Pares
    Hihetetlen ez a spot rendszer. 2 méterre mentem el az mellett a bokor mellett, ahol az arty bújkált, mégse vettem észre, aztát hátba is döfött egy 800-assal...
  • ToCsEk
    stronk platon 1 winrate is luck

nah nekem mára ennyi

is-el volt is3 grind, jó kis gépállat 1 fullos is, tier9ben is elvan
  • Pares
    Ha nem róluk meg a holokausztról lenne szó folyamatosan, ha nem próbálnának egyfolytában bűntudatot kelteni az emberekben, ha nem úgy állítanák be a holokausztot, mint valami egyedi, mindenen fölül álló, páratlan eseményt, ha a zsidók tisztában lennének a véleményszabadság fogalmával és nem használnák a befolyásukat, hogy törvényeket hozzanak ellene, ha nem használnák politikai célokra és nem űznének ipart őseik szenvedéseiből, ha nem lennének képmutatóak, és mindazt, amit számon kérnek a többi néptől először a saját államukban tennék meg, akkor talán az emberek is máshogy állnának hozzájuk.
  • Szpecnyaz
    Most töröltem egy adagot, de legközelebb a modi topikba fogok menni.
  • atee73
    Master91nek ment
  • atee73
    OFF

a zsido kerdeshez nem szolok hozza...
    Akkor ha a te logikadat veszem alapul , es visszanezem a magyar tortenelmet ,korulottunk mindenki utalt minket( es/vagy felt tolunk)....
    szoval szerinted a magyarok is szar emberek mivel sose kedveltek minket??
    mivel ha ennyi ember utal minket akkor oka van....
    Pfff jo nagy fajmagyar vagy ecseeem

ON
  • Madi92
    Mi van itt? Nagyot ugró krapek giff-et akarok!!!
  • Szpecnyaz
    Igazából befejezhetnétek a flamelést. Vagy menjetek privátba.
  • nobodyattis
    bokor nem lesz csak sok turista akik fotózzák :d
  • nobodyattis
    10% ba van kész csak majd teszek fel több képet de vegyél fel facebookon ott van még pár kép.
  • Oddball29
  • Ravasak
    Bokor ?
  • Master91
    Menj már milyen asztalod van, több képet mutathatnál
  • arel
    Már látom ,miért mondják MO.-ra hogy faj gyűlölő.Az ilyenek miatt tartunk ott ahol.Furcsa ,más közép -európai ország nem kapott ekkora reklámot ,mint mi .Fox ,master -és mások-be lehet fejezni.
  • Pares
    Ez az obj. 140 tényleg ennyire über? Mármint 200 méterről simán átlövöldözte az E50 lövegpajzsát... Vagy ő is goldot használt? Nem hallottam sistergést...
  • Toweliee
    "nem azt mondják erre az emberek hogy , óh micsoda szörnyűség"

SerB tuti azt mondaná.
  • Sunsetjoy
    A fórum legaljának tartják? Na ez szép... mondjuk vannak itt olyan felhasználó-párosok, akik egy szimpla horrorjáték-topikban is egymás halálát kívánnák az ellenfelek által szétszaggatva :D
  • nobodyattis
    Kicsit se vagyok megszállott WOT os Valami még egy épülő vasúti terepasztalomról sem hiányozhat :D

• Malarki
    És még sokan nem értik, hogy miért tartják ezt a topict a fórum legaljának... Elég elolvasni az utolsó egy oldalt...
  • arel
    Mi van ma?Már a sokadik meccsem - már nem is számolom - ,hogy a tankok 75% a az első 3 percben kihullik.Mi a faszomnak ,mennek kamikaze akcióba?Iszonyú idegesítő...
  • Toweliee
    Ne offolj :))))
  • madmanic
    Akkor talán egy kis worldoftanks...?
  • joceruza
    Ezmiez....
  • yossarianHUN
    Ámen.
  • arel
    Hol lehet megnézni a napi statisztikának az össz. eredményét - hogy eddig menyi győz/dönt/ver. volt?
  • stoppos
    Az úriember az meilyik? Amielyik teát is kér a rumjába?
  • stoppos
    Dehogynem. A grippen vásárlás sima mutyi volt. Jó lett volna ide kb bármi.
  • AlucardHuN
    De abba tévedtél hogy a bipsiknek adtuk a tankjainkat, nem mintha védeném őket :D Legalábbis én úgy tudom hogy az irakiaknak, meg tán az afgánoknak, de az előbbieknek biztos.
  • Angelus1991ster
    Náci és neonáci. Tipikus újbeszél szavak.
  • AlucardHuN
    LoL most olvasom vissza hogy mig 23-at írtam, az egy teljesen mág gépxD Holy Shit.

Amúgy tényleg érdekes, szárazföldi, gyalogsági modernizáció van nálunk?
  • madmanic
    Természetesen ebben igazad van, ettől még repülnek, lásd dunai árvízi védekezés.

Kicsit utána olvastam, "Akár már 2015-ben szolgálatba állhatnak az első új helikopterek. A Honvédelmi Minisztérium még idén kidolgozza az elvárásait, a döntést azonban már az új kormány hozza meg 2014-ben - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter.
    Még az idén kidolgozza a helikopterbeszerzés szakmai feltételeit a honvédelmi minisztérium - mondta Hende Csaba tárcavezető az InfoRádiónak. Az összes parlamenti párt egyetért abban, hogy jövőre úgy írják ki a pályázatot, hogy arról a döntést a választások után megalakuló kormány fogja meghozni - tette hozzá a miniszter.

Ezek alapján már 2015-ben szolgálatba állhatnak az első új helikopterek. Addig felújítanak néhány olyan szovjet gyártmányú járművet, amelyet be tudnak vetni olyan feladatokra, mint legutóbb a dunai árvíz idején. Akkor a közúton megközelíthetetlen területekre vitték a homokzsákokat a katonai helikopterekkel."

Tehát ahogy írtam az elején, az UH1 eseket lemondták, a régi gépeket újítják fel, aztán majd kiderül mi lesz 2015 ig.