418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• papa74
    Panther II: hmmmmm finom

Ezt, hogy használod? Decemberben megvettem, még csak barátkozok vele, jól jönne 1-2 tanács.

Köszi
  • Pares
    E75.
  • Paradoxon61
    Te meg mielőtt írsz, nem árt ha olvasol is. Talán akkor arra reagálsz majd amit írtak. Ugyanis amiről Te itt írkálsz, azt én meg se próbáltam és nem véletlen. :)
  • sayiid
  • foxbat88fx
    melyik tankról is van szó?
  • Oddball29
    AI a WoT-ban
  • foxbat88fx
    megéri... legjobb med eddig amivel valaha mentem
    T-44-et olyan szinten alázza hogy vicc :D

csiritől meg nefélj! nem olyan rossz az a 3-as tárral
    csak baszott nagy és papír
    én hvy-ként használtam, mentem a többiekkel és adj neki
  • Pares
    Ez foximaxinak ment.
  • Pares
    Hogy mi? Gagyi fos? Az egyik legélvezhetőbb és legjobb tank a játékban.
  • R3nton
    Lehet, hogy te ilyen pro vagy, de ez egy csapatjáték, és ahhoz, hogy te bármilyen medált szerezzél amellett, hogy jól játszol a csapat valamilyen közreműködése is szükséges. Ennyi.
  • Master91
    Linkeld be ide, és 1 komment jön rá, vagy 2. Jobbik esetbe.

Ez az esgééé.
  • Oddball29
    Az FTR botos cikke ennyire nem lépte át senkinek az ingerküszöbét?
  • lammaer
    Evvan, a háború nem a kényelemről szól :D
  • madmanic
    +1

Ahogy előlem is viszik a killeket, én is lövöm akit lehet. Nem kib@szásból, hanem mert lehet, hogy pont engem céloz és ha nem lövöm ki én pusztulok.

Azt meg nem várom meg, ha kap a csapattárs csilivili medálkát ha nem.

Tessék rendesen harc közben gyilkolni, ha úgy kell összekönyörögni már rég rossz...

• Oddball29
    Marha egyszerű. Ha valaki kéri, annak adatik. Ha meg se nyikkan, akkor nem foglalkozok vele. Néhány hete egy beragadt, védekezni képtelen Tigert hagytam ott, mert berakott egy szomorú smile-t, és megsajnáltam.
  • Simulacrum
    Köszi. :-)
    Gondolkozom a japán ág elkezdésén az STA miatt, de még erőt kell vennem hozzá a Csiri miatt, lehet free xp-ből átugrom.
  • Malachit
    RHM B.-WT: odabaszós TD, de nem váltod meg a világot vele

Szerintem meg a camo + ágyú miatt, ha kell meg lehet vele. Én speciel a látótávja miatt optikával használtam és egész sokat spottoltam magamnak. Szimplán csak az alap ágyúval kell használni és kész. A nagy nem éri meg.
  • stoppos
    Volt már olyan, hogy megkérdeztem a derikvenst, hogy kéri-e az uccsó killt. Azt mondta kéri, hát odaadtam. Olyen ez, mint a sütinél. Én már jól laktam, ugyan én ülök a legközelebb a tálhoz, de inkább odaadom valakinek, aki esetleg még éhes. Vagy a nagy sütievő medáljára gyűjt az úttörőknél. Örülni szoktak neki, megköszönik. Nekem meg nem fáj. Kérni nem szoktam, ha harc, akkor harc. Ha odajutok, megszerzem. De van akinek jól esik. Persze ha felajánlják, amit eddig még nem nagyon tettek, nem mondanék nemet. :)
  • Lack
    Random meccsen aki gyorsabb (és akit életben hagynak) azé a kill. Ennyi.
  • stoppos
    Jó, de te illemtanár vagy. :)
  • lammaer
    Ha a medálnak lenne bármi kézzelfogható értéke (ad +1000 Xpt, vagy +10000 creditet), akkor talán elgondolkodnék az átadáson.

De mivel semmi szerepe sincs, plusz egy medál akkor értékes ha megszerzem, nem akkor ha átadják nekem a csapattársak, így azt mondom: döntsön a random.

• Fefe82
    Tény ,hogy egy "HOLLYWOOD"-i remakebe beleillene a mondandó DE.Most komolyan kibe akarsz te erkölcsöt meg morált beletuszkolni????meg a becsületességre inteni??? a 14-18 éveseket???? 18 évesen nem kell felnőttként gondolkodni,de a következetesség nyomainak fel kellene tűnni,de a mai tinikben ez nincs!Ne itt,és ne ebben a játékban akard az élet iskoláját tanítani! :) ez játszótér,és ott tudjuk zömében kik vannak!
  • foxbat88fx
    inkább leírom mi van meg és mi a véleményem róla
    úgy egyszerűbb

AMX 13 90: lehet vele jó köröket kifogni, de nagyon nehéz vele gamelni
    AMX 50 100: szintén nem egy könnyű tank, de fasza, tetszik nagyon :)
    AMX AC 48: ISTENKIRÁLY TD!!!! egyik nagy kedvenc!!!
    Lorraine 155 51: igaz nem sebez nagyot, de faszán szűkül és gyorsan tölt és mobilis
    Panther II: hmmmmm finom
    Indien-Panzer: hmmmmm mégfinomabb :D
    VK 4502A: kellemes kis hvy
    Tiger II: naná, hogy fasza
    RHM B.-WT: odabaszós TD, de nem váltod meg a világot vele
    Ferdinand: na ennek legalább már van páncélja
    JagdPanther II: na ezzel már megváltod a világot :D nagy kedvenc
    GW Tiger (P): akit eltalálsz az lefossa a bokáját!!!!!
    Centurin Mk. I: el lehet vele bohóckodni, de nem nagy szám
    Caernarvon: ugyanez
    AT-15: na ez már fasza!!!! csak eléggé csapatfüggő
    M26 Pershing: hmmm szeretem
    T69: ha nem X-esek ellen teszi akkor jó, am szart nem ér
    T32: hull down király!!!!
    T28: ahhh durva :D
    T28 proto: szintén nagyon durva :D
    T-44: az egyik legesleggyengébb tier 8 tank!!! igazából egy kalap szart nem ér, de nem adom el...
    Obj. 416: papíron durva... 3000+dpm bőőőven, de szintén kalap szart nem ér
    IS-3: no comment, egyik legjobb tank a gameben
    KV-4: rég mentem vele, akkor még nem volt gold spam, de a páncélja über :)
    IS-6: az ingyen "szar", el lehet vele bohóckodni, de a gyenge pen miatt nem egy nagy szám
    ISU-152: BL-10 mmmmm nyámi :D
    SU-101: szintén nagy kedvenc, jo camo, brutál dpm, megy mint a barom
    SU-14-2: szintén nagyon kellemes arty, viszonylag hamar betölt és ha betalál akkor hajjajj van dmg bőven
    STA-1: üüüüber brutál med :D hiba lett volna nem rámenni
  • lammaer
    A faszt! :)
  • Simulacrum
    Igen, a 8-asok közül kérdezem.
  • campernoob

Foxynak sok szeretettel! Még hogy nem lehet 40-50 csatából 50% WR-t csinálni. Mondjuk arra büszke vagyok, hogy a saját súlycsoportomban (2500 csata alatti játékosok) bekerültem tegnap a szerver TOP 10-be (8. hely).
  • R3nton
    Lószart van igaza, jön itt az idióta szövegével, meg a hülye hasonlataival, mintha valami intellektuális szövegíró lenne, közbe pedig 1 killt nem tud át engedi, mint egy 400 effis piros low szar. Ennyi empátia nincs egy emberben...Általában előlem is kilövik ezeket, de volt már rá példa, hogy meghagyták, és jó érzés volt. És én is megszoktam hagyni, különösen ilyen nagyobb medálért.
  • R3nton
    Lehet szakesz volt az, biztos kellett neki a kill, hogy növekedjen a virtuális pénisze :D
  • R3nton
    Akár hogyan csűröd-csavarod ez köcsögség ilyenkor nem átengedni. Nem kell a szent Péteres halandzsa. Na ehhez is kell ez bizonyos szintű intelligencia...
  • Angelus1991ster
    Az ilyet jókivánságokkal szoktam gyerekes módon elküldeni a halálba.
  • Frankie69
    Volt egy csatám még régen, 13 killnél jártam és simán meg lehetett volna a 14, de az egyetlen még életben maradt csapattársam elvitte, pedig a többiek nagyon drukkoltak és írták is neki, hogy hagyja. Kár, hogy akkor nem Te voltál a csapattársam.
  • Angelus1991ster
    Oda kell adni azt a redvás killt hamár kilőtt 9-et és a 10. éppen kilőné. Ez a játék érzéseket, dühöt, nevetést vált ki.

Szégyenlem , hogy magyar ez a senki aki a twichben szivatta a játékost ( amúgy sose értettem ezeket az önimádó buzikat, hogy kirakja a fejét. Ki kiváncsi rá ? ). Remélem elveszíti az accját. Megérdemelné.

Én pl. leszarom az egy kill elveszítését, mert a következő és utáni csatákban töbszörösen visszahozom. Amúgy is a "holtponton" átjuttottam. 11k csata és 1000-nél több frag.
  • foxbat88fx
    8-asok közül mik a kedvenceim????
  • foxbat88fx
    áááááá ez FÁJT!!!!!
    ma sem lesz meg az 50% ahogy elnézem :/
  • Simulacrum
    Ha már ennyi nyolcasod van, akkor nálad mik a kedvencek, kíváncsi vagyok rá? Akár tankfajtánként is, ha leírod.
  • madmanic
  • Adjunktus
    Való igaz!Ezért írtam bele hogy"igyekszik betartani".:)
  • Paradoxon61
    Szép szavak és igazak. A probléma csak egy vele. Mégpedig az hogy olyan ember akire ez szó szerint ráillik mert bármikor, bárhol minden körülmények között tartja magát ehhez, nos ilyen ember nem létezik.
  • stoppos
    Ez így van, de ahogy bigmano is írta, "A stílus maga az ember!"

• Adjunktus
    Ha valaki erkölcsileg és morálisan is az egyenes utat kívánja járni,akkor azt az élet minden területén igyekszik betartani!
    Még egy játékban is!