418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    A WT-ben?

Mert arcade mód és mert CBT...
  • AlucardHuN
    Miért ennyire szar a spot rendszder?
  • stoppos
    Az szerintem nehezen lenne kivitelezhető. De köszi a felajánlást. :)
  • Angelus1991ster
    "Azért nincsen 2 arty ág bizonyos nemzeteknél, mert "egyelőre nem szeretnénk"
    be is baszna még több arty, épp elég levadászni az összeset, igaz már csak két fostos brit arty van hátra a szakértői címig, de azok is épp elég ritkák. Suck-értői cím lesz lassan.
  • foxbat88fx
    tudom....
    de elég necces volt, és asszem pont akkor volt wot-ban is ingyen 1 hónap prém
  • Nazarov77
    Ha toltad volna novemberben a napi ground forces eventeket WTben jó eséllyel bekerültél volna ingyen :P
  • foxbat88fx
    kár h nem lehet kommentet írni :)
    KV-2 brutális hangja van
    grafra is iszonyatosan szép és élethű, hangulatra is fasza
    eddig nagyon alázza a wot-ot!!!!
  • darkwraith
    Lenne egy kérdésem.
    A havi küldetés 5-öt tegnap megcsináltam, ki is pipálta ott is meg a havi küldetés 6-nál is , hogy OK. Mára meg olyan, mintha 1x sem csináltam volna meg. Nálatok hogy jelentkezik? Aki esetleg megcsinálta
    thx
  • Lunki88
    Ezt látta már valaki? :) Szegény tier 1-es tankokat hogy kiröhögik már az elején. :D
  • foxbat88fx
    óóóó b+ de irigyellek
    mit meg nem adnék egy acc-ért :)
  • stoppos

Gyönyörű.
  • ToCsEk
    tegnapi:

- Azért nincsen 2 arty ág bizonyos nemzeteknél, mert "egyelőre nem szeretnénk"
    - Úgy tűnik a Tank Grotte nem fog bekerülni egyhamar.
    - A szerver nem tárol adatot a régi álcafestés vételekről. Vagyis a 8.11-ben nem lesznek visszamenőleg megadva a régebben felülírt álcafestések.
    - Meg lett erősítve, a T23 prémium tank nem fog ugyan olyan sebességgel tolatni minta mivel előre megy.

- Vannak ötletek az álca rendszer megváltoztatására, de még nagyon távol van a megvalósítástól.
    - A 8.11-ben található T-54 alváza az 1945ös modell, lesz több is majd (teljesen elképzelhető hogy a 8.10-es T-54 alváz az alternatívok között lesz.)
    - Nagyon messze van még a T10 Japán nehéz tank. Még azt sincs eldöntve menyi legyen a HP-ja.
    - SerB megerősíti hogy lesz a jövőben lehetőség a játékból streamelni. A részletekről majd később beszélnek.
    - Egy játékos megkérdezte hogy hogyan lehet az hogy a Conqueror torony páncélja névelegesen rosszabb mint a Centurioné. Lényegében mert a Conqueror jobban döntött és az effektív páncélja jobb.
    - Azzal kapcsolatban hogy túl sok T8 van a várakozó sorban: SerB azt mondja azért kell a T8aknak a teljes MM szórásra várniuk ahelyett hogy egybe szórnák az összeset hogy "lekerüljék a pay2win-t". A T8 prémiumok szerzik a legtöbb creditet, és nem lenne jó még egy előnyt adni nekik úgy hogy csak saját szinten játszanak.
    - Úgy tűnik nem ígértek semmilyen nagy-kaliberű (150mm) prémium tankot.
    - A fejlesztők korábban gondolkodtak egy prémium KV-1S-es változaton aminek 152mm-es lövege van, de kiderítették hogy nem volt 152mmes ágyúja hanem csak 122mm.
    - Az álcafestés nem lesz átvihető egyik tankról a másikra.
    - Úgy tűnik még nem a végleges T-54 torony van a tesztben.
    - Valószínű a második kör lesz az utolsó a 8.11 tesztnél.
    - SerB nem látja értelmét hogy berakjanak "APU Mantle" támogatást.
    - Nem terveznek csak prémium járműveknek csatát.
    - Van egy kis hiba a 8.11 tesztben a legénység menüjében. Javítva lesz a végleges verzióban.
  • JeffDunham
    Beteg :) + <==== ment

Én még várok a #289805 válaszra. Nem akarok elcseszni egy vélhetően feledhetetlen estét.
  • bigmano
    Kössz az infót,de tényleg!
    Stoppos el kell jönnöd akkor hozzám!
  • ToCsEk
    nah megtaláltam régi accom 1k csata 46% winrate 900eff
    aztán látom fullos kv2 mondom probáljuk már ki trollgunt még soha nem probáltam hát ez valami űberop funság
    legjobb tank a játékban :)
    legjobb volt mikor fullos arlv39 oldalt áll bumm 1hit és még én vagyok a gooldnoob akkorát röhögtem
    volt még t32 oldalába 1000et vertem nézett ám hogy lolwut
    ez volt utolsó csata

ma sincs ok panaszkodni

serb kegyelte vagyok nemvitás
  • Nazarov77
    Inkább ne tedd, mert ha másik gépről próbálsz bejelentkezni az accountoddal azonnal kapod a fingerprint bant 1000 napra.
    Csak arról a gépről léphetsz be a zárt bétába amiről először beléptél, annak az adatait(fingerprintjét) jegyezte meg. Ha csak kompatibilitás módot váltasz már azzal is letilt mert változik az ujjlenyomata a gépnek.
  • Angelus1991ster
    Ez k.....a jó! Köszönöm! Jót nevettem.
  • bigmano
    Igen van a youtube csatornám a spoiler alatt sok WT videóval jó szórakozást hozzá akit érdekel.
    (Minden feliratkozót szívélyesen várok)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/channel/UC4KrarzBDAeapigZ7o9aECQ/feed
  • csoszi87
    Kora esti híreink következnek.

Foxbat WR-je a mai napon is csökkent.
    Az SG celeb miatt már többen is aggódnak, hiszen ha ez így megy tovább vörös noob lesz.
    Odáig fajult a dolog, hogy Fox levelet írt a supportnak, melyre a legfelsőbb szintről érkezett válasz: How terrible.

Storm nem kívánta kommentálni SerB azon kijelentését melyet egy a stílusával kapcsolatos észrevételre adott egy játékosnak.
    Serb üzenete a spoiler alatt megtekinthető.

"A Wargameing csapata a továbbiakon is azon dolgozik, hogy játékuk minél élvezhetőbb legyen."
    Jelentette ki Storm, aki részleteket is elárult a játék fejlesztés főbb csapásirányiról:
    - Az idei évben kevés új tankágat fogunk a játékba importálni, mivel főleg a technikai fejlesztésekre koncentrálunk, de a játékosok igényeinek eleget téve nem tudjuk kikerülni hogy a madagaszkári nehéz harckocsik, valamint a fülöp-szigeteki artyk már az idei évben elérhetőek legyenek.
    Továbbá fejlesztjük a térképeinket is. Úgy gondoljuk, hogy a nem látható pályarészek is fontos hogy HD minőségben legyenek elérhetőek a közeljövőben.
    Természetesen audio csapatunk sem tétlenkedik. Idén sok madárfaj egyedi hangjaival bővül a játékmenet. Így például bekerül a játékba az amerikai törpegém, a bajszos poszáta, a havasi pinty, valamint a házi veréb hangja is. Sőt a későbbiekben azt sem tartjuk kizártnak, hogy ezeket a madárfajokat le is modellezzük.
    Továbbá a tank személyzet hangokat is bővítjük, így hamarosan elérhető lesz az angol hangpack dél-waelsi nyelvjárásban is.

A fejlesztők szerint a csúcsidőben észrevehető laggok, és packetlossok egyéni és szórványos problémák, de mindent megtesznek hogy ezeket javítsák. Így mint mint már korábban is este 7 és 9 óra között "Előre tervezett karbantartásokat" fognak tartani.

Már hetek óta nem látták az SG fórumon Helga asszonyt.
    A fórumozók kezdenek aggódni hogyan léte miatt.
    Profilozók szerint egy 12 év körüli, korához képest alacsony és pattanásos, az életben visszahúzódó fiút kell keresni.
    Ha bárki látja ezt: Kérjük azonnal szóljon a moderátoroknak.

És most sport:
    Tovább folytatódik az Sg Fórum Szájkarate világbajnoksága.
    Az elemzők szerint az elmúlt napok viszonylagos csendessége csupán az intenzív készülődés jele és hamarosan újra összecsapnak az Ászok, így ismét láthatjuk majd R3nton, Jeff és Master epikus küzdelmeit.

Műsorunk végén pedig a játék várható időjárása:
    A meteorológusok szerint a hétvégén ismét noobfront várható. Az erre érzékenyeket kérik ne játszanak péntektől kezdve.

A nap híreit valamint Foxbat aktuális WR-jét megtekinthetik a www.worldoftanks.eu oldalon. Utóbbiról folyamatosan tájékoztatjuk önöket az Sg Wot topicban is.

• foxbat88fx
    van WT accod???????????
  • bigmano
    Megdumáltuk!
  • Simulacrum
    Cserében ilyen csatákkal kárpótol a játék. Jól bemutatja, hogy miért szeretem a városi pályákat és azt is, hogy a scout tankok sajnos már csak erre jók manapság, hogy medként használva őket megkeserítsük az ellenfél dolgát. A gond, hogy 30-ból csak 1 csata ilyen vele, a többiben hiába spotolom tényleg az összes ellenfelet senki nem lő manapság.

59-16 replay
  • stoppos
    Köszi. Ha jövő héten még áll az ajánlatod, szavadon foglak.
  • bigmano
    Odaadom az accom és kipróbálod...
  • AlucardHuN
    Elég elkeseredett lehetett a helyzetedXD :D
  • sayiid
    Vannak olyan hülyék akik megveszik annak ellenére hogy nem lehet e-mailt cserélni?:D én is próbálkoztam volna eladni mert van rajta vagy 3-4db 8as prém tank de nem ment el emiatt.
  • stoppos
    Mesélj.
  • bigmano
    Akkor majd erre visszatérünk ha már kipróbáltad a másikat is!
    És rájössz hogy semmiféle skill nem kell hozzá.....kb fél óra alatt megunom álltalában!
  • sayiid
    Ugyan úgy jártam én is. Mi védtünk de elfelejtkeztem magamról csak én maradtam egyedül életben és az utolsó 3-másodpercbe kimentem szétlőttek és lose :D
  • Pares
    Hú, micsoda csata volt! Nyugodtam lövöldöztem abban a hitben, hogy már úgy is vesztünk, a visszaszámlálást el is felejtettem nézni, a végén pedig az utolsó másodpercekben győztünk. Ellőttem minden AP lőszert és egy híján az APCR-t is. Izgi volt!

Replay
  • stoppos
    Nézzük a pozitív oldalát. Legalább nem hátráltattad a csapatod. :)
  • sayiid
    :D megérdemeltem az afk to wint. amennyit szenvedtem!:D
  • AlucardHuN

• sayiid
    ???
  • FosTalicskaa
    Elcserélném az accountomat egy olyan accountra ahol nagyjábol ugyanazok a 10-es tankok vannak mint az enyémen. Egyetlen feltételem az, hogy az új accountnak masszívan a piros tartományban kell lennie.
  • sayiid
    Nem tudom. Én ma el afk-oltam az összes meccsemet bizonyos okok miatt és mindet megnyertem :D afk to win!
  • VanDaal
    SerB :D
  • foxbat88fx
    Győz / Dönt / Csata: 6 / 1 / 17 ( 35.29% )
    de akkor ki a f*sz nyer????
  • Simulacrum
    Csak, hogy lásd másnak is van ilyen. Mai nap eddig:

Win / Drw / Btl: 8 / 0 / 22 ( 36.36% )

Azt hozzá kell tenni, hogy WN6-om fölötte van így is a jelenlegimnek. Szóval nem megyek rossz köröket, de kapom a piroskákat néha én is.
  • FosTalicskaa
    Nyilván ha jön feléd egy akkor nem lősz rá... Minek is? Had spotoljon, lőjjön szét. A lőszer drága. Drágább mint a javítás.