418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    :D Bakker, nem kell ezt ennyire tulragozni, felesleges megmagyaraznod. Nem valtozik semmi, Szent Peter sem fogja duhos arccal szomoruan megsimogatni a buksid, nem fog senki a katasztrofalisan szornyu tetted miatt rosszabbul aludni, a nap le fog menni es felkuszik a horizonton tovabbra is.
    Annyi tortent egy szeletnyi kepet mutattal szemelyisegedrol, egyesek meg csalodtak. Ennyi.
    Fiatal vagy meg, tapasztalatlan, ez boven valtozhat. Szerintem az a gond hogy az emberiseg tele eloiteletekkel, profi jatekostol profi viselkedest var el.
  • foxbat88fx
    a héten :D
    vegyes tier... no OP tankok
    no platoon, no gold ammo
    no low tier, no T18 farm
  • stork13
    De ki nézi a medálokat?

Többet ér bármilyen medálnál például a tier pontonkénti x átlagsebzés szerintem (ahol x mondjuk több, mint 250-300).
    T7-ben egy 600 sebzéses top gun-nál is többet ér ugyanabban a meccsben egy 3k-s sebzés.
    A fejlődéshez nem a medál kell hanem a sok sebzés (még csak nem is a kill).
  • sayiid
    Úgy bizony. Egyesek azt hiszik, hogy a készítők viccből tették oda őket, hogy legyen mivel megtölteni a képernyőt?
  • Solten
    Nekem asszem' egy sincs. Szamtalanszor jartam 9-nel de valakinek veletlenul mindig beadta a 10-iket a random.
  • bigmano
    Alapvetően mindenkit érdekel a teljesítménye bármennyire is állítja az ellenkezőjét!
    Különben fejlődni sem tudnál,a medálok ennek szerves részét képezik.....
  • stork13
    Ha mondasz normális hasonlatot beszélhetünk róla, addig az ilyen hülyeségre hülyeséggel minek válaszoljak?
  • lammaer
    Milyen dátumok érvényesek?
  • darkwraith
    Na egy vak hívő! Nem a medál lényeg, ember, hanem a mentalitás!
  • sayiid
    Inkább nerfelni kellene az artykat. Vicc ,hogy mekkora op-k.
  • stoppos
    Engem sem érdekelnek a medálok, de vannak akit igen.

Ha választhatsz, hogy egy számodra teljesen semleges idegent nyakon baszol, vagy sütit adsz neki, akkor te a nyakon baszást választod?
  • Kronos79
    Az legkésőbb keletkezett fájlokat biztos, ami biztos tartsd meg az Update mappában, a többi kuka.
  • foxbat88fx
    továbbra is lehet löwét nyerni!!!
    csak mutass egy 40-50 csatás napot 50% felett!!!!

Győz / Dönt / Csata: 7 / 0 / 18 ( 38.89% )
  • stork13
    Már miért szúr ki vele? A medálon kívül nem kap semmi pluszt, az pedig csak egy medál, ki a franc nézegeti melyikből mennyi van (aki meg ezzel foglalkozik azt maximum szánom egy kicsit)?

Mivel engem nem érdekel a medál, effi, wr és egyéb marhaság semmit sem fogok szólni. Nem ezekért játszom, hanem mert leköt és élvezem a játékot. Amikor nem, akkor pedig mással játszom.
  • sayiid
    "Buffolják az artykat" ezt te se gondolhatod komolyan.
  • tiszabalazs
    Sziasztok!
    Most vettem észre, hogy kb 70 Gb-ot foglal a wot mappa (teszt klienssel együtt) az updates mappából mi az amit törölhetek?
  • Greenscape
    "Elképzelek egy jelenetet, ahogy a mennyek kapujánál várakozok, miközben Szent Péter óvatos mozdulatokkal felteszi olvasószemüvegét, majd átlapozza a rólam szóló feljegyzéseket. Hirtelen szeme kikerekedik..." es leterdelve kezet csokol neked, mert te voltal a WoT istene akinek 3500+ volt a wn faszomtudjamilyen mutatoja.
    A tobbi hsz-ed is elolvastam a temaval kapcsolatban es te tenyleg nem erted a lenyeget a dolognak.
    Nekem jo erzes amikor segiteni tudok ilyen helyzetben legyen az platoontars vagy idegen, de te ugy latszik erre meg buszke is vagy, hogy ilyen fasza kort mentek a Tigrissel es nem erted mi a bajunk nehanyunknak.
    Tiszta VV Cristofel feeling. Nagy starnak erzi magat mert enekel meg benne van a tv-ben csak azt nem erti miert rohogik ki egy csomoan.
    Elovetted a "cinikus kartyat" is megvedeni magad mint a zsidok a holokausztot pedig folosleges volt mert virtualis seggnyalok akik barmit megtennenek, hogy hasonlo statjuk legyen mint neked megprobaltak tisztara nyalni a szartol hatha jut nekik egy kis "simogatas" a mestertol.

• FosTalicskaa
    Nálam 20k+ csata és már csak a játékélmény hiányzik... Ez az első olyan játék viszont ahol nem azért fogom lehet abbahagyni, mert meguntam, hanem már nem bírom elviselni hogy mivé is fejlesztették ezt a játékot.
  • R3nton
    Nekem 30k+ csata és kemény 1 db.

Egyébként csak 4 epic medál hiányzik a gyűjteményből: rasi hero (14 killes), tamada yoshio, bruno, tarczay
  • lammaer
    Hansúly a "valamilyen" szón... :)
  • FosTalicskaa
    :D Ha megnyugtat, én mindenkinek átadom a killt, hogyha látom, hogy medálja múlik rajta. Kivéltelt csak azok az esetek képznek, ha a tankom múlik rajta. Nem vagyok az az öngyilkos hajlamú önfeláldozó típus... kb,. 2x volt olyan hogy nem tudtam várni. Minden más esetben, csak trackeltem ilyenkor...
  • darkwraith
    A meccsed alatti kis képből ítélve még nem sokat tapasztaltál a való életből. ÉS abban egyetértek, hogy aki ilyen helyzetekben így viselkedik, az a való életben is. Ne aggódj, te is biztos kapsz még egy-két nagy pofont az életben és lentebb megy az arcod. Lehet, hogy kiemelkedően jó kocka vagy, de akkor sem tudlak a hozzászólásaid miatt tisztelni. Nem szeretek reagálni az ilyenekre, mint te, mert nem ismerlek személyesen, és nem nyilváníthatok véleményt, de nem is akarnálak.

te mikor megszerezted az első pool medálod, nem voltál boldog? Vagy nem is érdekelt? Nekem nincs sajnos, és biztos szomorú lettem volna a helyében, lehet nem kérte, mert biztos úgy gondolta, itt egy jó játékos, biztos tudja mi a helyzet és átengedi, mert ő már rutinos, és neki is segítettek már tutira.
    De tévedett! Nagyot!
  • bigmano
    Na és kinek van itt Pool medálja és ha van mennyi?
  • R3nton
    Ennyi, még ha neked lenne 9 killed, neked is átadnám az utolsót rohadjak meg, még lehet a Master91-nek is :D
  • madmanic
    Hö..?

Ezt biztos nem nekem írtad... Nem nyomtál rossz válasz gombra?

Milyen klán? Milyen TS? Milyen offolás..?

SOHA nem voltam semmilyen klán tagja...

Amennyi eszem van az meg pont elég... Normális fórumozáshoz mindenképp..

És veled mizu..?
  • Gottfried
    Ha tényleg nem érted,akkor sokkal nagyobb baj van veled,mint hogy kilőtted azt a tankot.
    Tudod(gondolom igen) hogy a pool medál azért elég ritkán jön össze.Nagyon sokaknak egy darab sincs belőle.A srácnak ott volt az esélye rá és te kicsinyességből elvetted tőle.Ráadásul úgy hogy ezzel te nem nyertél semmit.....
    Mit nem lehet ezen megérteni???
  • Malarki
    Légyszi, linkeld még be hatszázszor ezt a posvadvány meccsedet. Ennyire nem érdekli a kutyát se a csatornád, hogy állandóan itt kell reklámozni?
  • Gottfried
    Ki lehet majd kepcsolni.:) Ennek ellenére nem dícsérem azt a játék kezdeményt,ezért írtam hogy "ha" jó lesz.
    Én szeretem a wotot,szinte az összes hibáját viszonylag könnyen viselem de a tetves artykat nem tudom megszeretni,annak ellenére sem hogy én is játszottam velük még régebben.
    Ha az artykat kivennék(nem is tudom minek tették bele,hisz ők a tüzérséghez tartoztak,nem a harckocsizókhoz),akkor nem lesz itt többet egy rossz szavam sem. :)
    (az idiota játékosokkal nincs mit tenni,kár is szidni őket :))
  • FosTalicskaa
    Érti ő csak presztízs veszteség lenne beismernie gondolom. Elvégre nehogy már a sok sg-s noobnak legyen igaza....
    és nyilván azért streamel valaki, meg hoz össze ilyen statot, mert ez csak egy játék. Lefogadom, hogy ő üvöltve csapkodta volna a papucsa talpával az asztalt, ha tőle loptak volna el így valami extrém ritka medált sebzést stb.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem tudom elhinni, hogy valakit kicsit sem érdekel a kitüntetés meg hasonlók, pláne ha jó játékos:D Engem spec nagyon is szoktak érdekelni:D Bár néha én is leszoktam tojni a medálesőt és csak élvezni próbálom a játékot. Ha nagyon felhúz az egész, akkor meg átmegyek 300 effes üzemmódba:P Ilyenkor jönnek a "Zegi ebay account?" meg hasonlók:P
  • R3nton
    Miért szükséges minden egyes hozzászólásodba ennyi cinizmust beletenni??? De tényleg miért????

Szemétség volt kilőni ennyi, ezen nincs mit rágódni. A furcsa az, hogy ilyet a 400 effis vöröskék szoktak tenni.

Ja és már épp eleget reklámoztad a twitchedet ;)
  • stoppos
    Az a baj, hogy még csak nem is érted.
  • KamionosBarat
    De most komolyan, hogy merem kilőni az ellenséges tankokat? Tényleg egy alávaló cselekedett részemről. Gonosz vagyok, maga az ördög. Igazán megérdemelném, hogy kibannoljanak szörnyű tetteimért. :)

Mindenesetre én azon az állásponton vagyok, hogy akit a T25/2 helyében felhúzott volna az eset, az gondolkodjon el, hogy miért is tankozik. 9 kill nagyon szép teljesítmény. Az nem normális, ha valakit az húz fel vagy keserít el, ha nem lesz meg neki a tizedik. Örülni kell a sikereinknek, és a 9 kill szerintem nagyon szép teljesítmény akárki részéről.

Zárásként reménykedek benne, hogy mind a T25/2-nek, mind a fanyalgóknak sikerül túltenniük magukat az ehhez hasonló szörnyű megrázkódtatásokon.

Aki esetleg lemaradt volna a megbotránkoztató 4000 sebzéses és 5 frages csatámról, az elszörnyülködhet beteges mivoltomon a következő linken: http://www.twitch.tv/mrscheff/c/3621020
  • Oddball29
    Engem kezd ez a random csata dolog a Skynet elleni háborúra emlékeztetni.

" After the introduction of the gold ammo for credits the old players faced a new nightmare: a war against the machines..."
  • R3nton
    Hát ha ki lehet kapcsolni majd a légierőt, mert ha nem akkor csúnya lesz, mikor a B-17-esek, vagy a Yer-ek elkezdenek szönyegbombázni...
  • Gottfried
    Ha megyek,majd elköszönök itt is. ;)
  • Master91
    Ok csá!
  • Gottfried
    Buffolják az artykat és nerfeljék a td-ket! Ez kell a sok nyomorék td fóbiásnak,élvezze csak!! :D
    Ezek miatt a fasszopó artysta gecik miatt a második csatám lett döntetlen negyed óra kemp után.Fél órámat basztak el a nyomorék buzeráns artyk.Mindkétszer t10 csatában hármas top arty platoonok..

Úgy várom a WTGF-et mint zsidó a messiást.Ha tetszik,abban a pillanatban itthagyom ezt arty buzi szart és leszarom a 30K csatát és a t10 tankokat is.

• Malarki
    popey, yossarian, kösz a segítséget
  • darkwraith
    azt tudom!

De a havi küldetés 6-nál hétfőn ki is pipálta, hogy kész! teljesítve (zöld pipa)
    a havi küldetés 1-nél is ott van, hogy már 45-ször teljesítve.
    az ok, hogy újra megcsinálható, de eddig jelezte, hogy már 1x teljesítve a hónapban, meg ki volt pipálva a 6-osban, hogy kész ez a része
    de kedd reggelre ez eltűnt.

ez a bajom.

Azért kérdezem, hogy valaki ezt a részét teljesítette -e, és neki hogy jelenik most meg, hogy írjak -e a supportnak.

de ezek szerint még senki sem csinálta meg