418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #289791 Ráadásul még csak a holdciklusokhoz sincs kötve, mint a többinek.
-
dti #289790 Sziasztok! Bocs az offért, de nem tudom, hova lehetne írni:(
A Goldentowns nevű online játékot szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A játékban egy várost irányítasz és Magyarországhoz tartozol (ha más országban lévő IP-címről regisztrálsz, akkor ahhoz az országhoz). Ami még a város fejlesztésénél is izgalmasabbá tudja tenni az egészet, az az, hogy többek között aranyat lehet gyűjteni, amit el tudtok adni a játékokonak valódi pénzért, euróért. Jelenleg 5 euró 1 játékbeli arany. A játékkal több időt töltők így némi kereset-kiegészítésre is szert tudnak tenni amellett, hogy nagyon élvezetes növelni a városka méreteit, szolgáltatásait. Tehát itt egy játék, amivel nem csak jól szórakozhatunk, hanem akár pénzt is kereshetünk, ha jól játszunk.
Harcokat is lehet indítani más városok és országok ellen is. Ezúton is gyarapíthatók az ország javai, s minél többen regisztrálunk, annál erősebbek leszünk mi, magyarok.
Elég sokrétű a játék, még adókat is kell fizetni. A megtermelt javak után 10%-ot adunk az államkasszába, 10%-ot a referrernek (ez mindenképpen van, akárhogy regisztrálunk, csak akkor a játék fejlesztői eladnak minket a már meglévő játékosoknak) és 10%-ot a város részvényeseinek, mert ilyen is van. Közgazdaságilag sem utolsó a játék, hiszen a piacon vásárolható nyersanyagokon és munkásokon, katonákon kívül vehetünk államkötvényeket és városi részvényeket is.
Az ország törvényeit mi magunk hozzuk meg, szavazással.
A játék ingyenes, nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem később a részvételért. Persze, aki gyorsabban szeretne fejlődni, az pénzért (szintén euróért) vásárolhat magának nyersanyagokat, munkásokat stb., de ez nem kötelező: mindenféle befektetés nélkül is élvezhető lesz:)
www.goldentowns.com?i=15859 -
R3nton #289789 Anyád nem ezt mondta nekem tegnap este
-
Dehogy tiltom Foxy-t. Ha leszokna erről a sz@rokról amit naponta többször beböfög, nem is lenne probléma vele. Csak már unalmas.
R3nton más ügy. Na őt igen. Csak lehet hiányozna a sok egetverő hülyesége és a rinyálása.
-
Nem tudom pontosan hogy hogy fog kinézni a tiger :D
Jpz-m van, ismerem a lassúságot.
Viszont foxy-t meg bannolhatod, van 1 jó kis sgfórumos bővítmény. Én nem látom mit ír. Meg Renton kutyát se.
-
Paradoxon61 #289786 Nem is ezt a véleményed vitattam, mert ezekkel egyetértek. De ettől még nem kell őket gyáva férgeknek nevezni. Sajnos a játék hibája hogy ezt megtehetik. -
stoppos #289785 Teljesen felesleges logikával hatni próbálni rá. Sokan próbálták. Immunis. -
Azt ne feledd hogy olyan lassú a tornya mint a csiga. Ha egyszer mögéd kerültek onnantól kezdve halott vagy. -
darkwraith #289783 Ez egy napod, vagy pár csata. És az átlag? Ugyan már, maradj már ezzel a statisztikával. Nekem is van, hogy 1-2 nap szarul megy, de ha hosszú távon nézem, az effem növekedik. Nem kell nézegetni állandóan.Ha nem megy, pihentetni kell pár órát, 1-2 napot. Többet nyafog némelyik ember, mint egy fürdős kurva. Ha nem szórakoztat valakit,akkor meg abba kell hagyni. Nem kötelező. Én is várom a Wt-t, hogy kipróbáljam, de csodát azért nem várok tőle. -
Az ilyen hozzászólásoknál nem szánalmasabb. Semmi!
-
R3nton #289781 Ide vele az új TD medálokkal, ilyet TD-kből is!!!!! 
-
R3nton #289780 Csak ez egy csöppet sántít...:D Meddel általában a frontvonalon harcol az ember folyamatos spot alatt. Nyomorult TD-k meg hátul álldogálnak és 1000-reket sebeznek úgy hogy nem spotolodnak fel...arty same... -
Sima tigrissel megyek. Mondjuk nincs elit alakulatom de a kb. ~6 secenkétni 240-es átlag dmg bőven elég lesz :P már habzik a szám wíííí
-
Oddball29 #289778 Amiatt az egy Tiger P miatt, ami fel se volt úgy páncélozva nem hiszem hogy történelmi csatát csinálnának. -
Kisf4rk4s #289777 Ez már valami -
Paradoxon61 #289776 No látod, ezzel a játékkal itt a baj. De nem az, hogy folyamatosan veszít az ember, még az is elviselhető lenne. A baj az, hogy nem a teljesítményed pontozzák, hanem azt hogy a véletlen milyen csapatba sorsolt.
Ha csakis az számítana, hogy te mennyi hp-t lőttél le, mennyi killt szereztél és azért pontozna, még a vesztés se érdekelne.
De az, hogy az ember hajt és a győztes csapatban hátul nulla hp-val kullogó több pontot kap, no ez a siralmas benne. -
R3nton #289775 2 Burda, 5 Dumitru, 44 Pascucci 
-
Nem úgy értettem.
Ugye LIFE az élet szót jelenti, és hát 4 tank nem igazán az életet hozza ha tömegbe lövöldöz. ( jó, menthet életet is na )
-
Azon gondolkoztam, hogyha jönnek a történelmi csaták, melyik tigrissel járnék jól 7-es tierben. Mert ha a T34-es tankokon csak 76-os cső lesz, akkor a Tiger P-t lőhetik mint disznó előröl, ha nem tudják hova is kell célozni. De lehet benne sem lesz ebben a játékmódban. Sima tigrisem van.
Nincs valahol egy lista hogy pontosan milyen tankok vehetnek rész ebben? -
Oddball29 #289772 A LIFE egész korrekt cikkeket hozott le az 50-es években a korabeli tankfejlesztésekről. -
zsupeti #289771 Pedig brutál jó kis gép!Esztelenül játszom,de így is 1,6kill,67% wr az átlagom vele.De imádtam.
-
Irónikus a LIFE logo a jobb alsó sarokba
-
foxbat88fx #289769 hát én már nagyon várom a WT-t
mert ami itt megy az napról napra szánalmasabb lesz már
Győz / Dönt / Csata: 2 / 0 / 7 ( 28.57% ) -
Kisf4rk4s #289768 Írtom az artykat
[IMG][/IMG]
-
Paradoxon61 #289767 A szimulátor verziót szerintem eleve jobb ha felejti mindenki. 95%-a a társaságnak 1 napot nem játszana végig vele és feladná. -
Oddball29 #289766 -
Paradoxon61 #289765 Az artyk és a medek azért kellenek a játékba, hogy a lightal és meddel játszó gyáva férgeknek a pálya szélén gyáván elosonva legyen kire lövöldözniük.
Látod R3nton ilyen az, amikor a te szemléleteddel nézi a másik oldal ugyan ezt a kérdést. :) -
Még mindig csak egy játékmódról (választható) beszélünk. Az nem fájna senkinek. -
És akkor most felmerül a kérdés, hogy mi kell a mostani játékosoknak?
Olyat úgysem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen. Én személy szerint azt szeretem mikor sokan játszanak egy játékkal, és hosszú élet tartamú, ne az legyen hogy 1 év után már csak 100an toljuk multiba. -
darkwraith #289762 ÉS beszerzel egy kétkarú joystickot? VAgy mi? Mert csak akkor szimulátor a szimulátor. Egér +billentyűzet kombóval meg soha nem lehet visszaadni az élményt. Ültem már tankban , tudom. Meg persze te kezelnél mindent? Valószínűleg volt már nem 1 közvélemény kutatás erről, és nem lenne túl nagy tábora, hiszen az emberek 70%-ának még ez is bonyolult.
Nem bántani akarlak/akartalak, csak üzleti szempontból nem lenne kifizetődő. Nem túl sok szimulátort ismerek, ami marha sikeres lett. -
A realisztikus játékokról annyit, hogy meg lehet nézni mi lett a Red Orchestra 2-vel. Nagy bukta az egész, már szinte csak az oroszok tartják életben a játékot. -
R3nton #289760 Ugyanazok a gyáva férgek játszanak vele és hátulról lövöldöznek, ennyi a véleményem a szarházi artykról és a szarházi TD-kről. Csak azért kellenek a játékba, hogy én ki tudjam őket lőni lighttal meg meddel
-
Paradoxon61 #289759 Ha megcsinálnák és fizikai kiterjedése is lenne, érdekes változások lennének a játékban. :) -
Ti nem ezt várjátok, mások pedig igen. A wt repülős részénél sem kell percekig várni játékosokra ha realisztikusabb játékélményt akarsz, vagy csak eleged van az árkádban agyatlan rohangáló (röpködő) hülyegyerekekből. Egy ilyen játékmódnak örülhetnének az árkádot kedvelők is, mivel csak ők maradnának a homokozóban. -
kissd #289757 De ezzel a pzfc iv (5-ös td) mennyit szívok... igazi okádék :) mindig észreveszik még ha az 5. sorban vagyok akkor is és egy lövéssel elintéznek (általában hevel tolják :D)
Megváltás lesz a nashorn. -
Az ágyúcsövet tényleg megcsinálhatnák, de inkább azt hogy el lehessen lőni őket. Tuti, hogy azzal szórakoznék hogy E100 és Egérke csövére vadásznék :D
Szét kapni a csövét, aztán mehet a célba lövés :D -
darkwraith #289755 jaja :d
Aki realizmust akar, menjen bérelje ki a T-72-est. :d
Szapulhatjátok a wg-t, de a konkurencia is ugyanaz, egykutya. Azok is csak ígérgetnek hónapok óta, vagy már azt sem. Ha meg szimulátor lenne, lehet még azoknak is elmenne a kedve, akik annyira azt akarnak. Valószínűleg baromi unalmas lenne, ülnél egy órát a periszkópban vagy a parancsnok szemszögében, aztán a következő pillanatban egy fejlövés vagy egy 88-as tüzétől game over és ennyi. Tényleg ezt várjuk. Ez kell nekünk. -
Azt tudom hogy az 1 lövéses hardcore módot semmibe se veszik (meg is értem miért)
Történelmi csatát várom de baromira, most úgy is vagy 2 hete nem játszok.
Tigeremet vissza vettem, legényeket ültetek bele, és hadd szóljon.
-
Én nem azt mondom hogy realisztikus legyen, csak hogy legyen egy játékmód, ami közelebb áll a valósághoz. Amiben nincsenek a szemem előtt láthatatlanná váló tankok, műholdas célzással ellátott artyk és az ágyúk nem siklanak át a házakon és a többi tankon. -
kissd #289752 Végreeee...
Bocsánat, hogy belinkelem, meg dicsekszek, de ez a mai nap szopáshegye után jól esett:
type58 replay
El se hiszem, jó kör volt. Tudom, hogy goldoztam, de izgultam és a tigris után elfelejtettem visszakapcsolni, nem baj noob voltam, de akkor is jól esett :)