418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Itt érdekes párhuzam kezd kialakulni a "mé engedné át neki a killt?",és az "én csapatomban mindenki paradicsom senkivel sem lehet eggyüttműködni" siralmak között!
  • R3nton
    Játék? És ez neked a játék, hogy kiszúrsz a másikkal??? Az a baj ez embertípus függő, és ezt így nyilvánvalóan nem fogod megértni, mivel valószínüleg jóval kevesebb empátia és csapatszellem van benned, mint mondjuk abban, aki átengedi.

De majd meglátjuk te mit mondasz, ha a te Nicholsod, vagy a te Tarcay-d múlik egy ilyenen...
  • Pares
    "So, are you shocked? I know I was (not by WG EU incompetence, that comes as given, rather by the numbers). Or perhaps you are not surprised at all?"

Nem, egyáltalán nem lepődöm meg. Sőt, így elég sok dolog nyilvánvalóvá válik. Még azt is el tudom képzelni, hogy a WG azért nem csinál az egésszel semmit, mert ők állnak az egész mögött.
  • sayiid
  • yossarianHUN
    Következő fájlt töröld ki: minimap_helper.pyc

Útvonal hozzá: res_mods/0.8.10/scripts/client/mods
  • popey8
    A Loca féle minimap modot használod? Ha igen akkor, ha jól emlékszem a minimap_helper.pyc fájl kell kitörölni.
  • stork13
    Miért engedte volna át?! Megdolgozott érte, másfélszer több sebzés fele annyi killel...
    Ha kérte volna és ennek ellenére kilövi akkor lehetne vitatkozni (talán), de így mire fel?
    Ez egy játék és nem egy középkori lovagi torna vagy a Teréz anya online.
  • popey8
    Azt a küldetést minden 24 órában meg lehet csinálni. A hatoshoz elég csak 1x megcsinálni, de ez oda is van írva.
  • Malarki
    Megvettem a T25/2-őt, erre a legénység betöltésénél meghal a játék, csak forog az a csavarizé. Régebben is volt ilyen baj, mi volt erre a megoldás?

• Juhasz82
    Üdv urak!

Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy a Panther2 legénységének mi legyen az 1. 2. illetve a 3. skill-je ?!

Válaszokat előre is köszönöm!

• darkwraith
    erre valaki?
    "Lenne egy kérdésem.
    A havi küldetés 5-öt tegnap előtt megcsináltam, ki is pipálta ott is meg a havi küldetés 6-nál is , hogy OK. Tegnapra meg olyan lett, mintha 1x sem csináltam volna meg. Nálatok hogy jelentkezik? Aki esetleg megcsinálta
    thx"
  • sayiid
    DW2 eladva. Lassan de biztosan haladok a tigris felé!
  • Nihili
    Az elején hasonló véleménnyel voltam én is a Pz.Sfl.V-ről, de a végefelé egész megkedveltem. Szerintem a jó ágyúsüllyedés sok mindenért kárpotolja az embert. Egyedül a lomhasága az amivel nagyon nehezn tudtam megbarátkozni.
  • Malarki
    Deadpool, Bang, Babes, Mayhem.
  • sayiid
    Szerintem a tankok érzik a vesztüket.
    Ez volt az utolsó meccsem a DW2-vel. Végén egész megszerettem ezt a kis szar tankot. Fájó szível válok meg tőle.
  • Sunsetjoy
    Az EU-vezető(k) botvadász-ellenességéről: ha mindennapi magyar viszonylatba helyeznénk a kérdést: "ezek benne vannak, erősen...!" :)
  • stoppos
    Bitch Slap. Szegény rozsomák. :)
  • sayiid
    viccen kívül szerintem ez a noob shield tényleg létezik!!!
  • Master91
    Ne,mert vissza tér!

• yossarianHUN
    Az szép. De persze nem lenne belőle haszon = nem csinálnak vele semmit.
  • stoppos
    Hmmmm. Láttam itt régebben mindeféle repülő négeres gifeket.

• Nikosi
    Tudod nem az a baj a wg oldaláról nézve, hogy sok a bot és csalnak. Hanem az, hogy ezt valakik publikálja, és ezzel rontja a renomét.

Ugyan az mint a korrupció. A legegyszerűbb ha azt, mondjuk, hogy nincs is, ha meg valaki megemlíti, hogy de van azt ledorongoljuk, ne pofázzon hülyeségeket.
  • JeffDunham
    Jó, de neked ennyi eszed is van.

Belépsz egy klánba, felmész TS-re, egy külön szobába egyedül, majd aznap este szét flood-olod a klán fórumját 3546 Gb szöveggel és kilépsz, mert senki nem szólt hozzád aznap TS-en.

Ezen erkölcs szerinti norma után nem lepődök meg ilyen hozzászóláson.
  • suba53
    Elképesztő ez a Warpack "mod". Ez már kőkemény csalás kategória.

A botok meg ugyanúgy.

De a legelképesztőbb az, hogy a WG ahelyett, hogy ezek ellen tenne valamit, az ellen lép fel, aki ezeknek a csalásoknak a leleplezésén dolgozik.

Ha van valami amivel egy játék renoméját tönkre lehet tenni, az ez.
  • SuspiciousC
    Durva, nem tudtam hogy ilyen fejlett botok vannak már ebben a játékban...
  • madmanic
    Azért snipeolni használom.

Camo, festés, periszkóp és messziről lehet aprítani.

A legszarabb egyébként ez a hányadék PZ.Sfl V...

Lószar alap ágyú, nulla páncél, zéró camo, a szülőcsatornányi kitéríthetőségről ne is beszéljünk..

És a nagy gundepret a hajamra kenhetem, ha ki kell dugnom a hasát is, ha lőni akarok.. T6 os tankok röhögve szarrá szopatnak.. Agyrém..

Nem is csoda, hogy a nácik bebukták a háborút..
  • Pares
    Igen, nagyon háklis egy tank. Nekem az összes tank közül ezt gyújtották ki a leggyakrabban, folyamatos ammo rack, ágyú és torony sebzések...
  • Pares
    Én a második vonalban szoktam vele előre menni, megpróbálom megkerülni az ellenséget, amíg az el van foglalva, és oldalba vagy hátba lőni. A páncél beforgatva sok mindent le patting, főleg ha noobok lőnek rá. Pont azért nem szerettem a Panthert sem, mert nem szeretek meddel messziről lövöldözni, támadni szeretek.
  • stoppos
    Igen, az a tank vicces. Pont arra nem jó, amire jó lenne. :) Kidugod a fejed a dombon és lőssz. Na ez ezzel a tankkal kb olyan, mint benzinbe áztatva berohanni az égő házba. Lassan céloz, nincs páncél a fején.
  • sayiid
    Kilősz egy lövdéket és kapod cserébe az atomot. össze csuklik mint 1 papír szar :D
  • papa74
    Köszönöm a tippeket, Párduc témában :-)
  • Fefe82
    Nem akartalak itt bírálni,sőt mint "érettebb" ember,egyet is értek veled,csak itt a többség mielőtt felfogná a mondandód,egyből lehujjog,csak magadnak okoznál fejfájást,mert a reakciójuk is dühítő!Ennyi
  • Pares
    A Panther után a Panther II egy megváltás szerintem.
  • madmanic
    Az egyik legjobb sniper a játékban.

Kicsit sebez, de azt gyorsan, és jó penje van. Én szeretem.
  • Pares
    Nem értem, hogy hogyan szeretheted jobban az Indient mint a Panther II-t? Előbbinek nagyobb a célzási ideje, és pontatlanabb is. A Panther II-ben minden benne van, ami egy jó mediumnak kell, pontos ágyú jó célzási idővel, pattogós páncél és gyorsaság. Én előbb az Indient fejlesztettem ki, akkor úgy tűnt, hogy piszok jó, de mióta a Panther II megvan, azóta már máshogy nézek rá.
  • stoppos
    És van egy 8 fokos depressionje, egy egész fasza fejjel hozzá.
  • sayiid
    Alap. Amúgy akkor húzzátok a panthert ha mazoisták vagytok.
  • foxbat88fx
    the patch for EU server is scheduled for 11.2.2014
    fasza :D még egy nap ingyen prém!
  • foxbat88fx
    hát mivel nagy dög és könnyű célpont
    viszont van rajta egy rohadt pontos gun így távolról használom

szinte sose megyek vele előre... max városban, de ott is nagyon óvatosan!!!
  • bigmano
    Jé a bunny gyerek hát ő még él?