418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Hogy aztán 1 lövéssel meg öljenek.

Igen, még akkor is mikor szikla mögött vagy, és a tőled 40 méterre álló jóval kisebb tank bele lő a parancsnoki kupoládba és te pukkansz.
  • stoppos
    Nekem kb semennyire nem hiányzik, hogy egy két kilométerre lévő pöttyöt figyeljek egy bokorból a montitoromon, hogy vajon megmozdul-e, vagy látok-e kipufogó füstöt.
  • bigmano
    Birom ezt a realisztikus legyen meg a valóságban...dumákat,ahogy megszakérti a sok fotel Rambó.....
    Ezek után meg csodálkoznak ha kiröhögik őket a WG-nél!
  • Paradoxon61
    Ebben sosem lesz realisztikus játékmód, mivel minden eleme nélkülöz minden kapcsolatot a realitással, kivéve az, hogy tankok vannak benne.
    Amúgy az artyknak valóban semmi keresnivalójuk nem lenne ebben a játékban. Ők a tüzér fegyvernemhez tartoznak, még akkor is ha önjáró löveg a nevük. Az pedig, hogy "isten módban" nézve a térképet egyetlen lövéssel ki tud szedni 1 tankot, már nem is nevetséges, hanem siralmas eltorzítása a dolgoknak. A korabeli önjáró lövegek erre soha nem voltak képesek ( leszámítva a közvetlen irányzást amikor látta a célt , nem is ez volt a feladatuk.
  • patchaou
    Ízlések és pofonok. Nekem már tele a tököm az árkáddal.
  • Simulacrum
    Pontosan emiatt félek előre ezen realisztikussági tényező bevezetésétől. Pont az a jó a játékban, hogy arcade típusú, ezzel szimulátorszerűbb lesz egyrészt, másrészt az artyk onnantól nem félistenek, hanem istenek lesznek.
  • FosTalicskaa
    Én is ebben bízok. Csak jönnének már ki. Az ész nélküli nerfeléseket, meg a milliónyi artijukat meg dugják fel maguknak szárazon egy kaktusz kíséretében.

Régebben még a world of warshipset is úgy vártam mint a messiást, de látva a wg hozzáállását a dolgokhoz, szerintem azt már meg sem fogom nézni. Kár, hogy ilyen szemét banda kapta fel annak az ötletét is. Egyáltalán azt sem értem, hogy látva a bevételi statisztikákat, nagyobb nyugati kiadók hogy nem gyártottak még hasonló tankos/hajós terméket?
  • patchaou
    A féreg artyknak sokkal jobb dolguk lesz. Remélem mire jön a havok addigra játszható lesz a WT is.
  • pointer4
    tinik, nem kaptak autogrammot :D
  • Master91
    Nagyobb épületeket nem lehet földig lerombolni, meg marad az alja.

A tüzér lőhet be majd esetleg.

A mostani épületeket is lehet rombolni, még is jó fedezékek pár lövésig.

• patchaou
    Ja és ugye realisztikus játékmódban az artynak sem lenne ám istennézet XD
  • patchaou
    A havokos rombolással a fedezékek 90%-a megy a kukába, úgyhogy mindegy.
  • Master91
    Ugye tudod hogy akkor a fedezékek úgy 60% kukába mehetne?
  • patchaou
    Én? A sok 45%-os talán, de Én tuti jobban élvezném a játékot.
  • patchaou
    Szerintem jó lenne, ha ellopnák a realisztikus játékmód ötletét, oda beférne az ágyúcső, értelmes láthatósági rendszer (nem tűnik el a tank 52 méterre ha megáll) stb.. biztosan volna igény rá.
  • stoppos
    Vicces is lenne, mikor az első falon átmennél és elgörbülne. Aztán a következő lövésnél elszállnál ammo rackkel. :)
  • patchaou
    +Álmodozhattok itt sárban elakadásról... az ágyúcsőnek is azért nincs teste, mert az átlag játékosnak túl bonyolult lenne úgy közlekedni...
  • foxbat88fx
    gyáááá alig várom h megjelenjen ez a game :)
  • Master91
    "Sok tank bennt maradna a sárban."

Mikor Erlenbergen úgy nyittok, hogy fél percen belül a csapat társad bele fulladt a folyóba, számomra nem érdekes már a csata hanem bosszantó.

Ez így van ha ellenfél fulladt bele. Lehet én lőttem volna ammon a köcsögöt....
  • FosTalicskaa
    Pont azért nem lesz ilyen ami miatt nem marad véglegesen mozgásképtelen egy tank a lánctalp elvesztése miatt...
  • Zegi Norbi HUN
    Ebbe a játékba szerintem biztos nem, vagy majd megígérik, hogy lesz ilyen és még 2 év után sem jön. A riválisnál jó eséllyel lesz hasonló.
  • madmanic
    Kurva jó a t28 prot, 105 milis gunnal T9 ben 5 lövés, 5 találat O damage...

De legalább lassú mint a négyes metró..
  • stoppos
  • Angelus1991ster
    Kár! Valósághűbb lenne. Érdekes lenne úgy egy-pár csata. Sok tank bennt maradna a sárban. Remélem azt is belerakják valamikor.
  • Gyuszopapa
    Lassan már megint mindenki arty-ban vagy TD-ben ül.Az este is több csata döntetlen lett.Senki nem mert kimozdulni a fedezékből,mert felspottolták,ha nem bújt el akkor a TD lőtték ki ha elbújt akkor az arty kapta ki a fedezék mögül.
    Valamit basztak a nehéztankokkal mert egy ideje semmi nem pattog róluk.
    Én lepattanok a Borsigról ő belémver 800-at.
  • hellokitty92
    Mármint havok.:)
  • hellokitty92
    Nem lesz semmilyen új engine. A jelenlegi bigworld engine-t reszelgetik tovább. A havoc lesz a felelős a rombolható épületekért, de a talaj sajnos nem lesz "rombolható", tehát nincs robbanáskráter és a spin tires-hez hasonló dagonyázás. Sajnos...:/
  • lammaer
    Oszt mért nem? :)

Ez volt a felhívás:

"ha vki kihoz EGY NAPOT 50%-ra vegyes tierben"
  • Angelus1991ster
    Ennek a játéknak az engine-je lesz a a WoT-ban?
  • FosTalicskaa
    Tényleg nem az artikkal van a baj... á dehogy. Már megint oldalanként 4-5 van és milyen érdekes az majdnem összes csata kivétel nélkül 15 perces döntetetlen. Az meg, hogy 15 lövésükből átlagosan 7 telitalálat 10 meg splash, egy 1.1-es ágyúval 1.5km-en. Megnézném én kv-1s-el a 0.46-os gunjával, hogyha elkezdenék lövöldözni 1.5km-e vajon hány találatom lenne? Egyáltalán abból mennyi sebző? Jah, hogy egy sem, na ezért cheat ez az egész rohadt játék.
  • Simulacrum
    Szerintem maga az összeszűkült célkör se nagy, de hogy minden találat pontosan oda ment, ahol a tank állt az tuti. De én azt artynál már 1 éve a nerf előtt is tapasztaltam, hogy ha a kör szélén állt is a tank, mert bemozgott addig sokszor valahogy húzta a lövedéket magára. Ezen szerintem semmit nem változtattak.
  • toocha
    Köszi-köszi
  • malystryx
    Hopp, nem a válaszra kattintottam, de ott a link.
  • malystryx
    Spin Tires...
  • toocha
    Foxi! A Spin Tires-t honnan szerezted?
  • R3nton
    Foxy szereti :D
  • hellokitty92
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen kevés xp-re beadja az ace-t.:P:D
    Életem csatája lett volna, ha az rng nem szopatott volna zsinórban vagy 6 lepattanóval 2 kv1s-ről, pedig lett volna lelövendő hp még bőven. Haverral egyszerre grindeljük, amúgy csak fosnak hívjuk és végig anyázzuk az összes csatát vele.:D Ez volt eddig az egyetlen vállalható csatám. 4,5k sebzés.

• Solten
    Keszitok egyik ajcsija (bosszuja) - jellemnovelo tank, 3 kilo nyugtato kell hozza :D Talan a Churchill GC-t fajdalmassabb kormanyozni. Egy fokkal.

Victory!
    Arctic Region 03/02/2014 23:20:38
    A-44
    3,368 ( x2) 42,423
    Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay
  • Antimat
    Van, lehet rajtad kívül +1-2 emberrel szakaszba menni, meg van 7 vs 7 csata is, sőt 15 vs. 15 is.
  • Prince23
    Ez only pvp vagy van benne coop is?